Nattskift på frabrikken

Denne novellen er vist 14507 ganger.

Jeg og Andreas jobbet kveldskiftet på frabrikken, og jeg tok meg selv i smugtitte på han. Han var jo trossalt veldig deilig å se på. Han var 1,85 høy, hadde svart hår, var ganske muskuløs også var det noe med øynene hans som tente meg.

Han bar noen esker full av bøker opp til andre etasjen. Når han kom ned igjen hadde tatt av seg skjorta og sto der ganske svett, og jeg ble utrolig kåt av å se på ham.

– Hva med å ta en pause, spurte Andreas helt utslitt.

– Ja, kommer straks skal bare fikse noe, svarte jeg. Jeg tok frem igjen hånda som jeg automatisk hadde tatt ned i trusa mi.

Når jeg kom inn på pauserommet satt Andreas med en kaffe i hånda. Jeg gikk og tok en kopp kaffe selv, vi satt og pratet en stund før Andreas sa noe som overasket meg virkelig.

– Har du lyst på meg?

– Hæ?

– Jeg ser det i blikket ditt.

– Hvorfor spør du da?

Jeg så ham rett i øynene, og ventet på et svar. Det eneste svaret som kom var at han fikk en bul i buksa. Jeg flyttet meg nærmere og kysset han på munnen, han gjengjelte kysset, dro av meg toppen og fikk se brystene mine som struttet vilt. Jeg la meg ned i sofaen mens han begynte å kysse meg nedover halsen. Han stoppet ved et av brystene og sugde. Et stønn unnslapp leppene mine, før han ga seg i å suge det andre brystet.

Jeg dro av ham resten av klærne og så den svære kuken hans stå giv akt. Jeg bøyde meg ned og slikket og sugde den vekselvis. Jeg hørte Andreas stønne og da puttet jeg hele kuken i munnen. Han begynte å munnknulle meg fortere og fortere og jeg fikk nesten ikke puste. Jeg kjente at han kom til å komme, han prøvde å dra seg ut, men jeg tok han så langt bak i halsen jeg klarte. Et smil brede seg over munnen hans når han skjønte at ha fikk komme inni meg. Han startet å sprute og jeg svelget unna så godt jeg kunne, men det rant fortsatt noen dråper nedover haken min. Han dro seg ut og jeg kysset han på munnen, ville han skulle smake saftene sine.

Han dro av meg buksa og trusa og spurte om han fikk slikke meg.

– Selvfølgelig, sa jeg rolig

Han slikket meg opp og ned i skrittet og terget knotten min, før han sugde nærmest bet seg fast på knotten min. Saftene mine rant og jeg begynte å riste før jeg brølte ut i en orgasme.

Andreas hadde fått ståpikk igjen og begynte å knulle meg sakte i fitta.

– Knull meg hardt, ropte jeg.

Andreas dro seg ut og la meg over bordet å begynte å pumpe hard i fitta mi, og hver gang han traff bunnen skrek jeg av vellyst. Andreas begynte å pumpe fortere og forter mens han stønnet vilt. Jeg begynte å riste og brølte ut i min andre orgasme, og da klarte ikke Andreas det lenger og brøt ut i en orgasme mens han sprutet meg full av saftene sine.

Siden den gangen har jeg og Andreas vært kjærester.

Legg igjen en kommentar