Venner

Denne novellen er vist 16534 ganger.

Hun gikk bestemt bortover gangen til hun nådde rommet nederst i gangen. Hun banket på, fire ganger. Ble stående og vente til døren forsiktig ble lukket opp. Synet som møtte han var en pen jente med brunt, halvlangt hår og blå øyne. Hun hadde på seg trange bukser, støvletter med litt hel og en enkel svart genser. Han smilte sjenert og åpnet døren helt slik at hun kunne komme forbi han og inn i rommet. Det var ganske mørkt, det var kun lampen på kommoden som var på. Hun satte seg ned i en lenestol i mørkt brunt lær. Han hadde lukket døren og låst den.
Føttene hans beveget han bestemt mot skinnstolen og førte han bak den. Han holdt et skjerf i hånden som han bandt for øynene hennes, så stramt at det gjorde vondt. Hun følte pusten hans i nakken, tungen streifet over øreflippen hennes. Hun skalv. » Reis deg!» Han stilte seg fremfor henne, la hendene på hoftene hennes lot de gli frem til knappen på buksen før han åpnet den og dro den ned til rett under knærne.
Under hadde hun på en halvt gjennomsiktig hipster med sorte blonder. «Og legg deg over armlenene!» Hun gjorde som hun ble bedt om. Hun holdt pusten ventende på hva som skulle skje. «Du har ikke kledd deg som jeg ba deg om, dette må du straffes for!» Et høyt klask gav gjenlyd i det store rommet. Et gisp hørtes. Slaget kom som en overraskelse, men hun visste hun fortjente det. Enda et klask hørtes og denne gangen stønnet hun.
Han fortsatte straffen helt til hun sa: «Jeg har vært slem!» Med et smil frigjorde han øynene hennes fra skjerfet, vel vitende om at hun ville ha mer, ba henne reise seg og kle av seg. Han stod fremfor henne mens hun dro av seg støvletter, sokker, bukse, genser og undertøy, og slang alt vekk i et hjørne. Hun ble stående som hun var bedt om. Naken. Tungpustet og klar. Brystene hevet og senket seg sakte. Han gikk mot henne, kysset henne bak øret og nedover halsen bakfra.
Hendene hans strøk over brystene og nedover magen. Hånden beveget seg mellom lårene og han lot en finger gli forsiktig over leppene og klitoris. Hun var våt. Hun knakk litt sammen og klynket. «Mmm…» «Stille! Og legg deg på sengen med spredte ben og armene over hodet!» Hun la seg ned.
Det glatte sengetøyet kjentes kaldt mot kroppen og ga henne frysninger slik at brystvortene knoppet seg. Han tok tak i bena hennes og bandt de fast til hver sin sengestolpe. Deretter satte han seg oppå henne, tok tak i armene og tvang de bakover for å feste de til sengegavlen med et par håndjern. Klikk. Hun satt fast. Han reiste seg opp på knærne, åpnet beltet og buksen, dro av seg bukse og boxer før han satte seg oppå henne igjen. Denne gangen med skrittet rett over munnen hennes. Hun stakk ut tungen og lot den gli over pungen hans. Lette og lekende strøk. Han stønnet. Munnen hennes lukket seg om den ene delen og hun sugde forsiktig på den. «Ahh…» Fingrene hans gled gjennom håret hennes før de tok et godt tak og dro hodet hardt tilbake i puta.
Han fjernet seg fra munnen hennes og satte seg på sengekanten med fullt syn til den nakne kroppen som lå bunnet fast til sengen. Lyset i rommet var svakt og varmt. Han så skyggene deres på veggen. Som et speil. Hun vred seg i sengen, så bedende på han og ba om mer. Han lot henne ligge slik en liten stund mens han gikk inn på kjøkkenet for å hente isbiter. På vei tilbake tok han med seg skjerfet. Det ble igjen bundet hardt rundt øynene hennes.

Han tok en isbit mellom tennene og lot den gli nedover halsen hennes, rundt brystvortene og nedover mot navlen. Hun sukket av nytelse. Blandingen av den kalde isen og de varme leppene hans fikk henne til å vri seg. Isbiten fortsatte nedover magen og mot kjønnet hennes. Han plasserte seg mellom bena hennes, kysset henne før han forsiktig førte isbiten mellom de røde leppene hennes og gled opp og ned. Isbiten smeltet etter hvert bort, men han erstattet den med tungen sin som ivrig slikket og tirret henne til vanvidd. Hun stønnet høyere. «Ta meg! NÅ!» Han lo. «Jeg tar deg når jeg føler for det! Ligg stille nå så jeg får fortsatt med det jeg holdt på med.» Hun vred hodet på siden slik at hun fikk tak i en pute hun kunne bite i for å hindre mer lyd. Tungen ble mer og mer krevende og hun visste hun ikke klarte å holde det lenger. Plutselig stoppet han. Hun ble liggende urørlig på sengen, mens hun merket at han forsvant ut i et annet rom.
Luften i rommet var sval. Perfekt å være naken i. Han romsterte i noe litt borte. Hun ventet i spenning på hva som skulle skje. Han kom tilbake og satte seg med bena hennes på hver sin side av fanget sitt. Med ett kjente hun noe kaldt og glatt mellom bena sine. Hun merket en svak vibrering og skjønte at han hadde tatt frem vibratoren hennes.
Et smil bredte seg i ansiktet hennes. Hun gjorde et forsøk på å spre bena mer for å slippe han til, men de var bundet hardt fast. En varm finger la seg på klitoris og masserte den svakt, mens to av de andre fingrene spredte leppene hennes og lot vibratoren gli inn i henne. «Ahhhh!» Følelsen var fantastisk! Han løsnet på knutene som holdt bena hennes fast, satte seg bedre til rette og satte opp tempoet. Mens vibratoren gled ut og inn av henne bøyde han seg ned og begynte å slikke og suge på knoppen hennes. Hun løftet opp hoftene og la all sin vekt på skuldrene for at han skulle komme lettere til og dypere inn.
Han elsket at hun var så kåt, og kjente han var utrolig kåt selv. Penis stod hard oppetter magen, klar for å trenge inn i henne. Han la fra seg leketøyet og tok et godt tak om skaftet. Han satte opp tempo og merket han ikke ville klare å holde seg lenge. Han måtte inn i henne. NÅ! Slikkingen stoppet og hun merket at han la seg forsiktig over henne. Skjerfet rundt øynene ble fjernet og hun kunne se rett inn i hans blå og kåte øyne. Hun løftet på hodet og kysset han. Intenst og ivrig.

Leppene deres smeltet sammen og tungene begynte å leke. De stønnet begge to. Armene hennes ble frigjort og hendene tok et godt tak på ryggen hans. De rullet over slik at hun havnet på toppen. Hun snudde seg rundt slik at han så rett inn i det varme kjønnet hennes, og hun hadde fri tilgang på godene hans. Hun kysset rundt skaftet, ertet og tirret han.
Om og om igjen. Tungen gled lett oppover før hun lot munnen lukke seg om penis og penishodet. Hun slikket og sugde ivrig, før hun plutselig stoppet og snudde seg rundt. Hoftene ble løftet, hun tok et godt tak om penis og runket han forsiktig før hun førte ham inn i seg og senket kroppen. Gud, så vanvittig godt det var! Han pustet tungt og la hendene på rumpa hennes.
De fulgte sirkelbevegelsene hennes. Hun så ned på han og smilte, bøyde seg fremover og kysset han. Hendene hennes var plassert på brystkassen hans og nå og da gav hun brystvortene hans små klyp slik at han klynket seg. Brystene hennes duvet opp og ned i takt med hoftene hennes. Han tok et godt tak om dem. De passet perfekt i hendene hans. Hun brukte sin egen hånd til å beføle seg selv, hun bøyde seg litt bakover slik at han fikk fullt innsyn til hva som skjedde der nede. Stønnene deres ble høyere og høyere, bevegelsene mer og mer krevende. » Bakfra» stønnet hun. «Ta meg bakfra!».

Hun la seg med magen på sengen og knærne plassert på gulvet. Han stilte seg på kne bak henne og trengte inn i henne. Hun var enda trangere nå og hun strammet til med jevne mellomrom. Han tok tak i håret hennes, dro det bakover slik at ryggen hennes fikk en svai. Han satte opp tempoet og tok i enda hardere. Hun nærmest skrek av fryd. «JA! Hardere! Hardere!».
Hun krevde mer og mer. Han merket det nærmet seg. Han støtte hardere og dypere. Hun frigjorde seg fra grepet hans, la seg flat, på magen, over hele sengen og samlet bena. Han la seg oppå henne og gled inn i henne på nytt. Hun løftet rumpa og tok i mot støtene hans. Synlige rykninger fõr gjennom kroppen hennes, hun nærmet seg.
De satte opp tempoet begge to. De kom som et brak, hun først, han noen sekunder senere. Svett og andpusten falt han sammen over henne. Hun vred seg rundt, kysset han lett i pannen og reiste seg.
» Samme tid og sted i morgen?», spurte hun lurt mens hun dro buksa på seg.
» You bet!», sa han og blunket til henne.

Legg igjen en kommentar