Tiden går, livet består?

Denne novellen er vist 4318 ganger.

Skal si det raser i verden min for tiden ..

Nå er det jo en kjensgjerning at etterhvert som man blir eldre, vil man miste en del familie, venner  og kjente til tidens gang for og si det pent.. men nå får noen pinadø sette på bremsen litt, «Stopp verden! jeg vil av!»

Bare den siste uken.. har det vært litt for heftig synes jeg. Først får jeg vite av en venn av meg jeg hjelper å bygge litt, at  han har kreft, å «stresser» litt for at han vil ha huset i orden for hans kone å deres 3 barn… TO dager senere ser jeg i avisen om ei motorsykkelulykke ved Mosjøen, hvor føreren er omkommet, umiddelbart får jeg vite at føreren er en venn av meg helt tilbake fra barndommen… Man kan trygt si det har vært en rar uke.. mye rare tanker.. men it all boils down to.. Life goes on.. men det hindrer ikke meg i å synes at nå er det nok for en stund!..

 

Legg igjen en kommentar