Min brors nabo..

Denne novellen er vist 16376 ganger.

Jeg hadde et viktig arbeid jeg måtte ha fred og ro til å arbeide med, og tenkte først installere meg på et høyfjellshotell. Utenfor sesongen er det ingen steder så stille og døde som der. Men min bror i Drammen sa   «bruk huset vårt mens vi er i Spania. Der vil du ikke bli forstyrret, hvis du da ikke forteller Gud og Hvermannsen at du bor der. Og vi slipper å be noen passe blomster og post.»

     Så jeg lot mobilen ligge på kontoret, tok toget til Drammen og rykket inn i 2 etasjes rekkehus med kjeller. Der var det med årene tilkommet gjesterom, sauna, og datarom i tillegg til den opprinnelige vaskekjeller og boder. Jeg okkuperte kjelleren, den var stille og selv ikke naboenes unger forstyrret meg der. Det kombinerte data og hobbyrom var bygget inne i vedboden på den andre siden av rekkehusets felles rømningsvei.

     En torsdag da jeg var ferdig med dagens økt og krysset korridoren for å låse meg inn i selv huset, ble jeg antastet. Av en dame som slynget armene rundt meg og trykket en varm åpen munn mot min. Jeg reagerte visst ikke på riktig måte, for damen slapp taket, oppdaget at jeg ikke var min bror og sa «unnskyld» meget forfjamset.

     Her nede i mørket hadde hun tatt feil av min bror og meg. Vi har som brødre flest også en overfladisk likhet. Jeg mumlet noe om at hun sikkert hadde tatt feil av ham og meg. Men jeg bodde altså her mens Marie og Jacob var i Spania. Damen presenterte seg som Louise og bodde lenger bort i husrekken. Hun var fryktelig lei hvis hun hadde skremt meg.

     Jeg var opplagt på en spøk og sa at slik en skremsel måtte da sendes tilbake, la armene om Louise og ga henne kysset tilbake. Det ble lenger enn planlagt. Louise satte visst pris på det, hun smakte godt, kysset smakte godt og ble litt dypere enn tenkt. «Værsgo», sa jeg og smilte varmt da jeg endelig fikk sluppet henne.

     Jeg var blitt litt nysgjerrig på forholdet mellom damen og Jacob og spurte om hun bodde alene. Louise tolket det litt annerledes og trodde at jeg ville på besøk. «Ja og nei, min mann arbeider i Dubai for tiden, så det er blitt litt ensomt. Så kom bare på besøk. Hva med en drink i kveld ?» Dette var en forslag jeg ikke hadde noen grunn til å si nei takk til, så jeg svarte at hun fikk komme og banke på min kjellerdør når det passet henne, etter syv.

     Jeg tok en joggetur bort til det nærmeste senter, kjøpte en blomsterkvast; tok en dusj og skiftet til litt penere men på ingen måte stivt antrekk. Presis klokken nitten banket det på døren, jeg låste og fulgte Louise bort korridoren.

     Vi fikk en hyggelig aften over en flaske vin. Ja, vi tømte nesten to flasker mens vi snakket om løst og fast, oss selv og verden rundt oss. Men ikke om Jacob. Louise var sykepleier med avdelingsansvar på Sentralsykehuset og hadde sterkt varierende vakter. Ved ellevetiden fikk min vertinne et pent godnattkyss og en invitasjon til å besøke meg for å dele en ny flaske vin neste kveld. Ja, det ble da til et kyss på hvert kinn, men lenger strakk ikke intimiteten seg.

     Jeg arbeidet videre på mitt prosjekt det meste av neste dag, men fikk handlet inn vin og litt snacks i en velfortjent pause.

     Da klokken var nitten banket det på kjellerdøren. «Praktisk med slike snarveier, da slipper eventuelle overnyssgjerrige naboer å se noe» kommenterte jeg og Louise rødmet dypt. Jeg ønsket henne velkommen med et lite kyss på kinnet. Hun så seg overrasket rundt, hun hadde visst aldri hadde vært inne i kjelleravdelingen. Da sa jeg at for godt naboskaps skyld kunne vi kanskje holde oss her nede i «min domisil». Her var da både stoler og bord og hjertevarme.

     Jeg hentet glass og flasker oppefra og vi fortsatte vår hyggelig samtale fra kvelden før. Louise var dobbelt interessant, hun hadde både hode og kropp. Men det ble ingen omfavnelser av noe slag. Selv om tankene mine kretset om hvordan hun ville være å favne om og jada, også ligge med. Men altså ingen fysiske utforskninger eller befølinger av kroppenes utbulninger. Brystene hennes var fristende store og lekre å se på, baken hennes så deilig fast ut, maven hennes syntes behagelig rund og jeg tenkte også på hvor godt det ville være å være meg hvis hun utforsket min utbulning. Men vi beholdt hendene for oss selv og snakket heller ikke om hverandres personlige fysikk.

     Men jeg fikk fortalt Louise at jeg kunne komme til å få lyst på henne om hun ble lenger. Men vi var begge halvfulle og for meg var det arbeidsdag også lørdag, så nå klokken elleve var det sengetid, i alle fall for meg. Jeg tror hun forstod meg, uten å bli fornærmet hverken over antydningen eller den eventuelle avvisningen. Jeg fulgte henne helt til hennes dør. Vi kysset fortsatt pent på begge kinn.

   Da hun gikk inn til seg, spurte hun at jeg ville komme til frokost neste dag, var ni passe tid?

 

***

     Klokken ni banket jeg på hennes kjellerdør, edru. Vi spiste frokost etter et søtt velkomstkyss, vi avsluttet frokosten med et pent og forsiktig munn-mot-munn-kyss. Klokken var da blitt ti på formiddagen. Over en ekstra kopp kaffe i stuen, bemerket Louise helt en passant at nå var vi begge både edruelige og edru, så nå som hun var vert, ville hun gjennomføre en guidet tur i huset. To ting slo meg, først hvor forskjellig to like hus kan innredes, dernest at det ikke virket som det egentlig bodde noen mann i huset og kommenterte det. Nei da, jeg hadde rett, hun brukte sin bror som var ute i verden som reisemontør som alibi for uønskede mannspersoner. Han hadde likevel hennes hus som base en gang imellom. Om jeg forstod?

     Jeg følte meg så lettet over bekjennelsen at jeg var tett ved å omfavne Louise og kysse henne. Men hvordan ville hun mon ta den slags aktivitet? Min svigerinne og bror skulle komme hjem på søndag og jeg flytte tilbake til Oslo. Men kanskje Louise ville spise middag sammen med meg en dag neste uke inne i byen? Det passet oss begge på onsdag. Jeg ringte «Hansken» for å sjekke om det var et ledig bord for to. Det var det selvfølgelig, vi ble enige om å møtes der klokken halv åtte.

     Over den bedre middag vi nøt, snakket vi litt mer privat. Og jeg kunne ikke la temaet Jacob være unevnt. Det var den gamle historien om at hans kone ikke forstod ham, i alle fall ikke gav ham den sex han hadde lyst på og/eller behov for. De hadde møttes en dag han var på sykehuset til en kontroll og oppdaget at de var naboer. Jacob trodde på historien om mannen i Dubai, så han var nok sikker på at de begge utøvet gode gjerninger i seng sammen. For Jacob gav Louise de lengder kuk og intim varme hun trengte og hun hadde heller ingen skrupler overfor Marie. Jacobs besøk var på dagtid når hun hadde fri og Marie var på jobb. Og brukte kjellerdøren…

     Jeg skulle følge henne til stasjonen, men først måtte jeg hente noen papirer på kontoret for å ta med hjem. Louise ble med for å se hvor jeg jobbet. Mens vi var der streifet jeg brystet hennes og plutselig var vi midt inne i en intimere clinch, med noen dype kyss i startfasen. Resultatet før vi gikk fra kontoret var at mine truser var fulle av sæd hun hadde kjælt ut av meg mens jeg hadde kjent Louises orgasmer bølge og strømme om fingrene mine. Vi var plutselig blitt veldig intime venner og hadde oppført oss som tenåringer. Og jeg sa dristig at hadde jeg visst at det ble slik, burde vi nå hatt natten til rådighet. Louise bare smilte.

     På veien til stasjonen fortalte jeg at jeg skulle til Odense og holde et foredrag fredag om tre uker. Ville det passe henne å bli med fra torsdag morgen til søndag kveld, så var hun velkommen. I så fall ville jeg ordne med fly og hotell. Vi skiltes på perrongen. Uten kyss. Men jeg fikk mobiltelefonnummeret hennes så jeg kunne ringe for bekreftelser. Da jeg ringte neste dag hadde hun fått sjekket at hun kunne ta fri fra sykehuset disse dagene. Og at en kollega tok hennes vakter. Jeg lovet å ordne billetter og hotell. Og at jeg ville ringe henne i begynnelsen av den uken vi skulle reise for at vi kunne bekrefte for hverandre at alt var i orden. I mellomtiden var jeg på en planlagt utlandsreise, sammen med kollegaer.

 

***

     Vi møttes på Gardermoen torsdag morgen for å ta København-flyet. Reisen begynte litt tregt, flyet hadde hjulfeil, andre morgenfly var fulle så vi måtte bare vente til reparasjon var foretatt. Vi satt på en benk og visste ikke riktig hvordan vi skulle bete oss. Jeg var fortsatt flau over kontorsexen vår og egentlig litt småskjelvende for hva jeg hadde begitt meg ut på. Dra på en slags knulletur med elskerinnen til broren min, var jo ganske vågalt.

     Men etter hvert kom vi både til København og med tog direkte fra Kastrup til Odense. Hotell Plaza lå skrått overfor stasjonen og i et surt høstvær var det heldigvis kort å gå. Vi fikk et værelse med utsikt over Kongens Have, en stor deilig, passe hård dobbeltseng og en ballsal til et baderom. Klokken var rundt to på ettermiddagen. Jeg måtte ut på badet en tur. Da jeg kom tilbake, så lå Louise under dynen og smilte søtt til meg og inviterte meg til en liten hvil etter reisen.

     Jeg befridde meg for sko, skjorte, slips, bukser og sokker. Og la meg ved siden av henne. «Ikke vær så blyg da», sa Louise, strakte ut en hånd og trakk meg nær seg. Jeg kjente at hun var helt naken og fikk av meg trusen også. Kroppsvarmen gjorde veldig snart sin virkning på meg, jeg kjente lemmet reise seg mot Louise, hun kjente det samme og startet å kysse meg. Vi kysset dypere og dypere, kroppene klistret seg sammen, forventnings-svette. En hånd gled ned og i den våte sprekken, fant klitten, fant hulen, fant punkter, fant gjenklang.

     Det ble lenge før vi fant hvile. Men vi kom opp av sengen tidsnok til å spise middag før kjøkkenet på hotellrestauranten stengte. Da hadde vi elsket, knullet, pult, slikket, suget, lekt sammen nonstop i fem timer. Middagen ble ingen matorgie, men vi delte en flaske vin på toppen av et par «kir-royal» til hver mens vi ventet på maten. Hvilen kom da vi igjen var på rommet. Vi sluknet i utmattelse før vi ante det.

     Fredag var dagen jeg skulle holde mitt foredrag om «relasjonsbygging over landegrenser». . En helt annen sfære enn den relasjonsbygging Louise og jeg hadde utøvet torsdagen med den uventede start fire uker tidligere. Louise sørget for at relasjonsbyggingen ble fortsatt med en fellesdusjopplevelse og et morgenknull på badet – før frokost. Jeg var på seminar det meste av dagen, mens Louise besøkte sentrale bydeler inklusive H. C. Andersen-muséet. Der beskuet hun selvsagt også den berømte sengen Danny Kaye noen menneskealdre tidligere hadde lagt seg i. Men jeg var ferdig med alle plikter klokken fire og da gjenstod av det jeg offisielt skulle gjøre i Odense, bare å delta i en middag lørdag kveld.

     Louise hadde blitt tent og inspirert av sengen på muséet. For hadde forfatteren overhode hatt noe sexliv? Til tross for alt han skrev, var det bare den romantiske historien om den svenske sangfuglen som ble funnet verdig å skrive om. Louise lurte på om hvordan en sengeseanse med nasjonalklenodiet Andersen kunne blitt til. På museet hadde hun spurt om Andersens sexliv men ble tatt for å være en norsk idiot.

     Jeg erklærte at Andersen ga jeg da blaffen i, så lenge Louise ville ta seg av meg og mine kjente og hittil ukjente behov og utvikle mitt kjennskap til hennes erogene soner. Vi fikk tid til å spise middag på en italiensk restaurant nede i gågaten, men ellers var det varianter av sengekos og drikking av safter og «sjampis» som ble tidtrøytet.

     Lørdag var vi ikke lenger tid borte fra rommet og sengen enn hotellet trengte til å re opp før vi rotet alt sammen til igjen. Det virket som vi begge hadde like stort behov for å ta igjen for lange tiders uteblitt sexliv og hadde det hyggelig på alle måter.

     Jeg var borte på min seminar-middag og kom sent tilbake til hotellet. Louise møtte meg i en neglisjé hun hadde kjøpt fredag. Nå gikk det opp for meg en riktigere betydning av neglisjerbart. Hun kledde meg naken plagg for plagg og nøt visst synet av at jeg ble tydelig mer og mer kåt på henne. Jeg fikk et lite pusterom for å børste tenner og klarte sågar å få tisset før jeg kom tilbake til henne. Hun hadde spist en bedre middag på min regning, sa hun, men ettersom det ikke var noen enslige menn å flørte med i restauranten hadde hun gått opp på rommet og sett en knullefilm på tv-en.

     Den hadde inspirert henne til å barbere seg helt bar i skrittet, mens hun ventet på meg, med min høvel og barberkrem og tatt det siste med sitt miniapparat. Jeg ville kanskje kjenne hvor glatt hun var blitt? Jeg kjente da gjerne, hun var blitt glatt som en barnerumpe, ikke et strå av hår var tilbake. Jeg strøk opp og ned, rundt og inn, dypt inn. Den nydelige kombinasjonen av silkeglatt hud og våt fitte gjorde at lemmet mitt stod som en stokk ut i luften.

     Louise hadde fått en inspirasjon til som hun nå ville prøve ut med meg. Hun ville ha meg inn i rumpehullet. Det måtte da passe nå jeg var anstendig stiv? Louise hentet et kondom i tolettvesken sin og en tube glidekrem og kommanderte meg på rygg. Hun tredde kyndig kondomet på plass og ba meg smøre henne inn og massere en åpning å komme inn i. Jeg kjente ringmuskelen slappe litt av og sa at nå hadde jeg gjort mitt beste.   Det hadde jeg selvfølgelig ikke, for det beste kom etterpå.

     Louise tredde seg ned på lemmet som om hun ville ri meg der jeg lå. Jeg var stiv nok, lemmet var tykt, men glidekremen gjorde at jeg kom inn. Hun satt stille lenge, gled lenger ned på meg, umerkelig strammet ringmuskelen seg. Jeg kjente at den trykket, lemmet ble nesten smertefullt blodfylt, tykkere og enda stivere fordi muskelen virket som en penis-ring.

     Jeg begynte å kjæle klitten, sprekken og skjedeåpningen med en hånd og nå kom orgasmene strømmende på. Men ellers var det Louise som hadde styringen. Hun begynte å ri på kuken og lot ringmuskelen gjøre det skjedemusklene hennes ville gjort, nemlig få meg til å gå inne i henne. Det var en herlig pirrende følelse å ligge slik med en hånd i og rundt fitten samtidig som kuken fikk behandling. En nydelig avveksling og en opplevelse som burde kunne gjentas.

     Om vi begge skrek høyt, eller om det bare virket slik i en felles orgasme vi stønnet ut, vet jeg ikke. Men vi hadde ikke skreket så høyt at unnsetning kom løpende. For om noen hadde vært på gangen, hadde de uansett hørt oss. Etter rumpeseansen, fikk jeg kondomet av og vasket hendene før vi fortsatte kroppsvæske-utvekslingen.

     Søndag ettermiddag lå vi for siste gang i det som for oss nå var blitt til eventyrets seng eller «H. C. Andersens Seng». Jeg lå på ryggen og Louise satt ridende med det ømme, men fortsatt kampdyktige lemmet mitt på plass høyt inne, men nå i skjeden. Jeg bare nøt å være der også, da Louise spurte om jeg lå godt.

     Javisst gjorde jeg det. Hun fortsatte da med at hun måtte bekjenne å ha løyet for meg. Og at jeg lå der jeg lå var en slags følge av en «krigslist» hun og Marie hadde lagt før Spania-turen. Hun hadde da godt visst hvem jeg var da hun omfavnet og kysset meg i kjellerkorridoren. Og hun hadde heller aldri ligget med Jacob, ikke tenkt tanken en gang. Men hennes gamle skolevenninne Marie hadde fortalt om at Jacob var god i sengen og antydet at siden vi brødre var så like, kunne kanskje lillebror Henrik ikke var så blyg likevel og kanskje noe for Louise? «Stille vann er jo ofte dypt» hadde Marie sagt. Så jeg var blitt testet og funnet god, absolutt god nok for Louise.

     Jeg lå der og nøt fortsatt, lemmet mitt slaknet seg ikke en millimeter av opplysningen. Tvert imot, jeg var virkelig lettet over at jeg ikke hadde overtatt min brors elskerinne. Jeg våknet til virkelig liv og sa til Louise at et slikt nederdrektig renkespill bare kunne straffes på en måte, ved en real rundpuling. Louise krabbet av meg og stilte seg på kne med baken i været og spurte om hun ikke fortjente noen rapp bak først. Et dask på hver rumpehalvdel smalt så hårdt at fingrene mine satte røde merker som holdt seg i dagevis. Deretter kom knullet. Etterpå sank vi sammen i et dypt kyss og sluknet, innfiltret i hverandre.

     Det var så vidt vi nådde toget, men kom hjem til Norge i god behold, som kjærester. På Kastrup kjøpte jeg en stor eske «Fortuna» og ba Louise gi den til Marie med takk fra den takk- nemlige svogeren.

     Hun skulle også hilse og si at de begge var tilgitt

Legg igjen en kommentar