Seilturen, del 2

Denne novellen er vist 34036 ganger.

Jeg våknet dagen etter av sola som sendte en stråle inn gjennom vinduet over meg. Jeg ble liggende å dra meg litt, og nøt tilværelsen. Det var allerede drift i båten, og jeg kunne høre Andre og Christine hadde tatt ansvaret for styringa. Ingvar og Marie lå vel og sov godt nå, tenkte jeg for meg selv og flirte litt. Jeg bestemte meg for å ringe min kjære der hjemme for å høre hvordan han hadde det. Han lå fortsatt i senga han også, og gruet seg til å lese mer. Etter å ha pratet litt måtte jeg bare fortelle om hva som skjedde i natt. Han ble litt satt ut først, men måtte le av hele historien. Han sa at om han hadde vært der skulle han ha tatt meg bakfra, mens vi så ut vinduet begge to. Vi ble liggende å pirre hverandre litt, og ga hverandre en fin start på dagen. På et punkt i samtalen kom vi inn på noe vi hadde snakket om for en stund siden. En sen kveld hadde vi blitt liggende å dele fantasier med hverandre. En av hans fantasier var engang å få se meg ha sex med en annen, eller å dele meg med en annen mann i senga. Til hans store overraskelse fortalte jeg han at jeg fantaserte nå og da om det samme. Vi hadde snakket lenge om denne fantasien, og ble enige om at en dag kunne vi kanskje virkeliggjøre den. Det hele endte med vill og heftig sex den kvelden, hvor jeg bl.a. red han, mens jeg tok meg selv med en dildo i rumpa. Det var en helt ubeskrivelig deilig opplevelse.

Plutselig kom han med et forsiktig forslag, og han sa det var viktig at jeg ikke ble sur på han. Siden vi begge fantaserte om det, så kunne han under visse krav gi meg lov til å gjøre det jeg ville resten av seilturen. Hva jeg ønsket å legge i det kunne jeg avgjøre selv. Etter litt frem og tilbake var jeg med på hva han mente. Jeg spurte han hva kriteriet var. Det eneste var at han måtte få vite det rett før, eller mens det hele skjedde, slik at han på en måte var med på det han også. Om jeg i tillegg tok noen bilder eller video av det som skjedde, så ville han bli ekstra godt fornøyd. Jeg sa jeg skulle tenke på det, og se hvordan turen ble, men at det så absolutt var en pirrende tanke. Dette kunne være en gyllen sjanse til noen deilige opplevelser. Jeg måtte også presisere for han at det alltid ville være han som var den beste elskeren for meg. Vi la på, og jeg begynte å kle på meg. Det var varmt i dag også, så det ble med en liten rosa bikinitopp, og en hvit trang shorts uten noe under.

I byssa sto Christian og laget frokost til hele gjengen. Han sto der i bare bokseren, så det meste av kroppen hans var lett å studere. «God morgen», sa han, «har du sovet godt?». Jeg kunne ikke annet enn å svare ja på det, og vi satte oss ned og spiste. Skravla gikk, og vi hadde det riktig så hyggelig. Nå og da la jeg merke til at han kikket på puppene mine, noe jeg måtte flire litt av. «Pass på så jeg ikke kler på meg nå», sa jeg til han. «Sorry altså, men de er så perfekte at det er vanskelig å unngå det», svarte han. Vi måtte le av det hele, men jeg unngikk ikke å ha samtalen med min kjære klart i minne. Etter en liten stund kom Marie ut av lugaren sammen med Ingvar. De så riktig så fornøyde ut, og jeg kunne ikke unngå å tenke på det jeg hadde sett i natt.

Turen i dag skulle gå til Lyngør, hvor enda en kompis av Christian skulle hoppe på. Han skulle være med to netter, og hoppe av i Arendal igjen. I dag var det vår tur til å ligge frempå dekk, mens de andre skulle seile. Det krevde litt mer mannskap siden vinden var sterkere i dag. Vi la oss ned på en solseng som var integrert i dekket foran. Jeg hadde byttet til matchende bikinitruse, så jeg var klar for sola. Vinden kilte friskt over kroppen, men sola sørget for at det likevel var godt og varmt. «Skal jeg smøre deg inn», spurte Christian. Jeg takket ja, og la meg på magen. Han fant frem sololje, og satte seg over rumpa mi. «Tror du trenger å få det massert inn jeg altså», sa han, og helte olje over på ryggen min. Før han begynte sørget han for å knyte opp bikinitoppen. Han startet med å smøre oljen godt utover hele ryggen i deilige sirkelbevegelser. Dette trengte jeg virkelig, tenkte jeg for meg selv, og nøt det hele. Hendene hans sørget for at ethvert sted fikk olje så det holdt. Etter å ha jobbet seg over hele ryggen, skuldrene og armene mine, begynte han nå på sidene. Han sørget for å få på litt mer olje, og masserte det inn med en hånd på hver side. Etter noen sekunder nærmet han seg siden av puppene mine. Jeg kjente jeg sluttet å puste litt da hendene hans beveget seg sakte helt opp mot armhulene, før de gle ned igjen. På vei tilbake la han litt ekstra trykk på puppene mine, og den ene hånda hans gle litt innunder så en finger kom borti brystvorta mi. Så førte han hele hånda si innunder, og tok et godt tak rundt hele puppen. Han lente seg ned over meg, og hvisket inn i øret mitt at han ikke klarte å holde seg unna, mens han masserte den forsiktig.  Jeg kunne ikke annet enn slippe ut et lite stille stønn, og smile tilbake. Hendene hans forsvant fra puppen og ryggen min, og han satte seg ned på leggene mine.

«Nå er det beina sin tur», sa han. Jeg ble liggende å tenke på det som hadde skjedd, og smilte lurt for meg selv. Skulle jeg gjøre virkelighet av fantasien min engang i løpet av turen? Jeg kjente tanken pirret meg veldig, og at jeg ble litt tent. Tankespinnet ble avbrutt av hendene til Christian som la seg på hvert sitt lår, med en god porsjon olje. Han startet også her med å fordele oljen jevnt utover, og la etter hvert litt ekstra trykk på slik at også lårene ble grundig massert. Det hele virket som en evighet, og jeg merket at jeg var i ferd med å bli kåt. De stadige bevegelsene hans opp og ned langs lårene mine, og inn på innsiden, førte til at det gnisset deilig mot trusestoffet mellom bena mine. Jeg lurte på om han kunne se at trusa var i ferd med å bli våt. Plutselig kjente jeg at hendene hans startet noen forsiktige sirkelbevegelser mot rumpa mi. Etter litt kom de frem til strikken, og et par fingre snek seg innunder. Sekunder etter var begge hendene hans innenfor bikinitrusa og la seg over rumpa mi, før han fortsatte massasjen der. Han trykket og klemte, og dro rumpeballene litt fra hverandre nå og da, samtidig som tomlene nesten berørte det bakerste hullet et par ganger. Oljen gjorde at det hele ble ekstra pirrende. Jeg kunne kjenne at jeg var blitt klissvåt mellom bena. Det hele varte nok bare noen sekunder, før han dro hendene sakte ut igjen. På veien ut gle langfingrene hans forsiktig ned mot det aller helligste, og kom så vidt borti den ytterste kanten før de forsvant igjen. Han måtte ha kjent hvor våt jeg var. «Sånn, det får holde for en liten stund», sa han. Jeg ble liggende helt stille noen sekunder, uten evne til å vite hva jeg skulle si. Jeg bet det i meg og takket for behandlingen. Han kvitterte med at det bare var å si ifra om jeg ville ha mer. Han skulle bare ha visst.

Vi ble liggende ved siden av hverandre en stund der frempå dekk. Etter hvert sovnet Christian. Kåtheten ville ikke gi slipp, men jeg visste at de andre ville lure veldig om jeg kastet med over Christian her og nå. Seilturen hadde gått en del raskere i dag, og vi nærmet oss Lyngør. Jeg satte meg opp, og kikket innover mot kysten. Det var utrolig vakkert, og jeg forsøkte å tenke på noe annet enn sex. Jeg snudde meg og kikket ned på Christian som sov søtt. Der oppdaget jeg at jeg ikke var den eneste som var kåt. Inni shortsen hans hadde han en voldsom reisning, og jeg fikk virkelig se hva han hadde å by på. Den skal jeg ha, tenkte jeg med det samme, og skjønte at fantasien min skulle bli oppfylt samme hva. Christian våknet, og kikket opp på meg. Jeg kremtet og nikket mot reisningen hans. Han ble litt flau, og prøvde å rette litt på den. «Du har ingenting å være flau over», sa jeg til han og lo. Jeg reiste meg og gikk ned i båten for å finne noe å drikke.

Etter noen timer med seiling la vi til på gjestebrygga i Lyngør. Der ventet Håvard, klar for seiltur. Han var en kjekk fyr han også, med en særdeles veltrent kropp og fin brunfarge. Han var visst klatrer fikk jeg vite senere. Vi fikk handlet litt mat og drikke for kvelden, og fortsatte etter en stund videre utover for å finne en fredelig vik å legge til i. Kvelden ble minst like hyggelig som den forrige, med bading, god mat, og hvitvin. Jeg kunne ikke unngå å kikke bort på Christian nå og da. Han satt og pratet med Håvard, mens jeg satt og skravla med jentene. Han smilte til meg, og viste meg hele tiden oppmerksomhet. Etter hvert som mørket kom sigende var det fram med gitaren, mens Håvard laget noen deilige mohitos. Ingvar slo an tonen i dag også, og vi satte i gang med litt allsang. Christian kom opp av båten med et pledd, og satte seg ved siden av meg. Han brettet det godt rundt oss, og holdt rundt meg. Jeg kunne kjenne varmen strømme gjennom meg, og jeg skulle ønske vi var alene. Plutselig la han en hånd på det nakne låret mitt. Forsiktig begynte han å stryke fingrene mot kanten av shortsen min, slik at ingen skulle se hva som skjedde. Jeg forsøkte å late som ingenting, men kjente at pulsen steg kraftig. Fingrene hans sirklet seg inn nærmere og nærmere den øverste delen av lårene mine, og la seg over kjønnet mitt, på utsiden av shortsen. Han kikket på meg og smilte. Jeg smilte tilbake, som for å gi han tillatelse til å fortsette. De andre hadde ikke merket noen ting, og vi latet som ingenting med å fortsette sangen. Sakte startet han å gni fingrene opp og ned mellom bena mine, og en liten stund trodde jeg at jeg skulle eksplodere. Herregud for en pirrende opplevelse. Jeg kunne ikke gjøre noe annet enn å kjenne på han også. Jeg smøg hånda opp langs låret hans, og sakte mot innsiden. Etter litt fant hånda mi fram til pikken hans, og jeg skjønte raskt at han ikke var uberørt han heller. Pikken hans lå hard og stiv oppover langs låret, og pekte mot meg. Jeg tok et godt tak rundt den, og runket den forsiktig. Samtidig ble fingrene hans ivrigere mellom lårene mine. Etter noen sekunder ble vi sittende helt stille mens vi holdt hendene mellom lårene på hverandre. Vi kunne ikke risikere å bli for ivrige. Det hele var ekstremt pirrende, og jeg forsto at jeg måtte ha han senere.

Kvelden gikk mot slutten, og jeg satt alene nede i sofaen inni båten. Jeg måtte summe meg litt etter alt som hadde skjedd i dag, for å prøve å finne ut hva jeg skulle gjøre. Jeg veide for og imot, og kom ikke frem til noe konkret. Til slutt bestemte jeg meg for å sende en melding hjem og fortelle om dagen. Samboeren min ble overrasket over hvor raskt det skjedde, men var klar på at jeg skulle gjøre akkurat som jeg ville. Det viktigste var at jeg sa ifra, og at jeg var sikker på at det ikke ville ødelegge for noe mellom oss. Jeg beroliget han med at det alltid ville være oss to, og at jeg skulle sørge for å dokumentere det hele om mulig. Det var avgjort. Jeg skulle på en eller annen måte gå enda et hakk lenger med Christian. I samme øyeblikk ropte han på meg oppe fra dekk. Han lurte på om det var greit at vi to delte lugar i to netter, siden Håvard også trengte et sted å sove. Jeg skjønte at det var han som hadde foreslått det, og sa at det var greit. Jeg smilte lurt for meg selv, og flyttet tingene mine over i hans lugar. Samtidig gjorde jeg meg klar for senga. Jeg var blitt litt småbrisen av drinkene til Håvard, og kåtheten brant i meg. Fra dekk hørte jeg at Christian takket for seg.

Inne i lugaren sørget jeg for å ta på meg en meget sexy truse mens Christian sto på badet og pusset tenner. Trusa var hvit og delvis gjennomsiktig, så man akkurat kunne se den lille stripen med hår jeg hadde mellom bena. Veldig raskt sørget jeg for å ta en mms, og sende den hjem. Han måtte jo kunne se hva Christian skulle få se. Jeg sørget for å skyve for dekselet foran vinduet, slik at de andre ikke kunne se inn. Planene for hva som skulle skje begynte å surre i hodet mitt, mens jeg la meg på senga.

Christian kom inn og låste døra etter seg. Han snudde seg mot meg og ble stående og måpe. Jeg satt i den ene enden av senga, og lente meg skrått mot veggen med en stor pute i ryggen. Jeg hadde sørget for å sprike litt med bena så han fikk se rett hjem. Jeg vinket han til meg med et frekt smil, og han var meget rask med å kle av seg til bokseren. Han kom opp i senga, og krøp opp mot meg. Vi møttes i et heftig kyss som bare varte og varte. Hendene hans fant veien til puppene mine, og strøk de med forsiktige fingre.  Jeg følte jeg kunne komme der og da. Han sto på alle fire over meg, og fortsatte og utforske kroppen min. En hånd fant etter litt veien ned til trusekanten min. Forsiktig smøg han den innunder, før han lot den gli ned mellom bena mine. «Herregud så våt du er», stønnet han og kysset meg. To fingre fant veien inn i meg raskere enn jeg hadde forventet, og jeg slapp ut et langtrukkent stønn. Jeg løftet en hånd og tok tak rundt pikken hans utenpå bokseren. Jeg runket han med jevne tak, og kjente den vokste enda litt til. Jeg kunne blitt i dette øyeblikket lenge, men fingrene hans gjorde at det bare var å fortsette. Jeg dro ned bokseren hans, og fikk se en særdeles velvoksen og vakker pikk. Jeg tok rundt den og fortsatte å runke han sakte. «Du er en deilig liten sak du», hvisket han inn i øret mitt. «Mmm, jeg prøver så godt jeg kan, men hva sier du til at vi venter med den virkelige knullingen til i morgen, og at vi bare bruker hendene i dag?», svarte jeg. Jeg hadde kommet frem til at jeg ville bli kjent med han litt saktere enn først tenkt. «Det funker for meg det. Det er jo helt klart nesten like deilig, men er det greit om jeg prøver deg engang først?». Jeg nikket til svar. Han tok bokseren helt av, og dro trusa mi litt til side. Jeg tok tak i pikken hans og siktet den inn, før han med et langt støt kjørte den helt inn i meg. Vi stønnet i kor, men regnet med at sangen fra de andre overdøvet det. Han ble liggende slik med pikken helt inne i meg, mens vi igjen startet klininga.

Jeg klemte rundt pikken hans med lårene mine, og kjente tydelig hvordan han pulserte inni i meg. Etter litt dro han seg ut igjen, og jeg fikk se pikken hans dynket i kåte safter. Han dro av meg trusa, før jeg igjen tok tak rundt pikken hans, og startet runkingen.  Fingrene hans fant veien inn i meg på nytt, og jeg kjente med engang at det ikke ville ta lang tid. Vi hadde varmet hverandre opp hele dagen, så et klimaks var ikke langt unna. Han vekslet mellom å ha to eller tre fingre inni meg, mens tommelen hans masserte klitoris. Jeg kikket opp på han, og kunne se han var helt oppslukt i håndarbeidet mitt. Jeg runket han raskere og raskere, samtidig som jeg vekslet på å kna puppene mine og ballene hans med den andre hånda. Det var utrolig pirrende å ligge slik med de andre rett på andre siden av den tynne plastveggen. «Jeg gleder meg til å få mer av denne pikken utover uka», sa jeg til han. «Du skal få så mye pikk som du bare kan drømme om», stønnet han før han førte fire fingre inn i meg. Jeg var nå så våt og kåt at det ikke var noe problem. De roterte inni meg, og ga meg en nytelse som jeg hadde drømt om hele dagen. Jeg fisket frem mobilen min, og ga den til Christian. «Ta et par bilder da vel», sa jeg. «Din frekke lille jente», sa han lurt, og knipset noen bilder av meg som lå under han med hånda på pikken hans. «Nå vil jeg komme», sa jeg, og beordret han til å fingre meg til en orgasme. Han lystret ordre, og puttet igjen fingrene inn i meg. Jeg plukket igjen opp kameraet, og knipset flere bilder. Jeg kunne jo lage en bildeserie til min kjære.  Igjen la jeg det fra meg og nøt behandlingen jeg fikk. Fingrene vekslet på å rotere inni meg, og å knulle meg inn og ut. Etter hvert fant den andre hånda hans veien til klitorisen min, og jeg kjente at det ikke var noen vei tilbake. Nytelsen spredde seg til hver eneste lille flik av kroppen, før alt til slutt ble konsentrert rundt det som skjedde mellom bena mine. Litt etter litt kjente jeg at jeg ble kortpustet, mens kroppen sakte spente seg rundt fingrene som ga meg all nytelsen. Plutselig eksploderte hele meg, og kroppen min stivnet et lite sekund før orgasmen skylte innover meg, og fuktet fingrene til Christian enda mer. Han bøyde seg ned over meg og kvalte stønnene mine i et heftig kyss. Orgasmen ebbet sakte ut, og han tok ut en og en finger, før han til slutt bare la håndflaten mellom bena mine og koste med meg.

«Herregud, det var heftig», sa han. «Har aldri sett noen komme så sinnsykt». Jeg ble nesten litt flau, men smilte tilbake, og takket for en deilig orgasme. Jeg ble liggende litt, før jeg igjen tok tak i pikken hans. «Du skal komme du også», sa jeg. Pikken hans var like hard og stiv, og jeg fuktet den litt med mine egne safter, før jeg igjen runket han. Han tok tak i puppene mine med hendene sine, og knadde de mens jeg runket han. «Jeg tror ikke jeg klarer å holde ut lenge», stønnet han. «Bare kom når du vil du», svarte jeg ertende. Jeg la den andre hånda rundt pungen hans, og kilte den forsiktig mens jeg runket han fortere og fortere. Han plukket opp kameraet igjen, og satte på videofunksjonen. Jeg vinket til kameraet mens han filmet hendene mine som runket pikken hans. Jeg kjente blodet pumpe gjennom den tjukke blodåren langs skaftet hans, så den holdt seg stram og flott. «Jeg vil at du skal komme på meg», sa jeg til han. «Sprut utover puppene mine». Det virket ikke som om det var mer som skulle til. Jeg så at pusten hans gikk raskere, mens magemusklene strammet seg mer og mer, og gjorde han klar for utløsning. Det var et utrolig vakkert syn på mange måter. Han klarte ikke helt å konsentrere seg om filmingen, men gjorde så godt han kunne. Han sa ingenting, men jeg skjønte fort at nå kom han. Kroppen hans stivnet plutselig, før et stønn startet et sted dypt inne i han. Pikken hans vokste enda et hakk mellom hendene mine, som fortsatt jobbet iherdig opp og ned. En liten sprut kom med et ut av han og landet på den ene puppen min. To sekunder etterpå stivnet han helt, før han kom voldsomt. Det sprutet ut av han i tjukke stråler, som etter kort tid dekket puppene mine. Det sprutet sikkert ti-tolv ganger før det var over, og jeg kunne klemme ut det aller siste. Jeg gliste bredt til han og kikket ned på puppene mine. Så mye sæd hadde det aldri vært der før, og jeg følte meg ekstra frekk og dirty. Han la fra seg kameraet og tok tak i pikken sin, og førte den mot puppene mine. Han la den mellom dem, og lot den gli litt frem og tilbake i etterdønningene av orgasmen. «Det der er noe av det råeste jeg har opplevd», gliste han. «Og jeg gleder meg til i morgen», sa jeg tilbake, før vi møttes i nok et heftig kyss. Vi ble liggende slik litt før jeg reiste meg og gikk i dusjen.

Vi sovnet etter hvert nakne under dyna. Han lå bak meg og holdt ømt rundt kroppen min. Pikken hans lå strategisk plassert mellom rumpeballene mine, klar til dyst dagen etter. De andre satt fortsatt oppe og spilte gitar. Jeg kunne ikke tenke meg at de hadde hørt noe. Dette ble vår lille hemmelighet.

Fortsettelse følger…

 

 

 

Legg igjen en kommentar