En engel har landet

Denne novellen er vist 13197 ganger.

«Er jeg sprø, og er jeg klar til å gå i frø»?

«Ja, noen ganger. Hva har du funnet på nå»?

Strakte meg etter en Marlboro og spisset ørene. Elisabeth pleier ikke å innlede telefonsamtaler med fatalistiske spørsmål. Hun er saklig, dannet, og advokat. Vi kjenner hverandre fra da hun og Torgrim var kjærester. Og Torgrim, klassekamerat fra barneskolen, har jeg lite kontakt med nå. Han ble okkupert av Mette, som er en hus-Hitler av dimensjoner. Elisabeth, derimot, er flott. Torgrim påsto at hun var konstant kåt og slet ham ut. For noe tull. Han var aldri spesielt fysisk selv, nærmest fjern. Og hvem ville ikke tenne på Elisabeth twentyfour seven? Kort brunt hår, noen ganger i hennafarge. Ganske liten av vekst. Sprettrumpe, modne bryster, nydelig rundt ansikt med fyldige kysselepper. Kåt munn. Dype brune øyne, alltid stilig sminket, alltid sexy kledd; Sexy, men også litt kinky. Visste om dèt, vi visste om hverandre. Men som venner, jeg synes ikke om å arve gamle eks’er fra skolekamerater.

«Møt meg på yndlingskafeen»?

«Greit».

* * *

«Du vil ikke tro dette». Elisabeth lente seg over bordet, hun hadde dressjakke, sort skjørt og sort topp. Nokså utringet, typisk henne. Jeg både kikket og lyttet på èn gang. Flink gutt.

«Prøv meg».

«All right, er du klar»?

«Hva venter du på»?

«Kom fra Brüssel søndag for en uke siden, du vet jo at vi forretningsadvokater er hektiske. Kvelden før satt jeg i baren på hotellet og ergret meg over at jeg ikke fikk et kveldsfly hjem. Kikket på mennene, kunne se noen tilgjengelige, men tente bare på èn. Høy, lys, kraftig, litt sånn firkantet ansikt, men renskåret; Regelmessig. Han satt ved disken og jeg reiste meg og ville flørte da han plutselig gikk. Æsj. Ble en ensom kveld på hotellrommet. Ja, jeg har vært single i mange måneder, nå var jeg bra lei av latex og leketøy; Jeg ville ha noe ordentlig.»

«Ville? Oj, kom an, kom an»!

«Hysj! I flyet oppover til Gardermoen ble jeg overfalt av en kriblende følelse som var temmelig merkbar. Gledet meg til å komme hjem, nøden var stor, og latex og dingser er bedre enn ingenting. Du kjenner jo meg. Så…der triller jeg mot tollkontrollen og utgangen med min vanlige koffert og en håndveske. På grønt, selvsagt. Det er kø, og utenfor ankomsten ser jeg en mann som kaster seg over en dame fra vårt fly. Han løfter henne og de kysser vilt av gjensynsglede, jeg blir helt misunnelig, det stikker i hjertet.

I det jeg kommer ut i hallen ser jeg en skygge foran meg. Og så blir jeg løftet opp selv, høyt over gulvet! Sterke hender holder rundt hoftene og jeg får store myke lepper rett på munnen. En mann, en vilt fremmed mann, han kysser meg intenst, løfter meg enda høyere og slikker og snuser på halsen min! «En engel har landet, min engel, velkommen hjem, elskede», hvisker han rett i det ene øret.

Du vet hvor fort en menneskehjerne fungerer? Min første tanke var å gjøre anskrik, men bare et millisekund etterpå slo advokatfornuften til. Jeg tenkte at hvis jeg skriker vil ingen tro meg, for denne fyren oppfører seg som om vi er kjærester eller gift. Og oppstyret? Huff!

Skoene mine må ha vært mer enn tjue centimeter over gulvet, nå kysset han meg på munnen igjen. Et øyeblikk følte jeg at han kikket rundt seg, niks, han studerte bagasjen min. Kanskje han skjønte hvilken tabbe han begikk? Glem det. «Min elskede Elisabeth» hvisket han, «du ble så lenge, vet du ikke at du er det beste i mitt liv»? Han måtte ha sett navnelappen på kofferten. Jeg var helt perpleks, men endelig fikk jeg stønnet fram; «Du? Du tar feil, du kjenner meg ikke, sett meg ned før jeg skriker»!

Forsøkte å se streng ut, mens jeg stirret nøyere på ham. Han var jo flott, og lignet fyren fra baren i Brüssel. Høy, blondt kort hår, et litt firkantet ansikt og markert nese. Øynene lynte, ganske intense, men munnen hadde nydelige kysselepper og et varmt smil. Han satte meg forsiktig ned på gulvet, tok kofferten i den ene hånden og meg i den andre. «Å kjære skatt, sa han, «jeg er i hvert fall glad for at du er hjemme igjen. Du har vel bilen i parkeringshuset»?

Jeg nikket uten å ville det, hjernen arbeidet overtid: –  Klikketi klakk! Hvordan bli kvitt denne typen?

Vi gikk mot parkeringshuset. I rulletrappen stilte han seg på trinnene foran, nå ble vi nesten like høye. Han begynte å kysse og virket plutselig snillere, øynene var blitt varme og blanke, og han strøk meg på halsen. Så deilig, klarte ikke å la være, jeg begynte å besvare kyssene uten å tenke på «hvem, hva, hvor». Kriblingen fra flyet kom med ett tilbake, dèr kjente jeg en hånd stryke over ryggen, over en skulder og framover. Dressjakken var åpen, jeg hadde en sort topp og ikke BH. Kyssene fortsatte enda mer vanvittig nært, en finger berørte så vidt den ene brystvorten. Kjente et støt gjennom kroppen, og jeg hovnet opp og ble klissvåt i skrittet, hva holdt på skje? Innen vi nærmest ramlet ut mot parkeringshuset var jeg ikke bare tent, jeg var satt ut av situasjonen, med vanvittige spenninger over alt. Vi hadde passert toalettene ved enden av rulletrappen da jeg kjente at jeg måtte tisse. Flaks, litt lengre framme så jeg et toalett for handikappede. «Kan jeg bare få tisse litt», sa jeg med liten stemme. I neste øyeblikk var vi inne på toalettet begge to, det skjedde så fort at jeg ikke hadde en sjanse til å be ham vente utenfor. Og tror du han stolte på meg?

Kjente skjørtet og trusen forsvinne nedover på et blunk og han styrte meg mildt ned på setet. Alle muskler slapp og vi hørte at det plasket ned i do. «Få det ut, elskede, så deilig», ja, nå hvisket han, «og så skal vi tørke deg, skjønner du».

En forsiktig hånd med papir tørket meg mykt i skrittet. Fikk en varm følelse av å være både lamslått og kåt på opptur. Å hjelp, jeg spaltet meg, det verket og lengtet, var overopphisset av denne fyren og de siste sprø minuttene! Nå skiftet han papir og fortsatte å tørke, han strøk og strøk. Kysset meg mens han kom så vidt borti klitten, jeg rykket til! «Men deilige elskling, du blir jo ikke tørr jo», hvisket han glad, «få kjenne litt på deg».

I neste øyeblikk bøyde han seg og dro trusen og skjørtet helt av. Så dyttet han bena ut, jeg sprikte mer eller mindre frivillig, og han begynte å beføle. Hoftene skjøt litt fram på autopilot; Gud så fjærlett og deilig han var! Han ville kysse mer, mens fingrene strøk oppover låret. Oh, tenning! Nådde den ene kjønnsleppen og så den andre, deretter nesten ned til rumpa, og så opp igjen. Kjente ham stryke på oversiden også, rundt i en sirkel, men ikke til klitten. Fingrene danset rundt og rundt mens ansiktet nærmet seg, nå kysset vi igjen. Klarte ikke å holde meg, kroppen ristet, og jeg hadde det deilig! Trakk meg unna munnen hans og ropte «ååååhhh» hver gang jeg pustet ut. «Så nydelig du er», hvisket han, «jeg får aldri nok av deg. Deilige elskede, kan du fly litt med meg»?

Nikket og gispet åndeløst at «vær snill mot meg, lover du»? Øynene hans smilte og svarte «ja da». Ga opp å kontrollere meg selv. Dèr kom fingrene følsomt på klitten, mens han kysset og snuste på halsen. Hver gang fingrene strøk i retning oppover trykket han litt ekstra, som om han forsto hvordan han skulle løfte meg mot taket! Det var så nydelig at jeg snart var på vei dit jeg skulle, nemlig til himmels med fontene. Fingrene krummet seg, de økte farten over hele åpningen og kom borti klitten hver gang; Fortere og fortere, en vanvittig hastighet. Leppene hans, stadig hissigere, halsen ble varm og følsom og han bet forsiktig. En kjempebølge slo ut fra underlivet og jeg skrek! Han stanset ikke, roet seg ikke, han kysset og masserte og bet mer, sto bøyd over meg der jeg satt og svaiet på toalettet. Nå kom det enda en hånd; To fingre reiste inn i meg, de andre fortsatte over klitten. Nye bølger! Jeg skrek og skrek, klarte ikke å beherske meg for fem flate øre, og fingrene kjørte stadig hardere inn, lengre enn jeg trodde var mulig. Et hyl, meg på nytt; «Ååååhhh herregud»! Og jeg sprutet over fingrene hans og ned i toalettskålen.

Fløy på etterskjelv og var helt satt ut mens han løftet meg, lett som en fjær, ja, nå balanserte han på ett ben! Det andre benet dyttet til lokket, som smalt igjen! Plutselig sto jeg høyt, på toalettet, skrevende, mens han holdt meg trygt rundt hoftene. Han bøyde seg ned, og nærmest i en drøm kunne jeg kjenne ansiktet hans mot åpningen. «Du, jeg er snill og forsiktig», hvisket han, «men elskede, jeg må smake, for du er nok deiligst i verden».

Hva vet han om dèt, tenkte jeg i en døs, denne fyren har kjent meg i et kvarter! Utad gjorde jeg ingen ting. Hva kunne jeg gjøre, ør, satt ut, maktesløs? Dèr kom tungen sakte inn i meg, så gled den langs åpningen og nå fant han klitten. Og jeg, nettopp forløst, men det var så deilig at lårene skalv! For en skjønn og sprø mann! Ja klart, han sjekket meg raffinert opp, men, nei, det var ikke akkurat voldtekt. Og jeg er lettantennelig! Får jeg èn orgasme med en fyr jeg vil ha så…kommer jeg veldig lett for andre gang. Og tredje. Og fjerde, femte, ja, jeg er en bombe, og vet det!

Det sitret innvendig mens tungen slikket følsomt over alle mine edleste deler. Ganske snart kjente jeg hele ansiktet hans trykke mot åpningen, han var heldigvis glattbarbert. Nå gned han seg mot skrittet med tungen stivt ut av munnen som en liten pikk. Den dasket borti åpningen, den trykket seg inntil klitten; Armene holdt rundt hoftene og jeg nøt å føle meg trygg og beskyttet. Plutselig ristet han på hodet som en våt hund, jeg kunne nesten kjenne smilet hans mot det mest følsomme punktet! Og pang! Verden ble uklar som i et flimmer, dèr kom bølgene igjen! Jeg skrek «deilige du, åååhhhhhh hjelp» og begynte å flyte vekk i meg selv for hvem vet hvilken gang! Han roet meg litt ned, men det var ikke slutt! Trodde ikke det kunne bli sterkere, men da han flyttet en hånd fra hoftene og inn mot rumpa var jeg på opptur igjen mens jeg slapp det siste jeg hadde. «Åååhhh pass deg, jeg spruter», ropte jeg sanseløst mens spasmene rev i kroppen, og dèr! Dèr kom en stråle til, jeg vasket ansiktet hans med safter og innvendig presset en tsunami av ville lystbølger.

Nei, han flyttet seg ikke så fort, nei! Han nærmest «slikket meg til ro», løftet meg ned på gulvet og hjalp meg med skjørtet. Trusen kunne vi bare glemme, den var til å vri opp etter turen i rulletrappen. Og du vil ikke tro dette, han vasket hendene våre, han la armen om livet mitt, han nærmest «hjalp til» med å ordne håret. Ja, fyren prøvde å «stelle» meg! Og så mykt som han kysset kinnene og munnen; Jeg smilte i en slags drøm og var totalt betatt og forført og solgt, på billigsalg!

«Bank, bank»!

Det dundret på døren, vi fikk med oss pikkpakket og kom oss ut. En fortørnet mann i rullestol utenfor, så ikke på ham en gang. Lurer på hva han tenkte da han kom inn på dèt toalettet. Dèr må det ha luktet kåt kvinne, for jeg hadde vært helt hinsides all normal opphisselse!

Fortsatte mot bilen. «Vet du hva», sa han i en fortrolig tone som om vi hadde kjent hverandre i årevis, «nå begynner jeg virkelig å bli lei av fornavnet mitt! I går kveld ble jeg mobbet igjen, de kalte meg «KåtUlf» hele kvelden. Æsj»!

Så han het altså Ulf? Likte det, søtt navn, og jeg begynte å le; Hele situasjonen var jo totalt ute, ja, jeg hikstet mens jeg forsøkte å snakke.

«Jeg synes KåtUlf er fint. Vær gjerne KåtUlf, bare du er snill. Og nå vet du jo hvem jeg er»?

«Ja, KåteBeth! Og tro meg, jeg er både snill og stueren. Ta meg med hjem, elsk med meg».

Han ble ikke noe imponert av bilen min, var jeg skuffet? Egentlig ikke. Det er bare sexy når menn ikke digger blingfaktor. Du vet at jeg kjører Jaguar, jeg er jo en soss. Men han rørte ikke et øyelokk. Derimot rørte han meg. På vei inn mot byen strøk han meg på puppene og lårene så jeg holdt på å kjøre av veien. Disse fingrene med små trykk, oppover og oppover mot hulen. Naken under skjørtet, og den verket av lengsel! Kunne føle spenningene enda mer når han stoppet fingertuppene omtrent midt på innsiden av låret og trykket huden inn. Så pirrende godt! Jeg ble klissvåt enda en gang og kroppen ropte at den ville ha denne mannen inni seg nå, hurtig, fort, fast, schnell, pronto! Satt i setet, tent som en brunstig kanin, og forsøkte likevel å få en forklaring; Var han gal eller hadde han «møtt feil dame»? Han svarte sånn halvveis. Nei, slett ikke, han sto og ventet på Gardermoen fordi han visste at vi var sjelevenner og forutbestemt for hverandre. Jeg skulle få svar på alle spørsmål i tide; Ikke nå, men ikke vær redd.

Med èn gang vi var innenfor døren rev han av meg skjørt og sko og dressjakke og bluse. Dongeribuksen og resten av klærne hans forsvant enda fortere. Og der, midt på gulvet i hallen, la han seg ned på ryggen og dro meg oppå. Fulgte alt han gjorde som en robot mens han smilte og hvisket «kom deilige skatt, vi kan ikke vente». Disse armene, nærmest løftekraner, de styrte meg på plass. Jeg var våt og glatt og klar for ham. Han var svær over alt, og da han trengte seg voldsomt inn i meg skrek jeg i lykkelig fistel!

Å, jeg red ham som en galopphest, totalt ute av kontroll, og mens vi elsket strakte han armene fram og storkoste seg med brystvortene og tappen min. Han var mer hardhendt enn på Gardermoen, som om han skjønte at jeg ville bli tatt litt tøft. Nesten flaut, jeg hadde kommet mange ganger i kjempebølger, men jeg begynte å fly lenge før ham. Løftet ansiktet mot taket og skrek meg bort i ville orgasmer, så høyt at naboene må ha lurt. De skjønte nok at jeg ikke var singel i dag.

Jeg våknet med hodet på brystet hans, eller, vi våknet sammen på dèt gulvet. Overtok showet og nærmest dro ham inn i sengen. La meg fortsatt øverst, lille meg, med deilige kroppen Ulf under. Du ville ikke tro hvor god jeg var innvendig. Han gled inn i meg uten forspill eller utenomsnakk og hvisket mykt at «du, nå har vi bra kontakt, hva? Kan jeg prate mens jeg er inni deg? Her skal du høre…» Og så fikk jeg forklaringen om ham og livet og Gardermoen og alt, mens han elsket mykt med meg! Hørte vel bare halvveis etter, for jeg ble liggende og flyte lykkelig på små dønninger enda vi nesten ikke beveget oss. Kan ikke huske å ha hatt det så langvarig herlig noen gang!

Kjente hjertet banke og slå, kroppen var varm, glovarm! Vi hadde hatt hverandre i noen få timer, men jeg visste allerede at jeg var forelsket! Eller elsket ham -, og ville elske med ham, ustoppelig. Men desto mer jeg så, desto mer følte jeg også sjelen hans; Han var til å spise opp på alle måter!

Ja, han ble hos meg. Ja, vi elsket utallige ganger over alt i leiligheten. Ja, han var søt og morsom. Og sprø. Han lekte med dusj og vann og badekar til jeg hylte meg rød i ansiktet. Alle lengsler uten silikon, all kåthet; Forløst av ham! Ja, jeg lå på armen hans om kvelden, mens han leste fra «Noveller om kjærlighet» av Johan Borgen. Jeg var mett, for første gang på lenge, mett og lykkelig. Men når jeg biter meg i armen for å bli våken tror jeg ikke på min egen opplevelse. Den er jo for sprø»?

* * *

Jeg stirret åndeløst på Elisabeth over kafèbordet; «Men, men, men…»

«Jo, du skal få litt saklighet også. Ulf gikk konkurs, havnet på Dikemark med depresjoner og ble skrevet ut søndag morgen som frisk. Den siste natten på sykehuset hadde han en vanvittig drøm; Han kunne se seg selv stå ved ankomst utland på OSL og møte den sjelevennen han lengtet etter i årevis. Og sprøtt nok, han fulgte drømmen; Han tok toget opp til Gardermoen, og dèr kom jeg»!

«Utrolig. Du, ta ham, behold ham! Dette er en èngangs! Prøv dere som kjærester, eneste mulige utvei. Hvor er han nå, forresten»?

Elisabeth kikket på klokken sin, en Georg Jensen, typisk henne. «Han kommer om ikke så lenge. Åh, ikke snakk, jeg blir så kåt når jeg tenker på ham»!

Hun er søt!

Noen minutter etter kom Ulf; Blond, flott, høy og smilende. Ja, vakker. Jeg skjønte henne enda bedre. Vi pratet hyggelig, og så gikk de. Men ikke ut. De satte kursen mot unisextoalettene i yndlingskafeen. Kunne ikke se at de forlot lokalet, nei.

Tømte kaffekoppen og betalte for kalaset, var på vei mot utgangen. Men plutselig kjente jeg at jeg ville tisse først.

Helomvending.

Det ene toalettet var opptatt, jeg brukte det andre. Mens jeg tisset kunne jeg høre dempede lyder gjennom veggen. La øret inntil. En stemme brummet «åh, deilige KåteBeth», og en lysere stemme ropte «aaaahhhh» hver gang den pustet ut.

«Hun sitter oppå ham», tenkte jeg, «KåteBeth som leker huske med KåtUlf. Hun husker seg til himmels, ja, hun er engelen hans».

Et høyt kvinneskrik, ikke lidelse. Ren uforfalsket lyst!

Så ble det dønn stille.

Nei, ingen tvil! Bitene på plass, verden falt til ro. Og jeg tenkte; «Ja, nettopp. En engel har landet».

Legg igjen en kommentar