Natten med pus

Denne novellen er vist 15113 ganger.

Som gift mann på 10. året, med mange barn, er det ikke alltid man føler at sexlivet er så spennende lenger. Slik er det nok for mange, uten at man tenker særlig bevisst på å gjøre noe med det, f.eks være utro. Slik også med meg. Leser noveller på erotikknett, har fantasier om sex med andre kvinner, men har aldri gjort noe med det.

Ikke før jeg traff Jannicke, en veninne av min yngre søster, på min søsters bursdag for 2 måneder siden. Ikke det at jeg pratet så mye med Jannicke på selve bursdagen. Da alle gjesten dro hjem skulle både Jannicke og jeg overnatte hos min søster og hennes samboer. Jeg på gjesterommet, Jannicke på sofaen i stuen. Det ble mye vitsing rundt at Jannicke visstnok gikk en del i søvne, og sikkert kom til å havne inne hos meg. Da min søster og hennes samboer la seg, ble jeg av en eller annen grunn sittende i stua og vente. På hva? Vet ikke sikkert, men en udefinerbar følelse av at noe kom til å skje.

Da Jannicke kom opp etter å ha sagt god natt til min søster, satt vi i stua og pratet litt. Om at hun hadde gått fra samboeren sin for bare 6 uker siden, om det å være gift(!) og mye annet. Så skulle jeg legge meg, men førrst skulle jeg få natta-klem. Det ble en svært god og lang klem. Jannicke sukket fornøyd inn i øret mitt, laget mange søte hmmm, og plutselig visste jeg at jeg hadde lyst på henne. Men hun stoppet og tok på gifteringen min og sa «hmmm, du er jo gift, har barn og greier. Vi bør ikke gjøre noe mer som du kan angre på». OK, så ble det bare en ekstra nattaklem. Men denne gangen vred vi begge hodene slik at leppene møttes. Forsiktig, så forsiktig til å begynne med, men snart satt vi og kysset intenst, hun stakk tunga lekent inn i munnen min og roterte frenetisk med den, mens hun stønnet lavt og sukket enda mer.

«Nei, vi må stoppe nå», sa hun, satte seg litt opp i sofaen, trakk bena litt under seg, før hun kastet seg over meg med våte kyss, strøk meg over brystkassen og sukket enda mer. Jeg strøk henne på ryggen, i nakken, lot fingrene krølle seg i håret, mens den ene handa sakte begynte å stryke over rumpa, fortsatt utenpå kjolen. Ny stopp, Jannicke reiser seg halvveis opp, og drar kjolekanten litt oppover lårene, lekent, slik at jeg får et bittelite glimt av trusa. Jannicke er forøvrig ganske tynn, har små bryster, lyst hår og brune øyne, som akkurat nå ser kåt på meg. Hun kjæler litt meg kroppen sin utenpå kjolen og gir meg stadig små glimt av lårene og såvidt en liten del av trusa. Jenta er kåt! Mens hun sier: «Jeg blir aldri kåt når jeg har drukket litt, men se hva du gjør med meg»

Jeg er også inne på tanken om at vi bør stoppe mens leken er god. Dessuten er hun bare 27, mens jeg er over 40. OK, la oss danse litt da, sier Jannicke. Vi setter på musikken lavt, danser tett, og hun knepper opp skjorta mi og stryker meg over brystet – som faktisk begynner å se bra ut etter 2 år på treningsstudio. Vi kysser, eller kliner er vel et mer dekkende ord, mens jeg stadig vekk stryker henne over ryggen, rumpa, opp til håret igjen, og presser henne inntil meg slik at hun kjenner at «junior» har våknet.

Mmmm, du er så god, sier hun, og drar meg inn på gjesterommet, dytter meg ned på senga og setter seg over meg, og begynner igjen å leke med kjolen. Nå kommer den lenger opp, slik at jeg kan se hele trusa hennes, en sort g-string, og den flate magen hennes. Jeg stryker magen hennes og sier hvor sexy jeg synes den og hele henne er. Hendene mine vandrer langs lårene, stryker lett over venusberget utenpå trusa – gifteringen holder meg fortsatt litt tilbake – mens Jannicke svaier over meg, nyter behandlingen, lager mange deilige sukke-lyder, før hun bøyer seg ned og vi kliner igjen.

Så blir vi igjen enige om at det er best å stoppe nå, før en av oss (jeg) angrer på det. Selv er hun jo singel, og vil gjerne, men respekterer mitt nei. Etter mye kyssing, stønning og kosing, går hun ut på badet. Jeg ligger i senga med stå, og tenker hardt på om jeg vil mer. Best å si nei tenker jeg, samtidig som kåtskapen herjer i meg. Går på badet – hun er ferdig, pusser tenner og tusler tilbake i bare bokseren. Jannicke kommer etter meg på rommet, kun iført truse og bh nå. Utrolig vakker. Slank, på grensen til å være tynn, som nevnt med må bryster, som jeg akkurat nå synes er utrolig vakre, og med et slags katteaktig vesen ved seg. Hun kryper da også opp i senga før meg, på alle fire, og viser meg dermed to lekre, nesten skinnende rumpeballer, en tynn sort g-streng mellom de, men hun sier «kom hit» og ser på meg med kåte øyne.

Hvordan jeg klarte å ikke rive av henne trusa der og da, og bare styre meg på plass, vet jeg fortsatt ikke, men vi la oss ned igjen og kysset mer heftig enn noen gang. Hendene mine finner veien under bh’en, og oppdager de mest fantastik følsomme – og lange – brystvorter jeg noen gang har sett og kjent. «Å ja, bit i brystene mine» stønner hun, og jeg etterkommer selvsagt. Småbiter, slikker brystene og lar en hånd leke utenpå trusa. Masserer området rundt klitoris, mer stønning, trykker trusa litt inn i hullet – Jannicke er skikkeig kåt nå. Hun masserer pikken min utenpå bokseren.

Pluteselig, en lyd fra stua. Noen som tasser over gulvet. Sjokk! Jannnicke forsvinner under dyna. Vi hadde glemt musikken, så min søster – antageligvis – har vært oppe og skrudd den av. Oj, da, og ingen Jannicke i sofaen. Ikke bra. Vi blir igjen enige om å slutte, så Jannicke går ut på sofaen, og jeg ligger der med en nå halvfet pikk og tenker «søren heller», samtidig som jeg gruer litt til morgendagen og hva min søster kommer til å si.

Etter 3 minutter kommer Jannicke igjen inn på rommet. «Får ikke sove» sier hun. «Vil bare ligge litt her hos deg først». Jeg sier ikke nei, setter meg opp og ta bestemt av henne bh’en, og kysser brystene på nytt. Hun stønner høyt, tar hånda mi og fører den ned til trusa, og innenfor, og hvisker «kjenn på meg, så våt jeg er» Hun dytter en av fingrene mine inn i seg, og hun er virkelig plaskvåt. Hun får stønnet frem et «beklager, men siden jeg ikke har en mann nå har jeg ikke barbert meg på en stund.» Hårene har vokst litt frem, men jeg synes hun er fantastisk pen der hun sitter bakoverlent, men fingeren min inni fitta, hoftene beveger seg frem og tilbake mens hun stønnende kysser meg igjen.

I en smidig bevegelse har hun plutselig fått av meg bokseren og sin egen truse og lagt seg over meg. Pikken min står bankende mot hennes våte mus og rumpe. Jeg forsøker å si at nå bør vi stoppe, men hun bare kysser meg, mørk i blikket av kåthet, mens hun lar musa lage våte stiper på pikken min. Hun ler og sier «vi kan stoppe når vi vil, enda har vi ikke gjort noe du kan angre fryktelig på» (Vel, det kan sikkert diskuteres, men ikke her – hehe). Hoftene hennes går opp og ned, slik at pikken min masserer hennes stadig våtere kjønn, den stusser borti klitoris og deretter tilbake til rumpa. Hun er fryktelig god til å erte, denne pusen! Jannicke stønner og sukker, jeg stryker hennes rygg og smale midje, rumpa, og lar en finger finne veien ned mot hennes våte hull. Fukter fingeren og lar den leke litt rundt den bakre inngangen. Hun stønner enda høyere. Helt uten hjelp har hun manøvrert seg slik at hodet på pikken min såvidt er inenfor hennes fantastisk våte grotte. Hun har sauset inn hele skrittet mitt med nydelige safter, og hennes egne lår er også våte nå.

Kåt, men med et litt spørrende blikk, lar hun seg senke litt lenger ned på pikken min. Bare en cm, slik at jeg kunne sagt Stopp om jeg ville. Men nå er jeg hinsides alt som heter stopp. Jeg tar tak rundt hoftene hennes og hjelper henne helt ned. For en fantastisk følelse! Hun er plaskvåt, men fantastisk trang. Jeg kjenner hvert fiber i fitta hennes og vil helst bare ligge slik lenge. Men Jannicke er alt for kåt nå, hun begynner å bevege seg raskt opp og ned på pikken, stønner vilt inn i munen min. «mmmm, så godt, du er så god, åååhhhh, du fyller meg, ååhhhh, vi passer så braaahh». Jannicke stivner i krampe da orgasmen kommer, fitta hennes klemmer i spasmer rundt pikken og hun nesten kveler meg meg stønn og kyss.

Da orgasmen avtar ser hun på meg med nydelige, glade øyne, som likevel står fulle av tårer «så nydelig, åh så nydelig. Jeg har aldri før kommet med en mann inni meg. Åhh, du deilige mann». Vi blir liggende lenge slik og bare kysse, og prate litt. Om romantikk og sex. Hele tiden er jeg stiv inne i henne, og kjenner skjedeveggene klemme rundt meg. Jeg hadde ikke kommet enda, og Jannicke ba meg ikke sprute inni henne, siden hun ikke gikk på p-piller. Hun satte seg opp, safter renner nedover pikken, fitteleppene hennes er hovne og da hun langsomt drar seg av, er det som om leppene henger igjen på pikken, som de ikke vil av enda. Hun snur seg rundt, stiller seg på alle fire, igjen på en katteaktig måte. Hun snur hodet og sier «Ta meg hardt, men jeg vil ha spruten i munnen». Nå er jeg så kåt at enhver tanke på langsomt har forduftet. Jeg tar hodet på pikken litt innenfor, registrerer et lite stønn og støter hardt inn. «ooohhhh» – sier vi begge i kor. Jeg begynner å ta henne – langsomt ut, så vi begge kan nyte følelsen fullt ut, hardt inn, tror jeg kjenner livmormunnen når jeg bunner. Det er svært lenge siden jeg har kjent meg så kåt, og siden pikken har kjentes så steinhard som når denne kåte pusekatten av en jente står på alle fire foran meg, fitta renner av safter, hun stønner uavbrutt mens hun forteller meg hvor godt det er. Jeg kjenner begynnelsen til en utløsning og stopper opp. Jannicke hveser ut «ikke stopp nå, det er så godt, ta meg mer». «Men da kommer jeg til å sprute i deg». «Åh, men bare litt til, jeg må bare kjenne deg litt til», sier hun.

Som svar begynner jeg heller å massere klitoris med en finger, mens jeg bøyde meg forover og begynner å småklipe i en brystvorte. Umiddelbart svar fra Jannicke, mer stønning og hun begynte å bevege seg mot pikken min. Hun kaster på hodet og stønner, mens vi regelrett puler hverandre. Så godt, og så farlig. Ville absolutt ikke gjøre henne gravid! Jeg kjenner på rykningene både i fitta og pikken at det nærmer seg, så jeg intensiverer fingerarebidet på klitoris og bryst, og like før jeg selv kommer, stopper jeg, og tenker på isvann, isfjell og annet som liksom skal hjelpe. Litt skuffet snur Jannicke seg på skjelvende ben, svært nær en ny orgasme. «Du må slikke meg etterpå» sier hun før hun fanger den dirrende pikken min i munnen. Hun smaker først på sin egen fittesaft, smiler opp mot meg og blunker: Go ahead. Jeg er så klar at etter bare noen sekunder kommer spruten. Jeg pumper og pumper – er en god stund siden sist – og det er ikke mulig for Jannicke å svelge alt. Etter et par kraftige stråler må hun ha litt luft, så et par støt havner i ansiktet og håret hennes. Og hun bare smiler; for en herlig jente!

Vi kysser etterpå, liker normalt ikke det, men med Jannicke var det faktisk deilig. Men nå vil hun slikkes. Legger seg ned med sprikende ben og sprer fitteleppene med to fingre. Jeg elsker å se henne vise sin kåthet uten blygsel. Hun sier «neste gang er jeg helt glattbarbert, men du må gi meg en orgasme nå». Jeg er ikke tungbedt, og fører tunga med brede tak fra rumpehulllet til klitoris mange ganger. Hun er så våt nå at jeg enkelt kan føre to fingre inn i henne og presser på det stedet jeg tror hun har g-punktet. Slikker i tillegg rundt klitoris, og lar pekefingeren på den andre hånda sirkle rundt rosetten hennes. Bingo: Jannicke blir helt vill, hodet ruller fra side til side, kroppen spenner seg, og idet hun nesten skriker ut sin orgasme, tar hun heldigvis en pute foran ansiktet.

Hva som skjedde resten av natten kan bli en annen historie

Legg igjen en kommentar