Jakte på hybel

Denne novellen er vist 60269 ganger.

Anna  var en søt jente på  19 år, slank med en gutt aktig figur, bortsett fra de runde brystene. Det var ikke tvil at hun  var en ung kvinne.
Hun hadde rødt kort klippet hår og grønne øyne. Et strålende smil og var stort sett en glad jente.
Hun var på vei til visning på en hybel, hun skulle begynne i ny jobb, og da ville hun slippe å reise fram og tilbake hverdag,  hun bodde med sin mor uten for byen. Moren hennes var enke og jobbet på et pleiehjem, i bygda. Anna var enebarn, og det hadde ikke vært lett å skulle flytte, men nå var det kun å skaffe seg en hybel og så var det gjort.
Huset hun var på vei til hadde en hybel leilighet i kjeller etasjen, og der var både stue,kjokken og soverom og et pent bade rom. Annonsen hadde hun sett i lokal avisen og prisen var ikke så høy.
Da Anna kom fram til huset sto det er mann i hagen og klippet hekken. Anna hilste og lurte på om han var huseieren, han nikket og hilste . God dag ,sa han jeg hetter Anders  Berg.
Anna Holt, sa Anna. Så det er du som ønsker hybel ,sa han og så henne inn i øynene og smilte.
Ja, sa Anna, jeg skal begynne i ny jobb og vil ikke reise fram og tilbake, det tar for lang tid.
Han nikket og ,sa vi for se på hybelen da, følg etter meg. De gikk rundt til andre siden av huset og inn i kjeller etasjen. Det var egen inngang, og det var bra tenkte ,Anna.
Leiligheten var fin og det tok ikke lange stunden å se på rommene og Anna likte den og ville gjerne ha hybelen. Det var også møblert, det hadde det ikke stått i annonsen.
De satte seg ned i stuen og Anna var nervøs, ville hun få den? Herr. Berg satt å så på henne han sa ikke noe, han bare så på henne og Anna lurte på hva det var. Det var ingen som sa noe på en stund.
Berg kremtet og sa, det skal nok ordne seg med hybelen tror jeg. Anna smilte takk for det, sa hun, når kan jeg flytte inn da?
Dersom vi blir enig, så kan du flytte inn på mandag, i dag er det fredag, sa han og så på Anna med det samme blikket. Enig, Anna så på ham spørrende. Vel det er en betingelse  for at du skal kunne få hybelen, sa han. Hva er det da ,sa Anna.
Berg så rett på henne og sa, du må kle av deg og tilfredstille deg foran meg, her og nå. Så er hybelen din og du skal ikke betale hus leie, sa han.

Anna satt med åpen munn og nektet å tro det hun hørte bli sagt til henne, kle av seg foran ham og tilfredstille seg selv, aldri. Hun kunne ikke gjøre det, hva trodde han at hun var.
Det kan jeg ikke sa, hun og kjente at hun ble rød i ansiktet. Da er det avgjort sa han, og reiste seg. Anna satt der og hørte hva som ble sakt men kunne ikke tro at det var rett.
Kan jeg ikke få hybelen, spurte hun. dessverre ,sa han, det er som jeg har sakt , gjør du ikke det så får du ikke leie hybelen.
Anna så på ham og kjente at tårene ikke var langt vekke, men jeg kan og vil betale for hybelen, sa hun. Det er ikke det jeg ønsker ,sa han og smilte til henne. Han sto foran henne der hun satt i sofaen, skal vi gå sa han og gikk mot døren. Anna satt og tenkte dette må være den mest bisarre visning i hele landet, jeg kan ikke få leie og betale for hybelen, men dersom
Jeg kler av meg og tilfredstiller meg selv foran ham får jeg hybelen gratis, Anna var helt forvirret.
Skal vi gå , stemmen til herr Berg vekket henne fra tankene sine. Han sto ved døren og så på henne.

Anna reiste seg og gikk mot ham, han åpnet døren og gikk ut , Anna fulgte ham og ble stående uten for . Hun var helt forvirret, tankene rast igjennom hodet hennes. Det var ikke rett og forlange at hun skulle gjøre som han ville at hun skulle gjøre, nei hun kunne ikke gjøre det. Plutselig hørte hun herr Berg si, dersom du skulle forandre mening, er jeg å treffe til søndag kveld Anna snudde seg å så på  ham, hun svarte ikke bare nikket. Herr Berg sa adjø, og gikk rundt huset og hun hørte at han begynte  å klippe på hekken.

Hun gikk som i transe bort havegangen og ut på gaten. Dette er ikke sant tenkte hun, jeg drømmer det. Da hun satt og ventet på bussen, ringte mobilen hennes. Det var moren som ringte, hallo Anna sa, hun hvordan gikk det? Fikk du hybelen?. Nei det gjorde jeg ikke, sa Anna. Var det noen andre som fikk den da? ,spurte moren Hva sier jeg nå tenkte Anna, jeg kan ikke si at jeg kunne fått hybelen om jeg hadde kled meg naken og masturbert foran herr Berg. Det blir ikke avgjort før på søndag, svarte Anna.  Hva er det jeg sier tenkte hun, jeg kommer ikke til å kjør det han ber meg om. Ok sa moren, da snakkes vi når jeg kommer hjem. Moren var på vei til sin nattevakt og ville førts være hjemme neste dag. Anna sa, adjø og  la på telefonen. Hun ble sittende med mobilen i handen, og stirret ut i luften. Hva gjør jeg tenkte hun kan jeg gjøre det han ber meg om? Eller skal jeg reise fram og tilbake hverdag.
Jeg liker jo godt å masturbere, men da er jeg på romme mitt og ikke foran en voksen mann. Dessuten  var han også minst 50 år, men så godt ut. Hva om han tvinger meg til samleie, tenkte Anna. Nei jeg kan ikke. Det varte å rakk og ingen buss kom, hva gjør jeg nå tenkte Anna og så bort over gaten. Ingen biler ingen mennesker hvor lenge må jeg vente tenkte hun.
En eldre dame kom ut fra en hage med en hund i bånd. Hun kom mot Anna, unnskyld ,sa Anna kan du si meg nor bussen kommer. Damen smilte til henne og sa, det går ikke noen buss før klokken 22:00.
Hva, sa Anna det er jo tre timer til. Det er det sa dama, og smilte. Vi som bor her er vant med det så vi tilpasser oss. Det går bra til og fra i arbeids  tiden, men ikke om kveldene. Adjø da , sa hun og forsatte ned veien med hunden.
Jeg kan ikke stå her i tre timer tenkte hun, uten at hun hadde tenkt det snudde hun og gikk mot huset til  Anders  Berg , jeg må da kunne snakke med ham tenkte hun. Da hun var framme ved huset sto Berg fortsatt og klippet hekken. Han sto med ryggen til henne, Anna kremtet hallo, sa hun.
Berg snudde  seg og smilte til henne, ja hva kan jeg gjøre for deg da, sa han. Anna kjente at hun rødmet, hva tror han at jeg komme tilbake for å masturbere naken foran ham. Det går ingen buss før klokken 22:00 sa Anna.
Han nikket bekreftende, det er rett sa han. Men det er bedre tidligere på dagen, men du vil jo ikke få noe problemer med bussen her fra, han så spørrende på henne. Anna ble om mulig enda rødere i ansiktet, og så ned i veien. Du må gjerne komme inn og vente sa han.

Hva, sa Anna, skal jeg tenkte hun han kan jo ikke voldta  meg, kan han? Takk sa hun og gikk inn i hagen.

Er du sulte spurte han, Anna så opp på ham han sto der og smilte til henne, det var som om de var gamle kjente. Hun følte ikke at han var farlig og hun syntes også at det var noe med ham som fascinerte henne. Han var ikke pen, men mandig og stor, ikke fet. Håret var grått og ganske kort, ansiktet var brett og han var brun , så han var nok mye ute i fri luft. Anna kjente at det var lenge siden hun hadde spist, og at hun faktisk var sulten. Ja takk  det er jeg ,sa hun
og så på ham, og smilte forsiktig. Kom inn da ,sa han og gikk mot trappen opp til inngangs      døren og viste henne inn på kjøkkenet, er det ok at vi sitter her, sa han . Anna nikket.
Sett deg  sa han og pekte mot kjøkken bordet ved vinduet. Anna satte seg og la hendene i fanget. Berg fylte van på en kjele og satte den på komfyren. Drikker du kaffe eller te, spurte han med ryggen til henne. te, svarte Anna  Han hentet kopper og teposer fra skapet og satte på bordet, så tok han fram brød og pålegg å satte bort til henne. Plutselig vinte kjelen, det var den med fløyte på,  Anna skvatt til og Berg smilte til henne ,der skvatt du ,sa han.
Han tok kjelen fra platen og skjenket vann i koppen hennes, bruker du sukker sa, han
Anna ristet på hodet, nei takk. Ok, da for du spise sa han og satte seg ned på den andre stolen som sto ved bordet. Nå satt han og så rett på Anna, nå må du spise sa, han
Hun var forsviret han var så hyggelig og så kunne han be henne om å masturbere naken foran ham. Det var ikke til å forstå tenkte hun. Anna spiste to brødskiver og drakk en kopp te. Hele tiden satt han å så på henne, men sa ikke et ord. Anna kjente at det var vanskelig å ikke se på ham, men hun prøvde å ikke se direkte på ham.
Takk, for maten sa, hun  satte koppen fra seg. Vil du ikke ha mer, spurte han, og så på henne, Anna kjente at hun rødmet igjen, og så ned i bordet. Hun ristet på hode, nei takk, sa hun og nå så hun ikke på ham.

Hvor er det du har fått jobb, spurte plutselig Berg. Anna så opp, på Sko butikken  ved stasjonen. Han nikket, da hadde det jo vært lettere for deg å kunne bo her, sa han og smilte.
Anna så spørrende på ham, han smilte og ristet på hodet, nei det er fortsatt de samme betingelsene som gjelder. Hun kjente at det stakk i henne, men hun sa ikke noe bare så ned i bordet. Da glemmer vi det sa, han.  Hvor bor du nå da spurte han, Anna fortalte at hun bodde i Bromma sammen med sin mor, som var enke og jobbet på pleiehjemmet i bygda. Hva mener mora de om at du flytter på hybel da, spurte han.
Det er ok for henne, vi snakkes og så reiser jeg jo hjem i helgene når mamma er fri, sa hun.
Har du ikke kjæreste da, spurte han?
Anna så på ham og lurte på hva han var ute etter, nei ikke akkurat nå sa hun.  Herr Berg, var enke mann og hadde en sønn og en datter som begge bodde  i Oslo, De var på besøk et par ganger i året og ved bursdager og eller når det passet.
De satt og pratet en stund og  Anna ble mer og mer avslappet og  praten gikk lett. Nå var klokken  19:00 og det var enda tre timer  til bussen kom.
Du kommer sent hjem når du ikke kommer avsted før med bussen klokken 22:00 sa Berg plutselig. Det gjør jeg svarte Anna, men mamma er på nattevakt og er ikke hjemme før i morgen. Sier du det sa, Berg å flirte, da kan du jo ligge her i natt da, sa han.
Nei det går ikke sa, Anna med nervøs stemme, jeg tar bussen.

Vel det bestemmer du selv, sa Berg Men du kan dersom du vil, og du kan ligge på gjeste rommet, han smilte når han sa det.
Anna stirret på ham og lurte på hva han var ute etter. Trodde han at hun ville la seg overtale til å sove der , eller var det på spøk. Det var bare en måte å få avklart det på og det var å sette ham på en prøve.
Anna kremtet og sa, med skjelvene stemme, dersom du mener det så takker jeg ja til det å sove her i natt.
Da sier vi det da ,sa Berg og så på henne nok en gang, og smilte. Anna ble helt skjelven hva gjør jeg nå tenkte hun, han lurte meg til å si det, tenkte hun . Men nå er det gjort og da får det stå til.
Jeg ringer til mamma og sier jeg blir her til i morgen, sa Anna og tok fram mobiltelefonen.
Du kan ringe med telefonen inne i stua, sa han, og pekte mot døren og det er billigere også.
Anna stusset han virket helt avslappet og det smittet over på henne, da gjør jeg det senere, sa hun og smilte, hun kjente at hun rødmet igjen, og så ned i bordet. Anna satt og tenkte på hva hun nå hadde rotet seg oppi, det var så typisk henne. Alltid havnet hun i situasjoner som var vanskelig å komme ut av.
Kan jeg låne toalettet spurte hun, det er ute i gangen sa Berg . Anna reiste seg og skyndte seg ut  for å slippe fra en stund, slik at hun kunne få samle tankene sine.
Hun gikk inn på toalettet og tisset, da hun var ferdig og hadde vasket seg, tenkte hun  at det kan ikke være så farlig, vist hun kunne ringe til mamma, så ville han sikkert ikke finne på noe tull.
Hun gikk ut av toalettet og ut til ham på kjøkkenet. Det er ett problem sa hun, jeg har ikke noe natt-tøy. Hun så spørrende på ham. Han smilte og, sa det ordner vi , det er noe natt-tøy som min datter har liggende og det passer sikkert deg.
Det kan vi finne nå eller vil du ringe til din mor først, han så på henne med et smil om munnen. Atter en gang kjente Anna at hun ble rød i ansiktet. Denne veien sa han og gikk forbi henne og ut i gangen, Anna fulgte etter ham. Han gikk inn på rommet ved siden av badet.
Han trakk ut skuffen i en kommode og tok opp noe flortynt natt-tøy. Det var helt gjennomsiktig og hun kunne kjenne at rødmen kom tilbake i ansiktet hennes. Berg snudde seg og holdt natt-tøyet opp foran henne. Min datter er på din alder, sa han og smilte. Du for prøve om det passer. Anna ble helt sprut rød og viste ikke hva hun skulle si, hun bare sto der å så ned i gulvet.
Jeg mente ikke at du skulle prøve det nå sa han og lo høyt. Det kan du gjøre når du skal ligge deg.
Fanen tenkte Anna, han driver gjøn med meg og jeg står her å rødmer som en liten dritt unge.
Dersom det er ok for deg, prøver jeg det nå, sa Anna og så ham rett inn i ansiktet. Gjerne for meg sa Berg, vil du at jeg skal gå ut da, spurte han med et smil.
Jeg p… Anna ble helt forvirret, og viste at hun nok en gang hadde tapt. Han sto og så på henne, du kan gå ut på badet vist det er bedre for deg sa, han stille.
Anna samlet opp natt-tøyet eller baby doll, som det var og gikk ut på badet med hevet hode.
Ute på badet kledde hun av seg t-skjorten og bh. Hun sto og så på sitt speil bilde og tenkte dersom jeg masturberer  foran herr Berg, kan jeg bo her uten å betale husleie, da vil jeg spare masse penger hver måned, og kan kjøpe meg en scooter neste sommer.

Hun skvatt til hun sto og masserte brystene sine og vortene sto stive rett ut. Det var også blitt våt i mellom bena hennes. Brystene hennes var utrolig faste og hadde en svak rosa farge på bryst vortene.
Hun dro i vortene og kjente det ble våtere mellom  lårene hennes. Herre gud hva er det du gjør, sa hun til seg selv. Står du her i et fremmed hus og kjærtegner deg selv på badet.
Hun tok overdelen og dro den over hodet, den var helt gjennom siktig, og brystvortene sprengte mot det myke stoffet. Det var en deilig følelse, når hun beveget overkroppen kjærtegnet stoffe brystene hennes, og hun kjente at det brant i mellom lårene . Nå er du på vei til å bli kåt, Anna tenkte hun, pass på så du ikke gjør noe du vil angre på. Uten å tenke over det tok hun resolutt  av seg skjørtet, hun så at det var kommet en fuktig flekk i trusen hennes.
Dette går galt tenkte hun, hun viste at dersom hun ikke klarte å holde seg rolig ville det bli en het  kveld.
Hun tok opp den flor tynne trusen som hørte til baby dollen , det var ikke mye den vil dekke tenkte hun da hun tok av seg trusen. Lukten fra kjønnet hennes slo imot henne, og hun kjente at det pirret henne. Hun tok på seg den minimale trusen. Dotten hennes lyste rødt gjennom det tynne stoffet, nå må jeg vaske den tenkte hun, saftene mine renner ned i trusen Hun tok hånden ned i skrittet og førte en finger opp og ned over de svulmende fitte leppene noen ganger, Hver gang  hun streifet klitoris gikk det skjelvinger gjennom henne.
Hallo, går det bra der inne, det var Berg som banket på døren. Herre gud, han må ikke komme inn og se meg nå tenkte Anna. Hun prøvde å svare men stemmen ville ikke , hun måtte kremte noen ganger . Det er bare et øyeblikk, så er jeg klar sa, hun. Anna var sikker på at han viste hva hun gjorde inne på badet.
Hun tok av seg baby dollen og på med T-skjorten, men trusen beholdt hun på og skjørtet og kjente at det deilige stoffet kjærtegnet lår og rumpe når hun beveget seg. BH og trusen tok hun under armen.
Da hun gikk ut fra badet, var det ingen i gangen, Berg satt på kjøkkenet. Nå, hvordan paset  klærne, sa han og så på henne. Anna kjente at hun ble varm i ansiktet. Bra, stammet  hun og så i gulvet. Bra da for du ringe din mor så hun vet hvor du er.
Anna svarte ikke, men så ned i gulvet. Hun tenkte hva gjør nå , jeg kan ikke si at jeg vil  masturbere naken foran ham. Men det er jo det jeg vil akkurat nå tenkte hun.

Hun løftet hode og så på ham ,han satt med hendene i fanget og så rolig på henne. Dersom du fortsatt står ved at jeg kan få hybelen dersom jeg masturberer naken foran deg, sa hun.
Han så alvorlig på henne en stund, det er helt korrekt, svarte han.  Anna kjente at hun begynte å skjelve over hele kroppen. Nå har du gjorte  det igjen tenkte hun, og det er ingen vei tilbake nå.
Du gjør det når du mener tiden er rett for deg, sa Berg og smilte. Anna kunne ikke svare stemmen sviktet henne og halsen snørret seg sammen.
Hvordan likte du silken i baby dollen , sa han . Anna rykket til å så på ham, fint sa hun med lav stemme. Ja det sier min datter også, den kjærtegner kroppen sier hun. Anna så på ham med et spørrende uttrykk i ansiktet. Nei, han lo, jeg har ikke den legningen. Hun fortalte meg  det selv.
Skal du ringe eller ikke ,han så på Anna, hun ristet på hode det er ikke nødvendig sa hun med skjelvene stemme.

Skal vi gå inn i stuen da, sa han smilende. Og reiste seg opp, og sto ruvende foran henne.
Han tok henne i armen og leddet  henne ut i gangen og inn i stuen. Den var møblert med bokreol ,sofa  bord  stoler og et tv. Berg satte seg ned i en av stolene og pekte mot sofaen.
Anna gikk bort og satte seg ned ytterst på kanten. Nå må du slappe av, sa Berg og smilte til henne, jeg sitter her og du starter nor du er klar.
Anna kjente at rødmen spredde seg i ansiktet hennes og nikket med hode. Hvordan starter jeg dette da tenkte hun, det går aldri bra. Hun satte seg bedre til rette i sofaen og kjente at stoffet i trusen kjærtegnet lårene hennes, jo mer hun beveget seg jo mer kjente hun det.
Hun lente seg tilbake i sofaen slik at hun satt helt inne i mot ryggen., hun så ikke på Berg som satt i stolen sin med hendene rolig i fanget. Han smilte mot henne men sa ikke noe.
Anna kjente at hun var nervøs, men også spent .Du Anna, det var Berg som snakket til henne, hvorfor har du BH og truse under armen. Hun skvatt til og  husket plutselig at hun ikke hadde  lagt klærne i fra seg på badet.
Jeg kan godt forstå at du ikke trenger BH, men det er vel ikke vanlig at man går uten truse og i skjørt, sa han
Anna satt helt urørlig og tankene hennes raste rundt i hodet hennes.
Jeg kunne godt tenke meg å se de flotte brystene dine, sa Berg . Stemmen hans hadde endret seg og hun syntes at den var mer dominerende og streng. Hun satt og lurte på om hun skulle begynne å ta av seg. Hun kunne jo starte med T-skjorten, og se hvordan det gikk. Anna tok sakte T-skjorten over hodet og satt dermed nakne bryster.  Brystene hennes sto rett ut og vortene var knall hard. Du har finne bryster sa, Berg. Anna så på ham Nå satt hun der med nakne pupper foran en fremmed mann, og dette var bare begynnelsen.
Da er du kommet halv veis, sa Berg.
Hun lirket skjørtet ned over rumpen og sparket det ned på gulvet, nå var det bare den lille trusen, som var helt gjennomsiktig som gjorde at hun ikke var helt naken. Du er vaker ,hørte hun Berg si, stemmen han var ikke helt stø lenger. Skal vi ta resten sa han. Anna løftet på rumpen og dro trusen ned over lårene og sparket den av seg. Nå er jeg naken tenkte hun, og det er ikke så skremmende som jeg hadde trodd.
Berg satt helt rolig men øynene hans brant henne i huden, uvilkårlig la hun hendene over fitte og ville å dekke seg til. Hun kjente at hun var godt våt og dufte fra henne hang i rommet.

Herre gud tenkte hun nå kan han kjenne lukten fra fitten min. Tankene hennes startet sitringer  i kroppen hennes, og det strålte ut i fitten hennes. Sofaen under henne ble våt. Det er ikke noe jeg kan stoppe nå tenkte hun. Kåtskapen raste igjennom henne nå, her satt hun naken foran en fremmed mann og saftene hennes rant ut av fitten hennes. Hun stønnet og klemte på  brystene sine og slett i vortene så det gjorde vondt, aldri tidligere hadde hun vært så kåt. Hun hørte at hun stønnet. Men nå var det ikke noen vei tilbake, hun måtte få sin utløsning.
Berg satt og så på den vakre piken som satt i hans sofa og klemte og dro i brystene sine, saftene hennes  rant ut av fitten hennes, Skamleppene hennes sto stor og blodfullt og klitorisen var synlig i den kort klippete hår  veksten på fitten hennes. Den ene handen hennes søkte ned over maven i store sirkler, og den andre klemte på brystene.
Han var som paralysert av hånden hennes som stadig nærmet seg den våte fitten hennes.

Herre gud tenkte Anna , får jeg ikke noe opp i fitten nå så dør jeg, raskt førte hun handen ned og masserte de blodfylte skamleppene  og dro fingrene opp og ned i stort tempo. Nå stønnet hun ukontrollert og joket mot den arbeidene handen og fingrene. Så puttet hun inn to fingre  hun var plaskvåt og kjørte dem inn og ut i stort tempo. Saftene drev fra fitten hennes, og plaskelydene hørtes i romme.
Berg kjente at han ble svett i hendene og at pikken hans sto som et spett i buksen, det var det villeste han noen gang hadde sett. Jenta var som i transe, nå var den andre handen også nede i skritte hennes, hun sto nå faktisk i bro i sofaen, og det formelig rant safter fra fitten hennes og ned i sofaen. De to fingrene var nå blitt til tre i fitten og nå kjørte hun klitoris mellom tommel og pekefinger i et voldsomt tempo. Nå stønnet hun ikke lenger hun ulte. Anna kjente at nå måtte hun få en orgasme eller så ville hun bli gal, Hun førte handen fra klitoris og ned til den plask våte fitten, og smurte det bakerste hullet med saftene sine, dette hadde hun aldri prøvd før, men nå var hun så kåt at det fikk briste eller bære.
Hva er det hun gjør, Berg trodde ikke sine egne øyne, skulle hun pule seg selv i rumpen?
Det var ikke måte på hva denne jenta kunne gjøre tenkte han.
Anna presset forsiktig  den ene fingeren mot lukke muskelen, det var utrolig trangt. Hun hentet mer safter og prøvde igjen, sakte trengte hun inn, men det var ikke bare godt. Det gjorde vondt, men det skulle være her og nu.
Berg satt nå med den stiveste og mest verkende pikken han noen gang hadde hatt, , han torde ikke å runke den for da ville han eksplodere med en gang.
Nå hadde Anna fått fingen nesten inn forbi lukke muskelen, hun hentet mer safter og nå presset hun fingeren inn, ments hun freste  som en katt hun holdt fingeren helt i ro, for å vende seg til den  i rumpen. Forsiktig førte hun fingeren inn og ut i rumpen , det var både ondt og godt.
Berg reiste seg forsiktig og listet seg ut på badet, stadig med stå pikken ut av buksen, på badet tok han ned en flaske med baby olje som sto i skapet, han viste at datteren brukte den når hun lekte med vibratoren sin.
Han listet seg in i stuen og der lå Anna nå på rygg med fingre i begge hullene tre i fitten og en i rumpen. Ansiktet hennes lyste i ekstase, øynene var lukket og hun pustet som en hval. Svetten rant ned av bryste hennes og sofaen var helt våt. under henne.
Berg listet seg bort til henne ,åpnet sprute flasken med olje og sprutet olje nedi rumpen hennes. Hun stoppet et sekund men så forsatte hun stadig med lukkete øyne. Oljen rant sakte ned i rumpe hullet og smurte fingen hennes, det var tydelig at det smurte godt for fingen gikk raskere og lenger inn i rumpen, Berg sprutet mer olje og  Anna kjørte nå fingeren i rumpe i en voldsom fart, nå prøvde hun med en finger til, og Berg var der med oljen sin, nå reagerte ikke Anna på olje spruten. Nå hadde hun fått to fingre inn i rumpen og pulte som en gal  i begge hull. Plutselig rulte hun rundt på sofaen og stilte seg opp på knærne, med rumpen i været, raskt førte hun fingrene inn i fitten og pulte i vei, men det var ikke så lett å få fingrene inn i rumpen i denne posisjonen.
Berg var igjen på vandring, nå hastet han inn på gjeste værelse, og på øverste hylle i klesskapet lå dildoen til Trine, datter hans. Han hastet tilbake og smurte dildoen inn med baby olje. Anna lå og kjørte fingrene inn og ut av den pulserende fitte Men rumpen var fri og ledig.
Anna lå med øynene hardt klemt igjen, hun var hele tiden på grensen til orgasme, med det var noe som manglet, hun ville hatt noe i rumpen, det var så deilig men det var så vanskelig slik hun  lå

Plutselig kjente hun noen varmt og stort presse mot rumpehulle, hun gryntet og trakk seg vekk, men det var der stadig, og hun slappet av og sakte trengte den inn i hennes rumpe hull, den stoppet opp. Hun gjorde joke bevegelser mot inntrengeren og den trengte lenger og lenger inn i tarmen.
Det var utrolig deilig tenkte Anna, nå joket hun imot , plutselig begynte det å rotere bak i rumpen. Det sendte ilinger igjennom henne, og hun kjente at den trengte lenger og lenger inn i rumpen, dette var det som hadde manglet. Hun reiste seg opp og ble stående på kne i sofaen, hun la hodet ned på sofaen i skjøt rumpen i været. Pul rumpa mi pul- pul- pul meg, hun stønnet og saftene rant ut av hennes rødhårete fitte, nå var det rett før hun fikk sin orgasme.
Berg sto bak Anna med dildoen i rumpen hennes og kjørte den inn og ut i stort tempo. Dette var det villeste han hadde sett i sitt liv det formelig fosset safter ut av jenta, uten stopp.
Plutselig skrekk Anna til, som et vilt dyr hun kjørte rumpa mot dildoen i spasmer og en strålen sto  ut av  fitten hennes.
Hun falt som en sekk ned på sofaen, stadig med dildoen i rumpen. Der lå hun og vred seg og gjorde joke bevegelse i minst ett halvt minutt mot  dildoen i rumpen.
Berg trakk dildoen ut av rumpen hennes. Hun prøvde å holde den fast med lukke muskelen men den gled ut.
Berg sto der med bankene stå pikk og en utslått  hybel boer på sofaen som fløt i safter.
Anna løftet hode og så på ham med et sløret blikk, hva sier du til at vi befester kontrakten med et realt rumpe knull.
Da går vi inn i sengen sa Berg, forretten jeg hetter Anders, sa han.. Ta med hjelperen ,sa Anna og tok dildoen som lå i sofaen og så tar jeg  oljen sa Anders med et smil.
Inne på soverommet rev Anders av seg klærne og sto der naken og med den største pikken Anna hadde sett. Men det var ingen tvil inn skulle den om det så skulle koste blod, for nå var begjæret tent. Anders la seg mitt i sengen og pikken pekte rett opp Anna tok baby oljen og sprutet pikken full av olje, så ga hun flasken til Anders, og han stakk den inn i rumpen hennes og sprutet henne full.
Anna satte seg på skrevs over Anders og førte pikken mot rumpehullet, sakte senket hun seg ned over pikken hans, den er stor stønnet hun. Ta det rolig sa han, hun prøvde noen ganger opp og ned, og til slutt kjente de at den trengte fordi lukke muskelen.
Det er utrolig trangt stønnet Anders, Anna svarte ikke hun bare veste, og presset seg lenger og lenger ned på pikken og til slutt var den inne og de lå lenge helt i ro for at hun skulle  vende seg til å ha pikken hans i rumpa. Forsiktig begynte hun å bevege seg, Anders kjente at kuk skinnet ble dratt fram og tilbake, det var nesten som og runke tenkte han, men mye bedre.
Nå var Anna kommet i farta, og hun joket opp og ned i et vanvittig tempo. Igjen begynte hun å ule, saftene hennes rant ut av fitten og Anders kjente at han ble våt på både pikk og baller,
Nå kommer jeg sa Anders , vente skrek Anna jeg er der snart også. Hun joket som besatt og plutselig skrek hun ut sin orgasme og Anders var sikker på at hun klemte pikken hans i stykker. Den satt som i en skrustikke, han kunne kjenne spasmene hennes og vær gang klemte hun til så det kjentes, endelig stoppet hun og Anders trakk seg ut av henne. Rulte henne over på rygg og kjørte pikken inn i fitte hennes, det var ingen hindringer Anders joket på det han orket og etter noen tak kom han som en foss og  igjen fikk hun en orgasme, da han trakk seg ut rante saftene ut av henne.
Det er vist ikke nødvendig med noen andre til søke på denne hybelen sa Anders, og smilte.
Kanskje  jeg ringer til mamma og sier at jeg blir her til mandag, sa Anna. Vi har jo mye å gjøre i helgen, men vi må vist bytte på sengen først sa Anna.

Legg igjen en kommentar