Silke, del 1

Denne novellen er vist 12681 ganger.

Vi hadde hatt en fuktig kveld på byen, klokka var langt over midnatt og vi hadde så smått begynt å tenke på at vi skulle hjem. Baren var full av feststemte mennesker, de aller fleste skandinaver som oss selv. Karaoken var i full gang lenger inne i lokalet og stemningen sto i taket. Vi var pussa begge to, alkoholen hadde steget til et nivå da alt er avslappet og deilig. Vi var på vei mot utgangen, jeg holdt Øystein rundt livet og han hadde en arm om skuldrene mine.
En gruppe  på 10-12 menn, tydeligvis et utdrikkingslag, dundret plutselig gjennom døra på vei innover i baren og vi ble skubbet tilside. De danset og hojet, det var tydelig at alkoholen hadde tatt overhånd over alle hemninger. Vi ble stående å se på fra sidelinjen. Det var moro å se på og vi ville se hva de hadde kledd ut mannen som. De fleste vil jo gjøre apestreker og la den vordende brudgommen gjennomgå en ydmykende seanse hvor han må kle seg ut i et karnevalkostyme og utføre handlinger som bringer ham til grensa for hva han kan tåle. Vi tittet etter en slik figur, en som skilte seg ut fra mengden. Hvor var «klovnen»? Mennene sveivet rundt og skrålte, mer alkohol ble servert og vi så fremdeles ikke noe til «brudgommen». Kanskje vi hadde tatt feil. Det var kanskje ikke noe utdrikkingslag allikevel?
En kvinne kom inn av døra og gikk over til mennene. Hun var flott. Lange, nydelige ben i halvhøye røde sandaler. Langt brunt hår, sexy i en luftig kjole. Hadde en lett jakke over. Den skrålende gjengen mottok henne med enda høyere rop enn de hadde prestert da de kom inn i baren, og det var helt tydelig at de kjente hverandre.
De bestilte mer drikke, og jeg lurte på om dette kanskje var bruden som kom for å sjekke tilstanden, i tilfelle katastrofe inntraff – kunne jo være at bryllupet ble spolert av uønsket adferd eller noe sånt, noen gikk kraftig over streken i sånne leker. Øystein og jeg satte oss ned ved et tomt bord og bestemte oss for å bli litt til. Stemningen i baren var høy, musikken og de karaokespillende gjestene gjorde at vi hadde lyst til å strekke kvelden litt lenger.
Det var ikke så lett å prate sammen, støyen gjorde at vi heller tydde til gestikulering. Øystein signaliserte at han ville kjøpe et glass till til oss, og jeg nikket. Han reiste seg og gikk mot baren der kvinnen vi tidligere hadde observert, sto. Jeg så Øystein unnskylde seg så han fikk kommet til ved bardisken, det var trangt og han fikk så vidt lagt venstresiden inn mot disken for å få bestilt. Han lente armen på disken. Tittet på kvinnen som var i følge med den skrålende gjengen, og jeg så at han støkk litt. Han fikk så drinkene fra bartenderen og kom tilbake til bordet.
«Du! Den damen er mann!» Kauket han inn i øret mitt. Han gliste og satte drinkene på bordet.
«De har kledd ham ut som kvinne, og han gjør sitt beste for å bli tatt for å være det!»
Jeg tittet nysgjerrig over til baren, og hvis jeg nå begynte å studere «kvinnen», kunne jeg legge merke til fakter jeg ikke hadde sett i sta, og skjønte at Øystein hadde rett. Karen der borte hadde blitt sminket etter alle kunstens regler og kledd opp som kvinne, og nå hadde han sikkert bestemt seg for å spille rollen så godt som over hodet mulig. Øystein var virkelig fenget av dette vesenet. Jeg trodde det var første gangen han hadde sett en mann kledd som kvinne, og dette fascinerte ham. Jeg så ham la blikket vandre oppover og nedover kroppen til han der borte, og jeg tror jeg ble like fascinert av å se på Øystein, som Øystein var av å studere den utkledde mannen.
Mannen ved baren gjorde sitt ytterste for å virke sensuell og tiltrekkende, og han flørtet med kompisene som om han var en kvinne som var ute i samme ærend. Kompisene så ut til å ha stor moro av dette, og et par av dem flørtet med. Den ene la en hånd på rumpa til «kvinnen» og kløp med hele neven. «Kvinnen» skvatt til og grep et glass som sto på disken og kylte innholdet rett i ansiktet på kompisen. Dette fikk de andre til å hyle av latter, og bartenderen, som hadde skjønt opplegget, lot det hele passere ved å le og riste på hodet. Det hele ble ganske komisk når man først hadde forstått sammenhengen, og det var moro å i akta opptrinnet som utspant seg der borte
Øystein og jeg ble etter hvert enige om å tusle mot hotellet. Klokken nærmet seg 02 og vi var veldig fornøyde med kveldens innhold. Da vi kom ut av baren kjente vi den deilige brisen fra havet, hørte bølgene som rullet rolig innover stranden og bestemte oss for å gå langs strandpromenaden bort til hotellet.
«Lurer på hva den fyren tenkte der han sto i dameklær. Jeg var helt sikker på at det var en dame, han var sminket etter alle kunstens regler, kanskje de til og med hadde vokset leggene hans for anledningen!» Øystein så på meg og smilte.
«Hvordan hadde du reagert om jeg en dag kom inn av døren sånn?»
«Jeg kan ikke for alvor se deg for meg i dameklær, Øystein! Du er for maskulin og barsk til det! Du hadde aldri klart å lure noen, i alle fall ikke meg! Kunne du tenke deg å prøve? Kanskje du ville få en ekstra kick av å ha på deg dameklær?» Jeg vet ikke om det var alkoholen som talte, men tanken virket både morsom og pirrende. En mann måtte jo ikke være homse eller transe for å kunne nyte undertøy, såpass visste jeg, men jeg ante ikke hvordan jeg selv kom til å reagere på Øystein i dameklær. Ville jeg like det? Ville det tenne meg, og i tilfelle, i samme grad som ham?
«Vet du hva? Jeg har faktisk forsøkt det. Vi var 3-4 kamerater som hadde nachschpiel hos en av dem, han delte leilighet med to andre jenter. Den ene var hjemme den kvelden, og hun ble med på festen. Skikkelig fyrrig jente. Etter som stemningen steg kom praten innpå Garlic Girls, du vet de gutta som kledde seg ut som damer og showa land og strand rundt. Jeg begynte å fleipe om at jeg også kunne tenke meg å begynne med sånt, og så lagde jeg en masse feminine parodier. Alle lo, men så foreslo jenta, som het Guro, at jeg skulle bli med henne inn på soverommet. Hun var noen år eldre enn oss, mellom 25-30. Gutta plystra og mobba, og trodde at nå skulle jeg få meg en omgang, og det ville de se! Jeg ble leid inn på soverommet, Guro låste døra, og så ba hun meg om å kle  av meg. Jeg var jo ikke helt edru, så jeg hadde vel ingen sperrer mot å kle av meg i det hele tatt, og så begynte hun å åpne skuffer og skap. Trakk ut den ene gevanten etter den andre. BH’er, strømper, korsetter og skikkelig høyhælte sko. Så trakk hun frem en fransk truse, du vet en sånn med åpning i skrittet. Sort med rød rose foran. «Ta på deg den!» sa hun. Og jeg dro den på meg. Så tok hun frem et sort korsett med strømpeholdere på og tredde det over hodet mitt. Hun var så bestemt og rett frem, og jeg ble bare med på leken uten videre. Hun klasket et par løsbryster av silikon nedi BH- delen av korsettet så det så ut som om jeg hadde pupper, men så hårete som jeg er så kunne jeg i alle fall ikke tas for en kvinne om jeg ville aldri så mye! Jeg fikk utlevert et par høye sko som var helt utrolige, med gjennomsiktige såler og snøring oppover leggen!

Øystein og jeg hadde satt oss ned på en benk, og jeg var fascinert av hva han fortalte. Han hadde aldri snakket om dette før, og det forundret meg. Vi hadde et veldig åpent forhold, og kunne snakke om alt, men dette var et tema som vi aldri før hadde berørt. Jeg ble revet med av fortellingen hans.

«Hun fant et par sorte strømper med høy blondekant øverst, hjalp meg på med dem og festet dem i stroppene på korsettet. Det siste var lange røde silkehansker. De matchet rosa foran helt perfekt. Og det var vel det eneste som var perfekt også, for når jeg så meg i speilet så holdt jeg på å le meg i hjel! Jeg syntes jeg så ut som en utkledd ape! «Ikke le!» sa hun. «Du er kjempefin, men du må legge av den karslige delen av deg, så blir du utrolig sexy…» Jeg gjorde som hun sa, og la an et sånt feminint trekk som jeg hadde fleipet med i stua. «Nå er du virkelig flott…jeg får lyst på deg! Men først skal du få på deg litt rødt på leppene og litt mascara.» Hun rotet i veska og fant frem en leppestift. Ba meg om å trute litt med leppene, gni dem forsiktig sammen. Jeg adlød, og så var det på med mascara. Jeg følte meg som en av Garlic’ene, og jeg bestemte meg for å bli skikkelig med på leken. «Nå går vi inn til de andre,» sa hun, «så skal de få se hvor fin du er!» Så låste hun opp døra og leide meg ut igjen. Det var litt vanskelig å stolpre seg fram på de høye hælene, ikke var de helt i min størrelse heller, men jeg skulle ikke gå tur i marka, bare ut i stua, så jeg diltet med så pent jeg kunne. Gutta ble helt i hundre da de så meg, og jeg fjolla så godt jeg kunne. De lo og skrek og fleipet med at sånn burde jeg kle meg oftere, og at så pen hadde de neimen aldri sett meg før. Guro bare smilte, så ba hun dem om å dempe seg. Det var jo ikke lett å be om, for nå hadde hun jo gira dem opp så det holdt, men til slutt roet de seg ned. De skjønte at hun hadde noe mer på lager, så litt halvkvalte av latter holdt de kjeft. Guro satte på litt rolig musikk, sånne sensuelle brasilianske toner, og så kom hun bort til meg og la armene om halsen min. Vugget og rullet hoftene mot mine i takt med musikken og så meg dypt inn i øyene mens hun smilte lurt. Jeg glemte et øyeblikk helt hvordan jeg så ut, og ble heltent på henne. Kjente at pikken min ble til et balltre i den lille trusa. Hun kjente det også, og hun grep tak om rumpa mi og presset underlivet sitt mot meg, gned seg mot meg i takt fra musikken. Guttene i sofaen skjønte jo fort at dette kom til å utarte, så nå haglet det kåte replikker om hva vi skulle gjøre osv. Guro lot seg ikke merke med dem, hun fortsatte bare i samme tempo, sakte men sikkert, og så satte hun seg plutselig på huk foran meg.»

Jeg hørte Øystein fortelle om dette som hendte for mange år siden og kjente at jeg ble kåt av å høre om det. Jeg smøg en hånd over på låret hans, lot den gli lenger og lenger oppover inntil den havnet i skrittet hans. Han var hard som stein, minnene fra den gangen, alkoholen og stemningen mellom oss gjorde oss beruset av kåthet og jeg ville bare høre mer. Det han fortalte var som opplevd av en helt annen person enn han jeg kjente, og det gjorde det lett for meg å leve meg inn i fortellingen. Jeg lot meg rive med og så for meg det som skjedde den gangen, alt mens jeg strøk og kjælte med pikken hans gjennom buksestoffet.

«Jeg hadde helt glemt at det var en fransk truse jeg hadde fått på meg, men det hadde jo ikke Guro. Tror hun var ganske dreven. Nå var pikken min ganske synlig, for den hadde vokst seg over kanten på trusa. Hun dro trusa litt lenger oppover foran, så stakk hun hånda gjennom den franske åpningen, tok tak i pikken min og trakk den forsiktig gjennom. Så hentet hun ballene mine. Åpningen ble som en penisring! Guro så opp på meg. Så lot hun tunga få spille på pikkhodet mitt. Flikket den frem og tilbake, rundt hodet og nedover skaftet. Hun avbrøt noen sekunder, grep etter leppestiften sin som lå på bordet og la på en ordentlig dose på leppene sine før hun rett og slett slukte pikken min. Jeg så den bare forsvinne langt inn i den illrøde munnen hennes. Synet av min egen kropp i strømper og korsett ble med ett utrolig opphissende, og pikken  som sto utover og ble så mesterlig behandlet av denne jenta var helt himmelsk! Leppestiften hennes var gnidd utover pikken min og hennes egen munn var rød langt utover leppene. Hun slikket seg om munnen og så meg dypt inn i øynene. Hun lyste av kåthet.
Guro reiste seg opp. Musikken over stereoen fremhevet den elektriske spenningen i stua. Guro strakte armene over hodet og rullet med hoftene, danset for seg selv og begynte å kneppe opp blusen. Hendene mine hadde for lengst funnet veien til pikken min, nå sto jeg der på gulvet og runket og slukte henne med øynene. Blusen hennes ble kastet i fanget til Arne og hun sto der i skjørt og strømper. Brystene duvet i en skjønn lilla blonde-push-up med halve skåler. Brystvortene hennes tittet frem som harde knopper over kanten. Hun danset fremdeles, jeg trodde nesten hun hadde lært å strippe, for bevegelsene hennes var så perfekt sensuelle og opphissende. Jeg bestemte meg for å holde koken, jeg skulle gå hele linja ut i dette spillet. Jeg hadde problemer med å stå ordentlig i de høye hælene, så jeg fikk dem av meg og kom meg ned på gulvet så jeg kunne stå normalt igjen. Nå kunne jeg jo heller ikke dy meg for å la hendene vandre over kroppen til Guro. Jeg bøyde meg ned og slikket brystvortene hennes og hun ga fra seg deilige sukk. Så dro hun ned glidelåsen i skjørtet og lot det falle til gulvet i en sakte spiral og avslørte et lite strømpebelte i samme farge som BH’en. Hun hadde nettingstrømper i sort, med søm bak og den deiligste rompa du kan tenke deg. Muskuløse rompeballer uten truse, som bare ventet på å bli håndtert av to guttehender. Jeg grep henne om livet og presset henne mot meg, fulgte henne i takten til musikken og kjente hvordan jeg rett og slett bare lengtet etter å ta henne. Pikken min la seg på skrå, klemt mot magen hennes. De rytmiske bevegelsene våre med mage mot underliv runket pikken min så jeg følte meg helt hinsides. Hun la armene om halsen min og kysset meg. Først lett. Så krevende og sugende. Hendene min grep rundt hver sin rompeball og jeg løftet henne opp fra gulvet. Hun lot seg svinge opp på hoftene mine og jeg styrte pikken min rett opp i henne. Hun var ga fra seg et dypt  og inderlig stønn i det hun gled nedover staken. Sakte jokket hun noen ganger med underlivet for å virkelig smøre staken min, og vi var i gang. Jeg var sterk som bare det og hadde ingen problemer med å løfte henne av og på samtidig som hun spente fra med lårmusklene sine.
I øyekroken så jeg at Arne for lengst hadde kneppet opp buksa si og satt med pikken i hånda. Han var helt i transe av å se på Guro og meg.  Det må unektelig ha sett helt merkelig ut; en mann ikledd dameundertøy med en jente over hoftene i vill kopulasjon! Men jeg var så inn i helvete sprengkåt, og gutta som satt i sofaen og så på var tydeligvis også preget av stunden. Alles pikker var utenfor smekken!»

Øysteins pikk var nå så hard som  stein og jeg bestemte meg for å dra ned glidelåsen i smekken hans. Det passerte fremdeles folk på strandpromenaden, men det begynte å bli lengre mellom hver gang noen tok veien rundt oss. Det var mørkt, og vi satt i utkanten av gatelysets radius. Øystein strøk håret vekk fra kinnet mitt og kysset meg. Leppene hans var varme og fuktige og jeg kjente tungespissen hans leke. Jeg gjengjeldte kysset og strøk ham over den harde pikken samtidig. Han stønnet og sugde og slikket leppene mine. Pikken hans lå åpent i hånda mi og han skled lenger ut på kanten av benken med rumpa. Hånda hans gled oppover låret mitt. Jeg åpnet mellom bena så han kunne komme til og jeg kjente fingrene hans trekke stringen min tilside. Nå var jeg så opphisset og våt at jeg kjente det rant. Vi kunne høre lydene av fingrene hans som masserte kjønnet mitt og gled ut og inn av meg. Øystein kysset meg videre nedover halsen, slikket meg i halsgropa og dro ned utringningen min med den ledige hånda. Jeg grep tak i håret hans og trakk ham ned mot brystene mine. Jeg ville kjenne tunga hans sirkle rundt brystvortene mine, kjenne ham suge dem stive og kjenne sitringen helt ned i fitta mi. Lenger borte på promenaden var det en gjeng med halvfulle ungdommer som så ut som de ville komme i vår retning. Jeg satt delvis avkledd på benken og buksa til Øystein var seget nedover baken hans, pikken i full fyr og han var på vei til å slikke meg mellom bena hvis jeg ikke snart stoppet ham.
«Øystein, det kommer noen der borte…la oss gå til hotellet og gjøre resten der…» jeg måtte trekke meg lenger opp på benken og fikk Øystein til å reise seg opp.
«Å, herregud…for en tortur å bli avbrutt nå…» Han la armene om meg og kysset meg lidenskapelig. Jeg kjente pikken hans, fremdeles stiv og klar, under buksefronten hans. Ungdommene ravet skrålende forbi oss og enset oss knapt. Lukten av Øysteins hud og armene hans rundt meg i kombinasjon med den kåte stemningen mellom oss fikk meg nesten til å dra ham ned på benken igjen og fullbyrde det vi hadde påbegynt.
«Du, vi går og legger oss… orker vi mer, så knuller vi resten av natten. Jeg kunne tenke meg å sovne med hodet mellom bena dine…» Øysteins tunge sveipet over leppene mine og jeg grep tak i rumpa hans med begge hender og trykket meg mot den harde pikken.

Legg igjen en kommentar