En fremmed banker på

Denne novellen er vist 8696 ganger.

Det var en mørk og stormfull aften, hun hadde nettopp kommet våt og gjennom kald tilbake til det lille småbruket hun hadde kjøpt helt innerst i en liten fjelldal. Langt unna folk men helt perfekt for en kunstner som søker inspirasjon i det ville landskapet. Hun tenner på peisen og begynner å fylle vann i det store boblebadet som er den eneste luksus hun unner seg her ute. Det er stort nok til en liten orgie men dessverre har det bare vært henne i det. Hun setter vekk sekken etter å ha forsikret seg om at skissene ikke er ødelagt av regnet. Hun har bodd her oppe siden tidlig i sommer og har nå huset fult av malerier, det blir forhåpentlig en pen inntekt i løpet av vinteren. Får av seg de våte klærne og stiller seg foran peisen for å få litt varme, snur seg etter en stund å betrakter seg selv i det store speilet. Huden er gyllenbrun og helt uten skille etter at hun har gått naken det meste av sommeren. Brystene er fortsatt faste og fine selv om hun nærmer seg de 30. Musklene er fint definert, hun ser kjønnet som en liten flate mellom lårene. Det eneste hun har savnet er et skikkelig mannfolk mellom bena, hun skulle ønske at det kom noen som kunne slukke brannen.

Da hører hun med ett at det banker på døren, hvem kan det være i dette været? Hun slenger på seg en gammel genser før hun åpner. Uten for står en blå frossen kar, han kan knapt snakke så kald er han. Hun får han inn, og får av han de våte klærne. Det er en kraftig kar, muskuløs og høy, hun ser at lemmet hans er ganske stort selv i den tilstand han er nå. Etter å ha fått han opp i det varme badet begynner han å klarne opp litt. «Var på vei hjem med sykkelen da stormen kom» sier han «holdt på å fryse i hjel, takk for at du tok meg inn. Det er ikke alle som hadde gjort det.» «Skulle bare mangle kan ikke la folk fryse i hjel heller, er det forresten noen som venter på deg? Jeg kan ringe å si at du er i god behold, så slipper lensmannen å dra ut på leteaksjon i dette været.» «Nei da jeg bor alene på en hytte nede i dalen her, ingen som kommer til å savne meg på et par dager». «Er i grunnen litt frossen selv så jeg tror jeg hopper oppi » sier hun og slenger genseren i et hjørne.

Hun setter seg i den andre enden med bena på innsiden av hans. De blir sittende litt og la varmen sige inn i kroppen, snart ser hun at det vaker i vannskorpen mellom bena hans. «unnskyld» sier han » skal jeg gå ut?» «Er du sprø?» svarer hun «Ingen grunn til å si unnskyld for at du får en harding av å bade med meg, får jeg lov?» Hun bøyer seg frem og griper rundt pikken. Herregud så stor og den er ikke engang skikkelig stiv enda, hun begynner å runke den med begge hender. Bøyer seg frem og kysser tuppen som stikker opp av vannet, den stivner raskt og hele hodet reiser seg stolt opp av vannet. Hun må bare ha dette prakteksemplaret inne i seg, setter seg på kne over han og lar hodet hvile i mot sprekken. Senker seg langsomt ned, kjenner at hodet glir inn. Hun kjenner at den enorme kuken sprenger seg vei inn i henne, noe så stort har hun aldri hatt i seg. Når hun har fått alt inn i seg sitter hun stille mens hun venner fitta til det prakteksemplaret av en kuk hun har i seg. Kjenner på den deilige følelsen av å væer helt fylt opp med lemmet hans. Forsiktig begynner hun å bevege seg opp og ned på piken, mmm dette har hun savnet. Lar han gli nesten ut, og setter seg ned nyter følelsen av fitta som vides ut mens pikken glir inn. Hun fortsetter i samme dovne tempo, holder tak i skuldrene hans mens hun sakte øker tempoet.

Han er fortsatt litt forvirret men husker at han kom inn i hytten og en vakker kvinne i ført en litt for stor genser, hadde kledd av han og fått han opp i et digert boblebad. Like etter så kløv hun selv oppi, synet av den nakne kvinnen og varmen i vannet hadde fått lemmet hans til å svulme opp. Han husker noen patetiske unnskyldninger som hun feide til side før hun gled nedover pikken. Nå ser han et rundt ansikt omkranset av langt sort hår, øynene er lukket igjen en liten munn som er halv åpen hele ansiktet stråler av nytelse. Lenger ned ser han to runde faste bryst duve sakte i takt med bevegelsene hennes, han har lyst til å løfte armene å ta på dem men er fortsatt for svak. Hun øker sakte tempoet mens han bare sitter å nyter, kulden som ennå sitter i kroppen døyver følelsen så han kan holde ut så lenge det skal være.

Etter en fem minutters tid begynner hun å fingre med seg selv mens hun øker farten. Hun har han langt inne og beveger seg i korte raske drag. Hun begynner å klynke, klynkingen går over i et hyl av fryd når orgasmen griper henne. Hun faller mot han og blir liggende mot brystet hans mens kroppen skjelver ukontrollert og fitta hennes melker pikken, han tar i mot henne å nyter følelsen av kroppen hennes mot hans. Pikken er fortsatt stiv som en stokk, og når hun kommer til seg selv igjen reiser hun seg og trekker han med seg ut av karet.

«Kom» sier hun » oppfyll en gammel fantasi for meg» «Jeg har ofte ligget på fellen foran peisen og fantasert om en stor sterk mann som du. Jeg vil bli tatt ordentlig, gjennomknullet av en diger pikk. Etter fire måneder alene her trenger jeg å bli skikkelig rundpult» Han er ikke tung å be. Hun legger ekstra godt med ved på peisen, før hun plasserer seg på rygg med sprikende ben. «Kom og ta meg, bare kjør løs og bruk kroppen min, fyll meg med seden din» Han legger seg over henne hun styrer han på plass. Så begynner han et vilt ritt, ut og inn, hun møter støtene hans. Hendene hennes holder rundt rumpeballene hans og hjelper til å holde rytmen, snart kjenner han at satsen bygger seg opp bak i ryggen mens hun blir villere og villere under han. Så i det satsen strømmer ut gjennom pikken og han støter til bunns, eksploderer hun formelig, armer og ben står rett ut hun skriker i en voldsom orgasme. Han faller over henne, og blir liggende mens de får igjen pusten. Langsomt frigjør han seg, hun blir liggende pusten går rolig.

Mens hun sover som en stein, ser han seg rundt i rommet. Først nå ser han alle maleriene som står rundt, han finner et staffeli og et tomt lerret og tenker at han skal gi henne et minne. Når hun fortsatt sover to timer senere og stormen er over kler han forsiktig på seg og smyger seg ut døra som smekker i lås bak han. Hun våkner stiv og støl av at solen skinner i fjeset. For en drøm eller, hun kjenner at det er seigt mellom bena, er det bare hennes egne safter?
Kommer seg på bena vakler ut på badet boble badet går fortsatt, så hun kryper oppi og vasker seg. Med et håndkle rundt seg og håret i et annet går hun ut i kjøkkenet og starter kaffen. Det var en fantastisk livaktig drøm, tenker hun mens hun venter. Tydelig at hun må komme seg tilbake til sivilisasjonen og få seg et mannfolk eller flere snart.

Med kaffen i hånda går hun inn i stua, tenk å sovne foran peisen, med den største dildoen. Så gjennompult som hun føler seg må det ha vært den. Men hvor er den og det lerretet sto da ikke der i går? Hun skal til å flytte det da hun ser bildet av seg selv med spredde ben sovende med vått hår i vill uorden utover skinnfellen, og hun ser nærmere etter en liten stripe sed ut av en åpen fitte. Hun ser en kjent signatur, en av Norges mest kjente malere.
En lapp er festet til bildet med et telefon nummer og teksten «Beklager måtte dra, takk for at du reddet meg. Vil veldig gjerne treffe deg igjen. Ring meg. PS bildene dine er flotte, hva med en fellesutstilling DS» Hun tar opp telefonen og taster nummeret.

Legg igjen en kommentar