Tre i solen

Denne novellen er vist 184186 ganger.

Jeg lå på verandaen og solte meg i det som må ha vært den varmeste dagen den sommeren. Svetten piplet frem fra huden og gjorde hele kroppen varm og deilig. Jeg hadde ikke ligget der mer enn et kvarters tid før jeg kjente det svi jevnt over huden, til tross for solkremen kona hadde smurt meg inn med tidligere. Jeg lukket øynene bak solbrillene og kjente sola steke meg langsomt levende. Jeg var god og mett etter middagen og varmen gjorde meg småkåt også. Jeg kjente en begynnende ereksjon ese langsomt i shortsen, og flyttet hånda ned mot skrittet. Jeg dyttet til pikken så den ble liggende oppover magen og ereksjonen var mindre synlig. Kona skulle ha besøk av en venninne, så det var trolig best at jeg ikke lå lett synlig på verandaen med en like lett synlig stå… selv om det neppe var forkvinnen i den lokale menigheten som kom på visitt. Vi var ikke akkurat kirkegjengere, min kone og jeg; vi var ganske så promiskuøse og hadde hatt oss på verandaen flere ganger. Vi likte begge å ha sex ute i friluft, og med den korte sommeren her til lands var det bare å nytte høvet når sola kom fram. Jeg lå ute på solsenga og kjente at jeg var ganske lysten, men akkurat idet jeg lurte på om jeg ikke skulle invitere kona ut til et raskt lite nummer, hørte jeg ringeklokka. Det var det, tenkte jeg, og slo meg til ro meg den deilige sola. Ereksjonen ga seg snart; den kom og gikk på samme måte som varmebølgene som feide over kroppen for så å forsvinne ved første antydning til et vindpust.

Jeg hørte Lene trippe inn gjennom verandadøra og ut i gangen. Latter og livlig samtale fulgte og jeg drømte meg bort i en eller annen tanke om en fin, øde sandstrand. Jeg kunne tenkt meg et bad, og ønsket et øyeblikk at jeg var på stranda, men jeg hadde det så behagelig der jeg lå og solte meg at jeg ikke ville røre en muskel.

"Kjære?" hørte jeg kona innenfra. Jeg snudde hodet uten å røre på noe annet, myste bort mot døra og så henne stå der med en formfull, langhåret jente i slutten av tjueårene. Jeg var et par år eldre enn min kone, men disse to kunne meget vel være på samme alder; kanskje en venninne fra høyskolen?

"Hmmm…?" mumlet jeg, for slapp til å åpne munnen engang.

"Dette er Iselin," smilte hun. "Vi skal bare opp og ordne noe og så kommer vi ut og soler oss sammen med deg, okay?"

"Mhmm…" gryntet jeg i nøyaktig samme tonefall som før.

De sto begge kledd i bikini, tydeligvis klare for noen timer i solskinnet. Iselin var min kones rake motsetning; Lene var veltrent og hadde NM-sølv i svømming, noe hun elsket å minne meg på hver gang vi fikk det for oss at vi skulle svømme om kapp. Iselin var som sagt mer av det "formfulle" slaget. Hun hadde store bryster, men på den annen side var hun også ganske lubben. Hun var nok neppe den typen jente jeg ville ha sjekket opp på byen, om jeg skal være helt ærlig, ikke at hun var stygg – slett ikke. Da hun snudde seg og fulgte etter min kone inn i stua falt det mørke håret ned over skuldrene hennes og ga meg en slags følelse av at det var noe ved henne som øynene ikke kunne se. Det var vel en grunn til at hun var min kones venninne, tenkte jeg og lukket øynene igjen. Konsentrerte meg om sola og varmen som fikk meg til å svette gjennom hver eneste pore i huden. Jeg hørte latter og leven innenfra en stund, og irriterte meg en smule hver gang jentene kom med et plutselig hyl og vekket meg ut av transen jeg hadde forsvunnet inn i. En tanke slo meg om at jeg kanskje ikke burde sovne, av frykt for å bli liggende i timevis til sola hadde brent meg til en rød, kokt hummer, men det var vel ikke så lenge til de var ferdige der inne og kom ut for å sole seg. Da kunne jeg snu meg og steke ryggen litt også.

Jeg gled ut og inn av denne halvbevisste transen der jeg lå, og ble forståelig nok overrasket da jentene plutselig sto der ved siden av solsenga og flirte. De la ut håndklær på verandaen og la seg til rette, men de holdt ikke opp med den lattermilde samtalen. Jeg lå fremdeles med lukkede øyne og skjønte ikke hva de lo av, ikke før jeg kjente en hånd gli nedover magen på meg. Den gled innenfor shortsen og fant det den lette etter; det de flirte av var en pikk som var så hard at den sto skrått opp mot magen min uansett hvordan jeg hadde lagt den på forhånd. Jeg åpnet øynene og så jentene sitte på hver sin side av solsenga – toppløse. Min kones bryster var perfekt tilpasset kroppsstørrelsen hennes; mellomstore og faste med to deilige brystvorter som jeg elsket å slikke og sutte på. Iselins var det motsatte; hun hadde tatt av seg bikinioverdelen og blottlagt to digre mugger. De var virkelig store, uten at de hang langt nedpå knærne. Hun lente seg over meg og fikk sammen med min kone dratt shortsen av meg og blottlagt den knallharde pikken. Like etter kjente jeg flere villige hender ta meg for seg, og jeg så på Lene med spørrende øyne.

"Du husker det vi snakket om for noen uker siden?" sa hun med et lurt glis, og tankene gikk til en forbipasserende kommentar jeg hadde kommet med mens jeg banket kuken i henne bakfra; at vi skulle hatt en jente til som hun kunne slikke mens vi holdt på. Denne Iselin som hun hadde fått besøk av, hadde tydeligvis blitt introdusert for ideen, og likt den. Uten å nøle hadde hun lagt hånda rundt roten av pikken og slikket og smattet på hodet med en voldsom iver, mens kona mi koste med magen min.

"Det er lenge siden sist for henne… Hun er skikkelig kåt…" sa Lene mens hun akte seg sakte oppover og kysset meg oppover brystet.

Hun reiste seg snart opp, snudde seg og stilte seg over meg med ett ben på hver side av hodet mitt. Jeg lå på ryggen med en vill, våt munn lekende med pikken og en våt fitte på vei ned mot leppene. Lene satte seg på huk på ansiktet mitt og lente seg nedover meg i 69 og hjalp Iselin med behandlingen hun ga meg. Jeg la hendene på rumpa hennes og klemte til mens jeg dyppet tunga i den våte musa hennes. Hun var full av friske duftende safter, og det slo meg at hun kanskje hadde varmet opp med venninnen før de kom ut hit til meg.

Iselin var utrolig. Hun holdt meg i et fast grep og dro pikken nedover mot seg så den ble hardere og sto rett til værs som en påle… men det var ikke det beste. Tunga hennes var som et levende dyr. Med jevne mellomrom tok hun pikken i den varme, myke munnen og gjorde meg våt over det hele, for så like raskt å slippe den ut i friluft igjen. Da kjente jeg først vinden som en kald bris mot det våte lemmet, og dernest den stekende sola som varmet det opp mens hun pustet tungt over meg. Tunga hennes vekslet mellom å sveipe lekent over hodet og slikke opp og ned langs staken, og hun terget meg stadig nærmere orgasmen. Jeg begravde munnen i min kones deilige fitte og nøt behandlingen de ga meg. Med hver sin lekne munn slikket og sugde de på meg mens fingrene koste og klorte forsiktig i huden min. Magen, lårene, pungen, hendene var overalt, mens pikken ble sugd og slikket av varme, kåte lepper. På denne måten tok det ikke lang tid før jeg kom.

Det gikk forbausende fort; jeg rakk knapt å tenke at spruten var på vei før jeg kjente at jentene hadde tatt meg forbi punktet hvor det var for sent å snu. Siden jeg hadde hodet begravd mellom min kones lår visste jeg ikke hvem det var, men en av de kåte jentene plasserte tennene forsiktig rett på undersiden av hodet og holdt pikken der og lot spruten skyte opp i ganen. En langneglet hånd grep tak i staken og runket meg over toppen. Det rykket til i bena mine idet orgasmen skylte gjennom meg og fortsatte å sprute opp i den varme munnen. Jeg kunne kjenne noe av det renne ut igjen og gjøre meg klissete i underlivet før den andre slikket meg over det hele og lepjet sæden i seg.

De fortsatte behandlingen mer forsiktig, og jeg hørte lyden av smattende, kyssende jenter der nede fra mens jeg selv fikk igjen pusten og gikk tilbake til å slikke konas dampende fitte. Ereksjonen hadde begynt å gi seg etter orgasmen, men jentene tok seg god tid og kjælte med meg, sakte og forsiktig, til pikken ikke var så følsom og hadde bygd seg opp til en hard, stående påle igjen. Jeg fokuserte på Lenes deilige fitte. Presset tunga inn i henne og sugde lett på kjønnsleppene. Holdt hendene rundt lårene hennes og vispet klitoris med tunga slik jeg visste hun likte, og etter få minutter begynte bena hennes å dirre. De små, kåte stønnene jeg kjente så godt unnslapp henne og avslørte at orgasmen fikk henne til å miste kontroll over pusten. Like etter begynte hun å reise på seg.

"Det der må du nesten gjøre med Iselin og," sa hun og klatret av meg så solen traff meg brått midt i ansiktet.

"Kan han ikke knulle meg isteden…?" spurte venninnen bedende, nærmest tryglende.

"Er du kåt, hm? Klarer ikke vente?" svarte Lene med et glis.

"Ja, jeg er så kåt nå, vær så snill å knulle meg," sa hun skjelvende.

Det var faktisk ganske tydelig. Bena hennes dirret av kåthet, stemmen skalv og blikket var sløret som om hun befant seg i en annen verden. Lene lo og leide henne over meg til hun sto med et bein på hver side av solsenga, rett over den ventende pikken. Kona mi satte seg ned på kne ved siden av oss og siktet meg inn mot det åpne hullet. Iselin satte seg sakte ned på huk og takket være min kones hjelp traff hun blink på første forsøk. Pikken gled rett opp i hullet til jentas forventningsfulle klynk. Hun åpnet seg godt slik hun sto med skrevende ben, men tross dette var hun vanvittig trang. Fitta hennes gled ned på pikken og klemte rundt den som en kvelerslange. Hun strammet til så hardt at det nesten ble smertefullt, men samtidig var hun så glatt at pikken gikk rett inn. Jeg ville gripe tak i de digre puppene og klemme på dem, men det gikk ikke lang tid før vi støtte på et annet problem. Hun senket seg forsiktig ned, satte seg opp og ned og begynte å ri meg, men hun var såpass tung at vekten av oss begge fikk solsenga til å kollapse idet hun skulle sette seg helt ned. Vi endte opp på verandagulvet med et brak før vi hadde begynt ordentlig.

Lene lo hemningsløst og dro henne av meg, la henne på ryggen og satte seg over hodet hennes med ansiktet vendt mot bena. Så vinket hun på meg og sa jeg skulle prøve igjen. Jeg la meg over den lubne venninnen og grep tak i de svulmende puppene som nærmest fløt utover når hun lå slik på ryggen. Jeg la meg mellom de kraftige lårene og prøvde å trenge inn i henne uten å lykkes. Jeg måtte skille kjønnsleppene med fingrene samtidig som at jeg presset på med pikken. Inn i hullet hennes gikk den, til hennes ekstatiske stønn. Lene flirte idet munnen som slikket henne unnslapp en serie ukontrollerte gisp etter hvert som jeg la vekten på og trengte dypere inn for hvert støt. Denne jenta var kanskje ikke like smekker som min veltrente kone, men etter hvert som jeg lente kroppsvekten mot henne og dunket lemmet til bunns i henne begynte overraskede, plutselige stønn å unnslippe meg… det svartnet for øynene og jeg måtte innrømme for meg selv at jeg aldri, aldri, hadde knullet en deiligere fitte. Munnen hennes hadde vært levende, lekende, ivrig. Fitta var av en annen verden.

"Overrasket?" smilte Lene der hun satt og lot Iselin slikke seg.

"Aah!" stønnet jeg og klarte ikke svare.

Jeg bare fortsatte å pumpe løs i det plaskvåte, trange hullet jeg hadde fått lov til å gå løs på. Jeg satte hendene i bakken langs sidene hennes og sto som midt i en armheving. Slik fikk jeg lagt hele kroppsvekten bak hvert eneste støt. Jeg dunket pikken opp i underlivet hennes og overskuddsfettet hennes disset i digre hopp. Høylytte klaskelyder vitnet om tempoet jeg hadde satt opp, og Iselin begynte å hyle opp i skrittet på min kone. Armene hennes kavet rundt i luften der hun lå fanget under oss, men så reiste Lene seg brått og dyttet meg opp.

"Vi får gå inn så ikke alle naboene kommer løpende," flirte hun.

Hun hjalp en skjelven Iselin på bena og påpekte at det første knullet hennes på flere år hadde gjort henne veldig våt. Det var en stor, fuktig flekk på verandaen og underlivet hennes var rennende vått av svette og kjønnssafter. Kona tok tak i henne og leide henne inn på stua. Jeg fulgte etter og lukket døra etter oss. De to jentene la seg ned på teppet; Lene på ryggen med venninnen over seg, og Iselin på alle fire med hodet mellom min kones lår. Med en trillende latter vinket kona på meg og gjorde tegn til at jeg bare skulle ta for meg.

Den lubne Iselin sto klar med sin vidunderlige fitte, og jeg hadde ingen planer om å erte henne eller trekke ut tiden, slik jeg ofte gjorde med min kone. Jeg ville bare kjøre pikken inn i den herlige musa og knulle den til jeg kollapset over henne. Jeg gikk raskt opp til henne og grep tak i den kjøttfulle bakenden med pikken pekende i riktig retning. Hun spredte bena skrått bakover og svaiet i ryggen så jeg skulle komme til, og jeg bøyde knærne slik at høyden ble riktig. Pikken gned mot skrittet hennes og opp langs venusberget. Jeg gjorde flere forsøk på å dytte den rett inn, men måtte igjen skille kjønnsleppene med fingrene for å kunne trenge inn. Da jeg først traff hullet ordentlig, la jeg hele kroppsvekten på og dro hoftene hennes mot meg slik at jeg sank helt inn til bunns. Som en brunstig hoppe stønnet hun gurglende idet jeg jukket pikken i den trange fitta. Lene lo løssluppent idet jenta som prøvde så godt hun kunne å slikke fitta hennes ble revet fullstendig med av den kåte hingsten som jukket hemningsløst i henne. Jeg elsket den levende, pulserende fitta hennes og måtte bare ta henne hardere og hardere, komme dypere og pumpe raskere. Iselin lagde stadig mindre forståelige lyder og endte opp med å hvine kontinuerlig idet jukkingen min nådde et visst tempo. Jeg forsto ikke hvordan en jente med et så normalt og tykkfallent utseende kunne være så deilig å knulle. Jeg dasket til rumpa og gjorde huden hennes rød, og hun bare fortsatte å hyle som en stukken gris. Jeg merket plutselig at jeg ikke akkurat var lydløs selv heller; jeg stønnet høylytt av ren refleks, opphisselsen var så stor at jeg fortapte meg i en annen verden. Til slutt ble jeg så andpusten at jeg ufrivillig senket tempoet til enkle harde jukk mot den store baken hennes.

"Ikke stopp! Gudfaenihelvete ikke stopp!" stønnet hun høylytt.

"Sprut henne full, Thomas!" flirte Lene. "La henne vite hvordan det føles at en mann kommer i henne."

Jeg hadde ikke kunnet stoppe om jeg hadde villet. Jeg var ikke lenger ved kontrollspakene. Iselin skalv i armene og kollapset ned mellom lårene til kona mi mens jeg banket henne bakfra. Jeg slo henne hardt med flat hånd over rumpa før jeg løftet opp bakenden og støtet helt til bunns. Lene holdt hodet hennes mellom lårene og la bena over ryggen på henne så hun ikke kunne komme opp igjen. Hun lo hemningsløst mens venninnen stønnet stadig høyere.

"Ta og knull henne i hjel! Kjør på!" sa hun og lo videre.

Iselins stønn ble mer og mer uforståelige for hvert støt. Jeg pumpet den lubne jenta det hardeste jeg kunne og hørte stemmen hennes bli grøtete og nærmest panisk. Hun fikk ansiktet presset mot Lenes underliv og ordene hennes forsvant i en ekstatisk tåke. Det var som om vi voldtok den skjelvende, kåte kvinnekroppen vi hadde låst mellom oss; Lene som nærmest tvang henne til å slikke seg, og meg som penetrerte henne bakfra, med pikken som et stempel dunkende inn og ut i det skvalpende, trange hullet. Til slutt hørte vi bare et grumlende, kontinuerlig desperat skrik fra henne idet hun kom så hele kroppen ristet. Det virket evigvarende, hun bare kom og kom, og skrek og skrek til hun ble hes i stemmen. Fitta ble myk og avslappet, og rant over av glatte safter. Lene la seg tilbake nøt situasjonen med et salig smil om munnen. Verden snurret rundt, og jeg hadde for lengst kjent den vante følelsen av kribling i pungen… og jeg bare fortsatte å pumpe løs i henne. Jeg kjente det rykke til i meg, og med et kraftig støt sendte jeg det jeg hadde inn i det pulserende hullet.

"Rrgh!" stønnet jeg og presset pikken hardt i bunnen på min kones venninne og holdt den der. Lenge.

Jeg grep hardt tak i henne og dyttet meg så langt inn at jeg kunne kjenne pikken dytte i bunnen mens rykningene sakte ble svakere og til slutt forsvant helt. Ereksjonen svant sakte hen og jeg kunne kjenne fitta hennes klemme rundt meg i små pulsaktige rykk. Jeg holdt henne fast så hardt at melkesyre begynte å spre seg gjennom armene, og til slutt måtte jeg slippe taket. Pikken gled ut av henne med en glidende, skvalpende lyd og det rant seige dråper fra den ned på teppet. Lene dyttet Iselin bort fra seg og stilte seg på kne foran meg. Der sto hun og slikket meg pliktoppfyllende ren, mens jeg sto og hev etter pusten og prøvde å holde balansen.

"Det likte du, ja?" sa min kone og smilte tilfreds.

Legg igjen en kommentar