Overraskelsen

Denne novellen er vist 13372 ganger.

Det er en nydelig dag. Jeg sitter ved vinduet og drikker litt iste. Mesteren min kommer snart hjem og jeg er spent – han sa han hadde en overraskelse til meg i dag. Jeg har allerede tatt på meg kjolen han ville jeg skulle ha på meg – en hvit, tynn, lang kjole. Han ba meg sette inn kulene mine og gå uten undertøy.

            Der kommer han … han går selvsikkert mot porten langt der nede, legger ikke merke til meg her jeg sitter og titter ned på han. Jeg forter meg bort til inngangsdøren og legger meg på alle fire slik Mesteren min vil ha det.

«Hei, lille slaven min,» sier han i det han kommer inn. Jeg kjenner han stryker meg over håret og pusten hans er trygg og varm. Han tar tak i hodet mitt og legger et bind foran øynene mine, så drar han meg forsiktig opp. Jeg kjenner han legger noe rundt halsen min … det er et halsbånd. «Nå slave, er du spent på overraskelsen min?» spør han mot øret mitt.

«Ja, Mester,» hvisker jeg tilbake.

Han tar meg i hånden og leder meg inn på stuen og setter meg ned på gulvet.

«Sitt stille her, jeg kommer straks tilbake,» sier han.

Så setter han på høy musikk så jeg ikke skal høre hva han gjør. Jeg kjenner kroppen min er spent, lurer på hva han driver med og på hva overraskelsen kan være. Jeg skvetter litt til når han plutselig står ved siden av meg; han hjelper meg opp på bena, så drar han kjolen opp rundt livet mitt og fester den der. Så sier han:

«Vær så god, hun er din.»

Jeg har ikke lagt merke til at det er en person til i rommet, så jeg blir litt overrasket. Så kjenner jeg myke hender som stryker forsiktig over kroppen min … Det kjennes ut som kvinnehender. Så kjenner jeg en munn mot magen min … forsiktig, fjærlett nedover mot kjønnet mitt. Hun legger en finger mot klitorisen min, gnir forsiktig frem og tilbake før hun legger tungen sin mot den også. Hun presser bena mine lett fra hverandre så hun kommer bedre til. Mesteren min står tett inntil ryggen min og drar lett i halsbåndet. Han spør meg om jeg liker overraskelsen, og jeg nikker forsiktig.

            Jeg kjenner hun presser en finger forsiktig inn i meg. Hun beveger deg sakte inn og ut mens hun slikker klitten min. Jeg kjenner jeg blir våtere. Prøver å la være å støte imot siden Mesteren min ikke har sagt jeg kan det. Jeg kjenner han står bak ryggen min og at han presser seg mot meg, jeg kjenner han liker det han ser. Pikken hans hviler mot ryggen min, stor, hard og klar. Mester drar meg i håret, det lugger litt og jeg klynker forsiktig.

«Klager du, slaven min?» spør han.

«Nei, Mester,» svarer jeg.

Damen der nede jobber ivrigere nå, og jeg klarer ikke holde tilbake et lite stønn. Jeg merker at Mester hører det, og han biter meg i skulderen. Så plutselig drar han meg i håret igjen.

«Kom her, slave,» sier han.

Jeg følger lydig etter, og damen der nede prøver, hun også. Han presser meg ned på en stol og drar baken min mot kanten. Damen fortsetter arbeidet sitt mens jeg stønner stille.

            Mester står over meg nå, jeg hører han stønner litt også, så kjenner jeg pikken hans mot munnen min. Jeg gaper lydig over den og slikker bort en dråpe fra tuppen.

«Sug meg skikkelig nå, slave,» sier han med mørk stemme.

Jeg suger og slikker han så godt jeg kan, prøver å ta hele pikken hans langt inn i munnen min, den støter mot bak der og jeg prøver å drepe brekningsrefleksen. Jeg får den helt inn, kjenner ballene hans mot haken min og magen mot nesen. Han stønner høyt nå. Jeg nærmer meg en orgasme, kjenner jeg … det er så deilig der nede, hun har nesten hele hånden inni meg og slikker meg så utrolig godt. Jeg nærmer meg såpass at jeg vet jeg må spørre Mester om lov til å komme snart. Jeg legger hendene mot magen hans og presser litt i mot så han skal skjønne at jeg vil noe.

«Kan jeg få komme, Mester, vær så snill?» spør jeg forsiktig.

«Nei slave, ikke ennå,» er svaret … jeg holder tilbake et skuffet stønn, så trekker han seg ut av munnen min.

Han stryker pisken over puppene mine, magen min og kinnene mine. Jeg kjenner nå at jeg har hele hånden hennes inni meg; hun presser hånden ut og inn av meg, jeg kjenner at jeg skjelver i bena, merker at orgasmen er rett rundt hjørnet nå. Så jeg spør Mester igjen:

«Kan jeg komme nå, Mester, vær så vær så snill?» … jeg merker at jeg ikke klarer mer snart, men nei, jeg får ikke lov nå heller.

«NEI,» svarer han med streng stemme, så blir hånden hennes plutselig borte, og jeg kjenner et kaldt drag mellom bena. Da kjenner jeg mesteren min presser pikken sin inn i meg. Hardt og brutalt kommer han inn i meg i ett støt. «Slikk henne mens jeg tar henne,» hører jeg han kommandere, da tydeligvis til denne damen han har der.

            Jeg kjenner en myk munn mot klitten min. Med lange seige strøk slikker hun den, suger og slikker. Nå er jeg så kåt at det renner nedover på innsiden av lårene mine, og jeg ber så pent jeg kan igjen:

«Mester, kan jeg komme, vær så snill?» og jeg venter spent på svaret, han trekker det ut og stønner tydelig oppgitt.

«Det var da voldsomt til mas på deg i dag, slave! Så kom da, men jeg vil ikke ha noe mer mas, ellers henter jeg pisken og varmer rumpa di.»

Han drar meg opp etter halsbåndet så jeg blir stående midt på gulvet. Jeg lar det gå … hele kroppen min rister og skjelver i orgasmerus.

«Jeg kommer nå, Mester,» klarer jeg å presse frem mellom tennene.

Det er så vidt jeg klarer å stå oppreist, jeg kjenner Mester holder meg oppe mens han pumper inn og ut av meg. Damen mellom bena mine kysser meg forsiktig på skamleppene mine, så trekker hun seg unna. Mester må ha avtalt det med henne eller gitt et tegn.

            Da kjenner jeg hendene til Mester stryke over magen min, og så klyper han fast to fingre på brystvorten min mens han biter meg i skulderen. Han kjører to fingre inn i meg, og jeg hører han stønne mot skulderen min med sammenbitte tenner. Så tar han meg hardt og brutalt, drar hodet mitt bakover med håret mens han pumper ut og inn av meg som om han er besatt. Han puster tyngre og tyngre … med et grynt støter han hardt inn i meg mens han spenner hele kroppen i orgasme. Så kysser han meg mykt på skulderen og spør meg om jeg er fornøyd med gaven han ga meg.

 

 

SLUTT (for denne gang …)

Legg igjen en kommentar