Med tilskuer

Denne novellen er vist 41829 ganger.

 Denne historien har sin begynnelse siste sommer. Liv og jeg er et par i førtiårene som har et variert sexliv ( noen ganger greit, andre ganger slappt) som de fleste andre. Sist sommer hadde vi sex ute og jeg merket at Liv var redd for å bli oppdaget, samtidig var vi begge to litt tent med tanke på muligheten for det.

 En gang gikk vi tur i skogen og kom til et vann. Jeg sa til Liv at vi kunne bade nakne, og deretter ha sex midt på en liten gresslette som lå på den andre siden av vannet i forhold til stien. Hvis noen kommer får de seg et live show, samtidig er vi såpass unna at ingen ser hvem vi er. Til min overraskelse var Liv med på dette og vi utfoldet oss ganske vilt. Liv satt og red meg da hun sa at en mann med hund stod skult i skogholtet ved stien og så på oss. Hun dekte seg ikke til slik jeg ventet, men forsatte å ri på kukken min som nå stivnet til enda mer og var helt på bristepunktet. Etter kort tid kom Liv med sammentrekninger som er de kraftigste jeg hadde opplevd med henne.
 Etterpå badet vi igjen og gikk hjem. Liv og jeg hintet stadig til denne opplevelsen når vi hadde sex utover høsten og det tente oss begge.

 I desember satt jeg å surfet på nettet og kom inn på kontaktannonser. Jeg tenkte på vår opplevelse i sommer og satt inn en annonse der jeg søkte etter tilskuer når vi hadde sex. Vi skulle på konsert i Oslo før jul og hadde bestilt overnatting, så jeg oppgav denne lørdagen som et mulig tidspunkt. Jeg bad de som svarte om å si hva de forventet og samtidig sende med opplysninger om seg selv.
 Etter tre dager sjekket jeg mailen min og hadde fått mange svar. Noen korte, noen med bilde av personen, noen kun med bilde av en stiv pikk og noen med både ansikts og nakenbilde. Jeg sorterte ut noen som jeg likte før jeg fortalte Liv hva jeg hadde gjort og bad henne sjekke svarene. Liv lo og sa at jeg var gal, men hun leste gjennom de svarene som lå igjen i min mailboks ( de andre var slettet). Hun sa at dette ville hun ikke være med på, men om kvelden var hun mer kåt en vanlig og sugde meg til jeg kom uten at jeg bad om det.
 Når hun var ferdig spurte jeg om hvem jeg skulle ha invitert hvis vi hadde kommet til å gjennomføre dette. Liv lo og sa at hun hadde falt for et svar fra en fra Moss. Jeg viste med engang hvem det var, han hadde forklart at han gjerne ville runke til han kom utover brystene til Liv mens jeg hadde sex med henne.
Liv sa at den beskrivelsen tente henne, jeg tror det like mye var det at han hadde lagt medet bilde av seg selv og at han var neger. Han hadde kun lagt med et ansiktsbilde, men Liv har sett noen pornofilmer med negre og kommentert at de har så store pikker.

 På onsdag fortalte jeg Liv at jeg hadde kontaktet Steve og at han kom for å ta en drink med oss i hotelbaren, så kunne vi se hva som skjedde. Resten av uken merket jeg at Liv var jevnt kåt. Når vi pakket for weekenden tok hun med seg mer sexy klær en normalt for en slik tur.
 Når vi var på konserten tok Liv handen min og førte den opp langs låret sitt. Kjenn sa hun. Når jeg lot handen gli videre opp kjente jeg at hun hadde strømper på seg, men lengre opp var det kun glatt og vått. Hun hadde tydeligvis barbert seg helt og gikk uten truse. Jeg lot en finger gli inn i henne og hun knep til.

 Etter konserten gikk vi til hotellet direkte og traff som ventet Steve i baren. Han smilte bredt og var en veldig hyggelig kar som hadde bodd hele livet i Norge. Vi snakket om alt mulig og etter en stund kom samtalen inn på mer erotiske temaer. Liv spurte om han hadde vanskelig for å få kjæreste på grunn av hudfargen. Steve sa at problemet mer var at mange  husmødre var ville etter å få teste svart pikk og at det kunne føre til problemer.

 Liv rødmet lett, men så sa hun at det vi hadde tenkt var problemfritt siden vi begge var med på det. Steve lo og sa at han gledet seg til å se hvordan Liv var når hun ble pult.
To menn på nabobordet hadde fått med seg den siste bemerkningen og så langt på oss. Vi går på rommet og tar en drink der foreslo Liv, nå var hun ganske flau.  I det vi gikk sa den ene mannen på nabobordet at dette ville han gjerne vært med på å få se.
 Vi var knapt kommet innefor døra før Liv av meg et langt kyss. Jeg la henne ned på senga og sa at hun kunne onanere litt mens Steve og jeg så på. Je dro av Liv skjørtet og der lå hun med den glatte fitta si, hun la bena litt fra hverandre og tok forsiktig med en finger i sprekken. Jeg gikk på toalettet og da jeg kom ut igjen satt Steve med buksa på knærne og dro forsiktig i en halvstiv stor pikk.
 Liv så fasinert på mens hun tok seg selv kraftig. Jeg vil ha deg med en gang Lars sa hun til meg. Jeg var allerede veldig kåt og tok av meg før jeg la meg over Liv og lot pikken gli helt i bunn. Hun var så våt og trang som jeg knapt kunne huske.
 Jeg vi sitte oppe på deg slik at Steve får se ordentlig sa hun. Nå begynte noe av det mest opphissede jeg har vært med på. Det at en fremmed mann satt og onanerte med pikken sin helt opp i brystene til kona mi mens hun red meg og ynket seg var helt vilt. Jeg kom som en kanon og var helt tømt. Liv var tydelig lysten på mer og satt der og onanerte med min slappe pikk inne i fitta si.

 Nå var jeg så kåt at jeg ikke hadde sperrer og sa til Liv at hvis hun ville kunne hun få pule Steve hvis han hadde lyst. Liv var ikke sen om å spørre Steve om det var greit. Steve smilte og sa at det var det han håpet på.
 Like etter satt jeg og så på at Liv red en negerpikk, hun lot seg gli sakte opp og ned med et fjernt utrykk i øynene. Merkelig nok var jeg ikke sjalu, men nøt å se Liv så oppslukt. Hun var rett og slett vakker der den sorte pikken gled ut og inn av den glinsende fitta hennes.

 Pikken min reiste seg sakte stiv igjen og Liv lo når hun så det. Din gærning sa hun, du blir kåt av å se at jeg får fremmed pikk.
Hvem blir vel ikke kåt av å se deg når du puler på den måten sa jeg, før en tanke slo ned i meg. Er det greit at de to i baren ser på når Steve kommer spurte jeg. Liv nikket bare svakt før hun forsatte enda mer intenst. Jeg henter de sa jeg, ta det rolig så det er noe igjen hvis de kommer. Jet tok rakt på meg og gikk ned i baren, Der satt de enda og lo mot meg når jeg kom. Ble du kastet ut, spurte han ene. Nei sa jeg, hvis dere vil kan dere se mens hun får negerpikk.

 De lot seg ikke be to ganger, men fulgte med. Når vi kom inn på rommet satt vi oss alle tre i sofaen mens Liv red mer og mer intenst på Steve. Han klarte ikke å holde seg lenge og kom inne i Liv, sæden rant ut av fitta hennes, ned langs pikken hans som nå fremdeles var stor men ganske slapp. Liv kom nå mer til seg selv og var veldig brydd der vi satt tre mannfolk og runket mens vi så på den glinsende fitta hennes med en slapp pikk i.
 Dette ble for vilt sa hun, dere må gå. Jeg går og dusjer imens.

Når Liv kom ut fra dusjen var hun usikker. Er du forbannet spurte hun meg.  Nei sa jeg, du var herlig. Resten av natten hadde vi sex flere ganger, Liv var tent hele tiden.

 Nå har vi bestilt sydentur til påske sammen med Steve. Han er en kjempe trivelig kar og vi har mye til felles. Liv får mye pikk når vi treffes, og det nyter jeg godt av resten av tiden.

 

Legg igjen en kommentar