En liten undersøkelse

Denne novellen er vist 39431 ganger.

Skulle bare til en liten undersøkelse, jeg. Det var en kvinnelig lege og jeg likte henne godt med en gang.Hun var mindre enn meg, slank og eksotisk vakker med asiatiske trekk. Stemmen hennes var like myk og sensuell som hennes kroppsbevegelser, dvelende, katteaktige, og jeg kjente at jeg reagerte på henne. Det gjorde meg både usikker og flau, men samtidig behagelig avslappet. Kontoret var stort og bar mer preg av en stue enn et legekontor.
Etter å ha snakket litt, ba hun meg om å ta av alle klærne. Etterpå kan du legge deg der borte, sa hun, og pekte på en innbydende sofalignende benk. Jeg tok sakte og litt usikker av meg plagg for plagg. Syntes det var litt rart at alt skulle av og at hun åpenbart ikke hadde tenkt å trekke øynene til seg. Til slutt var det bare den lille stringtrusen igjen, jeg nølte litt, så spørrende på henne og hun nikket. Den er jo så liten likevel, smilte hun, så nikket hun mot sofan og reiste seg. jeg la meg ned på rygg, og hun satte seg på stolen ved siden av. Åhh, herregud, jeg føler meg ,mer enn naken og prøver å dekke meg til med armene og hendene. hun ser meg inn i øynene, smiler igjen og tar forsiktig bort hendene mine.
nå skal du bare slappe av og lukke øynene, det er bare vi to her og nå skal jeg bare undersøke deg litt mens du ligger her, sier hun. jeg lukker øynene og kjenner at jeg får kontroll over pusten igjen mens hennes varme, myke og kyndige hender stryker, masserer og klemmer brystene mine, først det ene , så det andre. hun fortsetter ned til magen, stryker, klemmer og trykker og jeg føler meg trygg nå, hun skal jo bare undersøke meg. så er hun ferdig og ber meg reise meg. Hun snur meg rundt og drar to fingre sakte ned langs ryggraden min, fra nakken og helt ned til der ryggen møter rumpa. Hmm, sier hun, det er litt dårlig lys her inne og ute er det sol. Har du noe imot at jeg får se på deg ute på takterassen ? Herregud, er hun ikke klok ?! Jeg ser sjokkert på henne.
Nå ler hun, en varm, trillende latter. Nei, ta det helt rolig, det er like privat der ute som her inne, kom skal du få se. Hun legger en hånd lett på korsryggen min og leder meg ut på taket. jeg er fortsatt usikker på dette, men ser at hun har rett. Ingen kan se noe her, men vi kan se alt. HUn stiller meg opp mot rekkverket og begynner å ta og kjenne på skuldrene, ryggen, hoftene, ned over lårene og opp igjen. Så gjentar hun det samme på nytt en gang til. Kan ikke for det, men hendene hennes brenner mot huden min, det sitrer i huden hver gang hun berører meg og jeg kjenner at varmen og sitringen sprer seg til innsiden av lårene mine og opp i skrittet, inn i kjønnet mitt og jeg skammer meg. Sitringen øker til små skjelvinger og jeg vet at hun må kjenne det.
Plutselig lener hun seg inntil meg, trykker seg mot rumpa mi og legger hendene sine på brystene mine. Åhh, gud i himmelen, brystvortene mine knopper seg harde mot fingrne hennes og nå klarer jeg ikke å holde tilbake et hest stønn og hele kroppen min rister av begjær idet hun slikker en våt tunge langs ryggraden, ned til rumpa og hun slikker og suger begjærlig begge rumpeballene mine etter tur. Jeg er sjokkert, skamfull og så jævlig opphisset og kåt på en gang. Jeg snur meg rundt, klarer nesten ikke å møte blikket hennes, men drar henne mot meg og kysser henne forsiktig. Hun åpner leppene og tungene våre sirkler prøvende rundt hverandre en stund, blir så mer krevende og vi kliner til slutt sanseløst og vilt.
Vi kliner fortsatt dr ute på takterassen, jeg helt naken og hun enda iført den hvit legefrakken. Vi klynger oss til hverandre, helt desperate, suger hverandres tunger og lepper hardt. Ansiktene knuses i hverandre, vi sukker og stønner hest og høylydt begge to. Så trekker hun seg plutselig litt tilbake, holder meg ut fra kroppen sin, blikkene våre møtes og vi smiler begge to, litt blyge, andpustne og kåte smil. Skal vi gå inn igjen, spør jeg, klarer bare å hviske så opphisset er jeg. Hun nikker, stryker en hånd over det ene brystet mitt, ned over magen, over venusberget, kjæler og stryker forsiktig den lille trekanten som er igjen der foran. Åhh, gud, jeg er gal av begjær, er så våt i skrittet og nysgjerrig på henne.

Legg igjen en kommentar