Mine to første ganger

Denne novellen er vist 19589 ganger.

Du vet hvordan det er første gangen man har sex med en ny person? Den høye pulsen, varmen, svetten og en kåthet som er til å dø for? Vel…jeg har på en måte hatt min første gang to ganger med samboeren min.

Første gangen var egentlig helt tilfeldig, vi hadde truffet på hverandre kvelden før.Jeg synes han var artig, og kontaktet han. Vi avtalte tid og sted, traff hverandre for en bli-kjent øl eller noe, og da han forsto at jeg ikke hadde råd til taxi, men måtte gå (nesten to timer) hjem, tilbydde han meg å kræsje hos han. Helt harmløst, ikke noe indikerte på at vi skulle ha oss.

Men en times tid senere lå jeg på en madrass og knuga puta hans, siden den var mykere enn den han hadde gitt meg. Etter mye kødding og sliting i den jævla puta ble vi enige om å dele den, med andre ord enige om å ligge jævlig tett for en putes skyld. Igjen var alt harmløst, fortsatt en kompis-tone.

Men uten å være klar over det, avslørte jeg etter fem minutter en av de tingene som gjør han halvveis hjelpesløst kåt. Å ligge i skje(!) Det var en anelse vanskelig å ignorere pusten hans i øret mitt, så jeg snudde meg noe så inn i helvete sakte for å se om han faktisk var tent, slik jeg trodde.
Joda, han var i og for seg ganske klar han, men han har i senere tid fortalt meg at det var stønnet mitt under vårt aller første kyss som virkelig kasta han ut av balanse. Så, småfulle og småfnisete som vi var, ble det litt morsomt, en del utforsking av hverandre og mye kveling av lyd for ikke å vekke broren hans i rommet ved siden av.

Men den "andre første gangen" var virkelig noe for seg selv. Jeg har alltid trodd jeg har vært litt for mye på kanten for de fleste, i og med at jeg setter pris på å bli holdt nede og sånt småtteri. Men her var en kar som viste seg å være villig til å prøve alt jeg måtte ønske (så lenge det ikke var ulovlig, selvfølgelig). Jeg har jo hørt om choking og folk som liker et lite dask på baken, men jeg visste ikke at jeg av alle mennesker VIRKELIG likte det!
Jeg ble vel litt skremt med en gang han la handa om halsen min, men kåtheten tok fort overhånd da han stirret på meg med noen av de mørkeste og kåteste øynene jeg noensinne har sett. Og når han da lente seg fremover og fortalte med dyp og hes stemme hva han skulle gjøre med meg inn i øret mitt, trodde jeg jeg skulle dø. Der og da kjente jeg for første gang at det rant fra fitta mi og nedover rumpa.

Og når han først hadde fått meg så inn i helvete kåt, gjorde det meg ingen verdens ting å få et par klaps på baken, eller at han ga meg småharde bitt på halsen. "Desverre" for meg fant han også ut at ved å være uhyre forsiktig i berøringene og ved å be meg holde kjeft når jeg ba om mer, ble jeg nær ved å miste kontrollen. Jeg tror aldri jeg har kommet så mye som den natta, for han ga seg ikke før etter seks timer, og vi begge var for slitne til å fortsette.

I ettertid har det blitt en del merker både her og der, og jeg har aldri opplevd kåthet og begjær på samme måte med noen annen. Han er den deiligste mannen jeg noensinne har blitt knulla av, og jeg skal nyte det så lenge jeg kan!

Jeg har i alle fall lært at dersom man er nyskjerrig på noe, og man er sammen med en man stoler på, kan sex plutselig bli noe helt annet og ti ganger bedre. Kanskje noe

Legg igjen en kommentar