XXL

Denne novellen er vist 70492 ganger.

Selv om jeg er rimelig fornøyd med meg selv og min egen kropp, har det alltid vært en fantasi for meg å se for meg min kone bli tatt av en annen mann. Min egen pikk er gjennomsnittelig, noe tynn og 15 cm. Tanken på se en grov og lang pikk bli kjørt i henne har alltid gjort meg utrolig opphisset. Problemet er selvsagt at dette er noe som medfører adskillig planlegging. Kona må vite om fantasien og godta den, vi må finne en mann hun liker og som liker henne/oss, full diskresjon/renslighet etc etc. Derfor har det ikke vært annet enn en fantasi, før noe endelig skjedde sist vår.

Etter å ha gått til innkjøp av en stor dildo til henne og runket mens hun kjørte den i seg, sa hun: "Du liker å se at jeg får noe skikkelig stort i meg du, Eirik..?". Jeg svarte bekreftende og i opphisselsens rus lot jeg det bære eller briste. "det ville vært en drøm å fått med en ekstra pikk i sengen. En som er XXL…". Hanne var ikke interessert i utgangspunktet pga hun var redd for sjalusi og denslags. Tanken var ny for henne. Ville jeg virkelig la henne bli pult av en annen mann? Dagene gikk og snart ble det helg. Vi tok oss en liten fest og da vi kom hjem fra byen var vi i godt humør. Hanne var kåt og ville ha seg en "real omgang" som hun sa. Hun minnet meg om hva jeg hadde fortalt om fantasiene mine og vi gikk inn på internett og fant fram kontaktannonser. Etter endel kikking, satt vi igjen med 2 mann. En neger og en nordmann. Begge med enorme pikker. "Herregud! Går det an å ha så stor tissefant??" utbrøt kona. Hun hadde aldri hatt større pikk enn 17 cm mente hun. Litt større enn min. Tanken på å få i seg en skikkelig kjøttpølse tente henne! Og meg enda mer….

Vi kontaktet nordmannen, som het Helge. Han kom på døren etter en times tid, klar som et egg. Hanne hadde hatt seg enda noen drinker og formelig hev seg over "presangen" sin idet han kom inn i stua. "Få kjenne på den… åååhh… for en manndom!" hvisket hun i øret hans. Helge så på meg og spurte om det var OK, noe jeg bekreftet med et nikk og et smil. Deretter satte de seg ned i sofaen og jeg i stolen i hjørnet. Rolig kysset Hanne ham på halsen og på munnen. Det lyste kåtskap av øynene hennes. Min kone har herlig kropp til en 35-åring å være. Brystene er store og rumpa er fast og fin. Helge befølte henne og kledde henne naken på kort tid. Jeg var sprenkåt og runket rolig til denne fantastiske seansen.

Hanne bøyde seg fram og kneppet opp dongribuksa til Helge. Ut spratt en enorm ereksjon. Jeg ble helt paff der jeg satt. Aldri har jeg sett en så tykk og lang pikk! Den var enorm! Pikkhodet må ha vært 3 ganger større enn mitt eget. Kona, som var ganske beruset, smilte og virket noe nervøs. "Den er ikke farlig, bare stiv og god" forsikret Helge. Forsiktig runket kona kjempepikken og Helge førte henne mot hodet. Hanne gapte så høyt hun kunne og klarte å få kukhodet og litt til inn. Fremdeles kunne hun holde rundt pikken med 2 hender! Min pikk klarer hun lett få helt inn i munnen. Nå måtte jeg slutte å runke, ellers hadde jeg eksplodert umiddelbart. Etter å ha sugd Helge en liten stund, mens han masserte fitta hennes med fingrene, ble Hanne utålmodig. "Nå vil jeg pules! Gi meg den svære pikken din, Helge! Du Eirik får se på og nøye deg med restene!". Helge løftet henne opp og bar henne inn på soverommet. Jeg fulgte etter og stilte meg i døren, mens de la seg på senga. "Ja, nå skal du få smake på storstaken" lo Helge og la kona mi på rygg. Hun spredte lårene så vidt hun bare kunne og Helge styret pikken mot fittehullet hennes. -"Åååååååhhhhh!!! Herregud, mann!!!" stønnet Hanne i fryd. Pikken gled sakte inn i henne. Helge var forsiktig og hadde god tid. Etterhvert var hele stasen inne i min kones trange fitte. Hun ble pult med pikkhodet og litt til, av og til med lange støt. Da pikken gitt til bunns i henne, stønnet hun høylytt. "Pul meg Helge! Gi meg stor pikk! Stoooooor pikk!" ropte hun.

Etterhvert ville kona bli tatt bakfra. Helge trakk seg ut og hun snudde seg lekent med stumpen viftende foran ham. Fitta hennes var tydelig våt og "åpnet". Jeg kunne se fittehullet trakk seg sakte sammen når Helge trakk den store pikken sin ut av henne. Et utrolig opphissende syn!

Hanne ble tatt hardt bakfra i sikkert 20 minutter og fikk flere orgasmer. Fyren var utrolig utholdende. Jeg fikk klar beskjed om å sette meg i stua og vente til de var ferdige. Innenfra stua kunne jeg høre gledeshylene og kroppslyder som overlot lite til fantasien. Etter en stund klarte jeg ikke holde meg vekke og gikk for å se. Når jeg åpnet døra så jeg Hanne bli tatt bakfra, med Helges hender på puppene hennes. Hun så på meg med blanke øyne. "ååååååhhh..STOOOOORT!" peste hun. Hun var hinsides av all knullingen. Helge gav seg ikke og kommanderte henne til å ri ham. Forsiktig gled Hanne ned på den lange glinsende pikken. Helt til bunns, før hun startet på "rideturen". Helges hender klemte på rumpeballene hennes, det var tydelig han var på vei til orgasme. Min kone bøyde seg ned og gav ham et langt og vått kyss, dette gjorde utslaget og Helge kom med et brøl! Han pumpet kona mi full av sæd og løftet henne deretter av pikken. Synet av kona med sæd rennende nedover lårene og Helge med den svære halvslappe pikken fikk det til å gå for meg umiddelbart. Hanne lo og sa det var like greit. Hun hadde neppe kjent noe om jeg hadde pult henne nå alikevel, sa hun. Aldri hadde hun vært så utpult og aldri hadde hun hadd så sterke orgasmer.

Det ble en liten pause. Kona og Helge tok en røyk og en drink sammen med meg og vi snakket litt om opplevelsen. Deretter tok Hanne meg med på badet for å få vasket fitta si. Hun var vidåpnet og glatt, 4 fingre gled lett inn i henne. Men hun ville ha mer pikk sa hun.

Da vi kom ut i stua, stod Helge der i "full givakt". Pikken så ut som en arm der den stod rakt til værs. Hanne løp på kjøkken og hentet et målebånd. Dette la hun langs Helges ereksjon, som målte hele 26 cm. Når man i tillegg tar i betraktning at den var like tykk som underarmen til min kone, forstår man at det er store saker det er snakk om. Helge løftet kona mi opp og senket henne ned på ståpikken. Hun stønnet høylytt og ble tatt hardt opp etter veggen. Denne gangen endte det med at han trakk seg ut og sprutet over puppene hennes. Og for en sprut! Første ladningen må ha vært enorm, for den andre var det meste jeg noengang har sett – tilogmed på film!

Etter dette takket vi Helge for opplevelsen og avtalte å møtes på ny. Det gjorde vi også…

Legg igjen en kommentar