En kjedelig kveld?

Denne novellen er vist 11547 ganger.

Alle mennesker har en spesiell dag i livet sitt de vil huske for alltid. En dag som bor i hjertet ditt uansett hva som skjer, en dag du vil huske livet ut og som gir deg håp og oppmuntring til å leve livet videre. En dag som minner deg på hvor godt livet kan være, og som du vet ingen andre har hatt likens. Men for noen mennesker, som meg selv, har ikke denne dagen vist seg enda, og det kjennes håpløst, spesielt når en ser rundt seg på alle de lykkelige menneskene som du vet har det så mye bedre enn deg. Det kan føles som du er den eneste som føler det slik, at du er den eneste unormale som ikke lever det gode liv det ser ut til at mange andre rundt deg fryder seg i. Han skulle komme til mitt land i kveld, ja, for å være nøyaktig skulle han komme til min by. En bussturs avstand fra sengen jeg sov i og til scenen han skulle stå på og fortelle om seg selv. Det var alt han trengte å gjøre; fortelle om sitt liv. Om sine opptredener. Om sine tidligere forhold. Om kroppen sin. Han kunne snakke om hva som helst, og folk ville være like interessert i å høre på han. Det at han hadde denne evnen, er en av grunnene til at han for meg er så fantastisk, og en av de mange grunnene til at han gjorde meg så utrolig opphisset. Selvfølgelig var jeg ikke gammel nok til å komme inn der han skulle være, og det falske legget mitt forsvant i forrige uke. Istedenfor å dra, gikk jeg på en kjedelig kinopremiere med noen venninner. Jeg klarte ikke tenke på noe annet enn han, at han var her, og at jeg kunne fått sjansen til å komme nær han i kveld. Tenk å kunne stryke gjennom håret hans, kjenne hendene hans overalt på kroppen min, og hans tunge pust tett inntil øret mitt.

 

Etter en kjedelig kveld, satt jeg alene på busstoppen og ventet. Det var en hel time til bussen skulle komme, og det var iskaldt ute. Man kunne lukte vinteren i luften, og kjenne frosten spre seg i byen. Plutselig ut fra ingenting kjente jeg en hånd som tok meg på skulderen, jeg ble livredd og snudde meg brått for å se hvem det var. Et positivt og deilig adrenalinkick spredde seg igjennom kroppen min da jeg så at det var han. Det var faktisk han jeg drømte om hver eneste natt. Min drømmemann sto rett foran meg. Han var brisen og klumsete, men likevel så sjarmerende, og så enda bedre ut en jeg hadde trodd han gjorde i virkeligheten. ’’Altså, jeg har aldri vert her før, så jeg bare, eh, lurte på hvor det er toalett i nærheten?’’ sa han fort, og som enda fortere gjorde meg spent og kåt, samtidig som veldig nervøs. ’’Er det ikke noe der inne du er, da?’’. Han satt seg ved siden av meg og forklarte at han trengte luft samtidig, og om jeg kunne vise han en plass han kunne tisse ute. Bussen kom snart, men denne sjansen skulle jeg ikke la gå fra meg. Jeg viste han e liten og skult bakgate like i nærheten. ’’Jeg står denne vegen, jeg’’, sa jeg og snudde meg mot enden av smuget. Jeg hørte at han gikk bortover mot meg. Han gikk langsomt, men selvsikkert, og lyden av skoene hans mot den glatte vinterbakken var behagelig. Han kom tett inntil meg bakfra, plasserte den deilige hånden sin på låret mitt og strøk langsomt og sakte oppover. Hånden hans flyttet seg til under toppen min og strøyk meg nedover magen før han åpnet smekken min og lot hånden fortsette ned i trusa. Han stønnet, og hvisket rolig i øret mitt ’’Jeg måtte ikke på do’’. Han ble mer og mer tungpustet, mens fingrene hans masserte klitoris i et perfekt tempo. Jeg kunne kjenne at pikken hans ble hardere og større etter hvert som han økte tempoet. Jeg var så kåt at jeg ble svimmel, og visste ikke hva jeg skulle gjøre, eller hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg stønnet høyt og snudde meg mot han. Han ble ivrig og hardhendt og satte meg oppå en benk, mens vi klinte voldsomt. Tungen hans var så myk og bevegde seg på den mest fantastiske måten jeg noen gang hadde kjent. Vi stoppet opp og så hverandre inn i øynene noen sekunder, mens vi begge var tungpustet og hadde et blikk som hadde lyst på så mye mer. Jeg dyttet han ned på benken og klarte ikke med å nøle med å åpne smekken hans og ta ut den harde pikken hans. Jeg tok rundt den forsiktig og runket han opp og ned noen ganger, han stønnet og bevegde seg i små rykninger av nytelse. Øynene hans rullet bakover, mens han dyttet hodet mitt ned til å suge. Jeg slikket penishodet langsomt, til jeg puttet hele pikken i munnen. Jeg klarte ikke vente. Fort og hardt sugde jeg han, til han ble så opphisset at han plasserte meg oppå han. ’’Kom igjen! Ri meg’’ sa han dominerende. Jeg elsket måten han kommanderte meg på, og plasserte den harde pikken hans inni meg. Han stønnet høyere enn noen gang da han trengte inn, og jeg bevegde meg røft opp og ned den deilige pikken hans. Han tok tak på brystene mine og var så kåt at han ikke hadde krefter til å åpne bh’en. Han drog den istedenfor raskt ned og masserte de, nesten litt for hardt, akkurat som jeg liker det. Jeg merket at han var i ferd med å komme på reaksjonene hans og måten han stønnet og bevegde seg på. Han snudde meg rundt, og pekte pikken mot munnen min. ’’Sug!’’ Sa han bestemt. Jeg sugde han hardt helt til han trakk pikken ut av munnen min og sæden rant ned på brystene mine. Jeg stønnet av synet, det var så tilfredsstillende at jeg lukket øynene av nytelse. Han stønnet høyt da han kom og jeg kom alltid til å huske det deilige ansiktet han hadde i det øyeblikket. Etter denne episoden skjønte jeg lett at dette var min spesielle dag. Det er som dem sier; ’’Every dog has its day’’.

Legg igjen en kommentar