Vår spenstige debut på swingersklubb

Denne novellen er vist 46948 ganger.

Hvordan skjedde det egentlig? Et veletablert ektepar på 49 og 52 år som aldri i de 24 årene de har vært gift, har hatt så mye som en bitte liten flørt på si en gang. Ingen særlig spenning i sexlivet med unntak av litt leketøy til henne, men heller et jevnt og passe aktivt sexliv, noe mere avdempet de siste årene.

La meg først gi en kort beskrivelse av paret: Født og oppvokst i h.h.v. Bærum og Asker, men flyttet for to år siden til en passe stor by i Østfold. Egentlig var hun utdannet sykepleier, men etter en ryggoperasjon som antagelig var forårsaket av den siste fødselen, måtte hun gi opp å være operativ sykepleier og en kontorjobb så hun ikke for seg foreløbig. Derimot hadde hun nå fått en 50% stilling som lærer på Helse- og Sosialfag på videregående i en Østfoldby, hvilket passet henne utmerket, og han arbeidet fortsatt innenfor eiendomsformidling med hovedvekt på lokaler for industri og butikkvirksomhet. Da hans hovedkontor lå i Trondheim, samt at arbeidet medførte mye reising i Trøndelags fylkene og noe i Nord Møre og Oppland, var han sjeldent mere hjemme enn hver annen eller tredje uke. Men da ble han gjerne hjemme i 5 – 6 dager om gangen.

De var begge ganske spreke for alderen selv om han med sine 181 cm og 88 kg. nok kunne bli kvitt et par kilo rundt maveregionen. Hun derimot hadde en fortid som jr. kretsmester på både 100 m og 200 m, og hennes pene legger og lår holdt fortsatt mål sett opp mot de fleste ungpiker. Det samme kunne så absolutt sies om hennes endeparti. Ganske så stramt og pent avrundet under tettsittende skjørt eller litt trange bukser. Hun var 169 cm høy og 63 kg., med kort mørkeblondt hår med naturlige krøller og en tøff lugg som hun måtte bruke rettetang på for å få rett og krøllfri. Det var så vidt synbart i den nedre delen av maven at hun hadde båret frem to barn og hennes nokså små med pent formede bryst holdt fortsatt på noe av spensten. Litt mere sagging enn for 20 år siden, men det syntes mannen bare var sjarmerende. Det var først og fremst hennes litt aristokratiske ansikt med de vakre, klare blå øynene som folk – og særlig menn – bet seg merke i. Også han så forholdsvis kjekk ut – ifølge hennes venninner – og begge ble tatt for å være 4 – 6 år yngre enn hva fødselsattesten tilsa. Det var noe de begge satte pris på! Han hadde riktig nok mere hår på brystet enn på hodet, men den helt korte klippen kledde ham og kamuflerte «halvmånen».

Han hadde alltid vært svært genert i sengen. Ikke slik å forstå at han ikke var pågående nok og ville ha en hyrdestund både titt og ofte. Nei, det var mere at hun gjerne ville snakke og fortelle med klare ord hva han skulle gjøre med forskjellige kroppsdeler, og hun stønnet høyt under akten – svært høyt mente han – og fortalte hvor nær hun var orgasmen. Dette var uvant for ham selv om begge to hadde hatt tilstrekkelig med partnere i ungdomstiden. Han hadde store problemer med å fortelle hva han syntes var best, men han var ikke mere genert enn at han som oftest fikk henne til å suge ham. Og han suget henne, både lenge og vel. Han sørget nesten alltid for at hun fikk orgasme før han gav seg. Det var også viktig for hans selvfølelse.

De siste 2- 3 årene hadde han slitt en del med potensen. Det tok lang tid å få den opp, og den ble ikke like stiv som tidligere. Det medførte mere munnsex og mindre samleie, for utløsning klarte han å få selv med den halvstiv. Han hadde nå fått en sentral posisjon i firmaet med 6 medarbeidere som han skulle administrere. Langt mere stress og 9 kg. mere enn for noen år tilbake, samt et blodtrykk som øket for hvert år, gjorde at samlivet ble stadig mindre intimt. Han ble fort frustrert og betraktelig mere kjeftete enn tidligere. Hun ble også frustrert og svarte med samme mynt. Og da var det aldri snakk om «make up sex» etter en intens diskusjon. Ungene var flyttet hjemmefra og alt lå til rette for et godt liv. De hadde god økonomi, hver sin bil, fin stor plast-snekke, stor enebolig og både hund og katt. Et godt, borgerlig hjem hvor det materielle var ivaretatt. Og de var glade i hverandre selv om noen mere problemfylte dager til tider oppsto.

Det skjedde helt plutselig: Etter en hyrdestund hvor begge hadde kommet i mål, begynte han helt uten forvarsel å spørre om hennes debut. Han viste at hun hadde vært 14 år – mot ham selv som først i russetiden og 18 ½ år gammel – fikk sitt første ligg. Han begynte å spørre henne ut om hennes kjærester og hva de hadde gjort. Hvordan hun hadde oppført seg i sengen og om hun fikk orgasme. Hun ble helt forstyrret over hans plutselige åpenhet, men snakket villig vekk. Også han fortalte om sine sex opplevelser og det hisset dem begge opp. Til slutt så fortalte han om sin store drøm – nemlig å se henne ha sex med en – eller helst flere – menn samtidig. Om det hadde noe med hans for tiden mere begrensede mulighet for å ha samleie, viste han ikke, men tanken hadde kommet opp i den senere tid. Antagelig det siste året, trodde han. Hun ble ganske overrasket, men ikke avvisende. Hun turde berette at hun var svært seksuell av seg, og måtte tilfredsstille seg selv ofte – særlig i dusjen. Hun hadde ikke villet fortelle det tidligere ettersom han var så genert og snakket lite om sex og lyster. Han hadde derimot større problemer med å onanere, og det skjedde ikke særlig ofte lenger.

Det å bli tatt av tilfeldige menn, var en uvant tanke for henne. Hun hadde alltid vært tro, selv om mulighetene mange ganger hadde bydd seg. Hun var oppdratt og hadde en moral som tilsa at ektemannen var den eneste og et sidesprang var utelukket – eller hadde vært det så lagt. Men hun hadde jo hatt sine drømmer. Og da særlig det å bli iakttatt under akten, var pirrende. Men også tanken på andre menn vekket begjæret i henne. Det var tross alt lov å drømme – å ha kåte drømmer sogar.

Etter en stund kom hun til at det var veldig opphissende å forestille seg at en eller flere menn hadde sex med henne, gjerne med hennes mann som tilskuer og at også hun var mere enn villig til å prøve dette nye og spennende. Men det måtte gå i hennes tempo og når hun synes at tiden og situasjonen var moden.

De snakket lenge om å gå ut på en bar i en annen by å gjøre som om de ikke kjente hverandre og så se om hun kunne bli sjekket opp av en tiltrekkende mann. Hun skulle delvis forføre ham på dansegulvet i en kort, sort kjole med fransk åpning i trusen, korsett og halv-kopp BH hvor brystvortene syntes samt en gjennomsiktig sort silkelignende bluse. Så skulle de gå til hotellrommet og gjennomføre «operasjonen». Deretter skulle han få servert hele historien i detalj mens de knullet heftig! De gjorde sogar et forsøk i Oslo, men hun falt ikke for noen av beilerne, og de gikk hjem til hotellrommet sammen med uforrettet sak. Dagen før hadde de vært ute og kjøpt alt det sexy undertøyet hun trengte, stilige høyhælte sko med gullfarvede remmer og en trang og tettsittende kort, sort kjole med tilhørende sorte strømper med søm bak og et dyrt korsett som fremhevet timeglassfiguren hennes samt to mere eller mindre gjennomsiktige bluser. Og selvfølgelig truse med fransk åpning – faktisk to, en vid åpen og en med et lite hjerte som holdt trusen sammen like over kliten – foruten en halv BH med brystvortene struttende over cupen. De ble struttende etter at hun hadde kjøpt brystpumpe med strikkfester som gjorde at vortene ble stående stive hele tiden. Veldig pirrende! Hun hadde smikket seg litt ekstra og så helt nydelig og sexy ut denne kvelden. Men de gikk altså alene tilbake til hotellrommet og hadde en lang og herlig elskovsstund.

De hadde også prøvet å oppnå kontakt med menn via kontaktannonser men der var det i hvert fall ingen som falt i smak. Tvert imot begynte hun å tvile når hun så hvilke menn som ønsket kontakt med henne og hun innså at risikoen for at noe kunne hende som hun ikke ville eller likte, var klart til stedet. Så dukket alternativet swinger klubb opp. Hun hadde ikke engang hørt om swingers og viste ikke hva det gikk ut på. Han hadde derimot funnet ut en del på en av de kontakt sidene på nettet som de hadde prøvet. Han ringte en swinger klubb i Oslo og etter en hyggelig prat med daglig leder hvor han bl.a. ble fortalt – og advart – om hendelser hvor en av partene forlot stedet gråtende og ut av stand til å takle sjalusien, bestemte de seg for at de hadde tenkt tilstrekkelig i gjennom eventuelle konsekvenser og ville nå utforske og prøve ut drømmen.

Skoleferien hadde begynt og neste gang han var hjemme, bestilte de hotellrom i Oslo. Det var på en tirsdag hvor de viste at det var mindre gjester enn i helgen. Men de ønsket ikke for mange swingere første gangen – det kunne bli for skummelt. Tanken på å møte noen de kjente, var jo til stedet men i så tilfeller ville de jo være i samme båt! Antagelig hadde de gått hvis det ble ubehagelig.

De delte to flasker vin før de forlot hotellrommet og var i passe god form – ikke for anspent og ikke for beruset. Hun hadde på seg det samme som ved barbesøket i Oslo for en liten tid tilbake, mens han hadde pen bukse og skjorte. De vandret den lille turen fra sentrumshotellet til swingerklubben som også lå sentralt litt ut mot vestkanten. Han trykket modig på dørklokken og en ung, pen jente med langt brunt hår, ønsket velkommen. Vertinnen tok seg tid til å fortelle om hva som vanligvis skjedde og hun viste dem rundt i begge etasjene og forklarte husreglene.

De satte seg så inn i røkesalongen etter å ha tatt med seg hver sin drink fra baren. Et par var allerede kommet – klokken var bare litt over ni på kvelden – og de presenterte seg og innledet en samtale. Den mannlige delen av paret hadde vært der før, mens hun – hans nye venninne – var nybegynner som dem selv. Noe senere ankom flere menn men ikke flere kvinner. Det andre paret gikk ned til «kose rommene» med senger i alle størrelser, massasjebenk og SM rom og sa at de gjerne måtte følge med.

Det tok to drinker til før de turde vandre ned til garderobene hvor de tok av seg alle klærene. Da var det andre paret ferdige og på vei opp igjen. De hadde ikke funnet noen passende mannlig partner for henne – begge er for øvrig 100% hetro – og valgte derfor et rom hvor de kunne trekke for gardinen til inngangen. Det betød at de ikke ønsket besøk. Der var derimot et kikkevindu inn til den store segnen som var alt rommet besto av. Og utenfor stod en eldre mann å betraktet at han brukte munnen på henne og siden var det omvendt. Hun ble opphisset av å bli iakttatt og fikk langt raskere orgasme enn vanlig. Hun er alltid helt barbert på musen og i dag hadde hun også barbert ham – ikke bare pungen med også rundt pikken. Han var bevist med å spre bena hennes maksimalt samt legge seg litt på siden slik at iakttageren fikk så godt utsyn som mulig. De var nok begge av kategorien «se og bli sett». Og han ville gjerne vise frem hennes stramme og vakre mus – den kunne tilhørt en 20 –åring. Små, sensuelle ytre og indre lepper og en liten klit som sto stiv og tiltalende. Han elsket simpelthen å slikke, suge og småbite på denne vakre og smakfulle musen.

Han fant nok situasjonen pirrende og ny, men hans problemer med å få den skikkelig stiv, samt litt nerver, gjorde av de avsluttet før det kom for ham. Hun var derimot tilfredsstilt og begge syntes at oppholdet hadde gitt mersmak.

De gikk tilbake til hotellet og elsket lenge – så lenge at det gikk for ham også. Hun hadde med seg leketøy, bestående av en stor roterende dildo med klit stimulator og en liten fingervibrator til kliten. Begge ble flittig benyttet og hun fikk flere orgasmer den kvelden og natten.

Det gikk ikke mere enn to dager før de ville ta et nytt besøk. Han skulle neste dag med fly tilbake til Trondheim og jobben, så han valgte å kjøre samtidig som de bestilte et hotellrom på Gardermoen. Hun derimot tok seg flere Baylies for å eventuelt kunne gjennomføre hva de hadde snakket – og fantasert – om. Hun advarte ham om at hun fikk se an situasjonen og hun trodde i hvert fall at hun bare kom til å «rote litt» med en partner.

De parkerte like utenfor klubben og gikk, langt modigere denne gangen, inn og ringte på. I dag var det en pen, ung lyshåret jente som åpnet. Liten av vekst men sjarmerende med langt fritthengende hår. De gikk inn i baren og hun fikk seg et glass hvit vin. Han holdt seg til cola og de satte seg ned i samme røkeværelse hvor de fleste gjestene samlet seg før de gikk ned til «lekerommene». Like etter at de satte seg, kom en mann på rundt et par og seksti og spurte om å få sitte sammen med dem. Han ble ønsket velkommen. En hyggelig mann som så helt OK ut og kunne konversere om alt og intet. Han hadde vært her flere ganger før og var vist nok selger men tilholdsted lenger mot svenskegrensen. Nå bodde han på hotell hvilket han alltid gjorde når han besøkte Oslo i jobb sammenheng.

Hun tok to glass hvit vin til og begynte å komme i stemning. Flere gjester hadde ankommet, men det var bare single menn. En yngre mann i slutten av tredve årene kom inn og satte seg ved nabobordet. Han så hyggelig ut og hun syntes han hadde snille øyne samt at han sikkert var over 190 cm. høy og ganske kraftig. Mørkt, kraftig hår og to-dagers sjekkvekst gjorde heller ikke noe, har hun siden fortalt. Han ble etter hvert sittende sammen med de tre andre og han fortalte om seilbåten sin og turene på fjorden. Han bodde ikke så langt fra byen, på en gård viste det seg.

Da ektemannen hadde vært en tur på toalettet og kom inn igjen, hadde hun satt seg ved siden av den høye mannen. Nok et vinglass var kommet på bordet og hun begynte å bli i svært godt humør – litt mere ustødig men fortsatt med kontroll; tilsynelatende. Hun begynte å bli utålmodig hvilket også ektemannen begynte å bli, og hun mente at det hadde vært godt å få litt massasje på benken snarest. Ektemannen foreslo at den yngre mannen med de store hendene helt sikker var bedre enn ham til å gi en skikkelig massasje. Mannen viste frem klubbene sine og sa seg svært villig til å utføre en massasje. Den eldre mannen spurte om han kunne få delta, og det bifalt hun glatt.

De gikk ned til garderoben, kledde av seg alt og låste klærne inn i hvert sitt garderobeskap. Så vandret de ut til massasjebenken hvor en oljeflaske stod klar til bruk. Hun la seg på maven og de to fremmende mennene (de hadde tross alt bare snakket sammen rundt en times tid) begynte på hver sin side å smøre henne inn med aromaoljen. Ektemannen syntes dette gikk veien, men han ville ikke være der hele tiden i frykt for at hun da ikke ville slippe seg løs. Han sa derfor ifra at han tok litt badstue mens hun ble massert. Etter en stund tittet han inn til dem for å se hvordan det gikk. Hun lå fortsatt på maven og ble behandlet med kyndige hender opp og ned på ryggen – så langt! Begge mennene hadde nå fått helt eller delvis ståpikk og hun så ut til å trives i situasjonen. Nok en gang gikk ektemannen inn i badstuen for å slå i hjel litt tid.

Etter en 5 til 10 minutters tid gikk han ut igjen og traff akkurat på de tre mens de var på vei inn i rommet med kjempesengen – plass til sikkert 7 til 9 personer. Hun var alt annet enn edru og litt svimmel av massasjen men var veldig klar på hvor det bar hen. De tre la seg i sengen mens ektemannen satte seg i en skinnstol med utsyn rett inn til sengen – kun 3 – 4 meter unna. Mennene begynte å beføle henne både på brystene og i skrittet og den yngre mannen snudde seg slik at han kunne slikke henne samtidig som hans pikk var innenfor rekkevidde for hennes munn og hender. Hun lot seg ikke be to ganger, og etter at kondomet var på plass, begynte hun å suge begjærlig på ham. Både pungen og pikken ble slikket og suget men intensitet. Dette kunne hun! Mannen var normalt utrustet og hun hadde ikke problemer med å ta hele ham i munnen. Han slikket også svært bra – fortalte hun etterpå – og hun begynte som hun så ofte gjør – å stønne høyt. Da viste ektemannen at dette likte hun og nøt i fulle åndedrag.

Den eldre mannen slikket og kløp på brystvortene hennes. Dette er noe som gjør henne veldig kåt. Hun simpelthen elsker å bli tatt og suget på brystene. Etter en kort stund gikk det for ham som ble sokket og han trakk seg unna for å ta av kondomet. Den eldre mannen benyttet anledningen og kjørte den ganske store pikken inn i henne. Hun hylte høyt av fryd og ikke før hadde han begynt å jokke i et hurtig tempo, så kom der inn to nye menn opp i sengen. De hadde stått litt i bakgrunnen å betraktet det hele mens de ronket til det vakre synet som møtte dem. Den ene var nesten skallet og antagelig i slutten av femtiårene. Den andre hadde vannkjemmet hår og briller og var også rundt de femti. Ingen av dem var guds gave til kvinnen, men de var slanke og hadde redskapen i orden. Den ene la seg ved siden av henne og tok henne på brystene. Brystvortene sto stive og faktisk så sto brystene litt opp selv om hun lå på ryggen. Det så herlig ut syntes ektemannen og det kriblet i underlivet hans selv om junior ikke turde reise seg. Muligens var situasjonen så underlig og uvant, men begge ektefellene så ut til å ha det utrolig godt. Den andre mannen satt på knærne ved ansiktet hennes, og hun tok imot invitasjonen og sokket og slikket på hans kondomklede pikk.

Situasjonen var nok uvant for de fleste av de involverte; de hadde neppe vært med så ofte å få lov til å være tre – ja nå fire for det yngre mannen var kommet tilbake med nesten full reisning – for å tilfredsstille en vakker dame med en attraktiv kropp. Og hun var svært villig! Hun stønnet hele tiden høyt og sokket på den pikken som var tilgjengelig samt ronket en annen når hun klarte det. Musen hennes skinte av hennes safter og den var åpen og villig! Etter et par siste jokk gikk det for den eldre herren og mannen med vannkjemmet hår var raskt på pletten. Fortsatt lå hun i misjonærstillingen. Han kjørte på og hun stønnet og fikk stadig flere mindre orgasmer. Hennes ektemann gjenkjente stønnene og det gledet ham at hun hadde det så godt. Stive pikker – faktisk knallstive – sto hele tiden klar til å penetrere henne både i musen og munnen. Hun var i himmelrike – ingen tvil om det. En indre drøm hadde endelig fått sitt utspring i virkeligheten!

Da mannen med brillene og sleiken hadde penetrert henne, så hun først forskrekket ut – hun hadde ikke sett ham komme opp i sengen. Deretter la hun en hånd – eller riktigere albu – over øynene og lot det stå til. Han kunne sine saker og hun oppnådde i hvert fall en orgasme med ham. Det gikk for ham inni henne – alle hadde kondom – og hun var helt våt av svette men like lysten, så det ut til.

Den yngre mannen var nå klar og han la henne i «stabilt sideleie». Det var første gang at hun skiftet på stillingen. Men sin knallstive pikk tok han henne fra siden eller kanskje riktigere bakfra. Den skallede mannen hadde fått utløsning ved at hun sokket og ronket ham, og han trakk seg nå tilbake. Herren på rundt seksti år var igjen kommet opp i sengen med ny kondom og klar til ny dyst. Han fortsatte å slikke på brystene hennes. Den yngre mannen som nå jokket litt roligere, begynte å kysse henne i nakken. Hun snudde hodet sitt og klinte grådig med mannen. Tungene deres gikk inn og ut av hverandres munn. Den stillingen med det vridde hodet hennes ble litt vanskelig og hun snudde seg mot den eldre herren og begynte å ronke ham. Han satte seg nærmere ansiktet hennes og hun tok med en gang pikken i munnen. Hun lot tungen gli ned mot pungen hans og tok så mye hun kunne i munnen. Deretter slikket hun langs skaffet mens hun masserte pungen med varsomme hender. Den yngre mannen nærmest seg utløsning for andre gang og han stønnet litt idet det gikk for ham. Hun var nær en ny orgasme, men var ikke helt fremme. Den eldre herren tok raskt plassen mellom hennes ben, men først bad han henne om å stå på alle 4 slik at han kunne ta henne bakfra. Det gjorde hun og den skallede mannen kom raskt til for nok en gang å bli sokket. Det var bare de to mennene igjen nå. De andre hadde gått i dusjen og ektemannen hadde reist seg fra stolen og sto i døråpningen for å få bedre innsyn. En mørk mann, antagelig fra Hawaii eller der omkring, stor også og ronket seg selv, men han turde aldri gå opp i sengen eller berøre henne. Han hadde garantert fått lov så kåt som hun var!

Mens den skallede mannen ble sokket, knadde han på brystene hennes og plutselig hørte vi henne stønne høyt med pikken i munnen. Hun hadde oppnådd nok en orgasme – uvisst om det var 4, 5 eller 6 for kvelden! Herren som tok henne bakfra, holdt ikke ut lenger og tømte seg også han for andre gang den kvelden. Han smilte tilfreds og kysset henne på rompen idet han trakk seg ut. Hun gjorde seg ferdig med den skallende mannen ved å ronke ham i stort tempo. Han kom og sto og rykket til idet kondomet fylte seg med sæd.

Mennene trakk seg vekk og ektemannen gikk opp i sengen og kysset den svette kroppen hennes. Deilig klam og svett i det varme rommet. Den lille viften kunne ikke hindre at temperaturen var svært høy der inne. Hun smilte lykkelig og sa at nå ville hun ha seg et glass vin og så ville hun fortsette! Kåtskapen lyste av henne og det var herlig å betrakte en så lykkelig og kåt dame! Ektemannen var ikke enig i det og ville ha henne med seg hjem til hotellet. Det kriblet i underlivet men muligens var angsten for ikke å få det til så stor at junior ikke var mere enn under halvstiv. Hun insisterte på å i hvert fall ta et glass cola og snakke med de to mennene som de først hadde blitt kjent med. De dusjet og kledde på seg før de igjen satte seg opp i røkeværelset. Nå var der ankommet et nytt par, men det var for sent å leke med dem nå. De pratet litt med de to mennene som begge var imponert over den tøffe åpningen hun hadde gjort som swinger og hvor tolerant han var.

Mannen ville så hjem, og etter en kjøretur ut til Gardermoen ankom de hotellet. Der fikk han endelig smake på den deilige musen hennes som fortsatt smakte av kondomer, og han ble veldig tent på å tenke på at andre menn hadde slikket og knullet henne i over en time tidligere på kvelden. Han slikket henne så lenge at hun oppnådde nok en orgasme – enda kraftigere denne gangen – før han trengte inn i hennes bakre hull for første gang! Han var ikke helt stiv og hun hadde ikke smurt seg inn slik at det bare var hodet som kom innenfor. Men det var spennende å prøve og etter en stund trengte han inn i hennes nå mere åpne og velsmurte mus og fikk sin velfortjente utløsning forholdsvis raskt etter en utrolig spennende kveld for dem begge. Hun fortalte for øvrig at når han hadde vært i badstuen, så hadde hun snudd seg over på ryggen og begge mennene hadde da befølt både mus og bryster. Velvillig hadde hun spredt bena og musen hadde naturlig åpnet seg slik at de kom godt til både inne henne og på kliten. Hun på sin side hadde sokket den yngre mannen og ronket den eldre. Hun var veldig tent idet de gikk inn til den store sengen. Dette tente ektemannen ytterligere, men han klarte ikke å ta et løp til; det gjorde ikke hun heller!

Etterpå kjente de på følelsene og der var ikke snev av sjalusi, bare deilig nærhet og en utrolig oppfriskning av kjærlighetslivet. Det var kun snakk om ren sex- utfoldelse som et trygt par gjerne kan gjennomføre for å få litt krydder i samlivet. Særlig under slike trygge omgivelser som en swingersklubb er. Dette paret skal garantert prøve igjen – ikke for ofte men ofte nok til at spenningen er der. Og så lever de i mellomtiden på minnene til neste påfylling!

Legg igjen en kommentar