Min første opplevelse

Denne novellen er vist 12732 ganger.

Hun satt på bussen og så ut av vinduet. Musikken spilte på hodetelefonene. Selv om det var yndlings gruppen hun hadde satt på på Ipoden så klarte hun ikke helt å fokusere på den. Hun var spent, hun gledet seg, og var samtidig litt nervøs. Hun hadde endelig sagt ja til å møte en Dominant. Det var en side hun lenge hadde lagt bånd på, og hadde egentlig ikke hatt store planer om å slippe helt ut. Men han hadde noe spesielt ved seg. Han hadde brukt god tid gjennom samtalene deres på å stille spørsmål og virkelig lokke frem den underdadige siden i henne. Lengselen etter å få oppleve en Dominant på huden hadde økt vesentlig mens de hadde snakket. Han var flink til å stille spørsmål, selv om hun ikke alltid hadde svaret klart for seg. De siste spørsmålene hadde vært om fantasier og forventninger i forhold til møtet deres. Hun hadde ikke riktig klart å svare for seg, og nå fryktet hun at hun kom til å bli spurt ansikt til ansikt. Innrømmelser av det slaget satt langt inne, og å skulle svare personen foran henne direkte ville bli vanskelig kjente hun.

Et kjent landemerke fikk henne til å våkne opp. Hun var i sentrum og skulle straks av. Hun skrudde av Ipoden og la den ned i vesken igjen. Hun hadde ikke med seg så mye, en liten bag med noen klær, sminke og toalettsaker og en veske. Hun reiste seg og trakk mot døren. Hun kjente det kilte litt i magen da bussen stoppet og hun gikk ut. Hun snudde seg og så mot hotellet og trakk pusten. Nå skjedde det virkelig. Telefonen ringte plutselig. Det var han som ringte. Han lurte på hvor hun var, og om ikke hun kom snart. Hun tok seg selv i å nikke, og svarte at jo da, nå var hun utenfor hotellet. Han gav henne rom nr og ba henne komme opp. Det var ikke langt så det gikk raskt. Hun kjente hjertet slo hardt i det hun banket på døren. Døren gikk opp og hun ble møtt med et stort smil og en god klem. Endelig sa han, du er ikke lett å få tak på. Nei kanskje ikke sa hun, vel vitende om at han misslikte hennes hyppige bruk av ordet kanskje. Han så strengt på henne men smilte likevel.

Han trakk av henne den tykke vinterjakken og smilte. Nå tøs, skal du sjekkes, gå på badet og kle av deg. Når du kommer tilbake skal du stille deg foran meg med hendene i nakken og spredte bein. Hun kjente rødmen stige, og skyndtet seg inn på badet så han ikke skulle se at bare tanken på å bli sjekket fikk henne til å rødme. Hun kledde av seg og brettet klærne pent sammen. Hun unngikk å se seg selv i speilet så hun ikke skulle rødme enda mer. Med blikket senket stilte hun seg foran han med hendene i nakken. Se det var en flink tøs hvisket han i øret hennes. Rødmen sted umiddelbart. Hun var ikke vant til å bli kalt det ennå. Han gikk nøye over henne og lot henne beskrive hva det gjorde med henne å bli tatt de forskjellige stedene. Ydmykelsen brant i henne og enkelte ganger stoppet ordene i halsen på henne. Med litt hjelp klarte hun likevel å svare hver gang.

Han ble til slutt fornøyd og gikk og satt seg i ene stolen på rommet og ba henne komme bort. Han ba henne om å gå ned på kne og hun adlød. Hun hørte buksen hans bli åpnet og klarte ikke å dy seg med å se opp. Jasså ja, kom det fra han, så tøsen liker kuk hun? Hun kikket litt forlegent på han og svarte at jo, det gjorde hun. Vel da er det kanskje på tide du får smake kuk sa han og smilte. Sug meg til jeg kommer sa han bestemt. Og husk tøs, du skal ikke søle. Hun takket pent og lente seg frem og lot tungen gli over kuken hans. Han var alt ganske stiv, og etter litt lek med tungen stod kuken stiv og hard. Hun lot den gli inn i munnen, og begynte å suge ivrig. Glad for å slippe spørsmålene, og å slippe å kjenne rødmen brenne. Hun sugde det hun var god til og nøt å høre stønnene hans. Han tok tilslutt tak i håret hennes og presset seg bak i halsen hennes. Hun kjente det rykket til i kuken hans og forberedte seg på å svelge unna. Før hun fikk sukk for seg kjente hun at han kom og fylte opp munnen hennes. Hun svelgte unna det hun klarte og slikket så kuken helt ren. Han tok et skritt tilbake og så på henne. Hva sier tøsen nå spurte han? Hun kikket litt undrende på han før hun husket det; takk for at du brukte munnen min og tømte deg i den kvitterte hun. Hun fikk et smil tilbake, flink tøs. Hun kjente det boblet i henne innvendig, hun hadde klart å gjøre som hun ble bedt om og han virket fornøyd med henne.

Han gikk bort til sengen og satt seg og gjorde tegn til at hun skulle komme bort. Han plutselig litt streng ut så hun senket blikket. Du vet det tøs, du skal spankes og, selv om du har vært flink nå så har du ikke oppført deg helt de siste dagene. Hun kjente hvordan det sitret i henne i skrekk blandet fryd. Nei svarte hun, jeg har ikke det. Godt tøs, så vet du det i det minste selv svarte han. Han ba henne legge seg over knærne hans med rumpen i været. Hun nølte litt, men krøp likevel opp over knærne hans. Han strøk henne over rumpen en stund før det første slaget falt. Hun kvapp til og slapp ut et gisp. Ligg i ro nå tøs sa han rolig men bestemt. Slagene falt deretter raskere etter hverandre. Hun kunne kjenne hvordan det brant og bet seg i leppen for å ikke si noe. Men selv om det sved så kjente hun at det tente henne. Hun kjente hvordan kåtheten steg i henne etter hvert slag og viste at han så det godt slik hun lå. Hun rødmet lett ved tanken, og kvapp til igjen da hun fikk et ekstra hardt slag. Han hadde vist merket at hun hadde hatt tankene ett annet sted. Da han endelig gav seg var hun både øm og rød, og det rant av fitten. Han lot ene fingeren gli i sprekken og humret litt. Jasså tøsen blir kåt av å få spank. Tenkte jeg det ikke. Hun kjente rødmen stige igjen.

Han kjente etter litt mer og gav henne så beskjed om gå og kle på seg igjen. Hun var rask og gikk så ut til han igjen. Han trakk henne inntil seg og strøk henne over håret og kysset henne. Nå skal vi en tur ut sa han og rakte henne jakken. Jeg syns så tydelig å huske at tøsen ikke hadde kuler, og det kan vi ikke ha noe av. Turen gikk så ut i byen og først til byens sexbutikk. Kulene ble kjøpt og satt på plass. Det var veldig uvant, men samtidig godt. Hun hadde aldri kjent noe sånt før, så hun ble gående å bare kjenne på de til tider. Etter det var det på tide å spise. Praten gikk lett og hun koste seg virkelig. Kulene gjorde at hun satt og kjente på kåtheten hver gang hun bevegde seg, men hun likte det. I det de reiste seg for å gå lente han seg mot henne og så strengt på henne. Når vi kommer tilbake tøs så skal du virkelig få kjenne hvordan en tøs skal brukes. Hun rødmet litt men sa ingenting.

Vel tilbake fikk hun beskjed om å igjen kle av seg, og ta ut kulene og slikke de rene. Hun gjorde som hun fikk beskjed om og var nøye med å gjøre ren kulene. Da hun kom ut igjen fikk hun beskjed om å legge seg på sengen og ligge i ro. Deretter bandt han henne fast til sengen så hun lå med armer og bein i stjerneformasjon. Brystene fikk deretter ett par klaps med hånden. Hun ynket seg litt. Det sved mer enn det gjorde på rumpen kjente hun. Hun ble deretter brukt skikkelig i fitten. Klitten ble massert mens han knullet henne hardt og det tok ikke lang tid før hun måtte spørre om å få komme. Heldigvis fikk hun lov til det, og hun kom som et skudd. Da han kom sank han et lite øyeblikk litt sammen over henne. Deretter satte han seg ved ansiktet hennes og ba henne om å slikke han ren. Hun strakk tungen villig ut og slikket i seg en blanding av fittesafter og sæd inntil han var helt ren. Hun fikk kjenne kuk i alle hullene den kvelden, ble fylt opp og brukt skikkelig. Det var lenge siden hun hadde smakt så mye kuk, og fått selve så mye på en kveld før. Da natten kom var hun utslitt men lykkelig. De tok en dusj sammen og krøp deretter under dynen. Hun fikk ligge inntil han mens han lå og strøk og kysset på henne. Hun sovnet smilende og utslitt.

Hun våknet av at hun ble rettet på i sengen og hun kjente fitten bli fylt opp. Hun gned søvnen ut av øynene, men han tok tak i hendene hennes og holdt de over hodet hennes. Hun kjente hvor lett han gled inn i henne og merket hvor kåt hun var. Hun var vanligvis kåt, men nå var hun ekstra kåt kjente hun. Hun klarte ikke å holde igjen stønnene i det han økte tempoet. Brått trakk han seg ut av henne og ba henne komme ned til han. Bruk munnen din tøs lød det fra han, sug meg tom og slikk meg ren etterpå. Hun la leppene rundt kuken hans og begynte å suge ivrig. Det tok ikke lang tid før hun kjente det sprutet varmt nedover halsen hennes. Hun slet litt med å svelge unna alt, men klarte det heldigvis. Han gikk i dusjen og hun lå igjen på sengen. Hun følte seg herlig brukt. Han ropte på henne inne i fra badet, og hun skyndtet seg inn. Han hadde glemt å ta med håndkleet bort til dusjen. Hun hentet det og med et smil begynte hun å tørke han istedenfor å gi det til han. Hun ville ikke la sjangsen til å kjenne på han gå fra seg. Hun sørget for at han ble helt tørr før hun gav seg.

De kledde seg og gikk for å spise frokost. Vel tilbake på rommet ble hun igjen brukt grundig. Orgasmene ble mange, og da det til slutt ble tid for å gå fra hverandre var hun sliten, øm på rumpen og sår i fitten. Og veldig, veldig glad. Det var alt hun hadde forestilt seg og litt til.

Legg igjen en kommentar