Værfast i påsken , del 1

Denne novellen er vist 24714 ganger.

Påsken nærmet seg og jeg var allerede lei av alle spørsmålene om hva jeg skulle i påsken. De fleste kollegaene og mange av vennene mine skulle på fjellet. Selv om prosentandelen som reiser på fjellet i påsken er lav, virket det for meg som om alle jeg kjente skulle av gårde. Selv hadde jeg ingen planer for første gang på mange år. Jeg så frem til å slappe av og kanskje gå en tur eller to i marka. Det var frem til Ann Kristin og Håkon inviterte meg på hytten. De hadde lånt hennes foreldres hytte ville invitere meg og en kollega av henne på påsketur.

 

Ann Kristin og Håkon er gode venner av meg. Vi hadde vært på mange fine fjellturer sammen. Ann Kristin er middels høy med flotte kurver og langt blondt hår. Brystene hennes er ganske store, men står fint til resten av koppen. Smilet og hennes åpne væremåte har alltid gjort inntrykk på meg. Hun er en av de kvinnene jeg kjenner som virkelig kan få pulsen hos menn til å stige gjennom bare å være seg selv. Hun var sentral i mine runkefantasier en periode. Det var etter en fjelltur hvor hun hadde lagt toppløs og solt seg. Det var ikke få ganger jeg drømte om å sprute sæden min utover brystene hennes. Heldigvis var det andre fantasier som dukket opp.

 

Håkon og jeg er ganske like, middels høye og svært ordinær av både kroppsbygning og utseende. Alle var vi i midten av trettiårene. Nina, kollegaen til Ann Kristin, var litt yngre og virket hyggelig. Hun var tynn, noen ville kanskje sagt vever. Det lange lyse håret hennes og de levende blå øynene gjorde henne definitivt en kvinne jeg ville kikket to ganger etter om hun hadde passert meg på gaten. Da jeg ankom satt de ved peisen. Nina hadde på seg en tettsittende pologenser som gjorde det umulig ikke å se de litt små og stramme brystene hennes.  

 

Påsken begynte bra med fint vær og vi fikk to fine dager på skitur. Det var god stemning på hytten. Nina viste seg å være særdeles hyggelig og sjarmerende. Ann Kristin og Håkon koste seg også på flere måter. Jeg hadde nemlig rom veg-i-vegg med dem og allerede første kvelden hadde de seg en god runde i sengen. Kvelden etter fikk jeg helt tilfeldig også gleden av å se på de to i aksjon. Jeg tror de hadde glemt å lukke døren skikkelig igjen eller så hadde den åpnet seg pga. gjennomtrekk. I alle fall var åpningen såpass at jeg hadde godt innsyn idet jeg passerte på vei fra badet til soverommet mitt. Ann Kristin lå naken på sengen og masserte brystene sine. Rett ved siden av sto Håkon naken med sin knall harde pikk som han dro forsiktig. Han hadde en kraftig pikk kunne jeg se. Ikke så lang men tykk. Hun snudde seg på siden og han krøp opp i sengen. Han la seg ned og det var tydelig at han trengte rett inn i henne bakfra. Hoftebevegelsene ble raskt intense, og Ann Kristin førte en hånd ned mellom sine egne ben. Fra måten hun beveget armen sin var det ikke vanskelig å forstå hva hun gjorde.

 

Det var et fantastisk syn. Til å være første gang jeg så to andre knulle i virkeligheten synes jeg det var ekstremt mer opphissende en jeg hadde forestilt meg. At de to var gode venner av meg, tenkte jeg ikke på. De anstrengte seg for å være stille og jeg kunne bare høre vellystige stønn etter hvert som tempoet økte. Det surklet hver gang han trakk seg ut av henne. Håkon fikk etter hvert nok og jeg så på bevegelsen hans at han tømte seg langt inne i sin kones fitte. Det var også tydelig at Ann Kristin var nær, ettersom hun masturberte i et voldsomt tempo. Plutselig kom hun også i en orgasme som må ha vært vanskelig å holde lydløs. Jeg runket og kom i tre voldsomme spruter oppover magen og brystkassen da jeg om tilbake på rommet mitt. Før jeg sovnet tenkte jeg at jeg gjerne skulle kjent Ann Kristins fitte rundt pikken min. Lite visste jeg da at sjansen skulle by seg litt senere i påsken.

Etter to fine dager våknet vi til den tredje dagen med sterk vind og nesten null sikt. Værmeldingen var dårlig og på nyhetene ble folk oppfordret til å holde seg innendørs.

 

«Dette gjør ikke oss noe», sa Ann Kristin. «vi har godt med mat, rødvin og masse ved…» 

 

Dagen gikk med til lesing og kortspill. Vi inntok en lang og god middag med mye rødvin og det var god stemning i hytten. Siden det var Ann Kristin og Håkon som hadde laget maten, insisterte Nina og jeg på å rydde.

 

«Ok, da tar vi en middagslur», sa Håkon og de forsvant inn på soverommet.

 

«Sove middag, ja vel?», sa jeg med smil om munnen.

«La dem kalle det for det de vil», svarte Nina, tydelig med de samme tankene som jeg.

 

Jeg bestemte meg for å være litt vågal:

 

«Jeg så dem i går kveld», sa jeg. «De hadde glemt å lukke døren».

«Du tuller», svarte hun.

«Nei, jeg gjør ikke det.  Kanskje de har glemt det nå også…»

 

Ikke vet jeg hva vi tenkte, men vi ble enige om å prøve å finne det ut, og ganske riktig. Døren innerst i gangen stod på gløtt. Ann Kristin sto bak sin mann. Rolig gled hendene hennes nedover magen hans. Hun stoppet rett ovenfor den tykke stive pikken og ventet litt før hun tok et godt grep rundt den. Først rolig, men etter hvert fortere og fortere runket hun ham. Håkon stønnet av behandlingen hennes. Etter en stund stilte hun seg foran og satte seg på knærne. Grådig tok hun pikken i munnen. Hun slukte hele pikken. Den gled inn og ut fortere og fortere. Jeg har aldri før sett en kvinne suge på denne måten. Det må ha vært en fantastisk følelse for Håkon.

 

Pikken min stivnet fort. Jeg kikket bort på Nina som var rød i ansiktet og holdt på å le seg i hjel. Jeg gjorde tegn til henne at vi skulle gå igjen, men hun holdt meg igjen.

 

Håkon hadde lagt seg ned på sengen og Ann Kristin stod skrevende over føttene hans, mens hun fortsatt hadde pikken i munnen. De rullet rundt og slik at Ann Kristin på rygg. Håkon hadde plantet hodet sitt mellom bena hennes. Hun vridde seg der hun lå. Han koste med henne lenge samtidig som han hadde pikken i munnen hennes.

 

«Wow, en god gammel 69er», hvisket Nina

 

Jeg kikket på henne og smilte. Nina var ikke upåvirket av det hun så. Den trange pologenseren skjulte ikke de stive brystvortene hennes. I tillegg hadde hun et lekent blikk. Hun dro meg bort fra døråpningen, gjennom stuen og inn på rommet hvor hun bodde.

 

Idet vi var kommet innenfor døren møttes vi i ett dypt tungekyss, mens hendene våre løp ivrige over hverandres kropper. Jeg var så kåt at det nesten gjorde vondt, så gleden var stor idet jeg kjente hånden hennes stryke lett over pikken. Hun fortsatte å stryke over pikken på utsiden av buksen mens hun kysset meg på ørene og nedover halsen. Jeg ble hardere og hardere og ønsket at hun snart ville slippe den bankende pikken ut. Jeg strøk hendene mine over ryggen hennes mens hun kysset meg ømt og forsiktig begynte å dra av meg genseren. Hun lot hendene gli opp over magen min etter hvert som genseren gled lenger og lenger opp. Da hun kom til brystvortene mine stoppet hun og tok den ene forsiktig i munnen og sugde litt på den før du begynte å småbite.

 

Etter at hun hadde fått av meg genseren satt hun seg på huk og begynte å åpne knappene på buksen min. Raskt åpnet hun buksen og tok frem den steinharde pikken som lengtet etter å bli sugd.

 

«Mmm for en deilig pikk», stønnet hun.

 

Hun runket den rolig før hun forsiktig tok pikken i munnen. Jeg klarte ikke å holde tilbake et dypt stønn fylt med nytelse. Hun lot hele pikken min gli inn og ut av munnen sin. Tungen lekte med hodet og hun lot tennene gli over strengen. Det gikk ilinger nedover hele ryggen min. Det var så godt at jeg nesten besvimte. Hun fortsatte å suge meg, men nå mye hardere og mye fortere. Det begynte å krible i hele kroppen og jeg kjente at orgasmen nærmet seg, men jeg ville ikke sprute ennå, så jeg dyttet deg vekk.

 

«Vent litt, jeg vill ikke komme allerede», sa jeg.

 

Hun bare så på meg med et smil rundt munnen og sa:

 

«Det bestemmer jeg og jeg vil smake deg»

 

Hun bøyde seg ned igjen og lot munnen sin gli over pikken min, før hun fortsatte å suge og runke i et vanvittig tempo. Jeg tenkte på isbreer og baksider på busser, men hadde ikke en sjanse.

 

«Åhhh, jeg spruter ….», og hadde knapt fullført siste ordet innen jeg sprakk inni henne. Som vanlig kom jeg mye og fylte munnen hennes med dype kraftige stråler med sæd. Hun hadde munnen rundt pikken hele tiden og svelget alt. Det var helt rått…

 

«Åhhhhh så jævla deilig», sa jeg og sank ned på sengen.

«Fy fan du sprutet mye da.. Lenge siden du har tømt der eller?», sa Nina med et smil om munnen.

 

Jeg måtte innrømme at det var en stund siden jeg hadde hatt sex, men at jeg ofte sprutet mye. Hun fortalte at det var en stund siden hun også hadde hatt en mann og at hun ble glad da hun så meg for hun tente virkelig på meg. Det var imidlertid litt vanskeig «å angripe situasjonen».

 

«Du hadde bare trengt å spørre», sa jeg.

 

Om det var pratingen eller det faktum at jeg nå ved siden av en naken Nina seg vet jeg ikke, men pikken hadde vokst seg stor og stiv igjen. Nina var forresten temmelig sexy. Brystene hennes var, som sagt, faste og fine. Magen var flat og fitten var glatt med unntak av en stripe kjønnshår som løp fra over kjønnsleppene oppover mot magen. Hoftene var smale og lårene var stramme. Jeg husker jeg tenkte at hun måtte være trang å knulle bakfra, noe jeg fant ut stemte…

 

«Vi du knulle meg?», spurte hun rett ut og kikket ned på pikken.

  

Uten å vente på svar reiste hun seg og satte seg over skrevs på meg. Raskt sank hun ned på pikken før hun begynte å rulle med hoftene. Hun var trang, deilig, våt og stram. Etter hvert begynte hun å ri meg i dype faste bevegeler. De faste brystene hennes var rett foran øyene mine. Vortene sto stive og store. Jeg støtet imot det jeg kunne, kjente hvordan pikken gled dypt inn og ut og den sitrende trange fitten hennes.

 

«Å herregud så deilig», stønnet hun

«Åhh kom igjen, ta imot meg med kuken»….

 

Rittet ble villere og villere. Det dunket og knirket i sengen, noe vi ikke brydde oss om. Nina var etter hvert også ganske høylydt. Brått stoppet hoppet hun av pikken og snudde seg opp slik at hun stod på alle fire.

 

«Kom inn i meg bakfra… La meg få kjenne den harde pikken din…»

 

Rolig satt jeg meg bak henne og trykket pikken mot den glatte og våte åpningen. Jeg kjente jeg trengte å roe meg ned og gled forsiktig inn i henne. Jeg begynte å bevege seg rolig inn og ut av den våte trange fitten hennes.

 

Vi fant et god rytme og på hennes kommando bøyde jeg meg frem og fant veien til klitten med ene hånden. Da ble det slutt på forsiktigheten og den rolig rytmen. Hun støtte hardere og hardere imot meg og stønnet stadig høyere. Jeg begynte å ta henne hardt også. Jeg stanget pikken i henne så nesten så hardt jeg kunne. Hun måtte holde seg fast for ikke å smelle i veggen. Hun skrek og stønnet.

 

«Åhhhh jaaa jeg er på vei. Åhh kjør meg hardt…».

 

Hun brydde seg ikke om noen andre kunne høre henne. Jeg ertet henne med å senke tempoet. Stoppet nesten helt opp et par ganger før jeg på ny kjørte pikken hardt til bunns i henne. Etter en stund presset jeg henne ned på magen, og mens jeg fortsatt var inne i henne. Jeg la mine ben utenfor hennes og holdt henne fast.

 

For å forsterke nytelsen hennes, slikket jeg henne i nakken samtidig som jeg knullet henne. Hun vred på overkroppen og presset seg mot pikken min som om hun ville ha den enda lengre inn. Hun var utrolig trang og jeg kjente pikken ikke klarte å holde tilbake særlig mye lenger. Heldigvis fikk hun nok og kom like etter.

 

«Jaaaaaaaahhh jeg kommer så jævlig nå», ropte hun.

 

Jeg kjente fitten trekke seg sammen rundt pikken, mens hun stadig støtte hardt mot meg. Orgasmen hennes var vill og sterk. Hun holdt ingenting tilbake.  Det var dette som gjorde det for meg. Jeg stønnet til Nina:

«Åhhh, jeg spruter nå…», og kom i deilige spruter langt inne i hennes herlige trange fitte.

 

«Åhh for ei deilig fitte du har, Nina, det er så utrolig godt å knulle en sånn som deg».

 

Hun svarte med knipe sammen fitten rundt pikken før vi sank sammen ved siden av hverandre i sengen. Akkurat da gled jeg til side med hodet og kikket helt tilfeldig mot døren. Der sto Ann Kristin og smilte med et sløret blikk i ansiktet. Hun bare sto der og stirret helt stille og med en finger i fitten. Fingeren hadde dratt trusen til side og var sunket dypt inn mellom de våte store fitteleppene hennes. Jeg skvatt litt til, men hun smilte og sendte oss ett slengkyss mens den andre fingeren hele tiden masserte fitten sin.

 

«Deilig eller?»

«Ja, for fan», svarte jeg.

«Tenkte det», sa hun og lo høyt.

«Vi ble inspirert», sa Nina

 

Vi sovnet og lot oss ikke affisere av stormen som herjet utenfor hytten.

 

Legg igjen en kommentar