Første møte, del 2

Denne novellen er vist 7801 ganger.

Jeg satte oljen på nattbordet og krøp opp i sengen igjen. La meg tett inntil han. Lå med hodet på armen hans. Kikket på han og sa: “Hva skal du bruke oljen til?” Han kikket på meg. Øynene hans glitret. Smilte litt før han sa: “Vel det finner du ut etterhvert. Men er det noe du ikke vil, så må du si det nå.” Jeg kikket på han under senka øyelokk. “Nei, ikke som jeg kan komme på. Du får frie hender du. Regner jo med du slutter, om jeg ber deg om det.” Hadde jeg visst da hva han hadde planer om, hadde jeg aldri sagt det.

Ene hånden hans begynte å stryke meg forsiktig over kroppen. Byttet på å stryke og å tegne konturene med en finger. først rundt det ene brystet. For så rundt det andre. Slikket på fingeren og lot den sirkle rundt brystvorten. Deretter blåste han forsiktig på den. Reaksjonen uteble ikke. Det pulserte og kjentes ut som jeg sto i brann. Han gjorde det samme med den andre brystvorten. Jeg stønnet høyt.
Han flyttet fingeren sakte nedover. Tegnet sirkler over maven. Jeg hev etter pusten. Det var så deilig.

Han flyttet seg litt lenger ned. Fingrene fulgte etter. De strøk lekent over lårene. Fingrene hans var hele tiden i nærheten av skamleppene.
Jeg lå med lukka øyne og nøt følelsen. Etter en liten stund kjente jeg fingrene hans strøk florlett over de. Bare ertet og pirret lenge.
Plutselig reiste han seg opp. Strakk seg over meg og hentet oljen. Jeg kikket med store øyne. “Hva skal du med den egentlig?” spurte jeg. Stemmen min var hes. Hørte lett jeg var utrolig kåt. “Vel det er noe du vil finne ut etterhvert. Bare ligg pent der du og nyt” var alt han sa. Så gliste han i det han åpnet flasken. Han holdt den litt opp. Jeg så at en dråpe kom. Sekunder senere gispet jeg.

Dråpen traff det brennende hete kjønnet mitt. Den kjentes iskald ut. De kom tett nå. Kjente det rant mellom skamleppene. Oljen og saftene mine blandet seg. Kunne jeg bli mer kåt nå? Han lukket flasken og la den ved siden av seg.
Kjente en finger smøre oljen utover. Før den gled ned i sprekken. Strøk lett over en følsom og hard knopp. Sirkla rundt litt, for så frem og tilbake. Beveget seg lett mot åpningen. Stønnene gled oftere og oftere ut av munnen nå. Øynene mine gled igjen. Kjente på ilingene som strømmet gjennom kroppen. Det brant og pulserte veldig der han holdt på.
Kjente han brukte to fingre nå. De gled sakte inn og ut. Jeg hikstet til hver gang han strøk de over et punkt. Men han fortsatte bare å erte det såvidt. Fingrene på den andre hånden begynte å massere knoppen min. Kjente at orgasmen bygde seg fort opp nå. Han beveget fingrene fortere etter pusten og stønnene mine. Nå konsentrerte han seg om det punktet. Jeg kjente det var like før jeg kom. Men holdt igjen. Følte meg usikker på den følelsen jeg hadde.

Han kikket på meg og sa: “Slapp av, bare la den komme. Det går bra.” Jeg kikket usikker på han, Men han bare smilte og begynte på nytt. Nå skulle det ikke mye til før jeg var ved det punktet igjen.
Jeg gjorde som han sa. Slappet av i hele kroppen etter beste evne. Kjente det var like før orgasmen igjen ville bølge gjennom meg. Han hørte det på pusten min. for nå beveget han fingrene veldig fort. Like etter så kom jeg. Kroppen ristet og skaket. Jeg ropte ut. Den varte lenger enn den første. Og den var anderledes også. Først da merket jeg det var utrolig vått. Kjente jeg rødmet noe veldig. Og tenkte, åååååå neiiiiii. Følte han kikket på meg. Jeg turte ikke å møte blikket hans.
“Første gang du har fått sprutorgasme ja” hørte jeg han sa. “Fått hva” sa jeg. “Sprutorgasme” sa han igjen. “Ja dette var første gangen ja. Men så vått det ble da” datt det ut av meg. “Ikke noe å være flau over” sa han. “Bare deilig å få en kvinne til å komme slik” sa han med et glis.

Så tok han opp oljen igjen . Denne gangen dryppet det ikke. Han tok bare noe i hånden. Lukket den. Og gned oljen inn i hendene. Nå tenkte jeg ikke så mye på det. Hva han skulle med den. Trodde jeg visste hva som kom til å skje. Kjente han lekte forsiktig med fingrene. Det var så deilig.
Plutselig datt det ut av meg. “Hvor mange fingre bruker du?” Hørte han humret før han sa: “Bare tre.” “Å. Kjentes ut som flere” sa jeg. Jeg ble mer og mer oppmerksom på følelsen de gav meg. Kjente han strøk meg forsiktig på låret. Lyder drev over leppene mine. Tettere ettersom jeg merket at ennå en orgasme var på vei. Han stoppet helt opp. “Nei” kom det fra meg. Han bare strøk meg på låret en liten stund. Så begynte han igjen.
Plutselig kjente jeg det presset på noe vedig. Jeg sperret øynene opp. Munnen var vid åpen også. Men kom ikke en lyd med det første. Så datt det sjokkerende ut av meg: “HVA gjorde du nå??? Hva skjedde?” Kjente musklene strammet seg rundt noe. Men hadde ingen anelse om hva. “Slapp helt av. Det er bare hånden min som er inne i deg” sa han. “Det er hva” sa jeg like sjokkert. “Bare hånden” sa han igjen. Jeg kikket på han. Så øynene glitret og munnen var bare et stort glis. Han beveget den litt. “Åååå. Mmmm” var alt jeg fikk frem. Musklene slappet av litt etter litt. Han beveget hånda mer ettersom han merket det.
Tok den sakte ut, for så å presse den sakte inn. Det ble mer og mer deilig. Klarte ikke å være så stille. Jeg stønnet høylytt for hver gang. Han økte tempoet litt. Strammet musklene rundt han hver gang. Så skylte orgasmen over meg igjen. Den bølget gjennom hele meg. Han holdt hånden rolig. Kjente sammentrekningene rundt neven hans. Holdt den stille til jeg hadde roet meg. Først da begynte han sakte å trekke den ut. Jeg var så følsom at je bare stønnet. Kom bare et langt ååååå i det den gled ut.

Kjente kroppen var sliten. Og i det han la seg ved siden av meg. Så datt det ut av meg: “Jeg pleier aldri å få orgasmer. Unntatt når jeg selv gir meg de.” ” Vel en gang må jo være den første. O gnå har du jo fått flere. Så det stemmer ikke lenger” sa han og blunket.
Jeg fikk noen lange hete tungekyss.
Ene hånden min vandret over kroppen hans. Før den la seg til ro rundt det harde pulserende lemmet hans. Tommelen strøk forsiktig over hodet. Kjente det hadde kommet noen dråper . Jeg reiste meg opp. Kikket han inn i øynene i det jeg akte med ned. Lot tungen sveipe over hodet. Slikket i meg de få dråpene. Beveget tunga litt rundt før jeg gapte over. Tok han så langt inn i munnen som jeg klarte. Beveget munnen sakte ned og opp. Brukte tungen til å presse i mot. Byttet på å bruke tunge og munn på han.

Han tok tak i meg etter en liten stund. Dro meg opp. Dyttet meg overende på rygg. La seg over meg og trengte sakte inn i meg. Han beveget seg sake inn og ut, mens han kikket meg inn i øynene. Det var så deilig å kjenne han gli inn og ut. Merket jeg var blitt utrolig følsom etter det han hadde gjort. Kjente hver cm av han.
Øynene mine gled igjen. Kjente at det bygde seg opp igjen . Han økte tempoet litt. Hendene mine var overalt på han. Ryggen, baken, skuldrene og armene hans. Underlivet hevet og senket seg i hans takt. Pusten min gikk fort og tungt nå.
Registrerte svakt at tempoet hadde økt mer. “Åååååå jaaaa” hørte jeg langt borte. Kroppen ristet og neglene borret seg inn i ryggen hans. Musklene trakk seg sammen rundt han. Slappet av og trakk seg sammen igjen. Ville ikke helt gi slipp på han ennå.
Etter et par støt, så stivnet kroppen hans i det han fylte meg. Jeg beveget underlivet sakte opp og ned, mens jeg strammet musklene. Måtte bare ha hver lille dråpe som var igjen.

Han sèg ned på meg, før han rullet seg sakte ned ved siden av meg. Jeg gispet i det han gled ut. Vi lå tett inntil hverandre. Bare kysset og strøk på hverandre lenge.
Til slutt gled øynene igjen i det vi sovnet .

Legg igjen en kommentar