Han sover…

Denne novellen er vist 57802 ganger.

Med lette fingre hjelper jeg Trine å trekke dynen av Harald.

Sakte og så forsiktig som mulig, for er det en ting vi absolutt vil unngå så er det å vekke ham.

Det er jo meningen å vekke ham, bare ikke riktig enda.

Sakte glir dynen nedover kroppen hans og avslører et solbrunt bryst og en veltrent mave, før dynen ett øyeblikk henger seg fast.
Ett lite løft hjelper den forbi hindringen og ett øyeblikk senere kommer tuppen av Haralds pikk til syne.

 

Der den ligger halv stiv oppover maven hans er den ett vakkert skue. Selv i halv slapp tilstand er den imponerende å se til, så tykk at jeg tviler på at jeg greier å gripe rundt den med to fingre og lang nok til å fylle opp de fleste. Og det er i den nåværende tilstanden, men jeg mener å ha lest at de som er store ikke vokser så mye når de blir stive.

Jeg håper det, for dette er noe oppimot det jeg kan greie.
Jeg kjenner ett lite stikk i maven, frykt eller forventning, eller kanskje en lett blanding av begge deler.

 

Et lavt knis fra Trine gjør at jeg kikker bort på henne, hun hadde nok sett forskrekkelsen i ansiktet mitt, for hun jobbet hardt for ikke å bryte ut i latter.

Som for å understreke at den ikke er farlig, stryker hun over pikken hans forsiktig, omtrent slik man klapper en søt liten kattunge.

Prøvende strekker jeg ut en arm og stryker en vell manikyrt negl nedover langs undersiden av pikken.

 

Uten ett ord reiser Trine seg opp og kler lydløst av seg alle klærne.

Selv blir jeg liggende å stryke fingeren opp og ned langs skaftet samtidig som jeg stirrer fascinert og lure på om jeg kommer til å få kjenne den inne i meg. Bare tanken på å bli fylt helt opp får det til å krible mellom bena mine.

Men, det er dessverre ikke min avgjørelse, jeg er bare er for å gi Trine en hjelpende hånd jeg.

Jeg må jo innrømme at jeg håper hun ønsker mer enn en hånd til hjelp.

Lengre rekker jeg knapt og tenke, Trine kommer opp i sengen igjen, like naken som den dagen hun ble født.

Lydløst legger hun seg ned igjen og bøyer hodet over maven hans.

En rosa tunge glir over de rødmalte leppene og stryker ertende over kukhodet.

Reaksjonen kommer umiddelbart, pikken beveger seg, svulmer opp og på rekordtid er den stivnet helt til.

Lettet ser jeg at den vokste seg ikke så mye større, jeg tror nok fortsatt at jeg skulle kunne greie å få den på plass.

 

Prøvende griper jeg om roten og kjenner at den er akkurat så hard som den ser ut, samt at jeg nesten greier å gripe rundt den. Rolig begynner jeg å stryke over ham, øynene glir igjen og jeg legger meg ned på siden og blir liggende å nyte følelsen av hans lem mot mine fingre.

En munn omfavner en av fingrene mine og en leken tunge gjør en rund dans.

Jeg bare smiler uten å åpne øynene.

Trines hår kiler meg på kinnet når hun bøyer seg over meg. Leppene hennes berører øret mitt, og hun hvisker:

          Har du lyst til å smake?

Om jeg har lyst???

Jeg nikker forsiktig, samtidig som jeg løfter meg opp på albuen.

Trine har begynt å slikke ham igjen, men hun holder seg på den ene siden, overlater den andre til meg.

Jeg kjenner jeg er tørr i munnen og må svelge ett par ganger før tungen glir over leppene og strekker seg mot pikken.

Den er varm, hard og føles levende som bare ett skikkelig manne lem kan føles.

Øynene mine glir igjen, av en eller annen grunn nyter jeg alltid best med øynene lukket og dette er en situasjon jeg så absolutt har til hensikt å nyte.

Tungen min glir rolig opp og ned langs skaftet, tungetippen glir over det lille hullet på tuppen og jeg kjenner smaken av en liten salt dråpe som har presset seg ut.

Det er nok til å sende ett lyn av opphisselse gjennom kroppen min og ett øyeblikk er jeg nær ved å gape over å se hvor mye jeg greier å få inn i munnen.

Jeg greier å beherske meg, men det er med ett nødskrik.

Den jevne og rolige pusten tyder på Harald fortsatt sover og det er i hvert fall ikke min oppgave å bestemme når han skal våkne.

Tungen min treffer Trines, først streifer de bare så vidt borti hverandre, så glir de lekende nedover sammen.

Jeg kjenner leppene hennes presse mot mine, før vi ett øyeblikk glir vekk fra den lengtende pikken for å overgi oss til ett herlig kyss, slik bare kvinner kan kysse.

 

Brått kjenner jeg en hånd som glir oppover under skjørtet og begynner å stryke over musa mi utenpå trusa, jeg stønner mot Trines munn, vil skrike høyt av kåthet, men vil ikke at Trine skal merke noe, redd hun blir sint og da stopper det deilige som skjer mellom mine ben.

Myke fingrer stryker sakte og forsiktig over musa mi, jeg kjenner fuktigheten har trukket igjennom stoffet og fingrene glir lett frem og tilbake. Jeg kysser Trine dypere, suger tungen hennes inn i munnen min og hun blir med på leken. Lekne kvinnetunger slikker myke lepper, pirrer og erter, mens en varm pekefinger har funnet veien på innsiden av trusen min. Jeg vrir forsiktig på meg, mest for at Harald skal forstå at jeg liker det han gjør. Herregud, det føles som om fingeren er satt i brann, så deilig er det. Den glir forsiktig frem og tilbake og når den treffer tappen min kan jeg ikke noe for det, men kroppen min rykker til et kort sekund, men nok til at Trine merker det.

Hun stopper å kysse meg og jeg tenker at nå er alt over. Trine snur seg mot Harald og hvisker at hun vet han er våken. Han åpner øynene forsiktig, men fingeren stopper ikke å stryke over mine hovne kjønnslepper. Det pipler safter av meg og jeg har store problemer med å ligge stille. ”Fortell hva du gjør med henne” Trine smiler mot meg og jeg kunne ha jublet høyt så glad ble jeg. Og Harald forteller. ”Fingrene mine glir over våte, hovne lepper, det er trangt, vått og deilig varmt og jeg lengter etter å kjøre min store pikk dypt inn i henne”. Trine stønner og det gjør jeg også. Bare tanken på at jeg skal få kjenne denne enorme staken inni meg tenner meg enda mer.

Trine begynner sakte å kle av meg. Kysser den nakne, glovarme huden min som kommer til syne. Brystvortene mine står stive som bringebær og hun suger dem forsiktig, tungen ruller over dem og vortene er nesten ømme så stive er de. Jeg blir skjøvet forsiktig ned på ryggen, de deilige fingrene i musa mi blir borte og jeg kikker over mot Harald. Han smiler til meg, hjelper Trine med å fjerne de siste plaggene mine og endelig ligger jeg naken og våt fremfor dem.

De bøyer seg ned over meg og slikker og suger på hver sin brystvorte, de kysser hverandre og det er pirrende å se tungene deres leke med hverandre. Jeg stryker over kroppene deres. Trine så myk så kvinnelig så varm og deilig, Harald så mandig, muskuløs og perfekt. De lekne tungene deres fortsetter å slikke min glohete kropp. Magen min trekker seg sammen når våte striper blir tegnet nedover mot min lengtende mus. De tar bena min og drar dem forsiktig til side, jeg kjenner musa mi åpner seg, vet at det er veldig vått der og jeg kjenner det renner en dråpe ned mot rumpehullet mitt.

”Jeg vil så gjerne slikke deg, kan jeg?” Trine så spørrende opp på meg, om jeg ville? Aldri i livet om jeg ville nektet henne, men jeg klarte ikke annet enn å nikke til svar. Hun la seg godt til rette mellom mine ben tok fingrene sine og lot de gli sakte opp og ned i sprekken min, jeg stønnet høyt av nytelse. Det er spesielt med en kvinnes følsomme fingrer, de er myke på en helt annen måte enn en mann sine. De virker nesten levende der de utforsket musa mi.

”Sug meg, herregud så deilig det er å se på dere”. Harald satt på kne ved siden av hodet mitt og den store pikken hans vippet fristende opp og ned foran øynene mine. Jeg klemmer ballene hans forsiktig med den ene hånden. de var tunge og myke, den andre holdt rundt pikken hans, det vil si, jeg klarte ikke å gripe rundt hele så tykk var den. Jeg drog forhuden tilbake, tungen min slikket ham fra pungen og opp til pikkhodet hvor den lekte og pirret ham forsiktig. På undersiden av hodet, akkuratt der hvor forhuden er festet i en tynn ”streng” lot jeg tungen min gli og banket lett. Reaksjonen uteble ikke, han stønnet at han ville komme om jeg fortsatte slik. Jeg frydet meg inni meg. Dette var deilig, selv om han var stor. Han tok tak i håret mitt og ville presse seg inn, men jeg holdt igjen. Lot pikkehodet hans gli sakte inn i munnen min, tungen gle rundt og over hele tiden. Det rant litt salte dråper av ham hele tiden.

Trines fingrer gled ut og inn av meg. Tungen hennes lekte på klitorisen min, hun stønnet og slikket meg så jeg holdt på å bli gal av begjær. Blikket hennes var festet på oss der jeg sugde mannen hennes. Det glimtet til i øynene hennes av kåtskap og hun likte det hun så. Munnen hennes lukket seg om klitorisen min og jeg hadde store problemer med å konsentrere med om Harald. Han presset seg lenger og lenger inn i munnen min og jeg forsøkte så godt jeg kunne å ikke la tennene skrape borti ham, det var ikke enkelt all den tid han var så stor, men etter lydene hans å dømme klarte jeg oppgaven med glans. ”Han nærmer seg, jeg ser det” Trine sluttet å slikke meg et øyeblikk, Harald skjøt underlivet frem, hodet var kastet bakover og han stønnet at han nærmet seg.

Jeg klemte helt nede ved roten av pikken hans for å stanse orgasmen, var ikke klar for at han skulle komme enda og visste at jeg ville klare å gi han en voldsom orgasme om jeg holdt igjen litt for ham. han stønnet at det pirret i hele kroppen hans, det kjentes ut som om han skulle eksplodere, men jeg holdt presset litt til, slikket undersiden av pikkhodet og så slapp jeg tommelen. Han skrek høyt i det han kom som en vulkan inni munnen min. Aldri har jeg fått så stor mengde sæd å svelge noen gang, men aldri har jeg sugd en som var så stor heller. Han pumpet løs i munnen min og jeg følte at jeg svelget og svelget, han smakte himmelsk deilig og takknemmeligheten i øynene hans når han så på meg var takk nok i massevis for min del.

Jeg la meg tilbake, litt sæd rant ut av munnviken min men jeg slikket det i meg. Harald sank ned ved siden av meg og lurte på hvor jeg hadde lært å suge slik? ”naturtalent” svarte jeg og smilte. Jeg var nå blitt vanvittig kåt og ville ha mer. Jeg la meg i 69 over Trine og lot henne få musa mi over ansiktet sitt. Hennes herlige, våte glatte grotte lå åpen og deilig foran øynene mine. Hun var himmelsk våt og det var bare å forsyne seg. Lekende kvinnetunger i våte mus, ikke rart Harald snart var klar med en praktfull ståpikk igjen.

Jeg jublet inni meg når jeg forstod at det var jeg som skulle få pikk. Han stilte seg bak meg og Trine stønnet at han måtte knulle meg, knulle meg hardt og vilt og deilig. Heldigvis hadde Trine slikket meg deilig å lenge så våt nok var jeg, trodde jeg da. Aldri hadde jeg hatt en så stor redskap inni meg, men det sitret i kroppen bare ved tanken.

Jeg kjente fingrene til Trine åpnet meg opp og tuppen på pikken til Harald ertet åpningen min. ”Herregud så deilig”. Harald stønnet, Trines hånd smårunket ham og tungen hennes lekte mykt med pungen hans. Han presset seg forsiktig inn i meg, herregud han var så stor. Ikke engang hodet klarte han å få inn uten at det sved å gjorde vondt. Han forsøkte igjen forsiktig, men stønnet at det ikke gitt. ”Hun er for trang, jeg kommer ikke inn!” Da tok Trine frem litt glidemiddel, smurte musa mi og Haralds pikk. Jeg ville ha ham inni meg og bestemte meg for ikke å gi meg. Han presset på og nå gled han deilig innover i meg. Jeg slappet av så godt jeg kunne, han holdt meg om hoftene og hvisket at det var deilig. Jeg ble sprengt. Jeg var så fylt opp av pikk som jeg aldri før hadde vært, jeg torde knapt puste så redd var jeg for at det skulle gjøre vondt. Han trakk seg litt ut og presset seg så inn igjen og nå bunnet han. Han stod rolig en stund slik at jeg skulle føle hvordan det var å ha han inni meg.

Det sitret og brant i kroppen min, jeg beveget meg forsiktig og han begynte sakte å knulle musa mi. Jeg fant takten hans og måtte presse hodet ned i puten for ikke å skrike høyt når Trines tunge lekte med fitta mi mens Harald knullet meg.

”Knull henne hardt, la henne hvordan en skikkelig pikk skal være” Trine var bestemt i stemmen. Jeg skrek ”nei”, men ble holdt fast av Harald. Han begynte å kjøre den store pikken hardt ut og inn av meg, jeg skrek men Trine var der og presset musa si mot munnen min for at jeg skulle være stille. Jeg kjente jeg var plaskvåt og nå gled pikken bare deilig hardt ut og inn. Han knullet meg hardere og hardere og jeg kjente jeg ville komme snart. Han merket det han også for han ba Trine om å slikke meg mer. Da eksploderte jeg over pikken til Harald og han kom med et brøl han også. Han pumpet meg full av deilig sæd og Trine slikket i seg mine safter som piplet ut.

Harald trakk pikken sin ut og sendte en siste ladning utover rumpa mi og ansiktet til kona. Fingrene mine masserte Trines klitoris og plutselig gitt hun opp i bro og kom med et skrik hun også.

Varme, svette kropper lå som en dynge midt i sengen. Slitne, varme, men ganske så tilfredse lå vi tett for å få igjen pusten.

Jeg snudde meg mot venninnen min og smilet hennes var ikke til å ta feil av. ”Nå hvordan var min kjære mann til å knulle, er han ikke like deilig som jeg alltid har sagt kanskje?” Hun kikket frekt på meg og jeg smilte tilbake og måtte si meg helt enig. Harald lå bare med et salig glis om munnen, men en stor, slapp pikk oppover magen. En pikk jeg aldri tidligere har kjent maken til, men som jeg håper jeg får lov å kjenne en annen gang.

Legg igjen en kommentar