En annerledes filmkveld

Denne novellen er vist 23887 ganger.

Jeg møter deg i døra, og blir, som alltid, straks slått av hvor vakker du er. Det søte smilet, de myke kinnene og de blå, blå øynene som glitrer i lyset fra utelampen. Jeg kan ikke tenke meg noen bedre å ha en filmkveld med. Alene hjemme, bare oss to, en sofa og en film. En god kveld, definitivt.

Den vanlige halloklemmen, og jeg stryker hånden lett over baken din. Vi er bare venner, men det hindrer meg ikke i å flørte. Jeg forventer at du skal slå meg, men du smiler bare. Overraskende. Kanskje du ikke la merke til det? Mens jeg lurer tar du av deg skoene og jakken, og jeg klarer ikke å holde blikket i ansiktshøyde da jeg ser antrekket ditt. Tynne, svarte joggebukser som strammer litt over den faste baken og de feminine hoftene dine, og en enda tynnere, tettsittende svart topp jeg så vidt kan skimte mønsteret i stoffet i BHen gjennom. Den løfter og fremhever de velformede brystene dine, akkurat passe store til deg. Jeg må anstrenge meg for å rive øynene bort og si at det bare er å rusle ned trappen. Jeg lukker døren bak oss og følger deg ned trappen til TV-stua i kjelleren. Øynene mine hviler på buksebaken din og de to rumpeballene som beveger seg så forlokkende under stoffet. Du har på deg G-streng, kan jeg konkludere, men minner meg selv på at vi er bare venner. Hvorfor må jeg ha den mest sexy jenta jeg har møtt som venninne og ikke ha sjans? 'Typisk min flaks!' tenker jeg irritert.

Filmen står allerede i PlayStation-en, så når vi dumper ned i sofaen er det bare å trykke den i gang. 'Snatch' er kanskje ikke den mest romantiske filmen, men det er da heller ikke meningen. Den er til gjengjeld god underholdning, med Cockney-aksenten jeg synes er så kul opp og i mente.

Mørket senker seg, du trekker et pledd over oss – det er kjølig i rommet – og legger beina i fanget mitt, så du ligger på langs av sofaen og jeg sitter med beina på bordet. Jeg legger hendene på knærne dine og prøver å følge med på filmen. Men det er vanskelig med den ene leggen din trykkende mot skrittet mitt.

Jeg har aldri vært typen til å la en sjanse til å ta på vakre jenter gå fra meg, så noen minutter etter filmens start, mens du konsentrerer deg om den – jeg ser etter for å forsikre meg om det – lar jeg hånden gli litt lenger opp beinet ditt, til midt på låret. Ingen reaksjon fra deg, så jeg tar like godt sjansen og beveger hånden litt lenger opp. Øverste halvdel av låret. Hånden stanser, og jeg kikker ned på ansiktet ditt. Du ser fremdeles på filmen, og ser ikke ut til å ta notis av at jeg har strøket hånden såpass langt opp. Lårene dine, kan jeg kjenne gjennom stoffet i buksene, er silkeglatte og slanke, mer feminine enn tynne som en modells.

Med ett kjenner jeg noe. Leggen din presser litt hardere, bare en anelse, så vidt merkbart, mot skrittet mitt. Som svar klemmer jeg litt på låret ditt, like forsiktig som trykket du legger på meg. Lårene dine sprer seg en anelse, eller er det bare innbilning? Uansett, jeg reagerer ufrivillg nedentil på den sexy – innbilt eller ei – bevegelsen. Du er nødt til å merke det. Shit! Hva nå? Jeg tar øynene bort fra Brad Pitt som slår ned en mann dobbelt så stor som ham selv og ser ned på deg igjen. Denne gangen møter du blikket mitt, og du smiler. Hva betyr det? Svarer kommer i form av et hardere trykk fra leggen. Det var visst ikke innbilning likevel, innser jeg når du sprer lårene litt mer, som for å invitere meg til å flytte hånden videre.

Den slags invitasjoner – jeg håper inderlig det er det, i hvert fall – takker man ikke nei til. Hånden min glir opp langs innsiden av låret ditt, stryker langs skrittet, opp til hoftene og magen. Du protesterer ikke, og jeg får bekreftet at det var en invitasjon. Ivrig fører jeg hånden under toppen mens jeg forventer at du skal prøve å stanse meg. Du gjør ikke det, så et øyeblikk senere kjenner jeg brystenes kurver under håndflaten. Mønsteret i BH-en skraper mot hånden, men blir straks erstattet av myk, glatt hud når hånden glir lenger opp, og fingrene mine finner kløften mellom puppene dine. Jeg klemmer rundt det ene brystet, så det andre, utenpå BH-en, og kan ikke fatte hvor heldig jeg er. Er det virkelig eller bare en drøm?

Du smiler bredere til meg når jeg begynner å massere brystene dine. Jeg bruker begge hender utenpå BH-en, en svart, sexy en. Toppen av den er akkurat synlig over toppens utringning. Du bøyer ryggen litt så brystene skyves litt frem. De kjennes perfekte, faste og deilige der de fyller opp hendene mine. Jeg masserer brystene, stryker hendene over dem, klemmer på dem og koser med dem, og du begynner å puste tyngre. Du lukker øynene, og uttrykket ditt vitner om at du liker det jeg gjør.

Jeg trekker hendene ut fra under toppen, tar tak i bunnen av den og trekker den oppover. Du lener deg litt mot meg og strekker ut hendene så jeg kan dra den over hodet ditt. Jeg kaster toppen på gulvet, fortsetter å massere brystene dine med den ene hånden og sklir den andre ned langs magen din. Den stanser øverst på låret, og jeg begynner å beføle det i samme rytme som jeg koser med brystene. Du sprer lårene mer – jeg antar det er et hint. Jeg fører hånden opp fra låret, langs bukselinningen og langsomt ned i buksa, utenpå trusa. Du trekker pusten brått når jeg presser fingrene mot trusestoffet.

Langsomt og forsiktig begynner jeg å massere kjønnet ditt gjennom trusa. Selv gjennom stoffet i den kan jeg kjenne hvor myk og varm du er der nede. Du presser underlivet mot fingrene mine. Dette er ikke nok for deg. Den ene hånden din legger seg over min og fører den ned i trusa. Mykt krushår gir etter under de søkende fingrene mine, og jeg finner kløften mellom leppene dine. Allerede begynner du å bli fuktig. Jeg lar fingeren min ta med seg en del av dine safter og bruker dem som glidemiddel når jeg lar den gli opp mellom leppene. Du trekker pusten brått igjen, dypere denne gangen, og så et svakt hikst i det fingeren min finner klitoris. Jeg synes det er nesten like deilig som du gjør – jeg puster tyngre, og bulen i boxeren er blitt knallhard.

Du trykker hånden min mot kjønnet ditt, men jeg trekker den bort. Med begge hender løsner jeg snøringen i bukselinningen og trekker den nedover lårene dine. Du letter på den deilige rumpa så jeg kan trekke buksen helt av deg og la den falle ved enden av sofaen. I bare matchende G-streng og BH er du utrolig deilig, men ikke like deilig som det du er når jeg knepper opp BH-en og tar den også av deg. Et par deilige, faste, nakne bryster kommer til syne. Brystvortene dine er stive. Jeg bøyer meg frem og tar en av dem i munnen, slikker og småbiter i den, mens jeg gnir en hånd mot fronten av trusa di. Du stønner litt og med ett kjenner jeg hånden din på kulen i buksa mi. Den ligger der et øyeblikk, så begynner du å beføle meg, stryker hånda over den, knar og drar forsiktig i den. Jeg tror jeg kommer til å eksplodere av kåtskap, og enda mer blir det når du trekker av deg G-strengen. Du tar like godt av deg sokkene i samme bevegelse, og plutselig ligger du naken på fanget mitt.

Jeg klarer ikke å la være å stirre. Naken er du selve bildet på den perfekte kvinne. Jeg har fantasert om dette øyeblikket, drømt om det, men trodde aldri det skulle bli virkelighet. Jeg blir revet ut av transen når du fører hånden min ned til skrittet ditt igjen. Jeg begynner å kose med deg igjen, fører fingrene opp og ned langs sprekken og utenpå leppene, fingrer litt med klitoris og fører en finger inn i deg. Du er så varm og så våt nå, så tydelig kåt, nesten like kåt som meg. Fingrene mine finner klitoris igjen og begynner å stimulere deg. Du sukker og puster enda hurtigere. Jeg fortsetter å stimulere og fingre, kjenner hvordan den lille knoppen svulmer opp, og du presser deg mot fingrene mine, gisper av nytelse, og når sakte men sikkert klimaks. Med ett kjenner jeg hvordan du strammer alle musklene, ansiktet ditt forvandler seg til en maske av ren nytelse, og du stønner mens du rir på orgasmens bølger.

Synet av at det går for deg får meg til å stønne nesten like høyt som deg. Jeg fortsetter å fingre deg helt til orgasmen avtar og du kommer til deg selv igjen, andpusten og svett. Du smiler et smil så fullt av varme og elskerens nærhet at hjertet mitt banker hardere enn kulen i buksene mine. Om du bare visste hvor fantastisk vakker du er i dette øyeblikket, naken, fuktig, med bustete hår, men glødende i lyset fra TV-en. Den venstre hånden din finner ereksjonen min på nytt, klemmer på den, koser med den. Jeg trekker t-skjorten over hodet, og du letter på beina så jeg kan dra av meg joggebuksa og sokkene også.

Jeg legger meg ned på sofaen bak deg, med armene rundt livet ditt og hendene plassert på brystene dine. Snart er det min tur til å oppleve ren nytelse, men jeg drøyer det litt lenger. Brystene dine fyller hendene mine der jeg ligger, og jeg masserer dem forsiktig, nyter følelsen av huden din mot min. Brystet mitt berører ryggen din, og du trykker den nakne rumpa mot kulen i boxeren min. Jeg kysser deg varmt på halsen og nedover skuldrene når du legger hendene dine over mine, og jeg trekker deg tett inntil meg.

Du sprer beina, legger din venstre legg over min, og stikker en hånd ned bak ryggen din. Etter litt fomling finner du boxeren min og trekker den litt ned, akkurat langt nok til at penisen min spretter ut, stiv og knallhard. Jeg stønner lavt i øret på deg når jeg kjenner hodet gli langs rumpa di, og med kinnet mitt mot ditt kan jeg føle at du smiler selv om jeg ikke kan se det. Jeg trekker boxershortsen helt av meg og kaster den over sofaryggen. Ereksjonen min banker mellom oss. Jeg nyter følelsen et øyeblikk, før jeg flytter litt på meg så den spretter inn mellom beina på deg. Du strekker en hånd ned mellom beina og tar tak i den. Forsiktig runker du meg noen sekunder. Følelsen av hånden din som klemmer rundt skaftet og beveger seg opp og ned sakte og varsomt er nesten like fantastisk som følelsen som kommer etterpå, når du fører meg inn i deg.

Jeg kjenner jeg blir oppslukt av myk, glatt, våt varme. Et øyeblikk – en evighet – blir vi bare liggende og nyte følelsen. Så presser du deg forsiktig mot meg, og jeg meg mot deg. Jeg glir til bunns i deg, fyller deg opp, trykker kroppen min mot din, trekker meg nesten ut og støter inn på nytt. Vi elsker i vårt eget tempo, rolig og intimt, og hvert øyeblikk er like fantastisk som det forrige. Verden handler mer om følelser enn om syn og lukter nå – følelsen av meg som glir inn og ut av deg, følelsen av den faste rumpa di mot hoftene mine, brystene dine mot håndflatene mine, dine hender over mine, kinnet mitt mot ditt og håret ditt som kiler meg på skulderen. Vi finner en egen rytme der vi ligger på sofaen, og vi er perfekt samstemte i støtene.

Etter noe som virker som ti sekunder – eller en time, jeg vet ikke – men som egentlig er mye lenger, merker jeg noe varmt bevege seg i mageregionen, den første prikkingen og muskelsammentrekningene som følger orgasmen som stiger i meg. Du kjenner det på meg, for jeg senker tempoet litt, og du klemmer hardere rundt mine hender med dine. En liten gest som sier mye. Så klarer jeg ikke å holde det tilbake lenger, og jeg blir også revet ut av denne verden av den mest fantastiske orgasme jeg noensinne har hatt. Jeg presser penis helt til bunns i deg, du trykker deg mot meg, jeg trekker deg inntil meg og klamrer meg fast til deg mens jeg stønner høyt og spruter varmt inni deg.

Slik blir vi liggende i flere minutter, jeg inni deg, pustende som etter en hard løpetur, helt til den begynner å mykne. Jeg trekker meg ut, men går ingen steder. I stedet trekker jeg et pledd over oss, og med armene rundt hverandre ser vi ferdig filmen. Den opprinnelige grunnen til at du kom på besøk.

'Skal vi se en film til?' spør du. Jeg takker straks ja og smiler bredt i håp om at vi kommer til å gå glipp av like mye av den som av denne.

Legg igjen en kommentar