Ute på vift

Denne novellen er vist 59755 ganger.

Ute på vift

Jeg satt og skottet bort på mannen min som stirret på TV’en som viste videoen der jeg ble rundpult av svogeren min og kameraten hans. Hva nå?  La meg like godt fortelle fra starten om hvorfor vi var kommet opp i en slik situasjon.

Det hele begynt etter en voldsom brudulje da jeg oppdaget at søsteren min hadde sugd mannen min på en fest. Mannen min var helt ute av seg og så at det hadde begynt som fyllerør men at de begge to ble så kåte at det endte med at hun sugde ham på et soverom i huset der festen var og der ble de tatt på fersken av husets eier som fikk informert alle om at dette var en skikkelig fest.

Jeg lagde mye bråk om dette og kom stadig vekk tilbake til at jeg ikke kunne stole på ham. Til slutt sprakk det for mannen min som sa at han var lei seg, hvis jeg ville ha hevn fikk jeg heller forføre svogeren min, han har jo et godt øye til deg sa mannen min.  Jeg ble rasende, men senere på kvelden tenkte jeg at OK, da får jeg hevnet meg på søsteren min også.

En helg noen uker senere var søsteren min med ungene på et rideshow i Oslo. Jeg bestemte meg for å ta en tur over til svogeren min og se hva som skjedde. For virkelig å terge mannen min sa jeg fra at jeg tok en tur over for å se om han også ville bli sugd. Jeg tok på meg veldig utfordrende klær med en gjennomsiktig topp og kort skjørt uten undertøy og en kåpe utenpå. Mannen min så rart på meg da jeg gikk men sa ingenting.

Svogeren min lyste opp da han åpnet døra og ba meg inn. Kom inn å ta en øl med Jan og meg sa han, vi har leid en film og kjøpt litt drikke. Jeg ble litt paff da jeg skjønte at han ikke var alene, men hadde allerede tatt av meg kåpa. Svogeren min glante da han så påkledningen men flirte bare og dro meg med inn.  Jan sa han, Lise kom over en tur og hun er ledd for anledningen. Jeg ble sprut rød, men Jan lo og sa at jeg var jævlig fin. Jeg kjente samtidig at jeg ble veldig kåt av det som skjedde.  Nå fikk jeg en øl og vi satt å småpratet , sakte men sikkert kom samtalen inn på sex og  plutselig lurte Lars, svogeren min på hvordan mannen min synes at kona hans sugde. Jeg sa at det viste jeg ikke, men etterpå hadde jeg lurt på om menn stort sett smakte det samme eller om Lars og mannen min smakte forskjellig.
Nå dro Lars ned buksene og ut kom en stiv pikk, du får smake på min nå sa han, så kan du suge Jan også da får du enda bedre sammenligningsgrunnlag.
Kort fortalt sugde jeg begge og lot dem komme i munnen min, begge smakte salt, men Jans sæd var mye seigere.

Nå fant Lars frem filmene de skulle se, det var to pornofilmer begge med såkalte amatører.
Skal jeg finne frem videokameraet mitt så kan vi se om vi får til det samme som de gjør på filmen spurte Lars. Uten å vente på svar forsvant han og kom rett etter tilbake med kameraet. Han slo det på og filmet meg. Her er Lise svigerinnen min som akkurat har sugd meg og Jan til utløsning sa han mens han filmet. Jeg tror hun er våt i fitta sa han før han la benet mitt ut og dro skjørtet opp. Nå lot han en finger gli rett inn i den klissvåte fitta mi.
Det var som faen sa han men fingeren jagde ut og inn av meg, hun er som en full innsjø. Nå var jeg så tent at jeg var med på alt.
Jan kledde av seg og Lars filmet mens jeg satt meg ned over kukken til Jan, klærne hang rundt meg, blusen var åpnet og skjørtet dradd opp slik at underlivet var helt bart. Lars filmet på nært hold hvordan sæden til Jan lå rundt pikken hans som jeg fortsatt red, deretter filmet Jan når Lars tok meg bakfra, når jeg red ham og tilslutt når jeg red Jan igjen med pikken til Lars pulserende ut og inn av munnen min.

Senere på kvelden lurte Lars på om jeg kunne bli over. Da ringte jeg hjem til mannen min og sa at Lars ville pule meg i hele natt så jeg kom hjem dagen etter. Jeg sa ingenting om Jan. Mannen min protesterte, men jeg hørte ikke på ham. Bare sa at det ble konsekvensen av hans forslag til å legge striden vår død.

Vi tok en dusj alle sammen før vi la oss og da ville herrene barbere meg helt.  Så glatt var jeg ikke en gang da jeg ble født og da de lot tungespissene rotere rundt i underlivet mitt etterpå kom jeg i mange orgasmer tett på hverandre.  Hele natten ble jeg pult og kjærtegnet av dem begge to og da vi spiste forkost satt jeg naken med oppsvulmet fitte som var helt øm. Jan filmet mens jeg spiste speilegg og samtidig satt oppe på Lars med pikken hans inne i meg.
Mens jeg satt slik og Jan filmet lurte Lars på om det var greit at han kunne vise filmen vi hadde tatt opp til noen venner for å vise hvor kåt søsteren til Kona var. Jeg sa det var greit bare forutsetningen var at jeg måtte være med slik at jeg kunne kjenne hvordan deres pikker smakte også.

De var filmen vi så, mannen min sa ingenting før han til slutt snudde seg mot meg og sa at han var jævlig kåt. Vi elsket der rett foran TV’en og aldri har mannen min tatt meg så rått.
Da vi lå og pustet ut sa mannen min at han var overasket, det hadde bare tent ham det han så og han ble veldig kåt av å se meg bli tatt av andre. Forresten skal du på hyttetur til helgen sa han etterpå, Lars ringte og sa at de skulle se film på guttetur, og at du hadde satt som betingelse at du var tilstede når det skjedde

Nå er alt snudd på hodet, søsteren min har gått fra Lars som har flyttet inn til oss etter at hun kom over filmen vår. Vi snakker overhodet ikke sammen mer. Vi har kjøpt en stor seng der vi sover alle tre og jeg blir pult nesten hver natt flere ganger, både av Lars og mannen min hver for seg, etter hverandre og av begge samtidig.  Jeg har hatt mer sex de siste to månedene enn det jeg hadde de første 35 år av livet.  To ganger har mannen min og Lars lånt meg bort til gjester der de har filmet og spurt hvordan den pikken jeg blir pult av der og da er i forhold til de to jeg får daglig.
Mannen min sier at han elsker når han merker at besøkende setter seg til slik at de ser rett opp i fitta mi, jeg går nemlig bestandig uten truse og med skjørt etter pålegg fra manne min og Lars.

 

 

Legg igjen en kommentar