Et postbuds bekjennelser..

Denne novellen er vist 24134 ganger.

Som postbud møter man mange rare mennesker i ruta si, alt fra små barn til pensjonister. Men innimellom møter man noen som gjør et inntrykk, et inntrykk som varer lenge. En gang jeg skulle levere en dør-til-dør pakke ble jeg møtt i døra av en lekker mann i bar overkropp og bare et håndkle rundt livet.. det må vel sies å være inspirasjonen her..

Jeg skulle ut på morgenruta for å levere post og pakker til bedrifter rundt der vi holder til, og inni mellom er det også pakker til privatpersoner.

Denne morgenen i slutten av april av de travle, og jeg ble forsinka ut. Fikk levert det jeg skulle levere, og tar denne privatpakken tilslutt. Jeg ringer på døra, synes jeg hører noen og jeg venter litt..

Ringer på en gang til, og der blir døra røska opp. Og det første som møter meg er lekker brystkasse – dryppende våt, pluss et håndkle rundt livet. Mannen er tydeligvis nettopp kommet ut av dusjen, og jeg ser at han ser at han har gjort et viss intrykk på meg. Jeg blir stående å måpe og klarer såvidt å stamme fram «P-p-p-akke…?».

Han flirer og skriver under på papirene, jeg scanner ut pakken på pda'en min og han får pakken, og vi blir stående å kikke på hverandre, jeg kikker ned mot hådkleet og der er det en tydelig bul, jeg ser på han, rødmer og biter meg i underleppen. Så snur han seg mens han ser på meg med et blikk som sier sitt, og lukker døra. Jeg blir stående å bare måpe mot døra, så rister jeg på meg og går..

I bilen på vei tilbake til hovedkvarteret klarer jeg ikke å få han ut av hodet, tenker bare på hva han kan få lov til å gjøre med meg.. Hvordan jeg kan la fingrene gli over brystkassen hans og nedover den flate magen hans og enda lengre nedover hvor jeg røsker av han håndkleet. Kjenner at kåtheten kommer stigende og konsentrasjonen glipper.. Jeg bråbremser i det jeg holder på å kjøre på en annen bil.

Jeg stopper utenfor en bensinstasjon og bare må puste litt.

Jeg finner tilbake til konsentrasjonen og kjører inn på hovedkvarteret, hvor jeg blir møtt av:

«hvorfor brukte du så lang tid..?»

«mye kø..» mumler jeg til svar..

Og til min forskrekkelse ser jeg at jeg har mista pda'en min.

«shit» tenker jeg, og går ut mot bilen for å lete. Og ikke kul om jeg finner den..

«pokker, vel, får ta en kaffi først og lete etter den etterpå» tenker jeg..

Jeg skal akkurat til å hente meg en kopp da noen roper på meg at det er noen som vil snakke med meg, jeg snur meg forbausa og der står denne mannen jeg hadde vært innom til med en pakke – denne gangen er han fullt påkledd. Han kommer mot meg og sier «du glemte denne..» og gir meg pda'en som jeg trodde jeg hadde mista.

«du redda dagen min» sier jeg letta til han.

«å jasså..? min også..» sier han med et lurt smil og et blunk.

Idet jeg tar imot pda'en kjenner jeg en lapp under, jeg ser opp mot han, men han er på vei mot bilen.

Jeg tar lappen og leser på utsida: «les alene» med en smiley under.Jeg putter lappen ilomma og går å setter pda'en på plass og tar en tur på toalettet. Der røsker jeg lappen frem hvor det står følgende beskjed:

«Jeg så du likte det du så, du aner ikke hvor frista jeg var å bare la deg se alt med en gang. Men jeg bestemte meg for at du skulle få svette litt.. Jeg har meget lyst å se det du har under uniformen din, har en følelse av jeg kommer til å like det jeg ser.. Jeg aner noen perfekte bryster under den skjorta, og den rumpa er jo bare lekker..! Du vet hvor jeg bor, kom alene iløpet av dagen, jeg er alene hjemme hele dagen..»

Jeg blir helt satt ut, for jeg har jo veldig lyst til å møte han igjen, lyst å kjenne denne fantastiske kroppen hans mot min..

jeg vil kysse han hardt og lenge, la han kysse meg nedover halsen, kjenne den varme pusten hans kile meg i nakken. La han ta meg over brystvortene, la han fingre meg nedover magen, låret og ende opp ved underlivet..

Jeg kjenner illinger kommer fra underlivet og rundt i hele kroppen, jeg har så lyst å ta på klitten min og bare la det stå til for jeg tviler på at det er mye som skal til før jeg får orgasme.

Kjenner det blir mer og mer vått i trusa, jeg åpner buksa og tar på meg selv. Jeg må bite meg selv i leppa for ikke å hyle ut i nytelse. Jeg er så vidt borti før orgasmen skyller igjennom kroppen, jeg kjenner jeg spenner meg i bue så deilig er det..

Jeg lar det synke innover meg en liten stund, før jeg reiser meg opp og tar på meg buksa.

Jeg reiser meg og skyller ansiktet i kaldt vann før jeg går ut til de andre.

Jeg preiker om løst og fast og ønsker alle en god dag videre, for gjett hvem som er ferdig for dagen nå!Og gjett om jeg skal utnytte det – hvis jeg tør..

Jeg setter meg i bilen, puster meg litt opp, kjenner at allerede er jeg klar for mer. Jeg parkerer bilen et stykke ifra huset hans, tør ikke parkere rett utenfor, sniker meg forbi huset en gang bare for å se om han er hjemme.. Og der, der synes jeg at jeg kan skimte han bak gardinene. Så han meg mon tro..? Jeg spaserer fint forbi et stykke før jeg snur, og der ser jeg han i utgangsdøra, kun iført et smil og joggebukse – og bar overkropp..!

«jasså, du kom..?» sier han og ser på meg med et djevelsk smil, og jeg rødmer, smiler litt og biter meg i underleppa.. (han kan vel ikke ane hva jeg gjorde for en stund tilbake..?)

«vil du ha en kopp kaffi?» sier han plutselig i en forretningsmessig tone.

«ja takk» klarer jeg å harke fram.

Han tar et forsiktig tak i armen min og følger meg inn, og jeg kjenner jeg får gåsehud av berøringen, han bare ler lavt og smiler til meg. Han lar neven sin gli opp og ned over ryggen min, og gåsehuden spretter frem overalt og jeg klarer ikke å holde tilbake et svakt stønn av nytelse. Han skubber meg forsiktig inntil veggen og lener seg inntil meg, jeg bare kikker på han med øyne som er så fulle av kåthet og som tydelig viser at jeg vil ha han – helst nå med en gang.. Han lener seg nærmere og nærmere, jeg lener meg mot han, før han plutselig reiser opp og sier:

«nei, det var den kaffien da» med et glis som sier sitt. Jeg blir noe skuffa, men daffer etter han mot kjøkkenet hvor det lukter fantastisk av nytrakta kaffi. Jeg setter meg ned i stol og han kommer mot med to kopper kaffi. Han setter seg i stolen mot meg og ser på meg med et tergende blikk, jeg prøver å konsentrere meg om kaffien, svelger feil og hoster.. Han reiser seg fort opp og dunker meg forsiktig på ryggen. «går det bra» sier han bekymra, «jada» får jeg frem mellom hostebygene.

Han setter seg på stolen ved siden av og lar ene neven gli forsiktig over ryggen. Jeg merker hosten gir seg, men øynene mine er fortsatt fulle av tårer. «tror jeg dropper den kaffien» sier jeg og flirer mot han. Han skrattler og øynene funkler som fulle av stjerner. Jeg puster dypt inn og lar det stå til, jeg lener meg mot han og kysser han som jeg aldri har kysset noen før. Jeg kjenner han blir overraska, men han kysser meg tilbake – hardt og ømt på en gang.

Han tar tak rundt livet mitt, løfter meg lett opp og bærer meg innpå soverommet hvor han legger meg forsiktig ned og legger seg ved siden av meg. Han kysser meg ømt mens han stryker meg over kinnet mens han mumler «du er så fantastisk pen…!» Jeg svarer flirende «hold kjeft og kyss meg..»

Han ser på meg og flirer fandenivoldsk og legger seg oppå meg, begynner å knappe opp skjorten min og buksa mi. Og før jeg vet ordet av ligger jeg helt naken, med han over meg. Ham kysser seg nedover kroppen min, jeg klarer ikke å ligge i ro, må vri meg av nytelse. Plutselig tar han tak i meg og legger armene mine over hodet som i en V, og binder dem fast i noen skjerf. Til min forbløffelse kjenner jeg at dette er noe jeg virkelig liker. Han gjør det samme med beina mine, og jeg kjenner det renner i underlivet mitt, oh my hvor kåt jeg er..

Han bare ler ømt når han ser hvordan jeg ligge til hans nytelse nå. Jeg ser han sliter med å holde seg også, for øynene er sløret av kåthet. Han kysser meg nedover halsen igjen, og slikker meg over brystvortene som strutter nå når de ligger helt nakne. Jeg stønner høyt av nytelse. Han river av seg buksa og trenger inni meg, jeg kjenner at han er stor og stiv. Han støter inn og ut, og for hvert støt kjenner jeg at han fyller meg opp mer og mer. Tilslutt kommer det et siste støt og det kommer en orgasme som river igjennom kroppene våres så kraftig at vi smelter sammen.

Han legger seg ved siden av meg og løsner skjerfene, og jeg krøller meg sammen ved siden av han og bare nyter roen som legger seg over oss. Jeg hører på pusten hans at han har nytt dette. Jeg lar ene hånda mi gli over magen hans og nedover, og jaggu er den begynt å bli stiv igjen. Jeg begynner forsiktig å la fingrene gli opp og ned, og det kommer et lite hikst fra han.

Jeg snur meg rundt og ser på han, «nå er det min tur..» sier jeg og setter meg på magen hans. Jeg binder han fast med de samme skjerfene han brukte på meg

Det kommer et halvhjertet «nei» fra han, men jeg hysjer på han mens jeg gjør meg ferdig med å binde han. I tillegg binder jeg et skjert rundt øynene hans, slik at han ikke ser noe. Jeg kysser han nedover halsen og brystkassen. Jeg nærmer sakte men sikkert, men unngår med vilje direkte kontakt. Jeg merker han vrir på kroppen for å få meg til å treffe, men da flytter jeg meg bort mens jeg ler lavt.. Nå skal han få igjen. Jeg setter meg oppå han og lar han nesten komme inn i meg, før jeg glipper han ut igjen. Jeg gjentar det et par ganger, før han stønner av frustrasjon. Da tar jeg han i munnen og suger forsiktig, mens jeg lar tunga leke opp og ned en liten stund, han nyter dette hører jeg. Jeg slipper taket og ser opp mot han, hans sliter nå ser jeg. Er ikke mye han klarer å holde igjen. Jeg setter meg oppå han og lar han komme helt inn i meg, helt til bunns før jeg beveger forsiktig på hoftene et par ganger, før jeg slipper han ut igjen. Da lener jeg meg mot han og kysser han ømt mot munnen hans. «vær så snill» mumler han, «jeg klarer ikke mer..»

Mens jeg smiler for meg selv, løsner alle skjerfene og lar han sette seg opp.

«greit» sier jeg, «ta meg bakfra».

Han reiser seg vaklende opp på kne og dytter meg rundt, jeg setter knærna oppunder meg og lar han komme inn i meg, jeg kjenner hvordan han kommer inn i meg, og jeg kjenner at han banker av kåthet. Jeg lar fingrene gli over meg meg selv, jeg kjenner jeg banker og er heller ikke langt unna at det går for meg.

Jeg lar meg forsvinne inn i tåken av kåthet og lar bare den dyriske siden av meg ta overhånd.

Og når det går for oss begge i en forrykende orgasme, lar vi oss synke sammenfiltra i senga.

«tror jaggu jeg skal bestille flere dør-til-dør-pakker jeg» flirer han..

Legg igjen en kommentar