Erlend på toget

Denne novellen er vist 23825 ganger.

Det er mandag 26. mars. Jeg løper fra ankomsthallen på Oslo Sentralbanestasjon og ned på spor 5. Toget til Skien går om bare 3 minutter. Jeg finner meg en plass på tvers over en middelaldrende mann. Han må være bortimot 40 gjetter jeg. Jeg spør pent om jeg kan sette meg, mannen smiler og hopper et par centimeter mot vinduet i toget. Jeg legger merke til at vi sitter i en tom vogn. Den har kun 5 rader med seter på hver side av midtgangen, og vogna er visstnok forbeholdt de som reiser med småbarn og barnevogn. Vogna er tom utenom meg og den eldre mannen.

Mannen leser en kriminalroman av Anne Holt og spør om jeg er interessert i bøker. «Nei», svarer jeg kjapt. «Jeg har ikke lest så mye utenom det skolen pålegger meg». «Så du er student du?» spør mannen. Jeg svarer at jeg går mitt tredje år på videregående. Jeg forteller ham kjapt at jeg har tatt gått to år på bygg og anlegg, men at min mor overbeviste meg om å ta et tredje år med allmenn påbygg før jeg starter jobbkarrieren min. Mannen virker mer komfortable med meg nå, han senker skuldrene og smiler mens han leser videre i boken sin.

35 minutter etter avgang rekker mannen meg hånden sin og sier «Trygve heter jeg», jeg gir ham hånden min tilbake, og legger merke til at han har et solid og fast håndtrykk. «Erlend her» svarer jeg med et smil rundt munnen. Mannen virker sprek og jeg kan se at han må være bevisst på kostholdet sitt. Musklene sprenger under genseren.

Trygve ser ofte bort på meg, han smiler mye. Han spør meg om jeg har en kjæreste hjemme, «Nei» svarer jeg, «Har ikke det». Trygve spør så om jeg aldri har hatt noen kjæreste. Igjen svarer jeg nei. Jeg sier at jeg ikke har funnet den jenta jeg vil dele livet mitt sammen med enda. Trygve studerer meg, han ser på mine litt for tynne armer og mitt guttete ansikt. «Har du noen gang putta pikken din i noe?» spør han plutselig. Jeg blir overrasket, men svarer igjen nei, jeg har ikke det. Trygve spør så om jeg noengang har hatt finger’n i rompa mens jeg runker. Jeg blir rød i kinna, er ganske overrasket over at mannen er så direkte. Jeg kjenner samtidig at min egen kuk vokser i bokseren min. Jeg lurer på hvorfor jeg reagerer slikt på et spørsmål om noe så enkelt. Trygve venter på svar, og jeg svarer «ja, eller.. Litt ihvertfall. Men ikke inni liksom.. Bare litt rundt kanten om du skjønner.»

Kuken min reagerer på mine egne ord og jeg kjenner at det begynner å bli trangt i buksa. Jeg tror Trygve legger merke til dette, for han ser på meg og småler. «Kom her», sier han. «Så skal du få oppleve noe nytt». Jeg setter meg frivillig, men veldig nervøst over på Trygves nabosete. Han legger hånda på låret mitt og ber meg lukke øya mens han rolig stryker opp og ned på innsiden av låret mitt. For hver gang han stryker går hånda litt lengre oppover. Jeg merker at det blir vanskeligere å puste, men at det samtidig føles veldig godt.

«Ta av deg buksa» sier Trygve, hesere i stemmen enn det jeg kunne huske. «Det er ingen som kommer her på et par timer, med mindre noen reiser med småbarn midt på natta.» Litt motvillig tar jeg av meg buksa med øynene lukket. Trygve puster dypere, han stryker meg langt opp på låret, slik at han akkurat er borti mitt kjæreste. «Slapp av» sier han. « Jeg skal være forsiktig». Trygve drar ned boksershortsen min og kuken min spretter ut, den legger seg oppetter magen min, stiv og stolt. «Jammen, se på det!» Utbryter mannen ved siden av meg. Han legger hånden sin solid rundt den harde pikken min. Raskt kjenner jeg noe varmt over kuken, det blir vått. Jeg glimter med det ene øyne og ser at Trygve har lagt munnen sin over kuken min. Jeg klarer ikke å holde tilbake et lite stønn når han forsiktig trer munnen nedover staken. Han leker med tunga si, og munnen går stramt opp og ned over min sprekkeferdige kuk.

«Det er ikke lenge før jeg kommer» tenker jeg. Det virker som Trygve merker dette, for han stopper plutselig opp. Han ber meg reise meg og lene meg over togsetet foran. Jeg skjønner hva som skal skje, og selv om jeg er litt redd for den nye opplevelsen, vet jeg at dette er noe jeg absolutt vil prøve. Jeg støtter albuene på armlene foran meg mens jeg holder meg fast. Trygve spytter litt i hånda si, og gnir det mellom rumpeballene mine. Det er utrolig godt. Et par sekunder etterpå kjenner jeg noe varmt og hard inntil gutterumpa mi. Han presser mot hullet mitt, det gjør litt vondt, og jeg klarer ikke la være å stramme alle muskler jeg har i kroppen. Trygve presser litt hardere og snart er hele hans herlighet innenfor mitt trange hull. Det gjør vondt, men det er allikevel utrolig pirrende å tenke på at jeg har en hard, kåt pikk inni meg. Han holder kuken sin stille i noen sekunder før han sakte drar kuken forsiktig ut, og litt hardere inn igjen. Trygve må være utrolig kåt, for det tar ikke lang tid før tempoet blir raskere og raskere. Jeg kjenner at orgasmen bygger seg opp inni meg, og at Trygve blir hardere. Etter noe som føles som ett par minutter kjenner jeg at Trygve spruter varm sæd inn i meg. Jeg fylles av varme, og Trygve stønner høyt.

Etter ett halvt minutts tid trekker Trygve seg forsiktig ut av meg. Han snur meg raskt rundt og setter meg ned på seter foran meg. Han smiler og bøyer seg ned over min harde kuk, brer leppene over den og kjører munnen hardt nedover og oppover kuken. Jeg tror jeg skal besvime. Etter noen korte minutter klarer jeg ikke å holde igjen mer, og jeg spruter alt jeg har innover i Trygves munn. Han virker overrasket, men svelger fort. Han kysser meg midt på munnen, leppene hans er fulle av sæd, jeg gjengjelder kysset. Trygve tømmer Soloen sin og sier at han skal av på neste stopp, men at han alltid kommer til å huske Erlend på toget.

Legg igjen en kommentar