Overraskelse på hyttetur

Denne novellen er vist 54297 ganger.

Vi er en gjeng på fire jenter og denne helga skulle vi på tur til et sted ingen av oss bodde. Det var en hytte på vestlandet som lå litt oppe i fjellet. Vi hadde alle hørt mye bra om, så vi bestemte oss for å ta en helg der. Det var Anne, Siri, Mari og meg som hadde anledning, så da kjørte vi da.

Vel fremme fyrte vi opp i peisen og hadde det utrolig koselig med god vin, smakfull mat og en koselig, romantisk komedie som underholdning. Som vanlig for gode venninner satt vi omtrent oppå hverandre og pratet. Temaet var selvfølgelig gutter.

Så etter en koselig kveld, la vi oss i soveposene for å sove. Vi lå på rekke og rad. Anne og Siri lå på min høyre side og Mari på min venstre. Etter en stund da jeg endelig nesten var inne i drømmeland hørte jeg en stemme:

– Kristine, er du våken? Spurte Mari

– Mhm, kom det trøtt fra meg uten å åpne øynene.

Plutselig kjente jeg noe vått mot leppene mine, som nesten øyeblikkelig forsvant. Jeg åpnet øynene og så Mari lene seg tilbake mot puta. Vi ble liggende og se hverandre i øynene litt før jeg skjønte at ho faktisk mente alvor og at det ikke var en spøk. Hun var en veldig kosete person som likte så liten avstand mellom seg og andre som mulig, så jeg trodde aldri det lå noe mer i tilnærmelsene.

Jeg la meg nærmere henne og lot leppene mine møte hennes nok en gang. Jeg lot den høyre hånda mi stryke igjennom det lange, lyse krøllete håret hennes mens vi stadig ble modigere. Hånda hennes kjærtegnet ansiktet mitt mens tungene våre var på vandring i hverandres munner. Jeg lot hånda mi snike seg ned langs ryggen hennes og akkurat avbøye til opp på hofta før den traff rompa hennes. Så beveget jeg den videre opp langs magen og bøyde av nok en gang før jeg traff brystene hennes. Jeg fortsatte å lage slike sirkler da jeg plutselig kjente hånda hennes snike seg innenfor soveposen og kjærtegne brystene mine.

Følelsene mine tok overhånd, for på en eller annen måte hadde jeg ventet på dette lenge. Jeg trykket henne mot meg og hun svarte ved å presse seg mot meg. De myke, røde leppene mot mine, den krevende tungen som lekte med min og de røde kinnene hadde ført meg til himmelen. Endelig!

– Hva skjer der borte? Hører vi plutselig fra andre kanten av rommet.

– Jeg skulle bare ta på lypsyl! Svarer jeg fort, for det var åpenbart at vi hadde laget smaskelyder i vår iver.

– Jeg går en tur på do, sa Mari til de samtidig som hun gav meg en kraftig «poke» i siden, for deretter å forlate rommet. Etter å ha ventet en stund annonserte jeg at jeg måtte hente et par sokker til fra bagen fordi jeg frøs sånn.

Jeg forsvant ut samme veien som Mari hadde gått. Jeg så ingen i rommet, men i det øyeblikket jeg hadde lukket døra til de andre kjente jeg kroppen hennes som trykket mot min og leppene hennes som kysset nedover nakken min mot skulderen. Jeg lente hodet bakover og kysset henne på kinnet. Hendene hennes hadde bevegd seg opp til brystene mine og masserte dem.

Jeg snudde meg og holdt henne tett inntil meg mens munnen min på ny søkte hennes. Leppene mine hadde allerede glemt den deilige følelsen av hennes. Vi gikk rundt i rommet mens vi holdt rundt hverandre. Til slutt endte vi ved et bord som jeg løftet henne opp på og lente meg ned over henne, fortsatt i tett omfavnelse. Plutselig begynte ho å le.

– Dette er et ganske komisk øyeblikk.

– Hvorfor det? Spurte jeg forvirret.

– Oss, her, på dette bordet i en gutt-jente stilling.

– Det skal vi da gjøre noe med, svarte jeg og dro av henne toppen.

Jeg kysset henne igjen, og fortsatte å kysse nedover haka, langs kragebeinet for så å ende på brystene. Etter å ha skjøvet tilside BH’en la jeg en hånd rundt det venstre brystet, lot leppene mine kjærtegne nippelen, tommelen undersiden og resten av hånden massere brystet forsiktig. Hun luktet en blanding av såpe og sovepose, en kjærkommen lukt. Jeg kjente at jeg selv var begynt å reagere på alt dette, for det hadde blitt nokså vått hos meg.

Pusten hennes hadde bygd seg opp etter å ha vekslet fram og tilbake mellom brystene et par ganger. Jeg kysset meg forsiktig nedover magen hennes og lot den leke med navlen til hendene mine hadde fått av henne buksa og undertøyet.

– Nei, Kristine! Hvisket hun spakt. –Dette kan vi da ikke gjøre?

Jeg lot som ingenting og lot leppene fortsette sin vandring ned til toppen av godsakene. Der stoppet jeg kort og blåste svakt på henne. Lårene hennes som jeg holdt ut til siden vibrerte og jeg hørte et sukk unnslippe leppene hennes. Klitten hadde allerede svulmet opp, så det var tydelig at hun ikke egentlig mente stopp.

Så mye som hun erter meg til vanlig skal jeg jammen ta igjen litt nå, sa jeg til meg selv. Derfor lot jeg tungen min så vidt være nær huden hennes der jeg beveget den opp og ned på utsiden av de store skamleppene. Den ene hånden min befant seg fremdeles oppe ved brystene hennes, men med den andre åpnet jeg nå opp hennes helligste. Og en så deilig jente hadde jeg aldri sett før! Men nå tenner jeg ikke på andre jenter enn akkurat Mari heller da, så det kan nok ha noe med saken å gjøre. Med all hud brettet ut og utstrukket åpnet fitta hennes seg villig for meg, men den fikk vente litt.

Sakte lot jeg tungen hvile på klitten hennes og jeg hørte henne dra et kort hikst.

– Hva er det som skje-er? Sa hun idet jeg lot tungen begynne å bevege seg med rytmiske bevegelser.

– Hva slags følelse er dette?!

Hun hørtes nesten panikkslagen. Dette var nok en uvant følelse for henne som vanligvis var så vant til å ha kontroll på alt mulig.

– Dette, kjære venninne, er verdens beste opplevelse som dine tidligere kjærester tydeligvis ikke har gitt deg enda!

Deretter begynte jeg å slikke med lange, brede tak. Jeg kunne kjenne ryggen hennes bue seg og jeg lot en hånd kjærtegne henne der. Deretter lot jeg den langsomt gli nedover langs hofta. Pusten hennes gikk tyngre og tyngre, det var moro å holde henne slik på pinebenken. Hun hadde jo på en måte gjort sånn med meg tidligere, bare ved væremåten hennes, og gjort meg helt forvirret legningsmessig. Nå som jeg endelig hadde avfunnet meg med at det var gutter jeg likte, og det samme for ho, så kommer dette ut av det blå. Man får vel bare nyte det man får!

Deretter stakk jeg tunga mi så langt inn i henne som jeg kunne og knullet henne med den mens den venstre tommelen fortsatte å massere klitten. Deretter gikk jeg over til å bruke fingrene i fitta hennes mens tunga nok en gang tok over jobben med klitten.

Nå luktet det ikke lenger bare såpe og sovepose. Svette og kåtskap hadde også funnet plassen i neseborene mine. Åndedragene hennes var tunge og dype, og små stønn kunne høres innimellom.

– Slutt, er du snill! Tryglet hun spakt.

Ikke søren, tenkte jeg. Har jeg først fått det så langt skal jeg bringe deg over toppen!

Etter å ha økt til tre fingre og veldig intensiv slikking, merket jeg at hun kom i hele kroppen, akkurat som en flodbølge. Det startet med pusten og småskjelving i beina, så gikk det over til direkte, store rykninger og jeg kunne føle sammentrekningene hennes både på fingrene og tunga. Jeg brakte henne fra topp til topp helt til hun tryglet om nåde.

 

Vi prøvde begge å få igjen pusten, jeg liggende oppå Mari, da hun plutselig kvapp til og skyndte seg å ta på klærne.

– Vi må komme oss inn igjen før de begynner å lete etter oss! Sa hun mens hun panisk prøvde å få riktig plagg på riktig kroppsdel.

Hun hoppet og hinket rundt mens ho prøvde å få på buksa som hadde slått seg helt vrang. Jeg tok to skritt bort til henne, holdt hodet fast mellom hendene mine og så henne dypt i øynene.

– Slapp av, dette går så bra! Jeg går inn først, med sokkene mine, og jeg så aldri deg, ok?

– Ok, svarte hun spakt og nikket.

Så kysset jeg henne inderlig før jeg tørket alle fittesaftene hennes av ansiktet mitt med håndkleet og gikk inn til de andre. Skulle tatt seg ut.

– Det tok da lang tid? Kommenterte en av jentene i halvsøvne.

– Ja, sokkene var vanskelige å finne. Måtte endevende sekken min opptil flere ganger for å finne dem.

Jeg fikk trøtt smatting til svar mens de rullet over på den andre siden. Selv hadde jeg en voldsom banking i fitta som bare ventet på tilfredsstillelse, men kanskje jeg fikk den i morgen? Da jeg nesten hadde sovnet hørte jeg Mari komme inn og krype ned i soveposen for så å kjenne hennes bløte lepper nok en gang mot mine. De smakte salt av en eller annen grunn, akkurat slik mine gjorde…

Legg igjen en kommentar