Min nye venninne, del 2

Denne novellen er vist 18132 ganger.

Jeg fikk en tekstmelding hvor det sto følgende: Du må komme på jobb med engang, har et spesielt oppdrag til deg.
 
Jeg kom meg av gårde så snart jeg kunne, nærmest løp opp til loftsleiligheten til min sexvenninne. Hun åpnet raskt denne gangen. Hun var iført en trang kjole med dyp utringning. Jeg kunne se hver kurve i den store deilige kroppen hennes.
 
Hei, din skittne hore, var alt hun sa da hun åpnet.
Jeg kjente hvordan ordene hennes fikk det til å brenne i fitta mi. Jeg var allerede våt og klar.
Vi har kunder, som vi må ta oss av, jeg har lagt frem et passende arbeidsantrekk til deg. Så nå må du komme deg ut på badet og gjøre deg klar, sa hun med streng stemme. Jeg fant et korsett i latex, og en liten shorts i latex med fransk åpning.
Da jeg kom ut fikk jeg et bind forann øynene. Hun tok meg i armen og førte meg inn i stuen. Jeg senset at det var folk i fommet, men hadde ingen ide om hvor mange de var.
Hun viste meg frem og spurte om noen ville kjenne på fitta til ludderet. Jeg var dyvåt og klar for alt. Jeg fikk beskjed om å spre beina, slik at kundene kunne få kjenne på fitta mi. Det er viktig at de vet hva de får, at du er en skikkelig hore, sa venninnen min.
Jeg kjente at jeg ble befølt av flere, jeg kjente seks hender som saumfarte kroppen min. Det var utrolig deilig å bli sjekket slik.
Jeg hørte han ene si at han ville se fitta mi også, før han bestemte seg. Jeg ble satt ned på stol og måtte skreve slik at de kunne se rett inn i fitta mi. Jeg vil se mer, ta av henne shortsen hørte jeg en stemme si. Så begynte de å dra av meg shortsen. Så satt jeg skrevende på stolen og ante ikke hvor mange som så på meg.
Vil dere bruke henne, hørte jeg venninnen min si. Jeg hørte ikke noe det var helt stille. Plutselig tok venninnen min og la meg mellom lårene sine. De vil se at du slikker meg, sa hun.
Jeg elsker å slikke henne, hun smaker så salt og deilig. Jeg sto med skrevende ben og ansiktet mitt begravet i hennes deilig kjønn. De som sto bak meg hadde full oversikt. Jeg kjente at det rant juice nedover lårene mine.
Jeg vil ha kuk i meg, sa venninnen min. Du sa hun og jeg hørte at noen reiste seg. Jeg ble geleidet bort til stolen, og jeg fikk beskjed om å sitte med åpen fitte.
Plutselig kjente jeg flere hender som tok meg over alt. Jeg ble befølt, slikket og jeg fikk en vibrator inn i fitta mi. Nå skal du få kuk, ditt lille ludder, vi ser at du er en skikkelig kåt hore, hørte jeg en mann si.
Plutselig ble bindet jeg hadde for øynene fjernet. Det var to menn og to kvinner i rommet.
Du skal slikke henne, sa venninnen min og pekte på den andre kvinnen. Hun lå på gulvet med spredte ben. Jeg la meg ned og slikket henne og kjente at jeg fikk kuk i meg. Det var deilig å bli pult bakfra, han tok meg hardt, mens han hele tiden sa til meg. Jeg skal sprute deg full av kuksaft din kåte hore, du liker å få kuken min i deg, si at du liker det, hore. Jeg forsøkte å si at jeg likte det, men kvinnen bare dyttet hodet mitt inn i fitta si. Det var umulig å si noe og jeg hørte at hun var nær ved å nå sitt klimaks. Hun skrek at hun kom, det gjorde også han som pulte meg bakfra. Jeg kjente hvordan fitta hennes trakk seg sammen og hvordan den varme sæden hans fyllte munnen min, jeg var i himmelen.
Jeg var veldig kåt nå og spurte om det var mulig for en lite hore å få mer kuk i fitta si. Jeg fikk beskjed om at min oppgave var å tilfredsstille alle, og at jeg ikke fikk lov til å få orgasme.
Jeg ble bundet fast til stolen. Brystene mine svulmet ut av korsettet og fitta mi var vidåpen. De sto rundt meg alle fire og fortalte meg at jeg var en skikkelig hore og at jeg nå skulle straffes for min kåtskap.
Jeg fikk på meg to brystklyper, det gjorde skikkelig vont. Så fikk jeg en kuk i munnen og beskjed om å suge. Den andre kvinnen fant frem en dildo, som hun stakk inn i fitta mi. Jeg var så våt at jeg ikke trengte glidekrem. Hun satte den på og gav meg beskjed om at jeg måtte holde på den.
Jeg kjente at kuken i munnen min nærmet seg klimaks, han skrek at jeg måtte svelge kuksaften hans. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Dildoen som jeg hadde mellom bena, skled ut, jeg var for våt til å holde på den.
Som straff måtte jeg ligge med overkroppen over et bord, med rompa i været. Jeg fikk en butplugg inn i hullet mitt og en kuk i fitta mi. Jeg fikk også en kuk i munnen og venninna mi satte seg på ryggen min. Jeg kjente hvordan hun maserte meg den våte fitta si, og jeg kjente noe varmt som rant nedover ryggen min, før jeg fikk en voldsom orgasme.

Legg igjen en kommentar