Swingerne

Denne novellen er vist 86011 ganger.

Å være swingere i dag er en stor utfordring. Det høres kanskje enkelt ut; man blir enige seg imellom om at man skal ha sex med andre, og så er det bare å sette i gang. Sånn er det faktisk ikke. Det er så mange ting å tenke på at det nesten er som å debutere seksuelt helt på nytt. For det første er det reglene oss imellom… Hva har man lov til å gjøre, og hva har man ikke lov til? Kan man ha analsex med utenforstående; kan man kysse; er det lov å gjøre ditt eller datt? De fleste guider som finnes der ute anbefaler nye swingere å bli enige om sånne regler på forhånd, for å unngå problemer. Det gjorde vi da også, men etter å ha skrevet ned en rekke ting som var lov, begynte vi begge å tvile litt likevel… var liksom ikke helt sikre på at akkurat sånn burde være tillatt… så måtte vi gå gjennom lista på nytt, og på nytt.. og på nytt.

Etter å endelig ha lagd oss en sånn liste, tenkte vi at det grøvste var unnagjort. Nå var det bare å komme i kontakt med andre swingere, og så fant vi oss noen vi likte, og så kunne vi sette i gang med å utforske hverandre seksuelt, på alle mulige måter. Riiiight… Vi lette i månedsvis. Vi besøkte en klubb, men likte det ikke i det hele tatt. Deretter prøvde vi Internett, for vi hadde hørt om flere datingsider og andre steder.. men vi ante ikke hvor vi skulle begynne. Det finnes så mange steder. Da vi begynte med å søke på swinging og dating, fikk vi opp en halv zillion treff på nettsider som alle garanterte en fantastisk opplevelse sammen med sexy, utforskende swingere… i bytte mot kredittkortnummeret, selvfølgelig.

  Etter å ha lett på diverse fora og funnet et sted vi mente kanskje kunne passe, kom det neste problemet. Det var ikke bare enkelt å treffe et annet likesinnet par; det finnes mange swingere der ute, men vi fant ingen som passet for oss. Noen var i helt feil aldersgruppe, noen bodde på andre kanten av landet, mens andre igjen viste seg å være upassende på andre måter. Én gang avtalte vi å møte noen, som trakk seg. En annen gang hadde vi møtt et par, hvor mannen virket ivrig, men kona heller sky – det kunne nesten virke som at swinging var noe han hadde dratt henne med på. Det var ikke noe for oss, og dessuten rynket kona på nesa straks hun så ham. Etter å ha startet med stor iver gikk letingen snart over til noe vi gjorde av og til når vi kjedet oss, eller hadde tid til overs. Vi ga etter hvert opp håpet om å finne et par som passet, og begynte å lene oss i retning av å få til en trekant i stedet; det måtte da være enklere å finne én person som passet enn det var å finne to? Desto større var dermed overraskelsen da Mia og Harald dukket opp nærmest som troll i eske.

  Det var en av annonsene våre på et forum som ga napp. Plutselig hadde vi en melding fra noen som sa de var på utkikk etter det samme som oss… her hadde vi litt info om dem, så kunne vi kanskje se om parene var kompatible? Til å begynne med trodde vi knapt våre egne øyne. De var jevnaldrende, velutdannede og bodde bare en mil unna. De hadde også sendt oss en liste over seksuelle regler og preferanser, og det var utrolig hvor godt den stemte overens med vår egen. De hadde sjelden analsex, men hadde prøvd et par ganger og var villige til å eksperimentere… de kysset bare hverandre, og ikke det andre paret… kvinnene ville gjerne leke med hverandre, mens mennene ikke var bifile… De hadde også strenge regler for bruk av kondomer, bruk av kameraer… På papiret så de nesten perfekte ut. Men hvordan var virkeligheten? Vi begynte å chatte med dem for å finne ut mer, og jo lenger vi holdt på med snakk om hva vi likte og hva vi var ute etter, jo mer spennende syntes vi de hørtes ut. Vi var begge utrolig nervøse idet vi skulle sette på webkameraet og faktisk se dem… idet hun trykket på knappen hørte jeg kona mumle lynraskt:

«Værsåsnill-se-bra-ut,  værsåsnill-se-bra-ut, værsåsnill-se-bra-ut…»

              Heller ikke der ble vi skuffet. Bildet var ikke krystallklart, men Mia og Harald så helt normale ut. Slett ikke verst, faktisk. Hun var mørkhåret, som min kone, mens han hadde klippet seg helt kort, nærmest barbermaskin-kort. De smilte og vinket til oss – vi smilte og vinket tilbake. Det ble en koselig chattekveld, som vi avsluttet med en telefonsamtale damene imellom. Etter dette begynte vi å utveksle bilder. De sendte oss flere av Mia i utfordrende positurer – fra ansiktet og ned, altså. De ville ikke utveksle bilder med gjenkjennelige trekk; en regel vi også hadde. Vi sendte også bilder, og hadde stor suksess med et nærbilde vi hadde tatt konas munn idet hun sugde meg. Da hun hadde mottatt bildet, erklærte Mia at hun ble så tent av det at hun straks måtte gå og suge sin mann. Senere kom hun tilbake og sa at hun gjerne smakte på meg også. Det kriblet i magen når hun sa slikt. Det kriblet like mye når hun sa at Harald hadde lyst til å smake på Merete også. Min kone ble tydelig tent av tanken på å la Haralds tunge slippe til på kjønnet sitt, og jeg måtte innrømme at jeg var spent selv.

              Det neste logiske steget var et personlig møte. Vi avtalte å møtes ute på en kafé, og dro dit med en viss grad av nervøs spenning. Vi var begge naturlig nervøse siden dette var første møtet, men også fordi vi innså at hjulene var i gang. Det var faktisk en god mulighet for at dette kunne lede til noe; for at drømmen om et seksuelt forhold med et annet par kunne gå i oppfyllelse. Det eneste som manglet nå var den berømmelige kjemien, dette udefinerbare som man ikke helt vet hva er, men som være der for at noe slikt skal fungere. Vi hadde bestemt oss for at vi begge måtte like dem, slik at vi ikke endte opp med et dobbelt one-night-stand. Vi ankom kafeen først og kunne ikke se noe til de andre, så vi bestilte oss noe munngodt og ventet. Idet klokka ble to minutter over innså jeg hvor nervøse vi var; vi kikket på klokkene våre hele tiden og sendte hverandre små blikk som sa «tenk om de ikke kommer,» men før vi visste ordet av det – så sto de der.

«Hei! Dere kjenner jeg igjen,» erklærte en lystig stemme ved siden av bordet, og jeg så Meretes ansikt lyse opp.

«Den stemmen har jeg hørt før, ja,» svarte hun og holdt ut armen som tegn på at de nyankomne skulle sitte ned.

De så gjorde, vi hilste pent og fikk sett nærmere på hverandre. Mia gikk kledd i olabukser og en hvit vårjakke, som sto i flott kontrast til det mørke håret – som hun hadde satt i en hestehale. Hun var kanskje 1,70 høy, hadde et vakkert ansikt, og brune, uttrykksfulle øyne. Harald var hverken stygg eller pen – han var faktisk merkelig nøytral. Det var vanskelig å si hva man skulle mene; hver eneste ting med ham virket det som at man ikke kunne si noe spesielt om. Den tanken som slo meg var at bortsett fra hudfargen og den barberte hodeskallen, så ville et øyenvitne ha store problemer med å identifisere ham på politistasjonen; det var intet ved ham som festet seg til hukommelsen – ingenting som sto frem. Kroppen virket normalt mannlig utstyrt med passelig brede skuldre og en normal mage, armene var av normal tykkelse og hverken pumpet opp eller for tynne… Han så rett og slett ikke spesiell ut. Slik var det ikke med personligheten. Der Haralds utseende var lett å hoppe over som en bisetning, var sjarmen hans verd en Nobelpris i litteratur. Både jeg og min kone hadde satt oss ned nervøse og engstelige, men Haralds vinnende vesen hadde fått dette til å forsvinne raskere enn den første koppen med kaffe. Han fikk oss til å smile, han fikk oss til å le, og etter bare ti minutter satt vi der med følelsen at vi pratet med en gammel venn – en mann vi hadde kjent i årevis og nettopp hadde truffet igjen på byen. Han var myndig som en høyskolelektor, vennlig som en gammel baker, og jovial som en kamerat på en fotballkamp. Han fikk oss til å slappe av. Da hun gikk for å gå på toalettet, og han for å hente påfyll, spurte jeg og min kone nærmest samtidig:

«Er de ikke hyggelige?»

Vi lo av hverandre, men var lettet over at nok et hinder var overstått. Det var i hvert fall håpet. Det var jo også det at de måtte ha sansen for oss, og det var det ikke sikkert de hadde. Vi satt smilende idet de kom tilbake, innstilte på å være så hyggelige og blide som mulig for å gi dem et godt inntrykk. Det tok imidlertid ikke lang tid før vi skjønte at de allerede hadde bestemt seg.

«Så dere er altså på utkikk etter det samme som oss.. har dere funnet det?» spurte Mia håpefullt idet hun kom tilbake med mannen sin.

«Vi tror det,» svarte Merete smilende, og brukte ordet «vi» med hensikt.

«Det hadde vært veldig flott,» sa Harald, «Jeg ble overrasket over å finne noen som passet oss etter bare noen ukers leting.»

«Ja, dere begynte nettopp, nevnte du tidligere, men dere sa ikke hvorfor? Jeg fikk inntrykk av at dere hadde litt erfaring fra før?» fortsatte min kone, som nå sto for snakkingen fra vår side.

«Jepp, bare med ett annet par, da. Men så fikk de barn og flyttet, og vi bestemte oss nylig for å kaste ut snøret på nytt… uten å ane at vi skulle treffe blink på første forsøk.»

«Mhm, dere aner ikke hvor lenge vi holdt på forrige gang,» fortsatte Mia mens hun himlet med øynene, tydelig med minner av samme typen som vi hadde. «Vi var til og med innom flere klubber, men de var helt…»

«Hang on..» avbrøt min kone mens hun flakket med blikket.  «Ehm.. hvor mye kan vi egentlig snakke om, her vi sitter?»

«Å, ta det helt med ro – på byen går ting inn det ene øret og ut det andre, så lenge man ikke hører ord hjernen siler ut lettere. Kan du for eksempel huske hva de har snakket om ved nabobordet de siste fem minuttene?»

«Nei, det kan jeg ikke,» innrømte Merete.

«Detaljer og personlig informasjon tar vi over telefon,» skjøt Harald inn før kona hans fortsatte.

«Eller nettet, ja, som vi har gjort. Men her kan vi snakke om alt mulig annet, egentlig, bare vi unngår bruken av visse ord som folk biter seg merke i – dere skjønner sikkert hvilke jeg tenker på.. men hva snakket vi nå egentlig om igjen? Jo, å finne noen. Ja, dere kjenner sikkert til vanskelighetene…»

«Det skal jeg hilse og si,» hoppet jeg inn, «vi har holdt på.. vel, en god stund nå, så det er nesten litt rart at…»

«Ja..?»

Jeg visste ikke hvordan jeg skulle formulere den neste setningen, så til slutt bare hoppet den ut:

«Det er utrolig så perfekte dere er.»

«Vi er som sagt ganske overrasket selv,» svarte Mia med et smil, og fortsatte: «… og vi er glade for at dere synes det samme som oss. At dere liker oss, mener jeg. Gode lekekamerater er vanskelige å finne…»

«Så du kunne godt tenkt deg å leke med han her?» sa kona og smilte mens hun la armen lekent rundt meg.

«Å ja…» sa Mia, og rødmet. «… og med deg…« 

Hun flirte sjenert, nærmest som om det hadde vært en spøk, men det var ikke tvil om at hun ble opphisset av tanken. Hun bet seg forsiktig i underleppa hver gang hun lot blikket falle nedover min kones overkropp, og jeg visste godt hva hun tenkte; Merete hadde flotte bryster. Jeg ble ganske tent selv, av tanken på Mias hender på min kones store, runde, halvkuler – kvinnenes tunger i lek med brystvortene og videre nedover mot bankende kvinnekjønn…

              Jeg ble vekket til nåtiden av Haralds myndige stemme. Han reiste seg og sa:

«Men da får vi vel runde av? Det står en steik til tining på benken hjemme, så vi får vende nesa hjemover.» Han ga oss begge et varmt håndtrykk og la til: «Det var veldig hyggelig å treffe dere.»

De to forlot bordet med Mia hoppende etter mannen, men idet hun gikk snudde seg halvveis bare noen meter fra oss og sa med et flammende skjær i blikket:

«Dette kan bli veldig gøy…»

  *

Noen dager senere hadde vi tilbrakt tid på å kommunisere over nettet med våre likesinnede, mens datoen for vårt første erotiske møte nærmet seg med stormskritt. Jo nærmere avtalen vi kom, jo dristigere ble samtalene; damene satt i de sene nattetimer og skrev lange remser med ting de ville gjøre med hverandre og oss, og vi mannfolk ble mer og mer opphisset av snakket deres. To kvelder før, satte de to seg ned med telefon i én hånd og et leketøy i den andre, og hadde telefonsex mens vi satt på hver vår kant og så på. Slik ble vi alle komfortable med tanken på å ha sex med hverandre, og tent på ideene de to kreative kvinnene stadig kom opp med. Hele dagen før møtet gikk imidlertid med til huslige sysler, så vi fikk ikke «ladet opp» kvelden i forveien. Slik hadde det seg at da Merete og jeg kom frem til bestemmelsesstedet – et lite rødmalt hus innerst i et koselig boligfelt – var vi både spente og kåte.

            Det tegnet til å bli en koselig kveld. Der hjemme hos seg selv hadde Harald og Mia gjort det koselig, med dempet lys, musikk og en liten middag. Mia gikk kledd i en aldeles utsøkt, rosa kjole, som nærmest satt limt til kroppen. Den fremhevet hver eneste positive kurve i fasongen hennes, og så ut til å skjule enhver mangel. Jeg hadde da sett på bikinibildene hun hadde sendt oss, og kroppen virket sunn og veltrent, uten å være noe annet enn normal for en kvinne midt i 30-årene. Kjolen hadde en deilig utringning, som henledet manneblikket ned mot de runde puppene uten å egentlig være smakløs. Det slo meg at hadde det ikke vært for at vi hadde møttes med et spesielt formål for øyet, så ville kjolen hennes vært akseptabel i et hvilket som helst vanlig selskap. Harald var også velkledd; stilig, men uten å være stivpyntet. En enkel, fin skjorte og sort jakke fortalte meg at han var av samme kaliber som meg selv. Vi var tydeligvis begge av den oppfatning at man ikke trengte å gå med dress og slips for å ta seg godt ut. Holdning og manerer har vel så mye med helhetsinntrykket å gjøre som klærne. Selv hadde jeg ikledd meg skjorte og bukse, og samtidig gjort meg litt ekstra flid med barbering og håret. Min kone hadde derimot tatt frem det mest geniale: Hun gikk i et vanlig sort skjørt som rakk henne så vidt ovenfor knærne, og en hvit, løssittende bluse. Denne hadde hun kneppet opp de to øverste knappene på, men siden blusestoffet var såpass ledig var ikke utringningen alltid synlig. Bare hvis hun beveget seg på riktig måte – bøyde seg fremover eller løftet på den ene armen – ville blikket kunne falle innenfor blusen og ane konturene av blondene på innsiden. Denne blusen og det utslåtte håret ga meg assosiasjoner til en sekretær på 1980-tallet… og mens en fast utringning ville gi en mann muligheten til å venne seg til å løfte blikket bort fra formene hennes for ikke å være uhøflig, ville bevegelsene i Meretes bluse tvinge mennenes blikk mot brystene hennes hver gang hun la opp til det. Hver gang hun gjorde konturene av de flotte halvkulene synlige på innsiden av tøyet, ville blikket gli ned i utringningen av ren refleks, lokket dit av bevegelsen i stoffet. Dette var min kones genistrek; hun hadde kledd seg tilsynelatende enkelt, men i virkeligheten var hennes kvinnelige utstråling best synlig når den var skjult. Hun lokket oss menn til å stirre… for det er hemmeligheten om hva som ligger bak sløret som egger oss mest.

Etter maten satte vi oss i salongen og tok et glass vin. Damene satte seg på fanget til Harald og meg, og det var først da vi hadde satt oss ned og drukket av glassene at jeg oppdaget at armen rundt skulderen min ikke var min kones. Jeg smilte opp til Mia, som løftet glasset og skålte i en skarp Chianti. Jeg la armen rundt henne og begynte å stryke henne forsiktig over ryggen, og la merke til at min kone fikk en liknende behandling fra Harald. Moroa var allerede i gang… Jeg fortsatte å stryke fingrene opp og ned langs Mias nakne arm og rundt mot nakken mens vi snakket. Det visste jeg Merete likte, og det så ikke ut til at min nye partner hadde noe imot det heller. Hun fniste ublygt idet jeg kilte henne i nakken, og jeg ble raskt modigere og flyttet hendene til fremsiden. Strøk fingertuppene over de faste puppene og kjente på henne gjennom kjolestoffet. Følelsen av kroppen hennes var berusende, og jeg fortsatte ublygt utforskningen, til hennes åpenlyse glede. Til slutt ble hun såpass ivrig at hun ikke kunne sitte stille lenger.

«Skal vi danse?» spurte hun min kone og dro henne ut på stuegulvet.

Jeg og Harald satt i sofaen og så på mens de to deilige kvinnene danset til den berusende musikken. Jeg har alltid tent på synet av to vakre kvinner som smyger seg inntil hverandre som kosesyke katter, og disse to – min kone og den deilige Mia – var intet unntak. De to utførte en deilig erotisk dans for oss og manndommen vokste på meg til den knapt fikk plass i buksa. Jeg satt urolig og strøk nærmest ubevisst over den harde pikken mens jeg nøt synet av kvinnene som etter hvert begynte å ta av seg klærne.

            Mia svaiet og buktet seg som en magedanserinne, og hun så hvordan vi reagerte. Hun tente tydelig på å hisse opp en annen mann enn Harald. Med det kåte blikket rettet fast mot meg fortsatte hun den erotiske dansen med min kone, og hjalp henne samtidig med å ta av seg klærne. Merete hadde vært like genial med undertøyet som hun hadde med resten; en utsøkt, nærmest respektabel hotpants med blondekant ga igjen inntrykket at her var en dame av klasse… undertøyet var rosa, men så lyst at det nesten var hvitt, og den nesten ordinære BHen holdt de store, deilige brystene frem som om den ville by oss på en smak… Jeg kunne se at Harald likte det han så idet kona hans smøg seg bak Merete og varsomt dro blusen av henne. Han satt like urolig som jeg, og heller ikke han klarte å holde fingrene unna det bankende lemmet sitt. Vi begynte å bli godt modne nå, men damene var langt fra ferdige. Etter at Merete hadde fått smøget skjørtet ned på gulvet og ble stående i bare undertøyet, var det Mias tur til å kle av seg… og sjelden har jeg sett en kvinne som var så flink til nettopp det. Kjolen gled av bit for bit, nærmest vred seg av henne som en slange under hamskiftet. Hver eneste lille flik av hud som skulle avdekkes ble åpenbart nærmest som del av et ritual, der den kåte kvinnen egget mennene i sofaen mer og mer med sine blikk, med en tunge som stadig fuktet de fyldige leppene og ga oss bilder av hva annet den tunga kunne gjøre… Til slutt lå kjolen på gulvet og ga oss et nærmere blikk på hva plagget hadde holdt skjult for oss. Hun hadde iført seg undertøy av den minimale sorten, med blonder og åpninger som levnet lite til fantasien, men gjorde mye for å pirre den.

            Damene flyttet etter hvert oppmerksomheten bort fra hverandre og over til de to mennene som satt i sofaen. De ga hverandre et lite utspekulert smil, tydeligvis enige om noe – og hver av dem satte seg så ned på kne foran oss. Mia satt foran meg og kastet ikke bort tiden med å finne det hun var ute etter; belevne hender løsnet knappen i buksa og dro ned glidelåsen før de fisket frem den bankende pikken. Jeg kastet et raskt blikk over til høyre og så min kone gjøre det samme med Harald, før følelsen av fuktige lepper på pikkhodet tvang oppmerksomheten tilbake til mitt eget fang. Det var en fantastisk følelse å kjenne en fremmed kvinnes søkende hender og lekne lepper på den fuktige pikken min. Å se kona stelle med Harald var minst like opphissende. Merete greide som vanlig ikke holde seg. Hun hadde blitt varm og kåt, kjente hjertet hamre og ville suge i seg smaken av mann, og jeg visste at de myke, taktfaste bevegelsene hun nå begynte med ikke ville stanse. Hun ville ikke la seg bremse eller på noen måte la ham slippe unna orgasmen. Hun skulle ha ham til å sprute, og det ville ikke ta lang tid.

            Etter få minutter kom det et kort, høylytt stønn fra sidemannen; Harald gryntet idet spruten sto ut av ham og kona runket sæden ut av den stående pikken. Mia kikket over på dem med kåthet og råskap i blikket før hun igjen tok et fast grep om meg.

«Jeg kan jo ikke være dårligere,» sa hun med et smil før hun tok pikken i munnen.

«Han liker at du runker ham litt mens du suger og slikker på hodet,» sa Merete med tåkete blikk mens hun fortsatte å kose med utstyret til Harald.

Mia gjorde straks som kona sa og begynte å melke meg med hånda. Gradvis kjente jeg trykket stige i meg, bygge seg opp som en jevn, pulserende strøm til det nådde toppen. Til slutt bikket det over, og Mia lente seg fremover med et selvgodt glis og tok spruten utover puppene idet jeg ikke klarte å holde meg lenger. Hun slapp taket, satte seg tilbake og pustet ut etter anstrengelsen mens hun lot sæden min renne nedover puppestellet.

            Etter dette var det noen og enhver som kunne trenge en dusj, og vi forflyttet oss mot badet. Der fikk Merete og jeg neste overraskelse. Dusjen i dette huset var ikke noe lite kabinett hvor det knapt nok var plass til én – her var nesten halve rommet satt av til dusjen. Hele badet var flislagt, og ut fra hjørnet gikk en vegg bestående av glasstein. Inne i hjørnet var det montert flere dusjhoder i de flislagte veggene, slik at det nesten minnet om et offentlig bad. Her var det plass til alle fire, uten problemer, og Mia smilte lokkende idet hun tok hendene våre og dro oss etter seg mens Harald skrudde på vannet. Damene tok av seg undertøyet mens vi dro av oss klærne, og siden de hadde mindre å ta av var Mia og Merete raskest inn under dusjhodene. Vannet var herlig, og jeg grep rundt min deilige kone og kysset henne. Hun nærmest strålte av lykke; dette var noe vi hadde hatt lyst til lenge. En herlig opplevelse – som snart skulle bli enda bedre.

            Den nakne Mia snek seg på min kone bakfra og la hendene rundt henne. Grep rundt de fyldige brystene og kysset henne i nakken.

«Lyst til å leke litt? Denne er vanntett…» foreslo Harald.

Han holdt frem en vibrator som Mia straks grep og skrudde på. Lyden av det flotte leketøyet overdøvet nesten lyden av vannet som kom fossende fra de tre dusjhodene i veggen før det rant nedover de nakne kroppene våre og ned i sluket på gulvet. Med eggende blikk førte Mia den kraftige vibratoren ned mot det trimmede kjønnet sitt. Uten å nøle førte hun den opp i seg; hun ga fra seg en pesende lyd idet hun fikk presset den til bunns med vibrasjonen på full styrke. Hun var så oppspilt at hun for lengst rant over av safter, og jeg fikk følelsen av at dette ikke var første gang hun hadde lekt med dette leketøyet i dag. Hun støttet seg mot veggen med hånda og nøt følelsen. Holdt øynene åpne og stirret på meg og Merete, som fikk et plutselig innfall og satte seg ned på knærne.

«Å, så deilig og skitten du er,» kommenterte jeg idet min kone tok tak i Harald og meg samtidig.

Hun tok en pikk i hver hånd og begynte å sutte og slikke på oss vekselvis. Hendene flyttet seg og tok for seg mer av oss; hun kjælte forsiktig med pungen, runket de halvstive pikkene og fikk dem langsomt stive igjen. Jeg kunne ikke huske sist jeg hadde blitt klar igjen så raskt. Det var noe med hele situasjonen som gjorde meg både avslappet og vanvittig tent på én gang – ikke nervøs som jeg kanskje burde ha vært, i fremmede menneskers selskap.

            Merete fortsatte å bearbeide oss til vi hørte Mia stønne høylytt inne i hjørnet av dusjen. Der sto hun med sløret blikk og lot vibratoren gli ut av seg; hun hadde kommet som en storm og var tydelig andpusten. Hun holdt vibratoren under dusjen og spylte den grundig mens hun foreslo at min kone også kunne prøve den.

«Jeg kan overta for deg imens..» sa hun med et stort smil før hun satte seg ned på dusjgulvet.

«Ta for deg Kristoffer, du,» foreslo Harald. «Så kan jeg hjelpe Merete imens…»

Han tok med seg min kone bort i hjørnet og viste oss enda en finurlig innretning de hadde installert i dusjen; en liten benk som kunne foldes opp mot veggen. Han satte seg på den mens Merete stilte seg foran og slo på vibratoren igjen. Hun begynte å stryke den over huden, først over brystene og siden lengre ned. Det tok ikke lang tid før hun ga etter for fristelsen og begynte å kile seg over klitoris med tuppen. Slik fortsatte hun å kose seg mens Mia gjorde som mannen hennes hadde sagt. Hun begynte igjen å runke og suge meg på samme måte som hun hadde gjort tidligere, men denne gangen saktere og mer varsomt – som om hun visste at jeg ville være øm etter orgasmen. Jeg stilte meg med ryggen mot veggen og nøt behandlingen hun ga meg mens jeg fulgte med på min kone og Harald. Toppen av Mias hode beveget seg frem og tilbake i øyekroken mens jeg så Harald føre vibratoren opp i min kones dryppende fitte. Selv brukte hun fingeren på klitoris. Hun sto med lukkede øyne og pustet jevnt og rolig, konsentrerte seg om følelsen og lot Harald pule henne langsomt med vibratoren. Det måtte være et fantastisk leketøy, for bare kort tid etter begynte hun å bøye seg fremover slik jeg visste hun gjorde når orgasmen nærmet seg. Like etter lagde hun den lyden jeg elsket å høre. Et lite stønn, etterfulgt av at hun trakk pusten, holdt den og nøt krampene i underlivet. Til slutt pustet hun ut og hvisket:

«Å, så deilig…»

Harald trakk ut vibratoren, men fortsatte å kjæle med henne. Mia reiste seg opp fra gulvet og strøk meg over huden. Klorte meg lett over brystet med én hånd mens hun runket meg forsiktig med den andre.

«Jeg tror den er litt lenger enn Haralds,» sa hun mens hun kjente på den. «Ikke fullt så tykk, men lengre, og den har en bøy her som sikkert er kjempedeilig… Jeg gleder meg til å kjenne den inni meg.»

Med disse ordene gikk hun ut av dusjen og vrikket forførende på hoftene idet hun hentet seg et håndkle. Hun visste hva hun skulle si for å kåte opp en mann… hjertet banket heftig og jeg fulgte etter henne, grep et håndkle og tørket av meg. Nøt synet av bakenden hennes idet hun bøyde seg fremover og tørket seg. Jeg fikk et lite glimt av spalten mellom de saftige lårene og jeg ble rammet av uimotståelig trang til å smake på henne. Jeg visste at hun ville la meg gjøre det, og gledet meg vilt – som en unge som ser påskeegget stå på hylla, vel vitende om at det er fullt av snop og at han skal få det ganske snart… Merete var ikke dårlig til å egge hun heller. Jeg kunne se at Harald ble kåt av henne, og han nærmest vaklet idet hun dro ham ut av dusjen og sa:

«Jeg vil at du skal knulle meg mens min mann ser på… kjøre denne harde kuken i fitta mi og knulle meg hardt – så hardt at jeg skriker…»

            Harald skrudde av vannet, og det slo meg at dette anlegget måtte ha en helvetes stor varmtvannsbereder. Kanskje badet hadde en egen tank som var separat fra resten av huset? Før jeg rakk å spørre hadde Mia gjort seg ferdig. Hun smilte forførende og vinket lokkende med pekefingeren før hun forsvant ut av badet. Jeg fulgte etter, og Harald og Merete kom like bak. Jeg så den lekre stussen til Mia forsvinne inn på soverommet, og fulgte etter – full av forventninger, hormoner, med et struttende lem og et bankende hjerte…

  *

Vi kom inn på et ryddig soverom med lyse vegger og en stor dobbeltseng.  Lyset ute hadde for lengst svunnet hen, og gardinene var godt trukket for. Belysningen var dempet, og det kunne knapt ha blitt koseligere der om beboerne hadde tent stearinlys overalt…  Mia kravlet opp i det mørke sengetøyet og la seg til rette. Det lå stablet dyner og puter opp mot veggen ved hodeenden, slik at det var god plass i senga ellers. Mia la seg godt til rette med dynene under nakken og vinket ivrig mot oss.

«Jeg vil knulles,» sa hun bedende. «Kom da, store, sterke mannfolk, og tilfredsstill meg…»

            Vi hadde avtalt på forhånd hvordan vi skulle begynne: Med våre egne partnere. Harald var rask til å etterkomme sin kones ønske og la seg over henne uten å nøle. Straks etter var han inne i henne og pulte henne sakte mens hun lå og nøt følelsen av å bli knullet. Merete hadde også god lyst på noe liknende og satte seg over meg. Sekunder senere hadde pikken min sklidd opp i den glatte kanalen hennes, og hun la seg ned over meg, kysset meg og knullet meg jevnt og rolig. På denne måten ble vi komfortable med å ha sex med tilskuere, og ganske snart ble vi såpass opphisset av dette at vi fikk lyst på mer. Merete var først til å ta initiativet.

«Skal vi leke litt med hverandre nå?» spurte hun mens hun fortsatte å ta meg sakte opp i seg. «Sa ikke du at du hadde lyst på mannen min, Mia…?»

«Åh… jo, veldig gjerne..» svarte hun, og fikk mannen sin til å flytte på seg.

Merete gled av meg og damene smakte på den glatte pikken. Jeg visste at min kone likte smaken av seg selv, og det var tydelig at Mia likte det også.

            Stunden var kommet… Mia hentet frem kondomer fra nattbordet og grep fatt i pikken min. Avtalen var at vi brukte kondomer når vi skulle knulle hverandres partnere – i hvert fall de første gangene. Hvis møtene ble hyppigere og eksklusive kunne vi alltids endre på den regelen… Ikke at jeg klagde: Mia trædde på kondomet på en herlig måte, nesten så jeg var på nippet til å be henne gjøre det én gang til. Så skjedde naturligvis ikke; straks staken var kledd i gummi satte hun seg over meg og lirket meg på plass. Hun ville ikke vente. Med et fornøyd lite stønn senket hun underlivet ned og pikken gled lett opp i henne. Hun var våt og glatt, og kondomet gjorde det også lett å trenge inn. Jeg grep tak i puppene hennes idet hun lente seg forover og klemte på dem. Hun satt på meg med hele tyngden og presset meg inn så dypt hun kunne.

«Å Gud!» ropte Mia idet pikken dyttet opp i bunnen hennes. Jeg var som hun sa en smule lengre enn hun var vant til, men det tente henne bare mer… «Elskling, jeg vil gjerne ha noe i bak også.. gir du meg tingen…»

Harald fisket en liten buttplugg opp fra nattbordet, som tydeligvis var velutstyrt for anledningen. Jeg lå på ryggen og nøt følelsen av fitta hennes som strammet rundt meg mens jeg knadde puppene hennes. Hun lente overkroppen fremover og la hendene rundt underarmene mine. Slik holdt hun seg fast og knullet meg sakte mens mannen hennes satte seg bak henne og gjorde klar leketøyet…

             Mia gjorde store øyne og ble tydelig kortpustet idet hun fikk pluggen dyttet opp i det ledige hullet. Jeg kjente henne stramme til i underlivet, men hun fortsatte å ri meg i samme rolige tempo, frem og tilbake uten stans. Hun var så våt nå at det skvulpet. Høylytte skvalpelyder fylte rommet hver gang hun jukket litt hardt på meg. Mia nøt dette helt tydelig; hun rant over.

«Er det godt?» spurte Harald henne idet hun begynte å bli andpusten.

«Jaaaaa…» stønnet hun og økte tempoet, tydelig opphisset.

«Du liker å knulle fremmede menn?» fortsatte mannen hennes.

«Å… jaa…»

«Du liker å kjenne noe i begge hullene også?»

«Jah.. ja…»

«Kanskje det er på tide med en pikk til, da.»

Den siste kommentaren var mer en ordre enn et spørsmål, og Mia ble straks frigjort fra pluggen og bøyd lengre frem over meg. Merete la seg ved siden av meg og kjælte med oss begge to. Det slo en vanvittig opphissende følelse over meg idet min kone ga meg et lidenskapelig kyss at jeg hadde pikken i en annen kvinne, mens kvinnen i mitt liv så på. Like etter fikk hun mer…

             Harald hadde smurt inn rumpehullet med glidemiddel og presset seg rett inn i kona si. Jeg kjente ting skje inni henne; hun ble merkbart trangere og musklene begynte å jobbe febrilsk. Pikken i bakhullet fylte henne opp og fikk henne til å stønne ukontrollert hver gang den gled inn i henne. Jeg kjente hendene hennes gripe hardere rundt håndleddene mine og ganske snart mistet hun kontrollen helt. Det var vi menn som jukket i henne nå, som styrte tempo og kraft; Mia satt bare og dirret – lot seg rive med. Ved siden av meg lå Merete og nøt synet. Hun gjorde ikke stort annet, men lå og koste med seg selv og nøt opplevelsen. Det så ut som at hun syntes det var like opphissende å se meg knulle en annen kvinne som det var for meg å gjøre det mens hun så meg. Jeg gledet meg til at rollene skulle snudd på hodet…

«Litt til, litt til, bare li… å ja…» ynket Mia seg.

Merete hadde sneket en hånd ned på Mias kjønn og funnet klitoris, og hun visste nøyaktig hvordan hun skulle behandle en av sine medsøstre. Sekunder senere mistet Mia kontrollen over kroppen og dirret over det hele. Hun dirret i alle ender og stønnet på hvert utpust som om hun fikk elektriske støt. Hun pustet jevnt og rolig. Lot orgasmen skylle over seg i lange bølger. Bena skalv og jeg kjente saftene hennes dryppe ned på meg idet hun kom. Til slutt kollapset hun over meg og ble liggende og puste. Jeg kunne sverge på at jeg kunne kjenne hjertet hennes slå. Den svette kroppen hennes lå oppå meg og kunne knapt røre seg. Jeg kjente mannen hennes trekke seg ut av rumpa, og hun stønnet hest i samme øyeblikk. Jeg lå der fremdeles med en stiv pikk i Mias våte fitte, men hver gang jeg rørte på meg eller Merete prøvde å tafse så utstøtte hun et lite hvin. Hun kunne ikke engang flytte på seg, så følsom var hun etter den kraftige orgasmen.

             Til slutt sa min kone at hun ville knulles, hun også, og hun ba Harald ta henne. Hun hadde ønsket seg pikken hans hele kvelden, og han var rask med å få på kondomet da hun stilte seg på alle fire og svinset med svansen foran ham. Like etter lå jeg med Mia oppå meg mens jeg så min frue bli penetrert bakfra. Det føltes som om pikken min hardnet til bare av synet. Jeg glemmer aldri ansiktsuttrykket hennes idet hun fikk kjørt en ny pikk i seg mens jeg så på. Hun stønnet og bar seg etter hvert som Harald pumpet løs i henne. Med et fast grep rundt hoftene hennes jukket han løs på fitta hennes så klaskelydene fylte rommet. Puppene hennes hoppet og Mia begynte å klynke siden senga svaiet frem og tilbake av Haralds jukking og hun fremdeles hadde pikken min inni seg. Jeg dyttet henne raskt av meg og lot henne ligge der. Tok av kondomet og kastet det i søppelbøtta som sto beleilig plassert i kroken. Så stilte jeg meg på kne foran Merete og lot henne ta meg i munnen. Slik sto vi en kort stund, men det varte ikke så lenge; straks etter begynte Harald å jukke så hardt i Merete at hun måtte slippe taket. Hun stønnet vilt idet mannen til Mia knullet henne slik hun hadde ønsket – hardt, dypt og uhemmet, til han brølte ut og kom for andre gang den kvelden.

«Mer…» hvisket min kone idet Harald forlot hullet hennes. «Mer mer mer…»

Hun vinket på meg og jeg reiste meg fra senga. Skulle gå bak henne og stille meg der Harald hadde stått, men hun kravlet opp i senga og bort til Mia. Der la hun seg på ryggen, spriket med bena og vinket på meg med fingeren. Jeg kom etter og la meg over henne. Klarte ikke vente og lot pikken synke inn i min kones klissvåte fitte. Helt fra all sans og samling jukket jeg i henne mens Mia kjælte med brystene hennes. Endelig kjente jeg trykket stige i meg. Jeg ville sprute. Hardt. Ville ha orgasmen, nå straks, det var alt som betydde noe. Jeg knullet min kone som besatt mens Mia og Harald så på med stor entusiasme. Til slutt kjente jeg den herlige kilingen som betyr at det endelig er for sent å snu. Det skjønte også min kone.

«Vil du sprute utover oss?» stønnet hun. «La meg få runke det ut av deg…»

Jeg dro ut pikken og lot henne gjøre resten. Stilte meg på kne midt over henne og kjente villige hender melke meg. Rykningene hugg tak i meg og jeg sprutet utover de to kvinnene. De smilte tilfreds og lå med munnene åpne, nærmest som i håp om at enkelte dråper skulle treffe riktig. Det var ikke godt å si hvor det havnet; jeg ble runket stadig raskere idet jeg kom, og spruten sto både til høyre og venstre, og traff både hud og hår.

             Damene smattet til slutt fornøyd, og min kone satte seg halvveis opp og slikket meg helt ren. Jeg følte meg helt fantastisk; en deilig, fri følelse strømmet gjennom meg idet orgasmen ga seg. Pikken ble stående og dirre i takt med pulsslagene, og damene fortsatte å kjæle med den – og Haralds – mens vi la oss ned i senga sammen og slappet av. Vi ble liggende på senga en lang stund etter dette, og bare nøt følelsen av vel overstått, herlig, eksperimentell sex. Til slutt sa Harald til sin kone:

«Du koste deg? Fornøyd med paret vi fant?»

«Å ja…» svarte Mia og snudde seg mot oss. «Jeg håper dere likte det også; det så i hvert fall sånn ut.»

«Vi elsket det,» svarte Merete for oss begge. «Forhåpentligvis blir det ikke siste gang… det er så mye vi har lyst til å prøve…»

«Det haster ikke, vi har god tid,» sa Harald før Mia vendte seg til meg og fortsatte:

«Men vi vil så absolutt ha mer.. treffe dere igjen, altså. Du har en herlig kuk, og en aldeles herlig kone – vi vil gjerne treffe dere igjen.»

Hun smilte hjertelig, og jeg smilte tilbake. Et blikk på min kone fortalte meg at hun definitivt var enig med Mia; dette måtte vi fortsette med.

Legg igjen en kommentar