En kveld på hotell

Denne novellen er vist 29823 ganger.

Jeg var bare i Oslo et par dager, så jeg hadde tatt inn på hotell. Jeg gjorde vanligvis aldri det – ved forrige besøk hadde jeg overnattet hos venner, men de var bortreist denne uka, så jeg hadde måttet bruke av mitt vanligvis begrensede budsjett og leie meg rom i Olav Thons fasiliteter. Jeg hadde faktisk ganske god råd om dagen; jeg hadde vært vant til å leve på studielån og lønna fra deltidsjobben, mens jeg nå hadde fast arbeid og en større lønnssjekk enn jeg var vant til. Når jeg da i tillegg hadde bestilt rommet god tid i forveien, så var det egentlig ganske rommelig på bankkontoen. Jeg bestemte meg derfor for å nyte oppholdet litt mer enn normalt; kanskje jeg kunne bestille roomservice, spise på restaurant og virkelig kose meg? Late som at jeg var en forretningsreisende som spiste på firmaets regning, ta noe annet enn det billigste på vinkartet, og ikke alltid la være å bruke penger på høyst unødvendig luksus.

            Jeg dro kredittkortet i resepsjonen ved ankomst, smilte belevent til jenta bak disken, og fikk et hyggelig smil tilbake. I stedet for mine vanlige reiseklær hadde jeg tatt på meg dressjakke, og en ny pologenser fordi det var kaldt ute. En av venninnene mine hadde noe spøkefullt bemerket før jeg reiste at jeg så ut som en av Dressmann-modellene, og det syntes jeg egentlig passet bra. Da så jeg altså rimelig stilfull ut, uten å være like flott som en supermodell, naturligvis. De gutta bruker timevis i treningsstudio hver dag, før de legger seg på spa og får massasje og gjørmebad – alt for å se bra ut. Vi vanlige dødelige har annet å gjøre enn å trene muskler hele dagen …

            Men jeg likte å spille verdensvant. Selvfølgelig var jeg velkledd; det var jeg da alltid. Firmadirektør som jeg var. Selvfølgelig visste jeg hvordan man brukte et kredittkort for å bekrefte innsjekkingen på hotellet. Det var da blitt en vane for meg etter hvert, dette. Selvfølgelig holdt jeg igjen heisdørene for en kvinne som kom etter meg – man var da en gentleman, beleven og vant til å omgås vakre kvinner. Slående vakker, faktisk. Jeg stoppet fantasien et øyeblikk og la merke til at jeg hadde rett i det. Hun var nok noe eldre enn meg – kanskje ti år eldre, nettopp rundet førti? Hun gikk kledd i en stilfull, mørk drakt med en lett jakke utenpå, hadde lange, smekre ben og en flott hårmanke i skinnende rødt. Det lille jeg rakk å se av ansiktet idet hun kom inn i heisen, gjorde også inntrykk. Jeg smilte bak henne og motsto fristelsen av å la øynene gli nedover baksiden hennes idet hun snudde seg mot døra.

«Takk,» hadde hun sagt idet jeg holdt igjen heisen for henne.

«Bare hyggelig,» hadde svart med selvsikker stemme.

Overraskende nok så ’rollen’ jeg spilte faktisk ut til å virke. Jeg innbilte meg at jeg var en selvsikker, verdensvant herremann, og det virket faktisk som at omgivelsene mine reagerte deretter. Kanskje var det bare innbilning fra min side, det også, men jeg besluttet meg for å fortsette moroa – om enn bare for min egen skyld. Dette hotelloppholdet skulle nytes.

            Hun ante naturligvis ikke noe om dette, kvinnen jeg sto i heisen med på vei opp mot rommet … men kanskje ville jeg treffe noen som henne nede i baren? Vi kunne ta en drink og flørte litt, før spillet var over og jeg måtte fortsette med den kjedelige turen hjemover til dugnad på familiegården.

«Ha en fin kveld,» sa jeg idet hun steg ut døra.

Den vakre kvinnen snudde hodet raskt tilbake idet hun gikk, og jeg syntes å kunne se antydning til et lite smil. Det utslåtte håret hennes kastet seg over skuldrene idet hun forsvant rundt hjørnet. Heisdørene lukket seg, og jeg sto igjen med et smil selv også. Strålende vakker, var hun. Og jeg hadde da latt øynene falle litt idet hun med høyhælte sko gikk ut av heisen vi hadde delt i drøyt tjue sekunder …

**

Jeg smatt inn på rommet og gjorde meg kjent – badet var lyst, fint og flislagt; dusjen var stor og senga likeså. Egentlig skulle jeg bestille et lite enkeltrom, men på grunn av en eller annen kampanje kostet det nesten det samme å ta et større et, så jeg endte opp med dette ’superior’-rommet – et rom av den samme luksuriøse størrelsen som jeg innbilte meg at jeg hadde for vane å bo i. Jeg måtte smile av tanken på ’Fawlty Towers’-gjesten som bestiller et dobbeltrom i stedet for enkeltrom, fordi han «føler seg heldig i kveld». Ja, hvem vet? En selvsikker, verdensvant herre som meg hadde da sjarmert mange kvinner før, så det var da ikke helt umulig at det kunne ende med litt selskap i kveld …

            Klokka var knapt ni, så kjøkkenet var fremdeles åpent. Jeg rakk akkurat å dusje, kle meg om og ta en sen middag; jeg hadde ikke spist på timevis. Som sagt, så gjort. Jeg tok på meg de samme stilfulle klærne, men byttet ut genseren ut med en silkeskjorte jeg hadde fått til jul og enda ikke brukt. Et slips og en god frisyre, og så kjapt ned i restauranten. Jeg bestilte meg en god biff, og brukte god tid på å studere vinkartet; endte opp med å bestille en Chateau Mercier 2005, lik en ordentlig kjenner … selv om sannheten er at nesten alle franske viner fra 2005 er gode – noe selv en amatør som jeg hadde fått med meg. Maten var utsøkt, og jeg ble sittende en stund og kose meg alene ved bordet. Det satt enkelte andre i lokalet også; en eldre mann, noen familier, et ektepar – ingen vakre, unge kvinner. Jeg tenkte på henne, og håpet på at noen som henne ville dukke opp, men det så ikke ut til å gå i oppfyllelse. Kanskje jeg skulle gå en tur ut senere? Foreløpig satt jeg bare og nøt måltidet, og etter maten bestilte jeg dessert, og deretter kaffe og konjakk – som en ekte herre. Jeg likte kaffe, og spriten hjalp til med å løse opp fettet i maten. Jeg koste meg. Det eneste som manglet var litt selskap.

            Det nærmet seg stengetid for restauranten idet jeg rundet av. Jeg gikk opp igjen til rommet for å slappe av litt etter maten. En halvtimes ro og et toalettbesøk senere var jeg klar for en kveld ute på byen, og gikk ned igjen. Jeg var halvveis på vei ut døren idet jeg fikk et innfall om å besøke baren her først – siden den var åpen enda en stund til. Av erfaring har jeg lært at det kan lønne seg å lytte til instinktet. Slik var det denne gangen også …

**

Idet jeg kom inn i baren, la jeg straks merke til henne. Hun sto for seg selv, innerst ved bardisken, med et halvfullt martiniglass i hånden.  Det flammende røde håret hennes falt nedover en flott, lys kjole med brede stropper over skuldrene. Det tette, vevde stoffet i kjolen kunne ikke skjule hennes kvinnelige former – den slanke, feminine halsen gled over i kragebena, som dannet en bred, tydelig ’V’ nedover det nakne brystet … Kjolekanten stoppet et stykke over en flott byste, og lenger ned smøg stoffet seg over to klart avrundede hofter før det stanset litt nedenfor knehøyde. Hun kledde kjolen som om den var skapt for henne.

            Før jeg hadde rukket å tenke over det, gikk jeg bort til henne.

«God kveld,» sa jeg og smilte.

«Hei,» svarte hun og smilte lett tilbake.

«Jeg håpet at du ville dukke opp her i kveld,» fortsatte jeg med den samme selvsikre tonen.

«Virkelig?»

Hun virket genuint overrasket – det var egentlig jeg også, men jeg hadde funnet min rolle: Det var ikke første gang jeg snakket til en kvinne slik – selvsikkert, direkte, høflig …

«Ja, jeg håpet på det, etter å ha truffet deg i heisen tidligere.»

«Å ja,» sa hun og så ut til å huske vårt tidligere møte.

«Glasset ditt er nesten tomt, får jeg lov til å by deg på et til?»

Hun tok en kort pause og så meg i øynene, nesten som at hun holdt pusten.

«Ja, hvorfor ikke?» svarte hun så og satte fra seg glasset slik at bartenderen kunne fylle det.

«Jeg tar det samme,» sa jeg til mannen bak disken, men holdt blikket på henne.

Øynene hennes kunne lyse opp en liten norsk by; de funklet og gnistret som stjerner. Grønne øyne og rødt hår, en god kombinasjon. Kroppen var slank og vever, men samtidig med tydelige former på de rette stedene. Leppene var fyldige, og jeg næret et brennende ønske om å kysse dem; forsiktig presse dem mot mine og kjenne hvor myk hun var.

«Jeg heter John. Andersen,» sa jeg og holdt frem hånda.

«Merete,» svarte hun og jeg kunne sverge på at det smalt en gnist mellom oss idet hendene våre møttes. «Andersen, det kjenner jeg noen som heter, men vi har vel ikke møtt hverandre før …»

«Nei, det er jeg ganske sikker på at jeg ville husket.»

«Ja, det gjorde du jo faktisk.»

«Det var ikke så vanskelig å huske en så vakker kvinne.»

            Hun så ut til å rødme en smule, men vek ikke. Hun var en moden, attraktiv kvinne, og hadde naturligvis fått slike komplimenter før …?

«Ja, naturligvis … Vel, ikke hver dag, akkurat,» sa hun og smilte.

Vi ble stående og snakke en stund mens drinkene våre ble laget, og etter at vi hadde drukket dem opp, bestilte vi et par til. Jeg flørtet nærmest hemningsløst, og Merete så ikke ut til å mislike det. Jeg la merke til en aldri så liten rødme spre seg langsmed ørene og nedover halsen, og tok det som et sikkert tegn på at hun begynte å bli en smule opphisset …

«Er du i byen lenge?» spurte jeg i løpet av vår andre drink.

«En stund … jeg skal på en konferanse i morgen, sammen med sykehusstaben … ja, jeg er lege. Hva med deg?»

«Jeg skal på et møte med firmaledelsen i København, så jeg drar videre i morgen.»

«Det var jo dumt … men hvis du gir meg nummeret ditt, så kan vi kanskje treffes siden?»

«Jeg tror jeg har et visittkort på rommet ovenpå …»

«… kanskje vi skulle gå opp og se om vi kan finne det?» sa hun før jeg rakk å avslutte setningen.

«Jeg tenkte nettopp det samme,» svarte jeg like raskt.

            Få minutter senere viste jeg den flotte kvinnen inn på rommet mitt mens hjertet mitt slo som hammerslag mot en ambolt i brystet.

«Vær så god,» sa hun og ga meg drinken hun hadde holdt for meg mens jeg låste døra og hang ’ikke forstyrr’-skiltet på utsiden.

«Takk,» svarte jeg og skålte med blikket fast i de vakre øynene hennes.

«Viser du meg rundt?» spurte hun og satte fra seg det tomme glasset.

«Gjerne; badet ligger her inne. Stor, åpen dusj …»

«Det liker jeg … hva ligger der borte?»

«Der ligger senga.»

«Interessant. Den må du vise meg nærmere …»

Vi omfavnet hverandre og møttes i et deilig, varmende kyss. Det var som om kroppene våre ble dratt sakte mot hverandre av en ukjent kraft, og vi lot det bare skje. Den slanke kroppen hennes kjentes myk og kvinnelig mot min, og hun presset seg mot meg mens de lange neglene krafset meg i håret og gjorde meg gal av opphisselse. Hun var en fantastisk vakker, moden kvinne som hadde latt seg sjarmere av en yngre mann. Det var bare én vei det kunne gå herfra …

            Hendene mine gled over den glatte kjolen hennes, over hoftene og rundt på baksiden, sakte oppover til nakken. Jeg lot fingertuppene kile henne i nakken og lysten steg i meg da et lite stønn unnslapp leppene hennes. Hun presset kroppen sin mot meg og jeg kjente pusten hennes mot øret; like etter begynte hun å bite meg i øreflippen, og hjertet mitt slo bare hardere. De grådige hendene mine gled nedover igjen, ned til den fine stussen som jeg hadde latt blikket fare over da vi først møttes i heisen. Jeg grep et fast tak i rumpeballene hennes og dro henne hardt mot meg; igjen stønnet hun, lett, forsiktig – knapt hørbart. Ereksjonen i buksene dyttet mot henne, vi kjente det begge to, og hun smilte bredt mellom de våte kyssene.

«Jeg vil ha deg inne i meg …» hvisket hun i øret mitt.

De slanke hendene hennes presset oss fra hverandre, og jeg lot henne motvillig ta et skritt bakover mot sengekanten. Hun sparket av seg skoene og smilte på en måte som bare tente meg mer og mer idet hun langsomt flyttet kjolestroppene ned fra skuldrene. Kjolen gled sakte nedover og åpenbarte en fantastisk kvinnekropp. Hun hadde sexy, men smakfullt undertøy på; mørk blått med blondekanter, og overdelen holdt på plass et par runde halvkuler som jeg lengtet etter å legge hendene på.

«Liker du det du ser?»

«Du er utrolig vakker,» sa jeg uten å behøve å tenke meg om – Merete var en av de deiligste kvinner jeg hadde sett, med en slank, smekker kropp og en moden, oppreist holdning. Jeg fortsatte å fortelle henne hva jeg syntes mens dressjakka sakte gled av meg og havnet på stolen. «Du er det vakreste, mest sensuelle vesen jeg har sett – og jeg lengter etter å elske med deg, til langt ut på morgenen.»

            Merete fortsatte å smile lurt, og belevne fingre løsnet BHen slik at de flotte brystene ble åpenbart for meg. Hun fortsatte å se på meg med sitt lille smil, som om hun prøvde å måle reaksjonen min. Til slutt lot hun seg synke ned på senga og la seg halvveis bakover med armene bak ryggen, hvilende og ventende på sin unge elsker. Jeg tok av meg skjorta mens jeg strammet musklene i overkroppen en smule mer enn vanlig – deretter falt buksene på gulvet og Merete fikk se den massive bulen i shortsen. Jeg holdt blikket mitt på hennes så lenge jeg kunne, men hun lå bare stille og så forventningsfullt på meg. Jeg lot bokseren falle så hun fikk se alt. Lemmet sto skrått ut fra kroppen, bankende av forventning, og jeg hadde lyst til å kaste meg over den flotte kvinnen og trenge inn i henne med all kraft … men verdensvant herre som jeg var, holdt jeg meg i skinnet. Jeg gikk bort til det lille bordet ved veggen og hentet frem kondomene som lå i toalettmappa. Den vakre kvinnen akte seg bakover mot veggen mens hun lot blikket gli opp og ned over kroppen min. Med en enkel bevegelse løftet hun på baken og dro av seg det siste plagget. Så rakk hun ut en slank pekefinger og vinket lekent på meg …

**

Jeg trædde på kondomet og krøp over senga til jeg lå over henne. Hun lot meg komme dit. Lot meg erobre henne. Spredte de lange bena og lot meg ta min rettmessige plass. Jeg kjente straks at hun la bena i kors på baksiden. Hun la dem opp rundt hoftene mine – det ville gjøre det neste steget lettere. Jeg lente meg frem og kysset de fyldige leppene hennes igjen og igjen, til hun la hånda bak hodet mitt og dro meg inntil seg.

«Kom inn i meg …» stønnet hun, og jeg holdt henne fast i hoftene og skjøv ifra slik at lemmet gled opp i henne. «Ja … aah, kom, kom …» hvisket hun tungt, som i lettelse over at jeg endelig sank inn i dypet hennes, og jeg fikk den bestemte følelsen at hun hadde lengtet etter det like lenge som jeg.

            Hun var vidunderlig. Jeg sank inn til bunns i Meretes varme, glatte indre mens vi holdt hverandre i tett omfavnelse. Munnen hennes var så myk og levende på samme tid; tungene våre strøk over hverandre og lekte til vi måtte holde opp for å trekke pusten. Jeg presset meg så langt inn jeg kunne før jeg dro meg utover igjen; fortsatte rolig og med jevne, harde tak. Hendene våre ble ivrigere og begynte å utforske hver eneste lille del av naken hud de kunne komme over. Jeg kysset og slikket meg varsomt nedover halsen og brystene hennes. Sugde på de harde brystvortene mens lydene hennes viste at hun likte det jeg gjorde.

            Jeg kjente det knipe i meg etter bare noen få minutter, men holdt takten rolig og knep igjen så godt jeg kunne – jeg fikk ikke nok av følelsen av å være inne i henne, ville bare ha mer, få det til å vare evig. Det klarte jeg naturligvis ikke. Jeg gjorde en bevegelse for å dra meg helt ut og ta en kort pause, men det var noe i stemmen hennes som gjorde at jeg ikke klarte å stoppe. Hver gang jeg støtte lemmet inn i henne, unnslapp et lite, sårbart klynk halsen hennes, som om jeg ville gjøre utbotelig skade ved å stanse opp. Da det endelig rant over for meg klarte jeg bare å gripe et hardt tak i henne og holde henne der; presse meg helt inn mens orgasmen dirret i hele kroppen.

«Du er så hard …» hvisket hun mens hun strøk fingrene gjennom håret mitt.

            Kvelden var langt fra over. Jeg ville tilfredsstille henne. Etter å ha kastet kondomet i søppelbøtta ved nattbordet, akte jeg meg tilbake over den smekre kroppen hennes og kysset meg vei nedover brystene og magen. Hun var kortklipt nedentil, og jeg la meg mellom lårene hennes og brukte munnen det beste jeg var kar om: Slikket varsomt langs kjønnsleppene til hun begynte å vri på seg, gikk videre oppover og hardnet tunga slik at jeg kunne presse den innenfor, igjen til hennes ufrivillige rykninger og urolige bevegelser. Til slutt fokuserte jeg på klitoris med tunga, nappet i den med leppene og vekslet mellom å gjøre tunga myk og hard – i tillegg lot jeg to fingre gli inn i henne og begynte å røre på dem. Det tok ikke lang tid før hun vred seg og ba meg fortsette til det gikk for henne.

«Ikke stopp,» peste hun og klemte lårene sammen rundt meg, «fortsett, bare litt til …vær … snill …»

Stemmen hennes ble anstrengt og kroppen strammet seg mens jeg fortsatte bevegelsene med fingrene. Det var like før jeg fikk krampe, men hun var så nær, så nær, og jeg kunne ikke slutte like før målet. Etter en liten stund lyktes jeg endelig i å vippe henne over kanten, og min vakre elskerinne presset bekkenet opp mot ansiktet mitt. Jeg elsket denne følelsen – elsket å gi en kvinne orgasme. Duften av kvinnekjønn fylte neseborene og gjorde meg bare enda mer opphisset. Jeg fortsatte varsomt å slikke henne, men hun var tydeligvis for følsom for mer direkte kontakt riktig enda. Ikke dermed sagt at jeg ikke ville ha mer – jeg simpelthen måtte ha mer av denne fantastiske, herlige, makeløse kvinnen …

            Vi ble liggende lenge og kjæle med hverandre. De svette kroppene våre gled rundt i senga som et par buktende slanger mens vi kysset og sugde på alt vi kom over. Det røde håret hennes skapte en fantastisk kontrast der det fløt utover de hvite lakenene – jeg var helt betatt, og la ikke skjul på det i hverken ord eller gjerning.

«Kom hit, du avsindig vakre skapning,» sa jeg og grep fatt i henne. Vi kysset. Lenge.

«Vil du gå i dusjen?» spurte hun snart, «jeg vil gjerne leke litt mer, hvis du ikke har noe imot det …»

Vi gikk inn på badet og stilte oss inne i den rommelige dusjkroken. Vannet fosset nedover oss og spylte oss rene for hverandres svette og kjønnssafter. Vi sto der lenge og kjælte, kysset og strøk på hverandre. Lemmet mitt vokste seg igjen stort og hardt av følelsen hun kalte frem i meg, og hun tok det mellom lårene mens hun presset kroppen sin inntil min. Vi klinte som tenåringer; det var herlig, og hjertet mitt banket tungt og tydelig. Pusten gikk stadig tyngre, det svimlet for meg og av og til virket som at jeg holdt på å miste balansen.

«Du gjør meg så utrolig opphisset, du kåte, liderlige nymfe …»

«La meg hjelpe deg litt med det, da … Jeg vil så gjerne hjelpe deg med det … lette trykket litt, bare … Stå du stille, og la meg gjøre det godt for deg …»

Hun gled ned i knestående, og straks etter kjente jeg den myke, varme munnen gli inn på meg. Dette gjorde meg bare hardere, mer opphisset, og jeg holdt på å gå på veggen.

«Jeg må ha deg …» hvisket jeg, men hun hørte meg ikke; jeg holdt ut et minutt til, så skrudde jeg av vannet. «Jeg må ha deg nå – jeg …» sa jeg høyere og reiste henne opp.

«Kom da!» sa hun ivrig og gliste idet hun hoppet ut av dusjen.

            Vi småløp klissvåte over til senga og kunne knapt holde hendene borte fra hverandre. Fingrene skalv idet jeg ikledde meg et nytt kondom, og jeg måtte fokusere på å puste jevnt og rolig for ikke å miste kontrollen helt. Merete stilte seg på alle fire i senga og svinset med rumpa.

«Kom og ta meg, kom, kom,» peste hun opphisset, og jeg var ikke sen med å gjøre som vi begge ville.

Jeg sto ved kanten av senga og dro henne bort til meg. Hun så bakover og smilte så vakkert og forførende. Jeg hadde innbilt meg at det var jeg som hadde sjarmert henne – men kanskje var det i realiteten motsatt. Jeg var sjanseløs mot den nydelige Meretes lokkende sjarm. Jeg måtte ha henne. Det stive lemmet gled inn i dypet hennes igjen, hun stønnet og lot meg komme inn i den varme grotten. Jeg begynte straks å ta henne. Hugge til og dra henne mot meg i harde rykk. Jeg begynte å stønne ukontrollert og hev etter pusten av anstrengelsen. Høylytte klaskelyder fylte rommet sammen med kåte hyl.

«Ja! Ta meg, ta meg! Hardt inn, hardt!» fortsatte hun.

Jeg fortsatte så hardt jeg orket, så lenge jeg orket. Til slutt ble jeg så andpusten at jeg måtte gi meg – ereksjonen kunne jeg holde på lenge siden jeg alt hadde kommet én gang, men kondisjonen tok slutt en gang, den også. Da tok Merete over.

«Skal jeg ri deg?»

«Ja, gjerne …»

Vi la oss i senga og hun gled ned på den tykke, gummikledde staken til hun traff bunnen. Hun begynte å heise seg opp og ned, sakte først, så litt raskere. Hun var nydelig, der hun satt over meg, med de fyldige, runde brystene, det lange, røde håret …

«Du fyller meg … hard og stor … Å, så deilig!»

Jeg la hendene på brystene hennes og klemte på dem. De var deilige. Hun var deilig. Musa hennes var rennende våt og det skvulpet hver gang hun bumset ned på meg. Hun satt på toppen og red med jevnt tempo, melket meg jevnt og rolig uten hastverk. Til slutt stønnet jeg i en litt høyere toneart enn ellers.

«Nå?» spurte hun, og jeg nikket.

«Ja … det går nå …»

«Klem puppene mine.»

Jeg grep tak i dem og må ha klemt til litt hardere enn planlagt idet jeg kom, for hun utstøtte et lite stønn av smerte før hun sank ned og ble liggende over meg. Vi ble liggende der og kysse hverandre lidenskapelig før hun gled seg av og flyttet seg nedover i senga. Hun fikk av kondomet og begynte å slikke på meg mens hun smilte fornøyd. Det var den beste sexen jeg noensinne hadde hatt.

**

Morgenen etter våknet vi tett omslynget etter nattens eskapader. Jeg var ikke sikker, men mente å huske at det hadde blitt én gang til i løpet av natten. Merete våknet og kysset meg god morgen før hun sto opp og gikk i dusjen. Jeg ble liggende mens hun kledde på seg; det var nesten en like stor fryd å se henne smyge seg inn i den lyse kjolen som det hadde vært å se henne ta den av. Jeg skulle til å spørre om hun ville treffes igjen en dag, hvis vi befant oss på samme sted, men ble avbrutt av at telefonen hennes ringte. Hun plukket opp veska og svarte mens jeg rullet meg rundt og innunder den varme dyna.

«Hei,» hørte jeg henne si i telefonen mens jeg lå i en halvdøs og så på henne. «Ja, jeg kommer hjem i morgen. Nei da, det går nok bra – været skulle bli bedre i kveld. Ja, hvis mormor gir deg lov, så … Ja, vi sees i morgen. Glad i deg, vennen.»

            Jeg ble liggende og lure på hvem hun hadde snakket med, og hva slags liv hun kunne ha der utenfor hotellet; utenfor min fantasi om den verdensvante herremannen som hadde sjekket opp den fantastiske eldre kvinnen på vei til konferanse. Et øyeblikk skulle jeg til å spørre.

«Du, jeg tenkte …»

«Nei da,» avbrøt hun og smilte. «Det trengs ikke … jeg er bare i byen på en kort legekonferanse, du drar videre på bedriftsledermøte i morgen – vi trenger ikke si noe mer enn det, trenger vi vel …»

Hun smilte og ga meg et raskt kyss. Nei, vi trengte vel egentlig ikke det. Det hadde vært en deilig fantasi, og vi trengte ikke egentlig å forlate den, noen av oss. Merete fikk med seg skoene sine og åpnet døra før hun snudde seg en siste gang.

«Tusen takk for en herlig natt,» sa hun og forsvant.

Låsen slo i, og jeg ble liggende igjen alene med en vidunderlig øm følelse i kroppen, fremdeles en smule ør.

Legg igjen en kommentar