Med øyne for god smak

Denne novellen er vist 29326 ganger.

Kort fortalt: Hvis en mann noen gang har fått Bambi-øynene til Disney i nådegave, var det Jon. Han var mye å se på ellers også; Passe i kroppen, med litt Hobbit-faktor, nydelig krøllete hår. Men øynene! Brune, dråpeformede, dype; Et osean av blankpolert sørgmodighet. Rart, han eide virkelig et eget drag på kvinner. Øynene, ja, men også fordi han var et mildt vesen. Merket han noe? Aldri. For Jon var en dust med damer; Hadde vært, og var fortsatt. Nesten ukysset, i en alder av 42, satt han som en buddhist og ventet. Ja, på at en eller annen dame skulle sjekke ham opp, plukke ham opp, gjøre ham til sin. Idiotisk, for sånt skjer jo aldri. Feminisme eller ikke, de mennene som er initiativløse overfor damer ender opp som «statiske single». Eva vil jaktes på, ikke sant? Eller attrahere og vurdere ulike menn med falkeblikk, før hun «lar seg plukke» av riktig mann. Nåde den Adam som ikke viser interesse! Han blir en ekte lommerunker inn i evigheten.

 

Men Jon eide en annen ting; Flaks. Da han havnet i oppgang B i gården på Grünerløkka kostet en fireroms med terrasse trehundre tusen. Nå var resten av de store leilighetene kjøpt opp av middelaldrende blåruss fra Bærum. De leide ut kåkene for tretten tusen kroner måneden, og Jons naboer var et stadig skiftende antall kollektiver med ymse studenter. Oftest jenter. På dugnaden for fire uker siden hadde han holdt et foredrag om kjemi og smaksløker for to nydelige skapninger fra kollektivet i oppgang A, Hanne og Eva-Lill. For Jon var en ekte fagidiot; Biolog og kjemiker, ansatt på lav lønn i Statens institutt for folkehelse.

 

De lo da han skrøt og påsto at han kunne gjenkjenne enhver smak med bind for øynene, og at han var ekspert på ølsorter. Og de stirret hypnotisert på denne vakre skapningen med Bambi-øynene, og inviterte seg selv til kaffe og et nytt foredrag om smakssanser. I to omganger, hver for seg. Nå var dagen kommet, og dér ringte det på døren. Hannes tur!

 

Alt fra første dag hadde Hanne merket sin egen kjemi hver gang hun traff Jon. Disse øynene! De smilte sørgmodig til henne, en slags signaler som satte henne helt ut. Nåja, satte henne ut? Sannheten var at når hun møtte øynene i porten måtte hun inn og skifte truse. Han gjorde henne rett og slett kjempekåt. Men det hjelper ikke å ha nydelige øyne og en flott kåk med terrasse når radaren din heter Trabant og ikke kan oppdage kvinner. For en fjott! For en søting! Og blonde Hanne, en anelse lubben og med nydelige feminine kurver, hadde virkelig bestemt seg. 

 

«Ring»! Jon åpnet døren, og hun fulgte ham ut på takterrassen med en bærepose i hånden. Vannrett i posen lå to papptallerkener, merket og inndelt i soner. Tabascoen lå i én sone, men ellers var det ymse smaker. Og ymse saker . Dessuten hadde hun sju små apotekflasker med pipette. Hver inneholdt en ølsort, nå skulle han til pers! Ville han klare prøven? Og hvis ikke, ville øynene bli dobbelt sørgmodige og hun dobbelt kåt? Allerede nå kjente hun hvor våt hun var og at trusen var blitt for liten. Den liksom trykket mot klitten hennes, hun følte seg klar til å voldta denne søtingen på flekken. Tjue års aldersforskjell var bare spennende, ikke noe annet, og dessuten var hun singel for tiden. Uansett om han klarte prøven eller ikke hadde Hanne planen klar, nå fikk det bære eller briste. Hun stirret hypnotisert på Bambiøynene enda en gang. Om hun kunne få teste smakssansen hans i dag? He he, ja da. Klart dét!

 

«Legg deg på solsengen», sa hun blidt og skjøv en stol inntil. Satte seg. Flott solseng, av tre. «Solid som faen, bra», tenkte Hanne, mens Jon la seg ned med shorts og T-skjorte og radaren fra Trabant, naiv som en gauder fra en kvinneløs eksistens. Og nå; På med øyenbindet!

 

Småflasker, plastposer og papptallerkener på bordet, Hanne lente seg over Jon og stakk en finger opp mot munnen hans. Taktikken var klar, best å gå sterkt ut. «Slikk! Hva er dette»?

 

Dér kom tungen! Hun lurte på hvordan øynene så ut nå.

 

«Tabasco».

 

«Riktig! Bra! Og dette»?

 

«Mills majones».

 

«Lett majones eller vanlig»?

 

«Lett».

 

«Jøss, du er jo flink»!

 

Hun lente seg mot bordet, tørket fingeren med papir. Brystvortene strammet mot toppen, klissvått under skjørtet. Syntes hun kunne lukte hvor opphisset hun var. Men dét kunne ikke den nydelige dusten med øyenbindet. Åh, dette var rett og slett jævlig moro!

 

Ny prøve.

 

«Æsj, Ajax med salmiakkpluss? Dårlig gjort»!

 

De begynte å le begge to. «Ikke mer såpe, please», hørte hun. Gud, så søt han var! Hun ventet et øyeblikk for å få kontroll over stemmen før hun hvisket «greit, hyggelige prøver fra nå av».

 

Han klarte jo alt! Indiske krydder, frukter, avokado, hva slags frysetørret kaffe hun ga ham, jo, Néscafe! Og ølet? Total blink på Munkholm, Clausthaler, Ringnes, Hansa. Nå var hun ikke bare kåt, hun var imponert også. Og da hun stakk enda en ølfinger mot munnen hans og han svarte «Cobra», måtte hun slippe ut et gisp! Helt riktig, hun hadde mast seg til en flaske fra en lokal indisk restaurant. For en hobbit han var! Og nå var tiden inne!

 

Et lite papirtørk, en liten finger, under skjørtet, innunder trusen. Hun var totalt på skjelvestadiet, måtte motstå fristelsen til å gni seg. Nei, ikke komme! Ikke for mye vått på fingeren! Og dér, opp mot munnen hans, nå gjaldt det!

 

«Nei, jeg aner virkelig ikke», sa han, «kan jeg smake én gang til»?

 

Ny finger ned i trusen, Hanne klarte ikke å sitte stille, helt propell, nei, hun var hele flyet, klar til take off. Beherske seg! Fingeren tilbake til leppene. Tungen ut, han vred litt på hodet, som om han ville prøve å se noe gjennom øyenbindet; «Beklager Hanne, dér satte du meg fast».

 

«Vil du se hva det var»?

 

Myk stemme, litt sørgmodig, beseiret; «Ja, vær så snill».

 

Hun reiste seg opp, rev av seg BHen og toppen, skjørtet og trusen! Jon kjente at ryggen på solsengen ble lagt flatt, pang! Han hoppet i blinde! Øyenbindet forsvant, men det ble mørkt nesten med én gang, mørkt og vått og mykt. Det satt en kvinne over ham, kliss naken, og gned sitt aller mest intime jeg mot ansiktet hans. Smaken var den samme. Hva faen? «Åh, du deilige Jon», hørte han borte et sted, «skjønner du noe nå? Slikk meg, slikk meg»!

 

Hanne kunne merke at ansiktet mot den barberte muslingen tilhørte en ren amatør i klasse A. Han forsøkte å få tungen inn i henne, mens hun trykket seg mot fjeset hans. Visste denne fyren hvor klitoris var? Men det spilte ingen rolle forresten. For når hun lente seg framover og deretter bakover fikk hun vridd klitten inntil nesen og leppene hans. Med begge knærne på hver side av Jon holdt hun rundt brystene og trykket hardt på vortene, hun økte bevegelsen. Jon klarte ikke å få tungen inn i hullet selv om han plantet begge hendene på hoftene hennes for å roe henne ned.

 

Endelig, et øyeblikk etter skjønte han det! For en dust han var! Nei, han hadde ikke slikket en kvinne før, men han kunne jo ett og annet om anatomi! Hun måtte jo tro han var komplett idiot! Og for å skjule flauheten med en skikkelig hevn, klinte han tungen mot klitten til Hanne mens han dyttet henne litt oppover og kjørte to fingre inn i henne. Høyre hånd var fortsatt ledig, og i et glimt skjønte Jon hvordan han skulle ta dobbelt hevn. En langfinger, rett inn i rumpa, inn og ut med alle fingre; Dén satt!

 

«Å, deilige du», ropte Hanne mens hun skalv og merket at han ble forvandlet fra en glassmanet til en tiger, «slikk meg hardt»!

 

Jon strevde med å få puste, for denne damen ville trykke seg nedover mot ham i ett sett. Fingrene som reiste ut og inn klarte å holde en liten klaring. I små glimt tenkte han bare over hvor skjønn hun var, at noen kanskje kunne se dem fra terrassene i nærheten og at dét ga han faen i! Og nå var tappen hennes både stor og tydelig og lett å få kontakt med. Dér begynte den å vibrere!

 

«Å, å, åhhhh», skrek Hanne på økende utpust, som om hun strevde i en bratt oppoverbakke. Toppen ble nådd mens tungen og fingrene raste over alle følsomme områder, og han hørte et jamrende «jeg klarer ikke mer, hjelp, oooohhhhhhhh»!

 

Om ikke Jon kjente smaken av kåt kvinne fra før, fikk han i hvert fall overdose nå! Hanne slapp all oppsamlet kåthet og kjertlene åpnet seg som en foss. Hun fortsatte å skrike helt ukontrollert mens det plasket over ansiktet til denne Bambifyren hun hadde under seg. Og han var så amatør, visste ingen ting om overfølsomhet! Bevegelsene hans fortsatte lenge, like ukontrollert. Hanne hadde ikke krefter til å reise seg; Hun skrek på nytt, «stopp, stopp» da følelsen var på vei til nummen, og litt ubehagelig.

 

Så skled hun mot høyre side og dyttet på Jon, landet hodet på brystet hans. Kikket opp. Dér var øynene, brune fortsatt, nydelige, men resten av fjeset var rødt; Rødt og plaskvått! Det luktet kjent! Og utenpå shortsen hans var det en kjempebule. Så? Han var altså påvirkelig, denne raringen med smaksløkene?

 

Innpust, utpust, hivende fra begge to. «Åh herregud», stønnet Jon, «jeg beklager hvis jeg gjorde noe feil, jeg har aldri….»

 

Ordene ble hengende i luften.

 

«Du gjorde ikke noe feil, du var bare deilig. Men du? Jeg advarer, jeg er kjempekåt og jeg vil elske også, jeg ser at du trenger det».

 

Hanne smilte og grøsset mens hun stirret inn i disse øynene hans. Begynte å rive og slite i shortsknappene. Hun trengte ikke å vente. Jon våknet liksom mer, og i neste øyeblikk var han kliss naken. Liten kosemave, og pikken ganske lang og tykk. Deilig. Dér var øynene igjen, Bambiøynene, de stirret på puppene hennes og videre nedover mot hennes glatte sentrum. Kåtheten økte enda mer, hva faen VAR det med de øynene? Hun kjente blikket som om han skulle ha tatt på klitten hennes. Men hun kunne ikke dy seg, måtte mobbe ham med en liten leksjon.

 

«Se nå her, Bambimann», sa hun mens hun reiste seg opp på knærne og åpnet seg selv, «dér er klitoris, ikke sant? Og dér er kjønnsleppene. Innenfor de leppene vil jeg ha deg. Forstår du det, Bambimann? Og jeg vil ha deg nå! Vil du være på rygg eller oppå meg? Fritt valg på øverste hylle».

 

«Oppå deg, du er så myk…»

 

I neste øyeblikk lå Hanne på rygg og kjente Jon komme på plass. Å herregud så deilig han var! Øynene, rett på hennes, mens han beveget seg ut og inn. Mykt, veldig nært, han kysset munnen og halsen etter tur. Trakk hodet litt tilbake. Øynene igjen, så pirrende at hun nesten ble sprø. «Dette er det eneste jeg har prøvd før», hvisket han, «og jeg håper jeg gjør det bra for deg».

 

«Åh, du er deilig, men ikke lukk øynene. Se på meg mens vi elsker, Bambimann! Og du gjør meg så kåt at dette ikke blir noe lengdeløp»!

 

Mykt først, men Jon klarte ikke å stagge lysten. Han økte farten og kjente spenningene bre seg i hele kroppen, som en varm strøm, fra underlivet og over alt! Øynene vidåpne, munnen som utstøtte noen stønn, nesten klagende, som et repeterende «åh, åh, du er så…deilig, din slemme dame»!

 

Hanne holdt rundt baken på Jon og presset seg opp mot ham. For en tykk glede å ha inni seg! Øynene, enda en gang, rett på henne, nå klarte hun ikke mer! Han kom borti henne over alt, og dér, uten forvarsel, gikk takraset! De skrek i fistel begge to, men det var Hanne som vant; Han overga seg til hennes skjelv og hennes rytme.

 

Verden datt sammen og ble våt, snill, nær og kosete.

 

«Du», sa Hanne da pusten ble normal, «du er virkelig kjempegod. Hvorfor i helvete har du ikke en kjæreste»?

 

«Jeg….»

 

Han holdt inne.

 

«Hør her, du har draget på damer, vær aldri i tvil! Greit? Men at du er singel er bare fint, for vi vil ha deg for oss selv».

 

«Vi»?

«Ja, Eva-Lill kommer i morgen».

 

Jon trodde ikke dét han hørte. Men snille ærlige Hanne oppklarte alt; «Du skjønner, vi er to som blir helt satt ut av ansiktet og disse øynene dine. Jeg lovet høytidelig at hun skulle få sin tur. Ikke skuff oss nå. Og etterpå, Bambimann, skal vi ta den siste testen»!

 

* * *

 

Eva-Lill kom dagen etter. Slankere enn Hanne, høyere også, mørkt hår, vakker, minst like frekk. De satte seg på kjøkkenet. Jon prøvde å skjenke to glass hvitvin. «Nei, vann først og deretter meg, ikke ødelegg smakssansen», ropte hun.

 

Han ble dratt inn i soverommet. Klærne forsvant som om hun hadde usynlige hender. Rett på rygg, en ny kvinne over ham, litt mer hårvekst, litt sterkere smak. Deilig! De skrek mot hverandre i en times tid mens de slikket og elsket og slikket mer. Endte i en våt og intim verden. Røde ansikter, røde kinn, men Bambiøynene var fortsatt brune, like dype, og likevel så forandret; – Nå hadde de fått et uutgrunnelig smil som bare gjorde dem enda vakrere.

 

«Vi elsker deg begge to», hvisket Eva-Lill, før hun gikk med ømme og litt stive skritt ned trappen, «sees på torsdag».

 

Ja, torsdag?

 

Ny test, nesten en reprise. Jon på solsengen, men helt i netto. Vel, nesten. For øyenbindet kom på plass. Hanne og Eva-Lill i bikinitruser og naken overkropp, plassert på hver sin stol. De kikket på hverandres stive brystvorter, fniste og visste hvor landet lå. Dét lå på solsengen. Så kastet de kron og mynt om hvilken finger de skulle bruke. Måtte være den samme på begge prøvene, og Hanne vant. Jon rolig, og han hørte Hannes stemme; «Klar»?

 

«Kom igjen».

 

Stille. Spenningen var til å ta og føle på.

 

En Hannefinger over munnen til Eva-Lill for å få henne tyst, en annen finger ned i bikinitrusen hennes. Fingeren reiste fra Eva-Lills skjelvende våte underliv og over på munnen til Jon; «Dér er nummer én, men ikke si noe før du har smakt den andre, Bambimann»!

 

Litt vann, papir. Tørk. Nå kjørte Hanne fingeren ned i sin egen truse mens hun strevde for å være lydløs. Følte at det ville gå for henne hvis hun ikke var forsiktig. Fingeren over mot Jon. Han storkoste seg, kjempekåt og ditto verdsatt; «Den første fingeren var deg, Eva-Lill, og den andre, Hanne? Dét var jo deg. Riktig?»

 

Jentene lo. Jons ekspertise var blitt større, akkurat som pikken hans, underveis i den siste testen.

 

«Riktig. Og når vi tar av deg øyenbindet nå, må du se på oss begge to»!

 

Bindet av, og Jon stirret lykkelig på Eva-Lill og Hanne etter tur. Åh, blikket! Begge damene kunne kjenne at de åpnet seg. Trusene strammet, kåtheten steg enda et hakk. De ble stadig våtere mens Jon forsøkte seg på en oppsummering;

«Vet dere, da jeg lå med øyenbindet følte jeg at jeg kunne se dere likevel. For dere skjønner, jeg har øyne for god smak».

 

«Det har vi også», sa Eva-Lill, «og nå vil vi se øynene dine i stearinlys! Vær nå flink, Bambimann, la oss gå inn og elske, alle tre»!

 

Jentene hadde Jons blikk mot sitt indre og ytre mens tre kropper reiste til Nirvana; Buktende, elskende og slikkende i en skrikende masse, midt i Bambimannens dobbeltseng.

 

Han måtte innrømme at begge damene smakte godt. Ja, faktisk like godt.

 

For nå hadde han virkelig fått øyne for god smak.

Legg igjen en kommentar