Hos legen

Denne novellen er vist 21137 ganger.

Jeg våknet tidlig i dag…….. Torsdag, – i dag skulle jeg til min lege kl 10.00, både gleder og gruer meg……..
I det jeg kjører sitter jeg faktisk og drømmer meg vekk i min lege, med en tanke på hvor vakker og sexy han er, samtidig er jeg redd, for at han skal kunne avsløre meg, i mine tanker om ham……..
Jeg banker spent på døren,  hvor han åpner..hilser, pent med hånden, God Dag… -og smiler søtt til meg, jeg merker jeg blir varm inni…rødmer litt. vi går inn på hans kontor, og snakker løst og fast om mine problemer..
når vi så.. har snakket ferdig går vi inn på undersøkelses-rommet, hvor jeg må ta av meg på overdelen, men jeg lar min Bh bli sittende..
han rører meg så forsiktig… og fjerlett.
i det han begynner å stryke meg på ryggen, kan jeg merke jeg blir "salig", han trekker mine bh-stråpper litt vekk til siden, hvor jeg siger at han ..godt åpne den..-helt..
jeg merker han åpner den forsiktig, og begynner igjen å stryke meg ømt- men mere bestemt på en god måte. jeg merker jeg blir varmere, og at jeg er "tent".. i det han lar sine hender gli ned til min bukselinning.. han skubber sine hender ned i min linning, og spør forsiktig, "vil du ta av deg buksene" ? jeg har så lyst til å merke deg lenger ned,… plutselig ligger jeg der i bare mine sorte sexy blonde truser, han siger: så, vakkert !!— jeg må bare berøre deg.. du er deilig !!
 
——– jeg merker en følese av kåthet, jage igjennom min sjel.. i det hans hender maserer, iherdig mine bløte lemmer.. forsiktig trekker han mine truser til side hvor hans fingre berører kun  innersider av lårene… i det jeg er klar til å hive av meg trusene.. er de allerede på vei ned av hans fingre.. hvor han spør om å få ligge ved siden av meg ??- jaaaaa, hører jeg meg selv si…i en sjelvende stemme .. og dermed står han der, i sin adams prakt, foran meg.. han legger seg ved siden av meg,
 
 begynner å kysse meg ømt, på min saftige mund, hvor jeg merker hans tunge, leke på mine lepper… han kysser meg nedover halsen, stanser ved mine bryster, hvor han tar det ene bryst i sin mund og begynner å slikke hardt på mine struttende brystvorter, jeg kunne eksplodere, her og nå…
 
jeg kan merke hans "jern" som nu er bankende imot meg… jeg tar fatt omkring hans bankende jern, som nå var meget vått- på glansen, jeg var nå, så kåt at jeg klarer nesten ikke å styre meg………spør om ikke jeg kan få ligge ovenpå ham.. (jeg må bare  merke ham.). i det jeg kommer over ham tar han fatt i mine stive bryster, masserer dem fastere og meget bestemt.. nermest deilig hardt !- jeg merker mine safter renner på innersiden av mitt lår, og mine muskel-sammentrekkninger banke i meg..
 jeg lar min hånd gli ned til hans stive lem, som nermest er gjennemvått- av safter… jeg klarer ikke styre meg lengere, så jeg setter hans glinsende jern imot min bankende, rennende grotte.. og jeg presser han hode inn……. i det jeg merker han nyter det i fulle drag..han stønner, ååååååå  jaaa aaa sååå deilig, hører jeg ham si, i det jeg skyter meg nedover hans varme bankende jernstang… jeg presser meg langsomt opp og ned og kan merke han "pulserer" i meg.. og jeg blir varm, og kåt.. mine muskler strammer om han penishode, det jager en ilende følelese igjennem meg, i det han bemerker at jeg " spiser" hans pik, han sier : wow´´du  har sånne muskler,… det er altfor godt.. STANS !!!———- jeg stanser opp et kort øjeblikk, men er for ivrig etter å merke ham oppi meg, jeg rir hans lem hurtig og hardt, så jeg ,merker ham helt i bunnen..en deilig følese som støter meg, akkurat der, ja, der……….—og han roper højlytt.. jeg kommer i deg—jeg kommer i deg—–, og nei sier han stille og ser på meg med de vakkreste øyne.. Det… var simpelhenn altfor godt, jeg kunne ikke holde meg… SORRY !!!!!——-  men jeg har stadig den brennende, varme–strømning inni meg.. som fylder meg,… og som gjør at jeg gleder meg til neste gang vi møtes ! 

Legg igjen en kommentar