En kjent fremmed – del 2

Denne novellen er vist 10374 ganger.

Jeg våknet tidlig neste morgen, og fikk oppfylt min største ønskedrøm. Så mange ganger har jeg sløvet på sofaen etter middag, sovet et par timer, og våknet igjen med en stiv pikk i buksa som verket etter en kåt, villig jentemunn. Her lå jeg i dobbeltsenga, fremdeles på rygg, og fremdeles med lille deilige Cathrine oppå meg. Jeg kikket ned og så det brune håret hennes flyte ned på hver side av kroppen min. Jeg stønnet og slapp hodet tilbake på puta og så opp i taket. Jeg kjente den ene hånden hennes rundt roten av pikken, og den andre holdt lett rundt ballene. Hun kilte meg med neglene under pungen. Det var en vidunderlig følelse å kjenne den myke, varme munnen hennes på pikkhodet mitt. Hun slikket sakte på pikken, opp og ned langs skaftet og tok den så inn i munnen. Lot hodet gli opp og ned, senket munnen nedpå den for så å dra den utover mens hun sugde til. Det surklet i spytt og det rant nedover skaftet hun holdt rett opp med hånden rundt roten. Hun hadde dratt forhuden tilbake og holdt den der med hånden der nede mens hun brukte munnen på hodet. Jeg var knapt våken, og nøt følelsen av en kåt jentemunn som smakte på meg, slikket meg i seg som en deilig dessert. Det var akkurat så ubeskrivelig deilig som jeg hadde drømt om. Jeg stønnet ukontrollert. Der nede var hun i sin egen verden; tok for seg av pikken min uten å ense noe annet rundt seg, verken fingrene mine som strøk gjennom håret hennes eller lydene jeg lagde som respons på det hun gjorde med meg. Det kriblet i meg, gikk ilinger gjennom ryggraden som endte opp i magen. Jeg fikk en velkjent følelse i meg, men i stedet for å nærme seg utløsning fortsatte det bare å bygge seg opp i meg, mer og mer. Det knyttet seg i underlivet, kriblet og strammet seg, men orgasmen kom ikke. Cathrine holdt rundt roten av pikken og suttet ufortrødent videre. Lot tunga spille sakte over og rundt hodet, slikket og suttet på meg og tok meg lenger og lenger. Brukte lang tid, hadde ikke hastverk. Jeg la hendene rett ut fra kroppen og grep tak i lakenet. Nøt den våte, varme, herlig myke munnen hennes. Jeg visste hva hun holdt på å gjøre. Jeg hadde fortalt henne at jeg aldri hadde fått en blowjob før; jeg hadde altså bare hatt oralsex som forspill – aldri blitt sugd til det gikk for meg. Cathrine hadde sagt at hun definitivt ville suge meg forbi orgasme og lenger. Det løftet var det tydelig hun ville holde nå. Jeg følte til slutt kriblingen ta overhånd. Noen små rykninger senere ble sæden blandet med den klare væsken fra prostataen og begynte å vandre utover røret. Kroppen stivnet til og jeg stønnet idet jeg støtet det ut av meg og inn i munnen hennes. Hun la munnen over pikkhodet og holdt rundt pikken med begge hender. Begynte å runke meg sakte for å melke ut hver eneste dråpe. Jeg kjente hodet presse imot ganen hennes, tunga slikket undersiden av pikken – hun drakk av meg og hadde bestemt seg for å sluke hver eneste dråpe.  Hun holdt meg i munnen. Plasserte en finger nederst på undersiden av pikken og presset oppover for melke ut absolutt alt. Hun slikket det i seg. Slikket pikken ren. Slikket meg så mye at det ble ømt, nesten overfølsomt. Hun satte seg opp på albuene og så på meg med et lite sleipt smil. Brukte fingrene til å tørke seg rundt munnen og ta opp et par dråper som hadde havnet på haken. Hun puttet dem i munnen og blunket til meg. Suttet på dem. Lot ikke en dråpe gå til spille. Holdt blikket mitt mens hun lente seg frem og kysset pikken på hodet. Jeg pustet tungt og lot hodet synke ned i puta mens Cathrine krabbet opp og la seg inntil meg. Slik sovnet vi inn på ny.

          Idet sollyset falt inn gjennom soveromsvinduet våknet jeg igjen og åpnet straks øynene. Jeg reiste meg og gikk ut på stua. Jeg var sulten. Fortsatte rundt hjørnet ut på kjøkkenet. Åpnet kjøleskapet og gravde frem noe spiselig. Mamma og pappa bodde her til daglig, så fasilitetene var ikke akkurat mangelfulle – men det var ikke altfor mye mat tilpasset meg. Jeg fant noen boller og litt brunost. Smurte på og tok med ut på soverommet. Fikk ikke liv i jenta, så jeg gikk først på do og så ut på stua igjen; skrudde på TVen og datamaskinen jeg hadde lånt med meg. Det var ikke noe trådløst nett her, så jeg måtte snylte på naboens – og det var ikke alltid noe nettverk tilgjengelig. Var heldig denne gangen, kom rett inn og fikk kontakt med noe usikret. Gikk inn på Erotikknetts forum. Svarte på et par emner før jeg kikket på andre ting. Snuste rundt i webshoppen og flirte litt av et par morsomme ting jeg kunne kjøpt der. Kanskje jeg gjorde det en dag. Det neste jeg klikket på var stillingsgalleriet. Vi hadde chattet mye angående disse: Vist frem hva vi ville gjøre med hverandre. Jeg klikket på stilling nummer 19, der mannen ligger oppå kvinnen, som ligger på magen. Min favorittstilling. Et smil bredte seg over leppene mine og jeg fulgte innfallet som hoppet inn i hodet mitt. Gikk ut på soverommet igjen, fant frem massasjeoljen og satt meg mellom bena hennes der hun lå, halvt på magen med ansiktet i puta. Jeg helte oljen utover den nakne ryggen hennes og begynte å stelle pent med henne. Lot fingrene gli over den silkemyke overflaten og smøre oljen utover. Begynte å legge press på, massere ryggmusklene hennes slik jeg visste det skulle gjøres. Fra korsryggen og oppover ved siden av ryggraden. Spre fingrene utover, bort fra ryggraden og utover sidene. Idet jeg nærmet meg nakken lot jeg hendene massere skuldrene – hele tiden uten å bruke for mye kraft. Oljen gjorde huden hennes glatt nok til at jeg kunne massere henne ordentlig, men jeg ville ikke klype henne eller ta i for hardt. Ville ikke gjøre henne vondt… foreløpig. Ville bare gjøre henne varm og få det til å krible i henne, gi henne lyst. Det virket, som jeg forventet. Hun begynte å gi fra seg små koselyder; stønne og gnure og ynke seg. Jeg fortsatte å massere henne. Spredte ut bena og begynte på et av dem. Brukte mer olje og klemte rundt hele låret hennes. Brukte lang tid og myket opp hele muskulaturen i låret og ned til knærne. Massørene fra Wang som jeg møtte på Norway Cup hadde lært meg å massere leggmuskler; jeg fulgte metoden, bare med litt mindre kraft. Vanlig massasje involverer å klemme ut muskelknutene med makt, noe som er alt annet enn komfortabelt. Jeg knadde dem i stedet ut langsomt og med møye, til Cathrines fornøyde små klynk. På veien oppover låret lot jeg høyre hånd gli opp på utsiden og opp på rumpa, mens den venstre gikk helt opp på innsiden av låret til den så vidt berørte musa. Jeg gjorde ikke noe mer, bare lot henne så vidt oppfatte at hånden min var innom der, før jeg førte den nedover på innsiden av det andre låret. Flyttet meg en smule og lot henne få samme behandling på det andre beinet. Svetten rant av meg. Jeg hadde tatt meg lang tid, hadde holdt på med massasjen nesten en time. Men nå begynte jeg å pirre henne stadig mer. Hver gang jeg flyttet hendene i nærheten av fitta hennes så lot jeg fingrene subbe borti eller stryke forsiktig over sprekken. Hun merket dette og skilte bena; ville at jeg skulle kunne komme til, men mangelen på tilgang var ikke grunnen til at jeg ikke gikk rett på. Jeg ville erte henne. Bruke tid. Jeg fortsatte denne behandlingen til hennes stadige lyder av vellyst; lyder som ble stadig ivrigere og mer utålmodige. Jeg visste veldig godt at det eneste hun ville akkurat nå var at jeg skulle dundre pikken i henne og pule henne det jeg var kar om… men jeg ville vente. Selv om det var vanskelig å holde seg. Jeg hadde blitt temmelig hard igjen i løpet av den tiden jeg hadde massert den deilige kroppen, og til slutt vendte jeg allikevel oppmerksomheten mot området der innsiden av lårene hennes møttes i en glattbarbert overflate, bare delt av denne fuktige spalten. Jeg stakk inn en finger og kjente på henne. Hun var dryppende våt etter alt det jeg hadde gjort med henne, og stønnet høyere. Jeg tok ut fingeren og smakte på henne. Det krevde alt jeg hadde av viljestyrke å motstå lysten til å legge meg ned og trekke inn duften, legge munnen over musa og slikke i meg saftene hennes. Jeg fortsatte med å bruke fingrene. Sakte og forsiktig eksperimenterte jeg meg fram og gjorde meg godt kjent med hele hennes anatomi, lik metoden jeg hadde brukt for å gjøre meg kjent med hver fiber i ryggen, bena og de to stramme halvkulene midt imellom.

            Cathrine stønnet. Veivet med armen og prøvde å ta tak i meg. Slik jeg satt, over henne nede ved rumpa, var ikke det så enkelt… men jeg skjønte hva hun mente. Hun ynket seg og lagde klagende lyder. Ville ikke gi seg før jeg tok armene hennes, grep rundt håndleddene og holdt dem fast over hodet hennes. Jeg la meg over henne, og hun visste at hun endelig skulle få viljen sin. Vi hadde snakket om det før. Hun visste at jeg holdt på å gi etter for fristelsen og at jeg bare var sekunder fra å presse den harde pikken min opp i henne. Hun ville ha meg dypt inn i seg. Hardt. Ville bli voldtatt. Jeg var bare sekunder fra å innfri hennes ønsker. Jeg holdt henne nede og manøvrerte meg på plass. Nølte ikke med å dytte pikken inn i henne straks jeg kjente tuppen mellom kjønnsleppene. Hun var dryppende våt, men allikevel så trang at forhuden ble vrengt tilbake straks jeg presset meg inn. Jeg holdt henne hardt fast og dyttet pikken til bunns i henne. Kjente bekkenet treffe rumpa hennes; hun var litt kortere enn meg, men det var en fordel i denne stillingen siden jeg ikke bare ville knulle henne, men også holde henne fast.

            Jeg begynte å pumpe løs i fitta. Ikke så fort, men med stor kraft i støtene. Gryntet og stønnet hver gang musklene spente seg og trykket det harde lemmet så langt inn at det støtte på livmorveggen hennes. Hun stønnet og ynket seg hver gang jeg dunket meg inn, men jeg visste at hun likte det. At hun ville ha mer. At hun ville ha det hardere. Og jeg ga henne med glede det hun ville ha; etter orgasmen tidligere kunne jeg nå holde ut en god stund. Jeg kjente svetten piple frem i pannen og bet henne i skulderen. Hun stønnet og utbrøt:

«Åh…! Mer… hardere…»

  Usikker på hva hun mente økte jeg kraften både i støtene og i bittet. Satte tennene i overkjeven i skulderkjøttet hennes og fikk henne til å stønne, nesten skrike, av vellyst. Jeg gjorde som vi hadde snakket om, gjorde de tingene hun hadde sagt gjorde henne opphisset og kåt… og det virket. Hun vred seg stadig mer og ble mer høylytt. Jeg bestemte meg for å gjøre noe annet hun hadde drømt om. Jeg heiste meg opp og stilte meg på gulvet. Fikk henne opp på alle fire. Hun var kjapp, visste hva jeg tenkte. Stilte seg opp med svai i ryggen og vrikket på den lekre stussen. Jeg grep tak i begge rumpeballene og førte pikken inn. Ingen rolig kosepuling denne gangen… straks pikken var inne begynte jeg å dunke meg til bunns i et rasende tempo. Høye klaskelyder fylte rommet sammen med vedvarende stønn og skrik fra oss begge. Vi brølte nærmest begge to av opphisselse. Jeg knullet henne det hardeste jeg var kar om, til jeg måtte roe ned tempoet. Tok tak i hoftene hennes og dro henne mot meg; jukket underlivet imot baken hennes så det smalt. Puppene hennes hoppet frem og tilbake. Jeg grep håret hennes og dro henne mot meg; lugget henne og trakk henne opp så hun fikk endret vinkelen på pikken min i fitta si. Hun begynte å skrike nærmest kontinuerlig da jeg igjen begynte å pumpe pikken inn og ut av fitta det forteste jeg kunne. Vi peste og svettet, stønnet og skrek og til slutt så mener jeg bestemt det gikk for henne. Hun satte i et desperat hyl. Hun mistet kontrollen og hylte, kollapset først ned på sengen og kravlet seg opp igjen. Jeg gled ut av henne. Pikken var nummen, og fullstendig gjennomvåt. Jeg kjente fittesaftene dryppe fra meg; jeg var våt over hele underlivet. Hun hadde lagd en stor våt flekk på lakenet. Nå satt hun og dirret, skalv nesten av kåthet. Hun så opp på meg. Kom krypende mot meg…

«Har du glidemiddel her…?» spurte hun.

«Eh… er du ikke våt nok til…»

«Vil ha deg i rumpa.»

«Ah…»

«Har du?»

Jeg åpnet sekken og fisket frem flasken med glidemiddel som jeg hadde kjøpt på Kondomeriet noen dager i forveien. Rev opp plasten rundt og smilte til henne. Hun smilte tilbake. Vi smilte til hverandre og flirte. Vi hadde det moro sammen. Det var det dette var – moro. Utløp for innestengt seksuell frustrasjon og kåthet. Moro.

          Hun stilte seg igjen på alle fire. Rumpa hennes var så fin. Jeg la hendene på rumpeballene og skilte dem fra hverandre. Plasserte pikkhodet mot rumpehullet. Hadde aldri gjort dette før… nok et ledd i vår utforsking av våre egne seksuelle grenser og lyster. Jeg smurte inn kuken med glidemiddel og hadde en god del rett på hullet også. Gned det inn i åpningen. Kastet flasken på gulvet og begynte å presse meg imot henne. Jeg kjente hullet åpne seg for meg og hørte Cathrine gispe idet pikken gled innenfor. Det var veldig trangt, men veggene ble mykere straks innenfor lukkemuskelen. Jeg gled langsomt inn og dro meg langsomt ut igjen. Plasserte hendene på hoftene hennes og guidet henne på og av staken min mens jeg ble stående mest mulig stille. Det var utrolig opphissende. Ikke det at jeg hadde analsex for første gang, ei heller selve følelsen av pikken glidende inn og ut av rævhullet hennes. Det som drev pulsen min gjennom taket, fikk meg til å svette og stønne som en gris og til å føle meg mer levende enn noen gang, var lydene hun lagde. Hun stønnet kontinuerlig, og idet jeg begynte å pule henne i en jevn takt begynte hun å utstøte høye smertehyl. Kåte brøl som bare ble avbrutt av ord som levnet liten tvil om at jeg skulle fortsette. Jeg dasket henne over rumpa. Hun skrek, men elsket det. Jeg dasket henne igjen. Hun ble vill av opphisselse. Hun tullet ikke da hun hadde sagt at hun ville bli slått over baken. Jeg lurte på hvor hardt hun ville like det. Fortsatte. Dasket henne på nytt og på nytt. Rumpa hennes ble rød. Jeg grep tak i rumpeballene og pumpet løs i analen hennes til jeg ikke greide mer.

          Vi ble liggende på senga en stund og hente oss inn. Det så ut til at vi gikk tomme for krefter omtrent samtidig. Hvor lenge vi lå der ante vi ikke, men til slutt dro vi oss ut av senga og gikk i dusjen. Der skulle vi få vasket oss rene. Og griset oss til på nytt…

 

Legg igjen en kommentar