Litt krydder i sexlivet, del 1

Denne novellen er vist 20209 ganger.

Var oppe til et vennepar av meg for et par år tilbake, satt og koste oss med noen glass med vin og pratet om litt løst og fast. Tore var reise ned til byen for å møte en kompis og jeg og Trude ble sittende og skravle som kvinner ofte gjør.

Samtalen kom jo selvfølgelig opp på sex som det særdeles ofte gjør når damer kommer sammen kremt  hehe.

Trude måtte vedkjenne seg at sexlivet kanskje kunne litt krydder og jeg som var på veg ut av et ekteskap måtte jo vedkjenne meg at sex var faktisk mangelvare, ble en og annen gangen med dildoen.

Trude viste at jeg var bi og hun respekterte det fordi jeg aldri hadde prøvd meg på henne. Viste at hun var bi-nysjerrig men ville at hun skulle ta første steget om det skulle bli noe.

Tore slengte på ei melding og sa han var på tur hjem slik at vi kunne starte med tacoen som vi skulle ha til middag den kvelden. Vi gikk ut på kjøkkenet men plutselig snudde Trude seg rundt og spurte om hun kunne spørre om noe veldig personlig, selvfølgelig kunne hun det, er jo ikke mer vanskelig jeg.

Hun rødmet litt og lurte på om jeg kunne tenkt meg å bli med på en trekant med henne og Tore denne kvelden. Måtte jo bare le litt og sa at det kunne vi da vel ordne men om det var dette hun ville bare for å redde ekteskapet sitt. Kunne fort slå ut andre vegen og at hun ikke taklet å se Tore og meg sammen.

Vet at hun har slitt litt med sjalusi og det var vel ikke beste løsningen på et allerede skrantende ekteskap men hun var bombesikker og ville at vi skulle kjøre et show for Tore. Få han til å gå fra konseptene.

Var med på den da Trude er en av de peneste og mest sexy damene jeg vet om og Tore er ikke akkurat noen stygging han heller. + at Trude hadde røpet i fylla at han var velutstyrt.

Vi satte maten inn i kjøleskapet og gikk for å ta en dusj. Rakk det før han kom hjem, trengte litt barbering her og der og da var det greit å ha litt hjelp for å få det ordentlig.

Jeg skulle gå i dusjen først slik at Trude kunne barbere også byttet vi etterpå.

Som sagt så er Trude rimelig heit og jeg sto i dusjen og kikket på henne barberte seg, kjente jeg tente rått på henne. Vi skulle bytte og Trude holdt opp et håndkle slik at jeg kunne gå inn i, strøk fingrene kjapt over puppene mine og ga meg et lite smil. Smilte tilbake og ga henne et raskt kyss på leppene. Hun tok tak i hodet mitt og ga meg et sugende tungekyss, tungene våre lekte med hverandre og jeg kjente at jeg begynte å dryppe av kåthet. Dyttet henne inn i dusjen og sa NÅ må du dusje hvis ikke blir ingen av oss ferdige til Tore kommer hjem men kjente at jeg heller ville legge henne ned på badegulvet og slikke henne til i hvert fall en orgasme.

Begynte å barbere meg men sto og smugkikket på Trude som sto og såpet seg inn, så såpeskummet forme seg over brystene hennes og nedover mot musa, ble ekstremt ukonsentrert om det jeg holdt på med så jeg ble bare nødt til å se bort hvis ikke hadde jeg helt sikkert kuttet meg opp

Ble endelig ferdig med det jeg holdt på med og Trude tro ut av dusjkabinettet. Plutselig ble jeg grepet bakfra og kjente hendene hennes på puppene mine, hørte stemmen hennes viske; klarer ikke vente jeg har så lyst på deg. Ble litt paff for det var litt ulikt henne og gjøre slike ting, hun er liksom ikke den som tar initiativet til noe. Klep til over brystvortene mine og jeg kjente at nå er det ikke lenge til jeg faktisk kommer, er noe av det beste jeg vet.

Lot hånda gli ned mot musa mi kjente at jeg var så vannvittig kåt at det rant nedover lårene mine. Snudde meg rundt og kysset henne dypt og lot fingrene gå på vandring over den herlige kroppen hennes. Strøk over brystene hennes og kjente vortene knoppe seg, lot munnen følge sporet og hørte henne stønne og spenne ryggen mot meg. Hendene fortsatte vandringen og jeg lot dem gli over ryggen, ned over baken og klemte til over rumpeballene hennes. Stønnet høyt og jeg tenkte shit rører du meg nå så kommer jeg som et skudd, heldigvis holdt hun hendene i ro og bare nøt.

Jeg sank ned på kne og lot fingrene finne hennes sentrum, hun stønnet høyt og spente ryggen, plasserte foten på en stol og lot meg få full tilgang.

Lot tunga få leke med klitten hennes og kjente saftene hennes renne ned haka mi, hun var kåt ingen tvil om det.

Ene fingeren min gled inn i musa hennes og hun skrek ut; kjente musa hennes trakk seg sammen rundt meg. Plutselig hørte jeg baderomsdøra gli opp og der sto Tore og brølte hva i fanden er det som foregår…………………………..

Forts følger

Legg igjen en kommentar