Mørk skog

Denne novellen er vist 11771 ganger.

Jeg ligger ved siden av ham i lyngen, ser opp på den stjernefylte himmelen og reflekterer over dagens begivenheter. Jeg kjenner den varme pusten hans kile meg langs halsen, mens han langsomt starter å kysse nakken min. Den stikkende smerten i det han setter tennene i halsen min river meg raskt ut fra tankene mine. Sakte snur jeg hodet mitt til siden og ser på han, den svarte skinnjakken hans er åpen og jeg ser brystet hans bevege seg opp og ned under den sorte t-skjorten. Jeg stirrer inn i de klare grønne øynene hans mens jeg drar fingrene gjennom en lokk av tykt svart hår. Han holder rundt meg mens han slikker meg oppover halsen, og jeg starter å puste en smule tyngre enn normalt. Jeg lar hendene mine gli under jakken og t-skjorten og lar den stryke over brystet hans. Jeg kjenner brystvortene hans stivne i det de kalde fingrene mine strammer seg omkring dem. Han kommer med ett lavt stønn mens han presser leppene sine mot mine og lar tungen sin omfavne min. Jeg fører hånden min mot skrittet hans, og legger hånden min utenpå buksen hans. Klemmer bestemt og kjenner pikken hans stivne i hånden min og likevel avskilt fra meg med to tynne lag stoff.. Han puster tungt ut og legger hånden sin utenpå det blodrøde korsettet mitt og klemmer på brystet mitt.

Sakte strekker han seg, trekker i snorene og åpner korsettet mitt. Litt etter litt blottlegges brystene mine i månelyset og pikken hans føles som den plutselig frøs til stein. Jeg lukker øynene og plutselig kjenner jeg den våte tungen hans leke seg over brystvortene mine som stivner momentant, mye på grunn av den våte tungen hans, men også på grunn av den kalde natteluften mot de våte brystene mine. Jeg fikler med buksa hans og etter litt anstrengelser og noen stønn som følge av slikkingen hans presterer jeg å åpne buksen hans og plutselig har jeg den stive pikken hans liggende i den klamme håndflaten min. Jeg klarer ikke tenke, det er som om kroppen min beveger seg med en egen vilje kun drevet av lyst og kåthet. Jeg merker at hånden min ikke ligger stille, men beveger seg langsomt opp og ned langs skaftet hans mens jeg slakker og strammer grepet mitt. Jeg lar hånden min bevege seg i takt med hans stønn, samtidig som jeg kjenner slikkene hans begynne å avta i styrke og hastighet. I det han er på grensen til utløsning slipper jeg pikken hans og ser lekent inn i øynene hans.

Det er en blanding av skuffelse og forventning i blikket hans, og jeg prøver å finne ut hva han tenker på. Ett øyeblikk med total stillhet bryter med den hittil «lystige» atmosfæren. Uten å tenke noe videre over det, og i ett forsøk på å bryte denne pinlig pause tar jeg fort og drar av meg undertøyet mitt fra under kjolen min. Det tar ikke mange sekundene før han reagerer ved å sette seg ned på kne foran meg. Jeg plasserer bena på skuldrene hans og kjenner den varme pusten hans vekke liv i underlivet mitt. Jeg kjenner at jeg blir våtere mens han starter å kysse og bite litt på innsiden av lårene mine. Jeg kommer med ett høyt stønn når han plutselig legger tungen sin mellom kjønnsleppene mine og starter å slikke sirkler rundt klitten min. Jeg griper fast i håret hans og presser han mot det våte kjønnet mitt.. Sirklene går over til direkte slikk som går gjennom kroppen min som støt av nytelse som sakte bringer meg mot ekstase. Hver eneste muskel i kroppen min strammer seg og begynner å skjelve mens han øker farten på klitten min. Jeg stønner høylytt for hvert eneste slikk inntil jeg endelig kommer og utstøter ett lite skrik.

Han setter seg opp, tørker seg fornøyd rundt munnen og smiler mot meg. Buksa hans er fortsatt åpen og på ren impuls bøyer jeg meg ned og putter pikken hans i munnen min. Jeg stopper ett sekund i det øyeblikket tungen min treffer den og en tanke skyter gjennom meg. «Hva faen driver jeg med?». Jeg suger han langsomt mens jeg lar tungen min leke langs baksiden av pikkhodet hans. Han stønner hver gang leppene mine beveger seg ned langs skaftet og tungen min vandrer seg en runde fra topp til bunn. Etter en stund nærmer han seg klimaks, han legger hendene på hodet mitt for den siste «innspurten». Jeg river hodet mitt løs og slutter øyeblikkelig og suge han. Han sender meg ett spørrende og enda mer skuffet blikk enn forrige gang. Jeg ser strengt på han og rister bestemt på hodet.

Jeg synes nesten synd på han der han står så full av forventning. Når alt kommer til alt gav han meg jo en fantastisk orgasme. Jeg strekker ut armen og ber han ta av seg jakken. Han ser på meg med ett spørrende blikk, men gjør som jeg ber om uten videre protest. Jeg kaster jakken fra meg på lyngen og plasserer meg på kne med hodet bøyd midt på jakken, og lukker øynene i avvente på det som kommer. Jeg krymper meg i det ett kjølig vinddrag stryker over rompa og det bare kjønnet mitt. Plutselig kjenner jeg de varme hendene hans på hoftene mine, og noe hardt som forsiktig presser seg inn mellom leppene mine. Jeg trekker pusten og slipper ut ett lite gisp i det øyeblikket pikken hans raskt og nådeløst trenger inn i den våte fitta mi. Han dytter den helt inn mens han stønner høylytt.

Han strammer grepet om hoftene mine og fingerneglene hans klorer seg fast i rompa mi. Rolig begynner han å støte inn i meg. Jeg stønner hver gang han trenger helt inn og det føles som om all verdens glede strømmer gjennom meg hver gang pikken hans glir mot innsiden av skjeden min. Jeg begynner å kjenne musklene mine stramme seg igjen. Sakte strekker jeg hånden min mellom lårene mine og begynner å kjærtegne klitten min med sirkelbevegelser. Som ett lyn treffer bakken, treffer han rett på g-punktet mitt og i det øyeblikket er jeg borte. Det svartner for øynene mine og en intensfølelse av nytelse og velvære treffer kroppen min og all følelse av eksistens og substans forsvinner inn i denne følelsen av uendelig glede og problemløshet. Jeg aner ikke hvor jeg er eller hva som skjer, men jeg bare skriker ut uten å tenke på hva som skjer. Sakte, men sikkert innser jeg hvor jeg er igjen og hva som skjer og i det jeg hører rytmen på pusten hans er det for sent. Jeg kjenner det rykke i pikken hans mens han kommer. Han kommer med ett kraftig stønn i det han kommer. Jeg tørker meg i skrittet, tar på meg undertøyet og han hjelper meg stramme korsettet mitt. Vi legger oss tilbake i lyngen, jeg ser opp på den stjerneklare himmelen og etter en stund sovner jeg i armkroken hans mens han holder rundt meg.

Legg igjen en kommentar