Passiv alpinkjører

Denne novellen er vist 14980 ganger.

Det er veldig bratt sier jeg, å ser opp bakken.. Venna dine bare ser på meg og tenker at jeg må være helt teit som blir med på alpinhelg og hytteleie uten å stå noe i bakken. De spurte jo om jeg skulle være med, og jeg hadde ikke noe bedre å gjøre den helga så jeg tenkte hvorfor ikke.. Dessuten skulle jo du være der også, så jeg tenkte det kunne bli litt fint alikevel.
Planen var at mens dere var ute og sto i bakken kunne jeg være i hytta å fyre i peisen, drikke kakkao og gjøre hytteaktiviteter til dere kom tilbake.
Jeg kjennte deg egentlig ikke så veldig godt, og ikke vennene dine heller for den saks skyld. Hadde truffet dere randomly på et kickoff i september og holdt litt kontakten med noen av dere.

Fredagen ble gørrkjedelig, siden ingen var der med meg – men når dere kom tilbake i femtida spiste vi mat og spillte kort.
Jeg var ikke med på kortspillinga, for jeg har egentlig aldri vært noen dreven kortspiller, så jeg bare bestemte meg for å droppe det fra starten av. Jeg hadde hatt et godt øye til deg en stund og jeg så du sendte meg et blikk mens vi sto og skar opp grønnsaker.
Mens vi spiste mat kjennte jeg plutselig en hånd på låret mitt og jeg fikk litt hetta. Men sitedet for å frike ut la jeg en hånd på ditt og strøk litt opp og ned for å få en reaksjon.. Og etterhvert kunne jeg kjenne at du syntes det var helt greit å bli kost litt på. Mens jeg ertet deg med å `tilfeldigvis` komme borti redskapen og jeg kunne se du rødmet litt. Samtidig holdt vi kontakten med de rundt og snakket og lo.
`Hva er det du driver med?` hvistket du til meg så ingen hørte det..
Jeg skulle til å svare, holdt hånda for øret ditt som om ingen skulle høre og  jeg bet deg i forsiktig i øreflippen. Ikke veldig hardt, men nok til at du skjønnte tegninga.

Out of the blue sier du at du er trøtt og må forte deg i seng så du får en tidlig start på dagen. Du ser ikke på meg med `følg etter meg` blikket, legger heller ikke igjen noen lapp der det står at jeg skal følge etter deg.
Jeg blir litt snurt, men får heller leve med det. Så kjenner jeg at jeg blir litt stressa.. Tenk om din hånd var tilfeldig, og at det ikke var noe mer bak det? Oi.. kanskje du forteller det til folka dine i morra og alle de synes jeg er Uberteit…
usj,  det hadde ikke vært noe…

Vi deler i tilegg rom, din seng er over min. Jeg labber til sengs kanskje en time etter deg. Da hadde de fleste av de andre lagt seg også.
Med en gang jeg kommer inn på rommet kjenner jeg noe er galt. Du er ikke i senga, og jeg kjenner jeg blir blitt stessa. Du er jo sikkert bare ute å henter ved eller noe..
Så er du der, rett bak meg. Du tar hendene mine og presser de bak på ryggen min mens du biter meg på halsen.
Jeg vet ikke helt hva som skjer, men jeg tror jeg liker det. Jeg får høre hvor slem jeg har vært og  jeg forstår ingenting.
`Det var meningen du skulle komme etter meg, ditt ludder` du forsetter; `Hvorfor gjorde du ikke det?`
Prøver å forklare at jeg trodde du ikke ville ha meg med, men det er lite nytte.
Du tar tak i håret mitt og river meg ned på sengen. Det gjør vondt og jeg gir  fra meg et lite stønn av smerte.  Blir nesten litt redd, hva er det du skal finne på? Du drar av meg ytterklærne og kaster meg ned på senga igjen. Du er ganske brutal og til min overraskelse kan jeg kjenne det tenner meg.
Rommet er svakt opplyst av et eneste stearinlys.  Du setter deg på meg og drar armene mine så du holder de fast over hodet mitt. Jeg prøver å få meg løs, men du er sterkere enn jeg hadde tenkt å så, det kan jeg bare droppe.
Du kysser meg nedover halsen og videre mens jeg er veldig fornøyd med situasjonen jeg har havnet i. Du kommer ned til bh`n min og sender meg et blikk. `Nei` sier jeg, `du får ikke lov`. Tenker at det er lurt å dempe tempoet litt..
Svaret kommer raskt `Det bestemmer ikke du`. Du fiker til meg og jeg blir skamfull, protesterer ikke mer. Du kler av meg plagg for plagg samtidig som hendene dine er over hele kroppen min på en gang. Kjærtegner og duller med kroppen min. Hver gang du tilfeldigvis kommer borti musa mi gir jeg fra meg et lite stønn av vellyst. Håper på at du kanskje vil kose litt med meg..

Det virker ikke og du bare ignorerer stønnene mine og fortsetter avkledningen. Det er kaldt og jeg kan kjenne brystene mine har knåppet seg. Kåt heter det, ingen grunn til å skylde på temperaturen. `Mhh, kan ikke du bare,- ` og prøver samtidig å liksom hinte hodet ditt litt nedover.. Får ikke fullført før du klapser til meg, og jeg blir litt redd igjen.

Du tar tak i håret mitt med begge hender og røsker meg ned. Jeg ser på deg som om jeg ikke forstår, bare for å erte. Det var ikke så lurt, du fiker til meg enda en gang, og jeg kan kjenne det svir litt..

Gjør som jeg får beskjed om nå, koser litt utenpå buksa for å forsikre meg om at det er bra saker. Jeg åpner gylfen din og drar med boxeren, og blir glad når ser ser hvem som er på besøk. Kysser litt rundt først for å bli kjennt, bare for å passe på at det blir best mulig for deg. Jeg kjenner det strammer til i håret mitt, du lugger hardt og jeg forstår at det kan være lurt å starte snart..

Holder pikken din med en hånd mens jeg kjærtegner ballene dine med andre. Kysser først litt under og slikker som om det skulle vært en friskis på en varm sommerdag. Åpner leppene mine og lar deg slippe til inn i munnen min, sirkulerer med tungen og slipper av og til fra meg et lite stønn. Jeg liker å være nede på deg, jeg veksler på å ha hele inne mens jeg samtidig slikker med tungen min og på å massere med tungen over den ene blodåren på sia. Jeg kan høre du har det bra. Og kjenner innimellom at det strammer til i håret mitt, der du har hendene godt plassert.
Kjenner du begynner å rykke til og tenker at siden jeg var slem med å komme så sent etter deg inn, kan jeg vel gjøre det godt igjen?
Jeg slutter å suge og du reagerer med sinne, du lugger meg så hardt jeg er sikker på at du river av noe. Hodebunnen min er litt sår nå. Best å gjøre som jeg får beskjed om.
Jeg henviser deg til sengen, på veien ligger klærne strødd omkring, og det eneste du har igjen er buksa, som er nede på knærne. Selv er jeg helt avkledd.

Binder deg forran øynene med det rød og rosa stripete skjerfet mitt og går ned på deg igjen, for å minne deg på at du skal ha det fint. Det tar ikke så alt for lang tid før jeg kjenner rykningene komme tilbake og jeg slutter.
`Hva faen er det du driver med?` utbryter du.

Så kjenner du jeg har satt meg til rette. Oppå pikken din, mens jeg gynger frem og tilbake. Jeg er så våt at jeg sliter med å ikke bare få meg selv til å komme, for så å blåse i deg. Jeg rir deg og kan kjenne at brystene mine duver frem og tilbake mens du prøver bestemme deg hvor du skal holde, for å holde meg mest mulig aktiv. Jeg tenker jeg kan dra det ut litt til, men det kan ikke du.
 Du snur meg så du havner øverst, du tar meg hardt og brutalt. Biter meg i leppa, det er så bra. Stønner høyt, og idet jeg gjør det holder du en hånd for munnen min. `Hold kjeft, det er andre i hytta!` sier du mens du er opptatt med å knulle meg.. på høyt nivå
Det blåser jeg i, dette er kvalitet. Jeg stønner, biter meg litt i leppa og ber om at du skal la meg komme, spør om jeg får lov. Det tenner deg at jeg lardeg bestemme og du tar i enda mer og jeg kjenner det vil gå for meg veldig snart. `Vær så snill, la meg komme`, jeg biter deg hardere og har neglene mine godt plassert på ryggen din sammen med beina mine.. Lover deg at hvis du stopper skal jeg finne på noe grusomt. Kroppen er sliten og helt utkjørt. Kan kjenne du spruter langt inne i meg og jeg kommer rett etter deg. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Kroppen min føles som tusen stjerner i en kjempeeksplosjon.. Jeg skjelver og det tar tid før jeg får roen på meg.
Orgasmen gir seg etterhvert.
`Flink pike`, sier du og kysser meg før vi sovner og våkner ikke før dagen etter..

Du holder meg tett inntil deg og lover at vi skal være sammen i hytta i hele dagen, du skal ikke i bakken.
Du skal hjelpe meg med å `vaske litt i hytta`…

Legg igjen en kommentar