Besøket

Denne novellen er vist 12313 ganger.

Det var en klar og fin septemberdag å jeg var på veg for å hente ei venninne på toget fra lillestrøm. Vi hadde blitt kjent via en chattekanal på nettet for noen år siden, og hatt mye kontakt og blitt gode venner etterpå. Ja, vi var nærmest som sjelesørgere for hverandre, og hadde derfor mest kontakt med hverandre hvis en av oss av en grunn trengte trøst.
Jeg hadde møtt henne en gang tidligere, da var hun bare 14, og allerede da var hun ei nydelig jente. Den gang var jeg 18, å hun var nok litt forelsket i meg, men vi fant ut at noe forhold mellom oss da ville nok ikke fungere, så vi bestemte oss for å bare være venner.
Så kom toget, og jeg så henne raskt på perrongen, det var gått tre år siden sist jeg så henne, å det skjer jo en del med ei jente i tenårene på tre år.  Hun var nå blitt 17, å jeg kjente henne nesten ikke igjen der hun kom, med lyst langt hår som glinset i høstsola og en klesdrakt som kunne ta pusten fra enhver mann. Med en trang topp til navlen, og et lårkort skjørt som viste fram de lange slanke bena hennes. Jeg ble litt satt ut der jeg stå å måtte nok ha sett litt fjern ut.
Vi satte oss inn i bilen og dro opp til den lille leiligheta jeg leide, å det tok ikke lang tid før praten var i gang, vi snakket, lo å koste oss med gamle minner. Vi gikk inn på rommet mitt (jeg delte leilighet med ei anna venninne av meg), å hun satte seg på senga, å jeg i en stol på siden. Vi fortsatte å prate, men jeg klarte bare ikke å ta øynene bort fra den nydelige kroppen hennes og de solbrune lårene som forsvant inn i det korte skjørtet, eller fra de faste små brystene under toppen hennes. Det gikk ikke lang tid før hun la merke til hva jeg satt å så på, og jeg klarte heller ikke å skjule en voksende kul i buksa.
Plutselig bøyde hun seg fram og strøk meg på låret. – Jeg har lyst på deg, sa hun. Jeg ble litt satt ut, det var ikke akkurat dette jeg hadde forestilt meg når jeg hentet henne på toget, men visst hadde jeg lyst på henne også.
Hun satte seg tilbake i senga å tok av seg toppen og bh`en, mens jeg fortsatt satt i stolen, så satte hun seg ned på kne forran meg å løsnet på buksa mi. Pikken min var god å stiv å spratt villig ut. Hun tok et godt tak rundt den og slikket å runket den forsiktig, før hun lot den gli inn i den deilige munnen sin. Jeg bare satt å nøt. Mens hun sugde pikken min klarte jeg å dra av meg klærne. Dette var noe av det deiligste jeg hadde opplevd på lenge. Hun reiste deg opp og jeg satt en stund å bare beundret den deilige kroppen hennes. Så la jeg henne forsiktig ned i sengen og dro sakte av henne skjørtet og g-strengen. Hun var glattbarbert og kjønnsleppene hennes var allerede våte å glinset i mot meg. Slikk meg, vær så snill, bruk tunga på meg sa hun. Å jeg var ikke vond å be om det. Jeg begravde ansiktet mitt mellom lårene hennes og slikket i meg saftene hennes. Hun smakte deilig å pikken min banket etter å trenge inn i den trange musa hennes, jeg klarte ikke vente lenger, jeg bare måtte ha henne. Jeg la henne godt til rette på sengekanten og presset den inn. Hun var våt og utrolig trang, jeg måtte konsentrere meg for ikke å komme med en gang når jeg kjørte den stive kuken inn og ut av den trange musa til den unge nydelige jenta som lå der å nøt hver bevegelse jeg gjorde. Det var like før jeg kom, så jeg trakk meg ut å la meg over på ryggen for å ta en liten pause så jeg kunne holde ut litt lenger. Men før jeg hadde summet meg satt hun over meg å senket den våte musa ned over den stive pikken min. Hun var ikke gamle jenta, men at hun hadde ridd en gutt før var helt klart, å jeg skjønte at jeg ikke var langt fra å komme. Jeg jukket hardt i mot henne å sendte noen kraftige doser med sperm inn i henne samtidig som hun dirret i orgasme. Hun løftet seg av meg å tok pikken min i munnen, slikket den ren å lekte litt med den før hun la seg ned ved siden av meg.
Det ble ikke mye søvn den natten, det ble flere runder før solen sto opp neste morgen. Den natten kommer jeg aldri til å glemme. Dette er noen år siden nå, men vi har fortsatt kontakt, å kanskje, hvis vi begge er single igjen samtidig, kan vi gjøre det igjen

 

Legg igjen en kommentar