Nakenbilder og amatørvideo.

Denne novellen er vist 7052 ganger.

HHmmmmmm…… Fikk i oppdrag av mine nye mannlige venner her inne, at de ønsket flere bilder av meg. Nakenbilder som sådan. 
Det er faktisk ganske vanskelig å ta, når man er alene, hendene er liksom ikke laaaange nok 😉 
Men jeg bestemte meg for å gjøre mitt beste, så jeg rigget meg til i sengen, med kameraet mitt, lekene mine og min nakne, nybarberte og nybadede kropp 🙂 
Jeg strevde en del til og begynne med, men ble faktisk også veldig opphisset og tent av prossesen. Tanken på at jeg skulle vise noen bilder av en dildo i fitta mi, gjorde meg kåt. 
Jeg tok ulike bilder av puppene mine, også der tok jeg bilde med en dildo mellom de. 
Jeg tok bilder når jeg trykket dildoen langt ned i halsen på meg selv og bilder av rompen min, når jeg lå på alle fire, i doggystyle i sengen min. 
Jeg tok også bilde av fitten min med kulene inne og mye, mye mer….. 
Men under denne poseringen av meg selv, ble jeg bare våtere og våtere og kåtere og kåtere, jeg måtte avslutte flere ganger fordi jeg var nærme orgasme. 
Det var da jeg fikk en ny plan! 


Jeg ville kose meg frem til orgasme med videokameraet på, det hadde jeg aldri gjort på egenhånd før, så det var vel på tide…. 
Som tenkt så gjort… 
Jeg rigget til kameraet og la meg godt tilrette i sengen med kameraet mellom bena mine og leketøyene mine innen rekkevidde. 
Jeg var i utgangspunktet steinkåt, så jeg tenkte at det skulle bli hardt å holde orgasmen unna, men på magisk måte klarte jeg å leke i 20 minutter. 

Jeg begynte litt med fingrene mine først… Neglene var lange, men velstelte. Jeg kjente at neglene mine rispet meg litt, men det gjorde ingen ting, jeg var så utrolig kåt og våt… Måtte innimellom ta fingrene opp og inn i munnen min, for å sleike i meg litt fittesafter, og ønsket at det var sed dråper jeg sleiket i meg, men ikke for det, saftene mine smaker godt…

Måtte ha litt mer fylde inn i meg, så jeg tok den store dildoen min, spredte føttene godt for kameraet, og kjørte den bestemt dypt inn i meg selv. Jeg hørte hvordan det surklet i musa mi, når dildoen sank dypt inn. Helt til bunns og fylte hele meg. Vellystige stønn slapp ut av munnen min, og jeg kjente en orgasme nærme seg igjen… Jeg avbrøt leken, for jeg ville leke mere…. Så jeg byttet leketøy igjen….

Det var utroligt pirrende å ligge der å kose med meg selv, med kameraet mellom bena. Vissheten om at jeg nå tok opp på video, på NÆRT hold, alt som foregikk med musa mi og rompa mi. At jeg, hvis jeg ønsket, kunne dele denne videoen med andre… 
Jeg brukte alle leketøyene mine, og jeg nøt hvert sekund. Jeg kunne ha kulene og dildoen i fitta mi, egget i rompa og pirre klitoris med G-punkt finneren samtidlig, alt dette mens jeg gjorde minnet uforglemmelig på video. 
Flere ganger var jeg orgasmen nær, men klarte og avbryte orgasmen, ved å skifte leketøy. 
Kroppen kokte og sitret, og musa mi var plaskvåt. Gu for en skjønn opplevelse. 
Til slutt så klarte jeg ikke å avbryte meg selv lengre, jeg ville ønske fyrværkeriet velkommen! 
Å fyrværkeriet lot ikke vente på seg! En hærlig orgasme som fikk hele ansiktet mitt til å vri seg i behag, kroppen som gikk opp i bue, som en spent fiolin, også skakningene. Hele kroppen som rister i velbehag før du kjenner at kroppen blir tung og døsig. 
En fantastisk opplevelse 😉 
Dette må bare gjentas, men da håper jeg at kanskje DU kan fortelle meg hva jeg skal gjøre? 
Det kan jeg tenke meg er 100 ganger bedre. En mann som sitter på den andre siden av web cameraet og kommanderer meg frem til en orgasme, mens han runker seg selv og fantaserer om at det er hans kjøttfulle kuk som blir kjørt hardt inn i meg…. 
Ble kåt igjen jeg nå, av å skrive dette, og fantasere…. må kanskje ta en liten hyrdestund med meg selv igjen????? 

Stor klem fra Afrodite 

PS: Håper denne historien pirret dere som leser litt også 😉 

Kanskje sees vi snart over web?

Legg igjen en kommentar