Gode straffer

Denne novellen er vist 19869 ganger.

Vekkerklokken ringte, og jeg skulle til og kaste meg etter den grusomme lyden og slå den av da noe stoppet meg. Hendene satt helt fast. Så hørte jeg en latter ved siden av meg og lyden ble slått av. Det tok litt tid før jeg skjønte hva som egentlig foregikk nå, men skjønte fort det at kjæresten min hadde bunnet meg fast, og at jeg var i hannes hender. Litt irritert ble jeg da jeg kom på at det var lørdag, min eneste fridag da jeg kunne sove lenge.
 
Irritasjonen varte ikke lenge da han la seg over meg og kysset meg lett men bestemt før han begynte å bevege seg nedover kroppen. Fra magen og videre innover lårene og ned til knærne før han jobbet seg opp igjen, men unnlot hele tiden og komme i kontakt med fitta mi. Hver eneste celle i kroppen ropte etter at han skulle ta meg og jeg skulle akkurat rope det samme, men rakk det ikke når jeg isteden ropte i smerte når han bet over den ene brystvorten og klep tak i den andre. Aldri hadde han vært så hardhendt før, men det var utrolig deilig. Han gikk over til og massere puppene mine mens han beit å slikte meg nedover halsen, noe som han vet er min svakhet.
 
Langt inne i nytelsen hørte jeg during og kjente noe som vibrerte oppåver lårene på meg. Han hadde kjøpt en ny vibrator for anledningen i str.XL. Med hendene skøyv han lårene mine fra hverandre og startet med og slikke meg forsiktig, slik at jeg så vidt kjente det. jeg holdt på å sprekke av kåthet, å ba han nå om å ta meg. Isteden kjørte han dildoen hardt og langt inni meg og satte på full styrke på vibreringene. Følelsen av å bli sprengt der nede til det ytterste var smertefullt, og jeg skrek ut. Den eneste reaksjonen jeg fikk var latter, og isteden for og ta det forsiktig begynte han og kjøre den hardt inn og ut mens han samtidlig helte på masse glidemiddel. Etter en liten stund begynte smerten og gå over til helt enorm nytelse og jeg var like nære på å komme da han dro den ut og skrudde den av.
 
Fortvilelsen var enorm, og jeg sukket skuffet. Han flirte igjen før han kom opp til meg og ga meg et kyss, så gikk han fra rommet og jeg ble liggende alene. Nå begynte det og koke over av irritasjon fra min side. Men alene i rommet og i huset som lå øde til med flere kilometer til en nabo og jeg bunnet fast var det ikke så my jeg kunne gjøre. Når han endelig kom tilbake etter noe som virket som en evighet hadde han med seg isbiter som klirret i glasset. Han satte seg på kne mellom lårene mine slik at jeg ble helt urørlig, før han igjen kleip tak i brystene og slikte og sugde på de. Den ene hånden forsvant og kom tilbake med en isbit. Forsiktig la han den mellom brystene mens lot den gli oppåver mot halsen. Kulden var som et skjokk, men også så utrolig deilig. Så jobbet han seg nedover magen og lot den sirkle rundt navlen noen ganger før han lot den gli mellom lårene. Han tok nå to nye isbiter som hele tiden vekslet mellom knærne og opp til den rennende våte fitten min før han så førte en opp mot klitten. Det ga meg helt sykt ilinger gjennom kroppen, men så brutal omgang fitta hadde fått med vibratoren var det nesten godt og få kjølt den ned litt. Da den hadde smeltet bort, la han hodet mellom lårene mine og lot tungen gli forsiktig over klitten og inn i hullet mitt. Var det noe kjæresten min kunne, så var det å sleike fitte.
 
Han jobbet lenge med svak tunge før han strammet den til og begynte og jobbe hardt over klitten. En finger ble skjøvet inn og masserte hardt på g-punktet. Uten forvarsel sugde han seg fast i klitten og begynte og bite mens han stakk enda en finger inn. Hele denne behandlingen gjorde meg på kanten til orgasme da han bråstoppet og så opp på meg. Nå var jeg så kåt at alle hemninger var borte, og jeg skrek til han at måtte ta meg nåå!
 
Han smilte bare og ga meg en nesten ondsakpsfull latter før han kom bort til øret mitt å sa at dette bare var starten på hva han skulle gjøre med meg i dag. Han løsnet nå på båndene rundt hendene mine så jeg kom fri. Av hevn reiste jeg meg opp i sengen og ga han et klaps over kinnet så han ble rød. Jeg visste at dette var det som virkelig fikk han i gang og håpet at dette skulle hjelpe nå også. Han sitter nå bare å ser på meg med et blikk som pønsket på noe djevelsk. Pluttselig hadde han fått meg over på magen og løftet rumpen min i været før jeg fikk meg et hardt slag over skinka før han gjorde det samme på den andre siden. Smerten sved hardt og jeg kauket ut. «Så bra ingen kan høre oss, for du skal virkelig få kjørt deg når du behandler mannen din på denne måten» sa han.
 
Så kjørte han kuken brutalt dypt inne i ftta, og holdt den der før han kjørte på. Han ga på i et så hardt tempo at det var helt sinnsykt. Han stønnet høyt og ga på mens han gjentatte ganger slo meg på nytt over rumpa. Jeg var nær på og komme igjen før han dro seg ut. Nå klarte jeg ikke å bli snytt for flere orgasmer og frustrasjonen var på topp, så jeg snudde meg og skulle akkurat til og kjefte da han på nytt la meg over magen, men denne gangen festet hendene mine på nytt. Jeg lå nå urørlig i sengen og kunne ikke røre på føttene mine siden han holdt fast i dem. Så hørte jeg en tube ble åpnet og noe kaldt rant nedover rumpesprekken mens han masserte seg med fingrene innover. Så da alt var klart gikk han over i nattskuffen min og hentet rabbitvibratoren min som jeg brukte mine ensome kvelder da kjæresten min brukte å reise bort med jobben. Han kjørte den hardt og brutalt i fitta mi og skrudde på roteringene og vibrasjonene på fullt. Så øm som jeg begynte å bli nå var til og med de svake vibrasjonene mot klitten harde. Mens han forsiktig presset segg inn i rumpa mi skrudde han nå på full styrke mens han etterhvert økte tempoet.
 
Jeg var nå presset opp til midt ytterste, og det føltes som om jeg skulle revne av alt jeg hadde inni meg. Men nytelsen ble bare større og større, og av det han fikk til og røre vibratoren ut og inn av fitta mi gjorde han. Det skulle ikke mange støt til av kaninørene på klitten før jeg skrek ut i min største orgasme noensinne. Hvor lenge den varte aner jeg ikke, men når jeg da kom til meg selv igjen kjørte han fortsatt på bak der og fra pusten hans og dømme så hadde han mye og gi enda. Og sånn fortsatte det, jeg kom flere ganger og var nesten helt ute av bevisthet da han stoppet opp, dro ut vibratoren, løsnet båndene og la meg over på magen før han la spruten treffe mellom puppene mine.
Vi var begge nå helt utkjørt, svetten rant og pusten var ute av kontroll. Når vi hadde kommet oss tilbake til hektene igjen, så hvisket han i øret mitt: «Jeg håper du nå har lært og være ei lydig jente for gutten din, viss ikke kommer det konsekvenser vet du».
 
Jeg kan ikke akkurat si at jeg har vært lydig etterpå, snarere tvert i mot, og det har det kommet flere sinnsykt gode straffer av.

Legg igjen en kommentar