Et eventyr på Korsika

Denne novellen er vist 2172 ganger.

I den varme sanden ble Ellen og hennes to venninner både trette og tørste. En hel ukes ferie hadde de fått sammen her på stranden i Korsika. Nå nærmet hjemturen seg. Og godt var kanskje det, for nå lengtet de alle tilbake til sine respektive forloveder.
De hadde syklet og badet og slappet godt av i disse dagene. Men rent sosialt var det smått bevendt med selskapelighet utenom sitt eget. De fleste turistene hadde reist, men ikke solen og sjøtemperaturen. Venninnene, Tone og Inger Berit, hadde i lang tid snakket om dette litt usjenerte stedet hvor de kunne finne stillhet og god mat. Dessuten var de også blitt informert om mange kjekke gutter som holdt til her. Men det siste stemte altså ikke, i hvert fall ikke til nå.
Forlovedene deres hadde de vel også gått en smule trette av. Derfor bestemte de en dag for mange måneder siden å reise hit sammen med Ellen. Hun stod i ferd med å inngå ekteskap, men ville dele de siste frihetsdagene sammen med sine bestevenninner. De var som regel alle tidlig oppe om morgenen, og dro sammen ut på en times sykkeltrim før frokosten på hotellet. I dag kjente de alle behovet for noen mannlige oppvartere. Men det så heller dårlig ut. Rett før de tenkte dra tilbake for å forberede seg for hjemreisen, fikk de imidlertid se to voksne ungdommer som kom på hver sin motorsykkel.
De oppdaget de tre jentene og satte fra seg syklene i ytterkanten av stranda, ganske nær venninnene.
Etter en kort dukkert i bølgene tok de to engelske turistene mot til seg og spurte om de kunne by damene på en kald øl, noe de som tydeligvis ingen hadde imot.
Både Tone og Inger Berit var gode i engelsk og begynte en hyggelig prat med guttene. De fikk vite at begge hadde vært like lenge hjemmefra som de selv. Det var heller ikke fritt for at de begynte å bli svært påvirket av både øllet og de vakre kvinnene.
Tone hvisket til Ellen om nettopp dette. Jeg tror de er voksne nok i massevis, hvisket hun. Inger Berit hadde også sett dette og lente seg mot den ene gutten idet hun lo lett rødmende mot ham og strøk ham over skulderen. Dette ble et signal som tente begge de unge i sine små badebukser. Ellen lot som hun falt forover, så bikinioverdelen løsnet. Hun grep om en av guttene og kjente hvordan kåtskapen skyllet gjennom henne da kulen på badebuksen hans økte i størrelse. Nå var Inger Berit også blitt svært kåt. Hun tok et varsomt tak i badebuksa til den ene og begynte å klappe den voksende kukken hans.
Både Tone og Ellen fikk nå armene til en av dem rundt seg. Og snart klinte alle med hverandre.
Guttene stakk fingrene under bikiniene og kysset de vakre jentene. De kledde hverandre helt av. Da fikk de se hvor store og harde kukkene til engelskmennene var. Inger Berit var den første som bøyde seg og kysset spissen av den.
Dere er som gudinner, hvisket den ene gutten og lot pikken brøyte seg inn i Inger Berits våte fitte, mens han bet i en av de spisse brystknoppene. Resolutt tok Ellen den andre kukken i munnen og begynte å suge på den.
Samtidig slikket han Tones mus så hun skrek av nytelse. Nå falt også alle hemninger over bord. Både Ellen og Tone pulte i stort tempo. Og Inger Berit ble slikket med tungene av både motorsyklist og venninner. Det var tydelig at verken guttene eller jentene hadde hatt noe sex på lang tid.
Derfor kom det forholdsvis raskt utløsning for dem alle.
Ellen kjente det ville komme og skyndte seg å dra den digre pikken til sin partner ut av musa idet spruten stod ut over hodet og brystene hennes. Men Tone ropte høyt da hun kom, og lot sin elskers spermstråle skyte inn i seg.
Da grep Inger Berit den utløsende kukken og slikket de siste dråpene begjærlig. Utmattet sank de alle ned i sanden idet de ga fra seg lange og kåte sukk. Etter noen minutter sprang de sammen ned i den svalende sjøen og vasket seg rene for svette og sæd.
Men Inger Berit som ikke hadde blitt pult ga seg ikke.
Hun ronket en av guttene så han igjen reiste seg og ble steinhard. Jeg vil ha kukk! ropte hun.
Ta meg også! Den lange og tynne engelske ungdommen lot seg ikke be to ganger. Han pløyde sin store kukk ned gjennom de tykke svartkrusete fittehårene og jukket så herlig og fort at Inger Berit hvinte av fryd og nytelse.
Dere er bare herlige, ropte Tone som dro i den andre guttens pikk og begynte å pule ham som en rasende.
I mange timer lå de med hverandre på tur. De klappet og strøk og slikket og hvisket stille og varmt til hverandre. Men eventyret måtte ta en slutt. Venninnene tok farvel med guttene som satte seg på motorsyklene sine og forsvant.
Dette skal jeg aldri glemme, sa Tone. Nå drar vi tilbake til forlovedene våre og viser dem hvordan det skal pules.
Og det gjorde de.

[Total: 0   Average: 0/5]

Legg igjen en kommentar