Sex med en kjendis – en sann historie

Denne novellen er vist 26102 ganger.

Denne historien skjedde mot slutten av 90-tallet da jeg jobbet i lokaltv som videojournalist. Av hensyn til min tidligere kollega, som i dag er en profilert tv-kjendis, så holder jeg navnene våre tilbake. La oss kalle henne Angelina, mens jeg er Brad i resten av historien. Angelina var samboer med barndomskjæresten, og hadde et lite barn på tidspunktet da denne historien hendte. Det var en lørdag i desember og hele redaksjonen skulle på julebord på en lokal resturant. Angelina var i festkomiteen og hadde blant annet fått ansvaret med å lage en kavalkade av tabbene de forskjellige programlederne hadde gjort det siste året.

Ettersom Angelina var ny i yrket og hadde mangel på kunnskap i bruk av redigeringsprogrammet så spurte hun meg om jeg kunne være så «elskling» å hjelpe henne med å sette sammen «tabbevideoen». Angelina og jeg hadde fra første dag en utrolig kjemi og vi kalte hverandre med kosenavn hele tiden, men vi gikk aldri over streken. Sjarmen og den positive utstålingen hennes var mer enn nok grunn til å si ja til å hjelpe henne.

Alle kameratene mine var misunnelige på meg som jobbet sammen med denne skjønnheten. Jeg pleide å få tekstmeldinger som «når er Angelina på skjermen neste gang»osv. I tillegg til en herlig personlighet så hadde hun et utseende og kropp som overgikk de fleste jenter, og alle ungkarene i vårt distrikt viste hvem hun var.

Vi hadde jobbet med kavalkaden i flere uker, Angelina hadde funnet frem klippene, mens jeg sydde dem sammen. Jeg stusset derfor over hvorfor vi skulle møtes i redasjonen i forkant av julebordet ettersom filmen var ferdig, men Angelina instiserte på å endre på noen detaljer. 

Jeg troppet opp i en ny dress og kjente med en gang jeg entret lokalene at Angelina var på plass. Parfymen hennes luktet ubeskrivelig og jeg ble stående en liten stund og bare nyte den. Plutselig ble jeg vekket  av «Brad, å der er du jo».

Jeg ble målløs da jeg så henne. Hun var ikledd en fantasisk kjole og håret var

satt opp på en måte jeg aldri hadde sett tidligere. Den sorte, tettsittende kjolen

var som skapt til den flotte figuren hennes. På vei mot meg la jeg merke til at hun hadde høye, mørke støvletter,  noe som gjorde antrekket komplett. Hun ga meg en lang og varm klem, en sånn man håper aldri skal ende. «Jeg er så glad du ville hjelpe meg, vennen min», og før jeg rakk å svare hadde hun plantet et deilig kyss på kinnet mitt. «Jeg har gjort klar i teknisk» sa hun og smatt i forveien. Den sorte kjolen dekket akkurat den lille, stramme baken hennes, og måten hun gikk på i støvlettene fikk frem en herlig vrikkebevegelse i «fjortis»-rumpa – det var ihvertfall det de andre guttene i stasjonen kalte den.

Allerede i døråpningen skjønte jeg at det var noe på gang. Jeg så at samtlige kamera

var «on air» i studio, og at alle gikk i opptak. «Hva skjer» spurte jeg usikker. «Vent og se». Hun tok tak i hånden min og ledet meg inn i nyhetsstudio og ba meg sitte ned på stol som var plassert midt i rommet. På flere av monitorene så jeg meg selv sette meg ned på det sorte skinnsetet. «Du, Brad, jeg har noe å innrømme». «Å ja» svarte jeg sarkastisk. Jeg visste at dette var forsøk på en eller annen morsomhet, og at det var jeg som skulle få gjennomgå. Jeg bestemte meg derfor å spille arrogant og ikke la meg vippe av pinnen. Hun fylte opp to glass med en hvitvin og rakte meg det ene.

Før hun sa noe mer gikk hun inn i teknikkerrommet og så over skjermene , og straks etter var hun tilbake rett foran meg. «Jeg er veldig glad for å jobbe sammen med deg, Brad». Jeg bare smilte. «Dessverre er det et problem med at vi samarbeider». Jeg så spørrende på henne. Ikke visste jeg hva som kom, men at dette var en spøk var jeg 100 prosent sikker på. «Jeg har så veldig lyst på deg, Brad. Jeg tenker på deg veldig ofte». At jeg hadde kjæreste hjemme hadde jeg aldri skjult for henne, og jeg var spent på hvor denne spøken skulle ende. Jeg forholdt meg taus. Hun kom helt bort til stolen jeg satt på og satte seg plutselig over fanget mitt. «Oi, nå må du revurdere hele situasjonen Brad» tenkte jeg for meg selv. Jeg hadde aldri sett Angelina så pen som i kveld, og med den fantastiske kroppen helt inntil min så var jeg paralysert. Hun kunne glatt vært modell, og både ansiktet og kroppen hennes var skapt for tv-skjermen.

Kjolen hennes hadde glidd opp i det hun satte seg over meg, og en sort liten truse var synlig. «Hva skjer dersom jeg gjør hva jeg vil nå, stopper du meg» spurte hun meg kryptisk. Hun nippet til vinglasset hun holdt i venste hånd, mens den andre strøk meg forsiktig i nakken. Jeg smilte mens jeg ristet på hodet.

Måten fingrene hennes lekte seg rundt var utrolig deilig og jeg greide faktisk i noen sekunder å koble helt av og nyte situasjonen. Hun så meg dypt inn i øynene og tok tak rundt slipsknuten min, og like plutselig så dro hun meg helt inntil ansiktet sitt.

Før jeg visste ordet av det så møttes leppene våre, først forsiktig, deretter i intens klining. Hun smakte utrolig deilig, som en eller annen søt frukt jeg ikke greide å plassere. Den ledige hånden hennes jobbet med å få av slipset og like etter, få åpnet knappene. Hver eneste ble kneppet opp, og skjorten ble skjøvet opp. Angelina holdt vinglasset foran ansiktet mitt og snudde det forsiktig på hodet. Hvitvin rant nedover brystkassen, magen og til slutt ned i bukselinningen. Det var kaldt, men likevel opphissende. Igjen sendte hun meg et av de fantastiske blikkene sine, før hun lot tungen sin smake på den sølte vinen. Den sirklet seg nedover brystkassen min og Angelina sørget for å gli ned på kne foran meg. Hver eneste dråpe ble slikket opp på vei nedover.

Jeg kjente det sprenge i buksene. Glasset var borte og begge hendene hennes åpnet beltespennen uproblematisk. Hele tiden låste hun meg med det sexy, umotståelige blikket sitt.  Gylfen ble åpnet og hun tok tak i buksene rundt hoftene og trakk den ned til knærene. Nå var det bare bokseren igjen. «Nå er jeg spent» hvisket hun før strikken forsiktig ble løftet over kukken min som ropte etter å komme ut i frihet. «Oi, ser man det» sa hun da mine 22 cm kom til syne.

Ballene var nybarberte og all annen hårvekst trimmet. Hun smilte der hun satt og lot hånden stryke over redskapen min. «Hvis jeg putter den i munnen min, kommer du til å stoppe meg da» spurte hun sensuelt. «Aldri» mumlet jeg tilbake. Jeg visste at Angelina hadde gått på Folkehøyskole med teater og skuespill som hovedfag i tenårene, uten at jeg noen gang hadde sett noe til disse kunnskapene. Nå var jeg derimot i gang med å se en side av henne jeg aldri hadde trodd fantes. Var det kameraene eller var hun slik hver gang, tro?

Høyrehånden grep rundt staken min og begynte å runke den forsiktig mens hun kysset innsiden av lårene. Sakte, men sikkert nærmet leppene hennes seg kukken. Hun hevet hodet og stirret meg dyrisk inn i øyene før hun lot kukken gli inn i munnen.

Fra første sekund var det hele perfekt. Hun holdt de store bambiøyene på meg mens leppene gled opp og stadig vekk lengre ned på penisen. Synet av kukken min som forsvant inn og ut av hennes vakre ansikt kunne få hvilken som helst til å komme på kort tid. Smattingen, lydene av vakumet som slapp og koselydene hun lagde for seg selv var som et lite orkester denne fredagskvelden. Hodet jobbet seg stadig dypere ned på stammen og tempoet ble raskere. Det var mulig at hun leste blikket mitt for brått slapp hun kukken ut og begynte å slikke og suge på ballene min. Hadde hun holdt det gående i noen sekunder til så hadde jeg sannsynligvis fylt opp munnen hennes. 

Angelina reiste seg og snudde seg rundt. Jeg tok tak i glidelåsen på den sorte kjolen og trakk den helt ned. Hun lot skulderene slippe kjolen og den gled automatisk av henne. Foran meg stod den mest fantastiske stringrumpen jeg noen sinne hadde sett. To runde, faste rumpeballer, med en sort string som ledet vei. Igjen skulle hun overraske. Hun bøyde seg fremover, i stående stilling og rumpeballene åpnet seg foran meg. Jeg løftet på stingen og skjøv den til side. Tungen min gravde seg inn langs den sprekken  og da jeg passerte anus så ristet kroppen hennes.

Jeg lot tungen leke med det glatte venuset, sideveis, opp og ned. Hun pustet tungt og kroppen småskalv. Det så overhode ikke ut til at hun ble heftet av å stå i en ubekvem stilling. Da jeg igjen lot tungen gli opp til anus, så begynte kroppen å riste kraftigere. Hun var definitivt klar for stake og ikke før jeg hadde tenkt tanken så vendte hun seg rundt meg og satte seg overskrevs kukken min. Jeg kjente at berget hennes var gjennomvåt og det skulle ikke mye småriding til før hun sank helt ned på den. Hun vred seg og sukket fornøyd. «Aahhh, den er så stor og deilig» mumlet hun mens taktfast brukte kukken min. Den sorte bh’en hennes presset de små brystene opp og kløften var bare utrolig deilig.

Tungene våres møttes og kysset hemningsløst mens hun brukte hoftene på en måte jeg aldri hadde opplevd tidligere. Bh-låsen ble frigjort og hun frigjorde den. Selv om brystene var små så passet de den herlig kroppen hennes, og brystvortene var harde som to sukkertøy. Munnen min lekte seg fra den ene puppen til den andre. Tempoet og stønningen økte jo mer jeg sugde på nipplene hennes. Hun red meg som ingen andre hadde gjort og det var himmelsk å kjenne hvor  trang hun gjorde seg når hun gled ned. Hoftebevegelsene hun gjorde krevde god erfaring og utholdenhet, noe hun beviselig hadde. Stønningen ble høyere og tettere. Nok en gang hadde jeg mistanke om at hun leste meg som en åpen bok. Jeg var i ferd med å komme da hun steg av og stilte seg opp i stående.

Angelina lente seg fremover mot stolen mens jeg stilte meg klar med staken bak henne. De lyse skillene fra string-trusene etter soltimene nærmest viste vei hvor kukken skulle inn.

Jeg styrte kukken inn mellom de stramme, runde rumpeballene. Jeg hadde ikke hatt den inn og ut av henne mer enn noen ganger før hun bestemt ropte «knull meg hardt».

Jeg lot meg ikke be to ganger og begynte å pumpe henne hardt.  «Hardere, hardere». Jeg adlød tvert. Kroppen hennes ristet, mens hun stønnet høylytt. Jeg hadde aldri hatt gleden av å knulle en så fullkommen rumpe noen sinne og bestemte meg fort for å prøve lykken. Dette får briste eller bære tenkte jeg da jeg fuktet pekefingeren min i fittesaften og smurte den utover rosen hennes samtidig som jeg banket alle mine centrimeter inn og ut av den trange musa. At denne kroppen året før hadde født et lite barn hadde jeg aldri trodd. Fingeren mine lekte seg gradvis inn i analen og jeg merket at hun likte hva som var på gang. Angelina var garantert klar for kukk i rumpehullet. Kukken min var hardere og større enn noen gang og lyste opp som nesa til Rudolf da jeg trakk den ut av venus, klar for anus.

Jeg presset hodet mot kransen og småjukket meg forsiktig innover. Saftene ga kukken hjelp som glidemiddel. Skulle denne lille stumpen greie å åpne seg for hele mitt store lem? Hun ristet verre enn et tre i en høststorm og stønnet så høyt at jeg hørte ekkoet fra miksepulten i teknikkerrommet. Til min store forbauselse så skulle det ikke ta lang tid før jeg hadde det meste av manndommen min i hullet.  Tempoet var forsiktig og jeg nøt hvert sekund av opplevelsen. Jeg var sprekkeferdig og utfra lydene hun ga fra seg så var det ikke langt igjen før hun også var i mål. Tanken på at noen av de andre kollegaene når som helst kunne komme streifet meg aldri mens jeg feide over Angelina. Hun stod fortsatt oppreist med overkroppen foroverlent mot stolen.  Jeg spanket rumpeballene med håndflaten og kjørte kukken så hardt og langt inne jeg kunne. Plutselig brast hun ut i et vilt skrik, kroppen eksploderte og jeg reagerte spontant med å fyre hele kanonen selv. Kroppen min låste seg og jeg pumpet ut som den rene mitraljøseren. Hullet hennes ble raskt fylt opp og i det jeg trakk meg ut så ble ryggen og rumpa hennes tilgriset med masse hvit sperm. «Herregud, Brad, herregud».

Angelina snudde seg rundt og smilte lettere skjelven fornøyd. «Dette er kommer jeg til å leve lenge på» hvisket hun og jeg tenkte det samme. Jeg kom til å tenke på filmen vår, og smilte veldig fornøyd. «Lagre eller slett, elsking» spurte jeg usikkert. «Definitiv lagre, lag en backup til meg også».

Hun gikk på toalettet og jeg la merke til at gangen hennes var litt endret etter min innsats i rumpehullet. Klippe, komprimere og lagre.

Kjolen var på plass da hun kom tilbake. «Beklager det med gåstilen». «Åhh, det var skjønt Brad. Dette var en drøm som gikk i oppfyllelse, filmen og….du vet, analsex». Hun smilte som jeg aldri hadde sett henne før. «Du skjønner, typen min har fridd og vi skal gifte oss. Jeg ville bare ikke gå glipp av en siste sjanse til litt gøy før det skjer, skjønner du?». «Skjønner, elskling».

Angelina har siden denne episoden vært programleder for mange populære tv-show, men hennes beste opptreden har jeg på harddisken hjemme 😉

 

Legg igjen en kommentar