Mammaen til kjæresten min

Denne novellen er vist 46390 ganger.

Som 17-åring på 178 cm, 74 kilo og med mørkt halvlangt blondt hår og blå øyne, hadde jeg den store glede av å være sammen med vakre Line på 16. Hun var 166 cm, ikke modellaktig tynn, men heller ikke tykk. Siden vekta er det hemmeligste en jente har, så må jeg bare tippe at ho var rundt 60-65 kilo. Det som er fantastisk med jenter som ikke er altfor tynn, er at de som regel har fine og deilige former. På det området var Line en «lekkerbisken» å se på. Var nok mange gutter som glodde på Lines fordeler. Line hadde langt brunt hår og litt ubestemmelig øyefarge; grågrønn kanskje.

Jeg og Line hadde vært sammen to måneder, men hadde ennå ikke hatt sex. Jeg visste at ho var jomfru. Alt tydet på det, siden ho sa ho ikke var helt klar for det ennå, og at jeg måtte bare ha litt tålmodighet. Jeg hadde jo heller ingen erfaring med sex, men var ivrigere enn henne til å prøve.

Hanne, som mora til Line heter, var vant med at jeg kom og spurte etter Line. Det var altså ikke noe hemmelig forhold. Hanne var 38 år, og flott for sin alder. Vet jo ikke helt hvor høy ho var, men litt lavere enn Line så jeg. Hanne hadde mørkt blondt hår, som meg, og blå øyne. Ho hadde vært singel de 4 siste åra, fortalte Line. De ble skilt da Line var 13 år.

Jeg skulle på hytta med foreldrene mine denne helga, så vi tok farvel fredag. Vi hang jo ellers mye sammen. Line skulle begynne på sommerjobb i butikken mandag. Jeg hadde helt glemt det, da jeg mandag kl 1030 cirka troppet opp for å spørre etter Line. Dette var før mobiltelefonen ble vanlig blant folk.

Hanne kom ut og sa: «Visste du ikke at Line skulle begynne på butikken i dag? Ho er ikke ferdig før kl 16». «Å ja!» sa jeg. «Det hadde jeg helt glemt». «Men du», sa Hanne, «kan du ikke hjelpe meg med noe nå når du er her?». Jo, jeg kunne vel det, da jeg ikke hadde noe viktig fore, og ble med inn, litt spent på hva hun tenkte på.

Hun skulle ha flyttet på et skap på soverommet, og det gikk jo greit å flytte, når vi var to. Så sa ho: «Du skal få brus og boller som takk for hjelpa hvis du vil, så får jeg sjansen til å bli litt bedre kjent med deg. Jeg skal bare skifte litt først». Hanne glemte, eller var det med hensikt?, å lukke døra helt, da ho skulle skifte. Jeg sto utenfor, da jeg så et speil som avslørte hva hun bedrev. Ho kledde seg ikke naken da, men jeg fikk sett utringingen ho fikk etter skiftet. Tankene fylte meg med at ho var nydelig, tross alderen, at vi var alene… men det var jo helt forbudt da; jeg var jo sammen med datteren hennes. Likevel klarte jeg ikke unngå å få en litt ubehagelig reisning. Ubehagelig med tanke på at det ikke sømmet seg.

Med ett var Hanne der, og ho betraktet meg. Jeg klarte ikke å la være å sniktitte på puppene, men plutselig var jeg nok for sen med å ta blikket til meg. Ho smilte og sa «Liker du det du ser?». Jeg rødmet. Så kom ho bort til meg, strøk meg over kinnet og sa: «Det er ikke noe å være flau over, Martin». Ho sto tett inntil meg, så jeg kjente ho hadde sprayet seg med godlukt.

«Så godt du lukter, sa jeg». «Synes du det?», sa ho. » Forresten glemte jeg å spørre deg om noe i sted. Kan du komme inn hit litt?». Ho mente soveværelset, der vi flyttet på skapet. «Jeg lurer på om du synes senga er for hard?», sa ho. Jeg trykket ned madrassen litt med hånden, og sa «tror ikke det». «Nei, nei, du må jo teste den ordentlig. Prøv å legg deg i den.» «Eh, skal jeg det?, sa jeg». «Ikke hvis du ikke vil», sa ho. Jeg la meg i senga. Ho sa: «Prøv å bevege deg litt». Jeg lå på rygg og prøvde. Jeg skjønte nå at det ikke lot seg skjule at jeg hadde ereksjon. Det var pinlig.

Hanne smilte, så hoppet ho oppi senga, og satte seg skrevs over meg, uten å sette seg nedpå. Ho lo, så ned på meg og sa: «Jeg kunne ikke unngå å legge merke til den «teltstanga» di, og er litt nysgjerrig. Er vel ikke jeg som er årsaken til den?». Jeg rødmet, men ho sa fort: «Jeg vet jo ikke om det skyldes meg, men da tar jeg det kun som et stort kompliment i så fall», sa ho, og blunket lurt til meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle si, men så strøk ho meg på utsiden av låret. «Du jager vel ikke hånden unna?», sa ho smilende. Den nærmet seg «teltstanga» mi. Så strøk ho over den og spurte om jeg likte det. «Ja», sa jeg, «det er deilig». Jeg lukket øynene og merket at Hanne ble dristigere. Ho kysset meg på panna uten å fjerne den deilige hånden. Så kysset ho meg på munnen. Jeg var kåt nå og besvarte kyssene, som endte med klining og tungekyssing.

Til min skuffelse reiste ho seg. Skuffelsen varte ikke lenge, for ho var dristigere nå. Ho sa: «Jeg tror denne må ut i fri luft», og så begynte ho å åpne smekken. Jeg lot det skje. Ho stresset ikke, men ett minutt senere dro ho ned buksa, og lillemann sto rett ut. Hva ville skje nå?, tenkte jeg. Det skulle jeg snart få svar på.

Ho tok rundt den og dro den litt fram og tilbake, 3-4 ganger, og så sa ho «Å, så stor den er, Martin! Jeg bare må…» Må hva da?, tenkte jeg, men det fikk jeg straks vite. Tungen hennes berørte glanshodet. Hun lot tungen danse over den, mens ho smilte og så opp mot meg, der jeg lå på rygg. Ho slikket litt på selve «stanga» som var vel 18 cm. «Nå når jeg har fått sett deg naken, så vil du kanskje se meg til gjengjeld? Men da må du få av deg alt først. Jeg fikk av meg «fillene» ganske så raskt. Da jeg var ferdig kunne jeg se verdens deiligste pupper. Ho hadde fortsatt trusa på seg, da ho la seg ned og fortsatte «behandlingen» av meg.

Et øyeblikk var jeg sikker på at dette måtte være en drøm. Men nå kjælte tungen hennes ballene mine, og snart slikket hun «stanga» mi og så glanshodet. Hun runket meg litt, før hun la leppene over og beveget de opp og ned. Så lot ho den gli mellom brystene sine, før hun igjen la leppene over den. Etter en liten stund sa ho: «Jeg vil ha det i munnen, så la det stå til». Fra da av ble hun ivrigere og ivrigere. Line var helt glemt, da jeg nærmet meg utløsningen. Så lot jeg det stå til. Jeg kom i kaskader i munnen hennes. Hun svelget som best ho kunne. «Å du herlige unge mann!», sa ho. Så tok ho av seg trusa. Jeg fikk meg en overraskelse. Dama var helt barbert.

Ho geleidet hendene mine til puppene sine, og sa at jeg måtte ta på dem. Jeg «veide» dem i hendene mine, og hadde det fantastisk. Jeg masserte så de røde knoppene med tomlene mine, og det likte hun, men enda mer da jeg ikke klarte å stå imot, og bare måtte smake på dem. Det var merkelig å ha en damepupp i munnen for første gang. Jeg lot tungen spille over puppene. Jeg ble raskt hard igjen, om den i det hele tatt hadde vært i en annen tilstand underveis. Hanne var nå veldig kåt. Ho ba meg ligge rolig. Så satte ho seg over meg, og jeg kjente den ubeskrivelig deilige varmen fra henne, samtidig som puppene var foran åsynet mitt. Jeg var rett og slett i Himmelen da ho begynte å bevege seg opp og ned. Jeg tok på puppene hennes, bøyde meg av og til frem for å slikke og sutte på dem. Ho sa at ho var begynt med pillen, så jeg skulle bare la det stå til. Da jeg nærmet meg, stoppet ho litt opp; ikke for å plage meg, men for at jeg skulle holde ut lengst mulig, slik at ho nådde toppen også. Siden jeg nettopp hadde hatt utløsning i munnen hennes, så var det faktisk hun som kom først. Hun begynte å riste voldsomt, og ropte «åååååå!» Jeg ble litt skremt med det samme, men så snart ho hadde fått pusten tilbake, så sa ho: «Jeg vil du skal pule vettet av meg!».

Ho la seg på rygg og vinket meg til seg. Jeg fomlet litt med å få den inn, men ho dirigerte den på plass ved å si «lenger ned». Den gled raskt på plass. Jeg var inni henne. Nå var det jeg som skulle bruke energi. Jeg begynte å bevege meg. Hanne var himmelsk deilig. Av og til stoppet jeg litt, mens jeg suttet på puppene og lot tungen spille over den. Da jeg spurte om jeg gjorde riktig og om det var godt, så sa ho: «Du er skjønn, du får det til å gå en herlig stråling fra puppene og ned til musa mi». Ho begynte å jukke imot, og vi fant en herlig rytme. Så kjente jeg at jeg gjorde mitt beste for å holde igjen så lenge som mulig, men til slutt eksploderte jeg. Jeg skrek «mmmmm», mer gryntet uforståelige lyder, da den himmelske orgasmen kom. Ho sa: «Ikke ta den ut!, kjære deg… la den være inni meg. Bare ligg rolig». Slik lå vi en stund, så sa ho: «Vil du være pulevennen min?». Da begynte jeg først å tenke på Line. Lurte jo veldig på hvordan forholdet vårt ville bli. Hanne sa: «Line bør ikke få vite om dette. Da vil ho bare gjøre det slutt med deg, og det vil vel ingen av oss?» «Eh… nei, selvsagt ikke», sa jeg. Så begynte ho å tungekysse meg. Jeg hadde ingenting imot det. Jeg var fortapt i henne. Jeg svarte: «Jeg vil være pulevennen din, men bare om du lærer meg opp i alt. Neste gang vil jeg du skal lære meg å bli ekspert på å slikke mus, og din barberte er et svært fristende øvings-objekt». Ho smilte og sa: «Da har vi en avtale. Line skal jobbe hele denne uka, og du har fri fra skolen. Kan du møte i morgen klokka 1030?». Det kunne jeg selvsagt.

Jeg hadde det fantastisk! Jeg behøvde ikke mase på Line om sex. Når ho endelig en gang skulle bli klar, så ville jeg være helt utlært. Slik ble det. Line debuterte på 17-årsdagen sin, med meg. Da kunne jeg både slikke mus og massere G-punktet med 2 fingre. Line fikk de herligste orgasmer fra første gang vi hadde sex. Ho lurte aldri urovekkende på hvordan jeg kunne ha blitt så flink. Ho trodde sikkert at alle kunne dette, hva vet jeg? Line ble snart fantastisk med munnen sin. Ho ville ikke ha det i munnen, men jeg fikk sprute over puppene og gni det inn i huden.

Imidlertid etter 4 måneder var det en gang ho var avsinnig kåt. Stilte seg på kne foran meg og sugde meg til jeg sprutet i munnen, og hun svelget alt. Da hadde jeg fått egen leilighet, og Line kom mye på besøk, og overnatta ofte. En annen gang vi dusjet sammen dro ho meg ut av dusjen, la seg på rygg, og jeg måtte ta henne på stuegulvet, uten at dørene var låst. Inngangsdøra gikk til stua. Ho tente aldeles på slik spenning. Ho ble så våt at jeg hørte det surkle på hvert eneste jukk den gangen. Det skulle skje flere ganger. Heldigvis for meg kom aldri mine foreldre på besøk da vi holdt på. De er nemlig av den litt «gammeldagse» sorten, når det gjelder slikt. Senere prøvde vi å binde hendene og ha bind for øynene, mens tunge og hender utforsket de helligste steder. Line og jeg ble samboere da hun fylte 18.

Hanne og jeg møttes fremdeles, uten at Line visste det, men ikke så ofte som før, siden Line var blitt så sexhungrig. Det tok mye av energien fra meg. Noe hadde ho iallfall «arvet» etter mora. Hanne var spennende deilig med sine initiativ og stadig nye sexleker. Det var jo hun som ga meg all inspirasjon angående det jeg gjorde for å glede Line. Hun hadde skrytt til sine venninner om hvor fantastisk jeg var i senga. Var på en fest at bestevenninna til Line, som heter Camilla, fortalte at Line var heldig som hadde en slik fantastisk elsker til kjæreste. Jeg tenkte med takk til Hanne, som hadde lært meg opp til å bli den sexatleten.

Jeg og Hanne var elskere i 15 år, og når vi var sammen, kunne vi aldri få nok av hverandre. Men Hanne fant seg så en ny mann, og da hadde hun ikke så mye energi til overs for meg. Den nye mannen kunne selvsagt ikke få nok av Hanne. Og jeg kunne ikke få nok av Line. I dag er vi gift, jeg og Line, og vi får selvsagt besøk av Hanne og Steinar, som den nye mannen heter. Av og til kan vi blinke lurt til hverandre, jeg og Hanne, med tanke på fortiden. Men i dag er ho 63 år og jeg er 42 år. Vi har jo et nesten så normalt forhold som det kan få blitt, ut fra det vi har av minner om sex med hverandre.

mvh
Evig_ung på erotikknett, alias

Legg igjen en kommentar