Outy fra Karelen

Denne novellen er vist 10293 ganger.

Når man reiser rundt i Skandinavia i jobbsammenheng og bor på hotell treffer man jenter her og der fra tid til annen. For mange år siden bodde jeg på Esso Motor Hotell i Umeå. Etter å ha spist middag tok jeg en kaffe i baren uten tanke på sjekking eller noe slikt. Eneste gjest var en finsk utseende kvinne første i tyveårene. Noen år yngre enn meg. Vi kom i prat og det viste seg at hun var fra Finland og jobbet og bodde i Umeå. Nå satt hun og ventet på en venninne som ikke hadde dukket opp.
 
Outy og jeg ble sittende å prate utover kvelden. Hun var en veldig tiltrekkende jente med helt  lyst hår, yppige bryst og runde brede hofter. Etter hvert begynte lille Rolf å røre på seg. Hun merket tydeligvis reaksjonen og spurte om jeg var kåt på henne. Ett enkelt og liketil spørsmål for henne. Ja, svarer jeg. Skal vi gå opp på rommet? Nei, jeg må dra hjem for barnevakten må snart dra…. Turn off… tenker jeg…. men du får gjerne følgja med , smiler hun.
 
I taxien bort til henne stryker hun meg over bulen i buksen og tykker seg inntil meg. Vel inne og barnevakten ute trykker hun seg inntil meg og kysser meg. Vent litt, jeg skal bare se inn til Matti, sier hun, men han sover nok som en stein. Gå inn på soverommet og kle av deg du, smiler hun.
 
Etter en god stund kommer hun. Kledt i sorte stømper, stømpeholder og en sexy BH. I hånden har hun en flaske massasjeolje. Vil du massere meg med olje, spør hun. Du skjønner jeg trenger "lite tid før att bli kåtad upp". Det kan jeg vel, sier jeg, og griper flasken. Hun kysser meg forsiktig, jeg stryker henne ømt i nakken og biter henne i øreflippen. Hun mykner i armene mine og jeg legger henne forsiktig ned på sengen og begynte å massere henne med olje. Magen, hoftene og hender fikk en omgang. BHen var sexy og opphissende men i veien for oljemassasje av de runde brystene. BHen ble ofret og brystene og de harde vortene fikke en solid omgang med olje og massasje.
 
Jeg merker at Outy begynner å stønne. Så god du er, stønner hun. Hun trenger sant nok tid, men jeg begynner å se det svarte i de blå øynene. Ser at hun tenner. Jeg lar oljen renne nedover mellom lårene og  lar fingrene følge etter. Åpner opp fitteleppene og en hard klitt kommer til syne. Jeg merker at hun er på vei og lar langfingeren gli inn og masere G-punktet mens tommelen ta seg av klitoris. Hun kommer med et dyrisk ul og skjelver lenge mens en hånd masserer brystene og den andre koser med fitte åpningen.
 
Jeg har en steinhard pikk mellom lårene og tar et par tak i den med en glatt oljet hånd. Drar huden bak hodet og lar den få en liten oljeskvett. Jeg kjenner at den blir blåstiv og at forhuden strammer bak hodet. Jeg har utrolig lyst på den lille lyshårete skapningen som fortsatt ligger skrevende og stønner foran meg. Blank av olje, men fortsatt med strømper og strømpeholder. Fitten ligger åpen foran meg og pikken er sprekkeferdig og steinhard. Jeg setter det blå store hodet mot åpningen, men stopper der og venter på reaksjonen. Er litt redd at hun ikke skal føle seg klar, men hun legger leggene bak lårene mine og trekker med mot seg.
 
Pikkhodet stopper litt i åpningen, men med et svupp er det innenfor i væten og varmen. Knull meg rått og hensynsløst stønner Outy. Jeg er så kåt at jeg uten tanker på noe som helst jager pikken inn i henne og driver henne oppover i sengen for hvert tak. Til slutt stanger hun hodet mot hodegjerdet. Samtidig kommer jeg som en foss langt der inne i den varme fitta. Jeg ruller meg over på ryggen med en halvstiv pikk. Blank av olje og rennende av sæd og fittesafter. Halvt i svime merker jeg Outy følger etter. Stiller seg på kne i sengen og lar tungespissen gli langs pikken fra pungen og helt opp til glans. Ømt slikker hun meg ren og lar leppene gli forsiktig ned over hodet mens hun holder stramt rundt kukroten. Snart står den som en påle igjen. Hodet føles ømt, men klar til bruk.
 
Outy skrever raskt over meg og trer seg ned over pikken i en bevegelse. Jeg kjenner hun strammen fittemuklene rundt meg der nede. Hun smiler til meg med et underfundig smil. Nå har virkelig kåten meg opp, hvisker hun i øret mitt. Nå skal jeg ri deg til solen renner…… og hun holdt ord..

Legg igjen en kommentar