Elsa og vikaren..

Denne novellen er vist 26673 ganger.

Sommeren var enda ikke over, men på Vika videregående skole hadde hverdagen satt inn igjen. Skolen startet for en uke siden, men få av elevene hadde kommet seg i "skolemodus". De fleste lengtet etter sol, bading og lek. Det var tungt å sitte inne og måtte konsentrere seg om skolen. I klasse 3B kikket noen av elevene lengtende ut av vinduet, mens andre pratet seg imellom om hva de hadde gjort denne sommeren.

Elsa, eller Elisabeth som hun egentlig het, dagdrømte om alt annet enn bikini, strand og halvnakne smågutter. Det var langt fra hennes smak. Nei, det var MENN hun likte. Modne menn med hår på brystkassa, og vett mellom ørene. Ikke disse guttene som trodde de var eldre enn de egentlig var. Helt borte i sin egen dagdrøm, merket ikke Elsa at rektor kom inn og presenterte en ny lærer for dem. Hun var alt for langt vekke i intense, mørke og perverse tanker.

Til bare å være 18 år, 19 om noen måneder, hadde Elsa fått mye mer erfaring enn de fleste andre på hennes egen alder. Allerede i en alder av 14 år hadde Elsa mistet jomfrudommen sin. Da til en gutt på 20 som hun overbeviste om at hun var 16 år. Hele sitt liv hadde Elsa nemlig sett eldre ut enn hennes egentlige alder. Ingen hadde uansett funnet ut av hennes seksuelle utagering… for hvem kunne tenke seg til at ei jente på bare 14, som alltid hadde nesa i ei bok, hadde seksuelle fantasier? Elsa smilte for seg selv da hun gikk over erobringene sine. Alle hadde vært mye eldre enn henne, alle hadde lært henne nye ting, og alle hadde tatt henne til nye høyder… med unntak av et par stykker selvfølgelig.

"Elisabeth?"
Elsa dras sakte ut fra dagdrømmene.
"Elisabeth Sara Frydenlund??" Stemmen var dyp og nesten litt hes.
Elsa så seg rundt; klassen hadde falt til ro, og alle stirret på henne. Blikket hennes fortsatte opp mot kateteret. Der stod en høy, mørk mann og stirret spørrende på henne. Hun målte han opp og ned før hun svarte ja.
"Velkommen tilbake" sa han med et smil, så fortsatte han på resten av klasselista.
Elsa fortsatte å studere han. Han var nok litt høyere enn henne, 185 kanskje… Sort, litt krøllete hår, briller… Flott kledd i linbukse og t-skjorte, veldig ungdommelig i forhold til de andre lærerne ved skolen. For så vidt så var han nok neppe så mye eldre enn 30… maks! Elsa smilte for seg selv idet han snudde seg mot tavla – jævlig bra rumpe, tenkte hun.

Gjennom hele timen gransket Elsa læreren. Han skulle visst være vikar for dem en stund, mens Ina, deres vanlige biologi- og mattelærer var sykmeldt. Det var ikke akkurat en nyhet som var dårlig. Elsa tenkte på hvor mye mer gøy det ville være å ta del i timene framover. Dette kunne bli interessant.

Dagene gikk, og de seks timene i uka klassen hadde vikaren, Anders, var uten tvil høydepunktene for mange av elevene i 3B. Guttene syntes han var dritkul og morsom, mens jentene syns han var bare "så kjekk ass'". Elsa derimot virket helt uanfektet av vikaren. De skulle bare visst hva hun egentlig tenkte. Men de fleste tenkte på henne som klassens nerd. Alltid nesa ned i ei bok, og smart som faen. Dog hun egentlig aldri fulgte med i timene, så fikk hun alltid de beste karakterene.

Den ytre fasaden til Elsa kunne nok virke kjedelig for mange. Men Anders, vikaren, var av en annen oppfatning. Dette mystiske vesenet han hadde i timen, ofte oppslukt i sine egne dagdrømmer, var noe av det skarpeste og mest sexy vesen han hadde møtt. De lange beina hennes, det krøllete røde håret, fregnene… og ikke minst de klare, grønne øynene. De hadde boret hull gjennom han flere ganger. Ja, hun var ung for han, ti år yngre, men han kunne ikke nekte for den tiltrekningen han følte mot henne. Men, som lærer så kunne han ikke gjøre annet enn å betrakte henne i det stille, slik at ingen andre merket hvordan han så på henne. Enda det kunne være risikabelt det og.

Anders betraktet henne mens hun pakket sammen bøkene etter biologitimen. De andre elevene var ute av klasserommet for lenge siden. Elsa var alltid den siste. Alltid alene. Han syntes nesten litt synd på henne, men på den andre siden så virket det som om hun trivdes alene. Det var sjeldent han så henne uten et subtilt smil, noe som gjorde at han ble mer og mer nysgjerrig på henne. Hva skjulte seg bak de gnistrende grønne øynene? Plutselig oppdaget han at Elsa kikket spørrende på han. Hun kom gående sakte mot han. I dag hadde hun på seg en knall grønn topp som hang litt løst på henne – blottla den ene skulderen og øvre del av brystet hennes… et hvitt skjørt som gikk ned til knærne. Hun viste ikke mye hud, men det var bare spennende – satte fantasien hans i sving. Hvordan navlen hennes så ut, brystvortene, rumpa… aah, han kjente han begynte å bli kåt. Buksa ble nok litt trangere, men heldigvis satt han bak kateteret så ingen kunne se. Nå stod hun rett foran kateteret. Fingrene hennes la forsiktig håret bak det ene øret, slik at ansiktet hennes kom mer fram.
"Var det noe spesielt, eller..?" Elsa gav han et litt lurt smil.
"Nei da… bare.. bra jobbet i dag, Elisabeth!" Han skjønte han dreit på draget, hun hadde jo ikke vært aktiv i timen i det hele tatt. Elsa lo lett og strøk håret bak det samme øret.. hun var leken i bevegelsene. Blikket hennes intenst. Det var ingenting i reglene som sa at hun ikke kunne flørte med læreren sin. Med et lurt smil om munnen gikk hun sakte ut av klasserommet med Anders sittende fortumlet igjen.

Hva var det som skjedde der egentlig? Anders bannet for seg selv. Nå måtte han skjerpe seg, han kunne ikke la dette skli ut. Det var altfor risikabelt – han kunne jo miste alt, og den sjansen ville han ikke ta. Han ristet hendelsen av seg, og lovet seg selv at han fra nå av skulle holde tunga rett i munnen, og opptre profesjonelt. Ja, det var en utrolig sexy ung kvinne han hadde i klassen, men litt selvdisiplin hadde han da… Lite visste han hva som kom til å møte han senere den uka…

De neste to dagene gikk timene med 3B knirkefritt. Men da fredagen kom, og han skulle ha dobbeltime med matte, de siste timene før det var helg, oppdaget han at Elsa ikke var til stede. Det var nytt. Hun var alltid første som kom, og siste som gikk fra timene. De fire månedene han var her hadde hun aldri vært borte eller kommet for sent.
"Hvor er Elisabeth?" Spurte han elevene…
"Aner ikke.. ikke sett 'a.." svarte de likegyldig.
Anders tenkte på henne gjennom begge timene, lurte på hvor hun var. Hun hadde ikke sagt hun skulle bort eller noe…

Endelig var det helg… Timene hadde gått utrolig sakte, slik de alltid gjorde på fredager. Elevene hadde stormet ut av klasserommet, ønsket Anders god helg, og nærmest spurtet ut av skoleområdet. Anders derimot tok seg god tid, pakket sakene, var innom lærerværelset, før han så dro hjem. Hele tiden gikk tankene mot Elsa, og hvor utrolig påvirket han ble av at hun ikke var til stede. Klokka bikket sju, og Anders tok seg en pils før han gikk i dusjen. Vannet rant nedover den veltrente kroppen hans. Pikken hans stod knallhard og rett ut. Den var normalt lang, men utrolig tykk. Handa hans grep automatisk om skaftet, og han stønnet lavt for seg selv da han begynte å dra forhuden forsiktig fram og tilbake. Kukhodet hans glinset, ikke av vannet fra dusjen, men av den blanke væsken som kom ut da han ble skikkelig kåt. Anders lukket øynene, og så for seg den utrolig vakre skapningen som hadde okkupert tankene hans de siste 4 månedene. Dette var ikke første gang han hadde runket til tankene av henne, men denne gangen var annerledes. Han hadde ikke sett henne i dag, fått sin daglige dose før helgen satte inn. Han følte seg frustrert. Gud, han ville ha henne! Bare presset pikken dypt inni henne og knullet henne sår! Det begynte å knyte seg i pungen… trykket bygget seg opp i han, og like etter eksploderte det – han sendte satsen rett i dusjveggen. Lenge ble han stående å runke seg lett, han var enda kåt og han trengte noe mer enn bare handa si. Anders skrudde av vannet og gikk ut av dusjen. Planen var å dra ut, treffe noen kompiser og ta noen pils.

Et par timer senere møtte Anders kompisene sine på Exclusive – en uteplass med 25 års-grense. Egentlig var han mer "brun pub" typen, men Geir, en av kompisene hans, hadde overbevist han at de måtte dra dit. Stedet var mye mer "classy" enn vanlige uteplasser. De fleste der inne var mellom 25 og 35, og alle var velkledde.

Etter de hadde begynt på den tredje ølen, holdt Geir på å sette slurken han tok i vranghalsen. Øynene hans sperret seg opp og kakket i de to andre guttene. "Subtile" som de var, snudde begge to seg samtidig og fikk raskt øye på skapningen som kom inn døra. Hun var iført et utrolig trangt skjørt i sort som var skåret rett over knærne, en blodrød topp uten stropper og sko med høye hæler. Håret var satt stramt opp i en konservativ knute med sorte, markerte briller som rammet inn ansiktet. Den stramme, konservative, men sexy looken hennes vakte oppsikt blant alle mennene i rommet.

Anders kikket på henne idet hun nærmet seg baren. Det var noe kjent med henne. Da han innså hvem det var snudde han seg brått og tok en stor slurk av ølflasken. Inni helvete, tenkte han for seg selv og tok enda en stor slurk. Hva gjorde hun her? Hun var jo langt fra gammel nok!
"Hva er i veien, Anders?" spurte Geir og lo lett.
"Kommer straks tilbake.." svarte han kontant, satte ølen fra seg og gikk mot toalettene.

Elsa hadde lagt merke til han det øyeblikket hun kom inn, og hadde nesten mistet kontrollen av bare synet av han. Hun hadde ikke forventet å se han her! Det begynte å pirre mellom beina hennes. Skulle drømmen hennes bli virkelig? Elsa gikk bestemt mot toalettene. Kompisene til Anders ble sittende og se etter henne. Forfra så hun sexy konservativ ut. Baksiden var en helt annen historie. Splitten i skjørtet gikk nesten opp til baken, og viste de stramme solbrune lårene idet hun gikk. Hun hadde og en stor tribal-tattoo mellom skulderbladene. Den runde rumpa hennes svaiet forførende, og det var ikke få som kikket lengtende etter henne.

Rett utenfor gangen til toalettene stod det flere høye bord og stoler. Elsa satte seg ned ved et av dem og ventet tålmodig. Noen minutter senere kom Anders ut igjen… Han var på tur til å gå rett forbi, da.
"Går du bare forbi uten å si hei?"
Anders bråstoppet og snudde seg mot henne. Han hadde ikke sett at hun satt der.
"Oi… ehm… beklager… hei… jeg…" ordene stokket seg for han, så han ble bare stående og stirre forfjamset på henne.
"Trodde ikke du gikk på steder som dette.." lo hun lekent mot han..
"JEG??" Anders ble bestyrtet over utsagnet. "Hva med deg? Du er jo langt fra gammel nok til å komme inn her…!" Han var nesten formanende i stemmen.
Elsa lo, hun utstrålte en selvsikkerhet og sensualitet han ikke hadde sett hos henne tidligere. I få kvinner egentlig.
"Jeg kjenner han som eier stedet.." Hun sa ikke noe mer, bare stirret han inn i øynene. Ene fingeren hennes dyttet brillene lengre inn på nesa. Det gikk et par sekunder…
"Ikke se så fortumlet ut da…" Idet hun strakte handa ut og strøk han over armen, var det som om ville hester galopperte gjennom blodårene og ned mellom beina hans. All forstand han hadde snakket i seg tidligere begynte å falle bort, bare synet av henne var nok til å få den sterkeste mann ned på kne. Alt han ville gjøre var å dra henne tett inntil seg, og ikke gi slipp før han fikk som han ville. Blikket hennes sa han at hun ikke ville nektet… Men han kunne ikke. Han måtte… I samme øyeblikk som han skulle til å ta seg sammen, reiste Elsa seg opp fra stolen og gikk ett skritt nærmere. Hun stod nesten helt inntil han nå. Anders stønnet lavt, håpet musikken ville fange opp lyden, gjøre den borte. Men den gang ei. Elsa fikk et stort smil om munnen og lot handa gli over brystkassa hans med blikket følgende etter. Hun stoppet rett over bukselinningen, oppdaget den bulen som begynte å ta form under den løse dressbuksa, kikket opp på han og smilte. Sakte lente hun seg nærmere og hvisket ømt i øret hans;
"Ta på meg, Anders…"
"Jeg kan ik…" ordene hans ble kvalt da hun tok armen hans og la den på hofta si. Ruset av vesenet hennes lukket han øynene og la den andre armen bak ryggen hennes og trakk henne tett inntil. Han snuste inn den forførende lukta av henne, lot handa skli opp over ryggen, mot nakken.
"Du gjør meg gal…" sa han hest i øret hennes. Armene hans klemte hardere om henne.
"Aaah… Dette er så galt, Elisabeth…"
Elsa bare stønnet i øret hans.. hun var allerede våt, og følte det rant nedover lårene. Hun var uten undertøy, så han kunne bare la handa skli ned i skjørtet og…
"Ta meg med hjem…" Stemmen hennes var bestemt og oste av kåthet. Anders trakk henne litt fra seg, møtte blikket hennes. Hun kunne se tankene hans rase – hva skulle han gjøre? Det eneste riktige, eller det totalt forbudte?

Etter noe som virket som flere minutters tenketid, tok han henne i handa, gikk mot kompisene sine, tok en stor slurk fra ølen han satte fra seg tidligere, så gikk han bare. Han kunne høre kompisene nærmest brøle "heldiggris" bak han.

De tok taxi hjem til han. Hele tiden satt de på hver sin side.. bare lot fingrene leke med hverandre, ingen av dem sa noe. Anders virket enda betenkt, litt reservert. Elsa lurte et øyeblikk på om han kom til å angre seg, men da de gikk ut av taxien ti minutter senere og den kjørte av gårde, falt de tankene raskt bort. Han nærmest angrep henne da han kysset henne.. lenge og lidenskapelig. Elsa smeltet i armene hans. Tungene deres lekte, utforsket lepper og munn. Hendene jagde opp og ned kroppene, klemte og kjente på hver en liten centimeter.
Plutselig oppdaget de at de stod inne i stua til Anders.. Det var som om alt rundt dem bare sluttet å eksistere. De hadde begge gått de siste fire månedene og hatt lyst på hverandre. Mye oppbygd lidenskap skulle ut nå…

Elsa dyttet Anders ned i en stol. Sakte gled hun opp glidelåsen til skjørtet.. Anders svelget tungt og hadde blikket frosset fast i henne. Nå fikk han endelig se det han lenge hadde lengtet etter å se. Skjørtet falt, rett etterpå kom toppen av.. han nærmest knurret i stolen.. Huden hennes var lett solbrun, fregnene hennes lagde lekne mønstre på magen og opp mot de perfekt formede brystene. Det var nesten som et leopardmønster.. Anders stirret på magen hennes, han ville kysse den.. han nærmest falt ut av stolen og på kne foran henne. Ene handa landa på baken, den andre strøk henne fra magen og oppover mellom brystene.
Det var nesten som om han ikke helt våget å lukke handa om dem, eller la den skli ned mellom lårene. Hun var så eventyrlig perfekt… eller var det bare han som var hinsides kåt? Han visste ikke, og det hadde egentlig ingenting å si. Alt som betydde noe nå var den følelsen han hadde.. den brennende, eggende og søte følelsen som satt i hele kroppen – suget i magen, det økende presset i pikken, hjertet som hamret… Denne unge skapningen han satt, nesten tilbedende foran, hun hadde vekket dette i han på en måte han aldri hadde kjent før. Hun virket så uskyldig, nesten jomfruelig av utseende. Men allikevel var hun et ekstremt seksuelt og sensuelt vesen som tydelig visste å gjøre menn svake.

Da hendene til Elsa begravde seg i håret hans, våknet han til liv igjen… Han reiste seg brått opp, lot handa skli fra rumpa, nedover låret slik at hun løftet det og la det lett rundt han.. Den andre handa tok tak i ene brystet hennes og klemte hardt til. Elsa stønnet vellystent og bet han i nakken, først lett, så hardere.. Hun kjente begjæret ta total overhand.. Hun ville ha han i seg nå, bare knulle han vilt.. de kunne kose senere… Med stor iver begynte hun å kle av han klærne. Nærmest rev opp skjorta, avslørte den veltrente brystkassa som var perfekt pyntet med sorte krøllete hår. Fingrene fiklet lett med dressbuksa hans, og det tok ikke lange tiden før buksa var av. Øynene hennes sperret seg opp og hun nærmest jublet da hun oppdaget at han ikke hadde noe under den. Pikken hans vippet mot henne.. forhuden var delvis trukket tilbake, så hun kunne se det nærmest piplet deilig blank veske ut av kukhodet hans. Elsa frydet seg, og laget entusiastiske koselyder der hun nå satt på kne og beundret den tykke stammen som pekte mot henne. Tunga hennes fuktet leppene før hun velvillig gapte og kjørte pikken helt inn i munnen, det var som om hun svelget hele han. Anders gryntet da han sank inn i munnen hennes. Sakte lot Elsa munnen skli opp og ned stammen.. hun sugde og smattet, nøt smakene hans… Blikket hennes vekslet mellom øynene hans og pikken. Det var ingen tvil om at de begge nøt øyeblikket.

Anders tok brillene av nesa hennes, løsnet håret hennes fra den stramme knuten og ristet lett i det… håret hennes var fuktig, hun hadde nok nettopp dusjet da hun kom ut tidligere. Den svake lukten av sjampo nådde nesen hans.. sakte trakk han inn den deilige duften hennes, og kjente han hardnet enda mer.. Elsa stønnet og tittet opp på han igjen, hvorpå han bare sendte henne et tilfreds glis før han dro henne opp til seg.

Leppene deres møttes atter en gang, og som i en seksuell dans bevegde de seg inn på soverommet hans. Begge hadde vært klare lenge, og nå klarte de ikke vente lengre. De kastet hverandre ned på sengen, hvor så Anders tok hardt tak i Elsa og holdte henne nede. Han ville styre nå. Elsa smilte og spredte beina for han..

"Ta meg…" klynket hun.. "Jeg klarer ikke vente… ta meg.. nå..!"
Uten å nøle tok Anders tak i pikken sin og styrte den mot den våte og ventende grotten hennes. Idet kukhodet traff hullet hennes, gikk det rykninger gjennom dem begge. Til tross for at hun var plaskende våt hadde han vanskeligheter med å trenge inn i henne. Pikken hans var tykk og fylte henne til randen.

"Du er så svæær!!" stønnet Elsa ut idet han traff bunn. Han ble liggende over henne en liten stund, kjente hun slappet mer av, før han så begynte å pumpe sakte inn og ut… Elsa kunne kjenne hver en millimeter av han, hver en kontur.. Følelsen var fantastisk, for dem begge. Sakte men sikkert, økte han takten.. hardere og hardere for hver gang han bunnet henne. Han lente seg fram over henne, bet henne hardt i halsen samtidig som han stønnet hest. Selv om hun var trang, brukte hun musklene for alt de var verdt. Melket pikken hans, gjorde det nesten umulig for han å holde igjen.. Hoftene hennes møtte hans, og var med på hver en bevegelse..

Anders tok tak i beina hennes, samlet dem og bøyde dem mot overkroppen hennes.. Elsa hylte av ekstase.. hun var nær ved å komme. Forsiktig hevet hun rumpa litt, slik at pikken hans traff g-punktet bedre, og idet han traff helt perfekt, sprutet hun over dem begge…
"Jaaaaaaaaaa….!!" Ropte hun ut.. Kroppen hennes ristet taktløst, hun var langt vekk i sin egen verden. Anders slakket ned farta litt, gliste for seg selv. Dette var ikke noe han hadde opplevd mye med en kvinne – at hun sprutet. Det var tydelig at Elsa kjente kroppen sin svært godt. Da Elsa slapp rumpa si ned i senga igjen, helt himmelfallen etter orgasmen, slapp han beina hennes og kysset henne… Sakte, sakte lot han pikken skli inn og ut av henne… merket hun kom mer og mer tilbake. De smilte til hverandre..

"Jeg vil ri deg…" Hun nærmest hvisket, men han hørte godt va hun sa. Hun hadde overhodet ikke trengt å spørre, for hun fikk som hun ville.. men det var utrolig deilig å høre ordene.
Anders trakk seg ut og la seg ned på rygg. Elsa satte seg skrevs over han, med fitta duvende over det harde, glinsende lemmet hans som lå opp etter magen. Det var vått etter henne. Hun hadde sprutet mye!!

Elsa tok tak i pikken hans og styrte den mot hullet. Sakte, men bestemt satte hun seg ned på han, og lot han fylle henne atter en gang. Musklene hennes strammet hardt om da han traff bunn. Hun hevet seg, og senket seg et par ganger før hun satte seg helt ned igjen… hun gynget fram og tilbake.. først forsiktig, så raskere og hardere.. Anders himlet med øynene og strakte armene mot hoftene hennes. Hun så ut som en gudinne der hun satt med lukkede øyne og det røde, krøllete håret flytende nedover skuldrene og ryggen. Puppene hennes bevegde seg lett der hun red pikken hans, magen hennes strammet seg og slappet av… Alle de små lydene og bevegelsene hun gjorde var sensuelle og forføreriske for sansene hans. Rytmisk begynte han å presse pikken dypere inn i henne, han merket han nærmet seg. Gradvis bygget det seg et større og større trykk i pikken som han ikke klarte holde igjen. Han hardnet enda mer før han nærmest brølte ut og fylte henne med den varme spermen sin.

Elsa falt sammen over han og pustet han tungt i nakken. Han responderte med å klemme om henne.. Hendene hans strøk over kroppen hennes, kjente hjertet hennes hamre mot brystkassa hans, før det så roet seg.. Forsiktig la han henne over på senga, og trakk dyna over henne… Øynene hennes var nå smale og slørete… orgasmen hadde nok herjet vilt i henne, slik den hadde i han. Han krøp helt tett inntil henne, la armen under hodet hennes og sovnet…

Morgenen kom, og da Anders våknet, merket han at Elsa var borte. Han satte seg opp for å lytte etter henne, kanskje hun var på badet? Da oppdaget han en lapp som lå oppå dyna.

"Må bare hjemom… Kommer tilbake senere…om du vil ha meg?"

Hun hadde tegnet en smiley, og lagt ved mobilnummeret. Anders nærmest løp ut i stua og meldte raskt tilbake..

"Jeg er hjemme og venter….:)"

Hele den helgen var de sammen… hadde sex, lo, spiste og snakket.. Anders hadde ved et par anledninger bekymret seg for hvordan det kom til å bli på skolen, men Elsa forsikret han raskt om at hun kom ikke til å avsløre noe… Etter hvert ble det mandag… Skolen startet, og da de skulle ha matte i 3. time, kom Anders inn som vanlig og hilste klassen.. Han virket litt nervøs, men da han så Elsa i sitt vanlig dagdrømmende jeg, roet han seg ned.

Dagene gikk som vanlig… nesten. Hadde bare elevene fulgt med i timen, ville nok alle lagt merke til at Anders og Elsa tidvis delte små blikk og smil som avslørte hemmeligheten deres – de var elskere.

Legg igjen en kommentar