Test av nytt leketøy

Denne novellen er vist 12087 ganger.

Jeg hadde bestilt et nytt Leketøy på nettet som jeg gledet meg til å teste.
Det var helg, min kone og jeg hadde levert barn og hadde funnet veien til hytta og skulle kose oss en hel helg for oss selv.
Som sagt hadde jeg bestilt et nytt leketøy til samlingen og min kone hadde ikke en anelse om det.
Jeg hadde gått å trippet helt siden hente lappen kom på posten, og hadde lagt planene klare for hvordan overaskelsen skulle testes.

Vi hadde kommet frem til hytta og fått varmet den opp, og tent stearin lys og laget det skikkelig koslig på stuen.
Du var gått i dusjen, og jeg hadde funnet frem leketøyet. Tror det kalles elskovs stol på litt dårlig norsk.
Det er en oppblåsbar stol/liggepute, med remmer til feste av hender og bein og en annordning som stikker opp i enden som man kan sette en dildo i som blir drevet frem
og tilbake med en motor. Jeg hadde fått pumpet den opp mens du var i dusjen, ville jo ikke at du skulle se den med det første.
Hadde plasert den på stue gulvet og gikk å trippet rundt og ventet på at du skulle bli ferdig i dusjen.
Kunne høre at du slo av vannet, og kjente at jeg fikk små knytninger i magen av spenning.

Jeg gikk inn på badet, du smilte mot meg og jeg la armene rundt deg og kysset deg lett på halsen. visket i øret ditt at jeg var den heldigste i verden som hadde
en så flott kone. Fortsatte å kysse deg på halsen mens jeg gled rundt deg slik at jeg sto bak ryggen din. Du ga fra deg små stønn av opphisselse, for du likte godt at jeg kysset deg på halsen.
Jeg tok et skjerf rundt hodet ditt og la det over øynene dine og knøt det i nakken din. Ville jo at du ikke skulle se overraskelsen.
Jeg kjente at du stivnet litt til, men slappet fort av igjen når jeg kysset videre på nakken din.

Du var klar og jeg tok hånden din og ledet deg naken ut i stuen, og jeg stoppet opp midt på stue gulvet. Nå sto vi rett ved elskovsstolen, smilte litt for meg selv
av at du sto rett ved uten å ha mulighet til å se den. Hadde jeg vist deg den hadde du sikkert bare flire og ikke klart å være helt alvorlig.
Jeg fortsatte og kysse deg på halsen og du ga fra deg små stønn av nytelse, lot tungen vandre nedover til brystene dine og lot brystvortene få en deilig behandling av tungen.
Stønnene dine ble litt tydligere nå.Fortsatte nedover magen og forbi navlen din, videre nedover og lot tungen dvele litt ved venusberet ditt.
Du la hendene på hodet mitt og stønnen nå høyt. Du holdt hodet mitt fast og skjøv den videre nedover. Når tungen traffklitten din ga du fra deg et høyt stønn og jeg begynte å lure om du var
i ferd med å komme alt, så jeg lot tungen slappe av litt og reiste meg opp. Jeg ba deg ta beina godt fra hverandre og bøye deg litt i knærne.
Du så litt forundret ut men gjorde som jeg hadde gitt deg beskjed om. Jeg tok elskovsstolen og skjøv den inn mellom beina dine uten at du merket noe.
Plasserte den slik at du bare skulle sette rumpa nedpå så var du riktig plassert på den. Fortalte deg at du skulle senke rumpa mere og du gjorde det.
Jeg kunne se at du ble veldig forundret når du kjente den litt kalde gummi puten. men ba deg legge deg bakover og du var lydig.
Jeg festet remmene til beina dine og ga deg et deilig tunge kyss, tok tak i armene dine og festet dem i remmene også.
Du lurte veldig på hva det var jeg hadde kjøpt nå, men jeg bare sa at du får vente å kjenne.

Jeg lot tungen gå litt på vandring igjen og du stønnet svakt når tungespissen lekte med brystvortene dine, Stønnene ble øyere og høyere etterhvert som tungen nærmet seg
kjønnet ditt. Lot en finger gli inn i musa di sammtidig som tungen lekte med klitten. Kunne se at du slet litt i remmene nå og ville sikkert ha hatt hendene frive til å føre hodet mitt
godt på plass. Flira litt stille for meg selv. Reiste meg opp, og så på hvor deilig du var der du la fastspent til Gummistolen. Ved siden av lå annordningen til dildoen.
Slik du var spent fast nå så lå du med beina godt fra hverandre, og det var en nedsenkning der dildo maskinen skulle være festet.Jeg fikk deg til å sett deg litt lenger bak på elskovsstolen og satt
maskinen på plass. Du merket ikke noen ting til det. Men nå noen få centimeter fra åpningen din sto det nå en dildo som ville starte å gå ut og inn når jeg vred på bryteren.
Jeg tok en flaske med bedyolje og lot den renne nedover kroppen din. Du gyfset litt for det var kaldt, men ble fort medgjørlig når jeg gned det utover kroppen din.
Jeg smurte det godt utover og jeg kunne se på deg at du koste deg. Lot den ene hånden fortsette å smøre oljen utover og tok tak i et stearinlys og helte en liten skvett ned på brystene dine.
Du skvatt til, men ble rolig når du kjente at hånden fortsatte å smøre oljen utover kroppen din.
Jeg helte litt mere stearin nedover mot magen din, og du stønnet når du kjente varmen fra stearinen treffe kroppen din.
Nå tok jeg godt med oje på dildoen for du begynte å ligge så urolig at den hadde vært like ved å smette inn flere ganger uten at du hadde vært nær.
Jeg fortsatte med å skvette stearin nærmere og nærmere kjønnet ditt, mens jeg hele tiden smurte olje utover kroppen din.
Nå lå du ordentlig urolig og plutselig var du borti dildoen, først stivnet du litt til, men rett etter så helte jeg litt mere stearin rett over venusberget ditt og jeg kunne se at du senket musa
de nedover dildoen mens du ga fra deg et langt stønn. Jeg trykket på knappen slik at den starte og gå inn og ut i musa de.
Nå stønnet du enda høyere og hodet ditt ble kastet fra side til side. Du kom nesten med en gang, men jeg ville ikke la deg slippe så lett unna. så jeg senket tempoet litt på dildoen og fortsatte å massere kroppen din med oljen.
Det tok ikke lang tid til du var med på notene. og jeg øket tempoet på dildoen noen hakk. og lot tungen leke med brystvortene dine.
Stønnene dine ble høyere og høyere og jeg skjønte at du var på tur nummer 2. Du kom i et høyt brøl og jeg stoppet maskinen og slapp deg ut av remmene.

Vi satt oss opp i sofaen og jeg fjernet bindet foran øynene dine. Du så på elskovsstolen og sa at den var rå.
Jeg måtte si meg enig og lot hodet leke med hva vi skulle gjøre resten av helgen.

   

Legg igjen en kommentar