Min kone får mer del II

Denne novellen er vist 37849 ganger.

Som skrevet her tidligere hadde vi en uventet, men fin sexopplevelse på et hotell med to andre menn mens vi var på reise. Kåre het den ene av disse og det viste seg at han og min kone hadde utvekslet mob nr og sende noen meldinger til hverandre.

Kåre var av og til i vår by, og en dag kom Liv til meg og sa at de hadde hatt kontakt pr. telefon og hun ville at han kom på besøk til oss på fredag, da han skulle overnatte her i byen før han reiste hjem. Hun fortale samtidig at de ikke hadde truffet hverandre utenom den gangen på hotellet, selv om Kåre hadde mast litt om det.

Jeg skulle selv til Oslo denne fredagen, men kom hjem om kvelden, så det var i orden for meg. Jeg ringte når jeg landet på flyplassen og da var Kåre kommet hjem til oss fortalte Liv, han hadde også med seg et par venner til.  Jeg kjørte raskt hjem og kom inn i stuen der det ikke var et folk. Imidlertid var de lyder fra soverommet vårt og jeg gikk opp trappen og bort i døren. Der fikk jeg et syn jeg aldri glemmer. Kåre satt på kne i sengen vår å ble sugd av Liv. Hun satt opp på en annen mann, en neger, brun og kraftig. Min kone redd på kuken hans, mens hun sugde Kåre. På den andre siden av sengen stod en person til å runket en halvstiv kuk. Fikk vite at han het Ronald senere.

Jeg ble stående å se på dette. Jeg var nok klar over at det ville bli sex når Kåre kom på besøk. Dette hadde vi snakket om, men jeg hadde nok ikke regnet med dette. Etter en stund trakk Kåre seg vekk og Ronald kom frem med kuken sin til Liv. Hun sugde godt på den og den ble stiv og god. Kåre kom bort til meg og sa jeg hadde en fantastisk kone. Så snudde negeren min kone over på ryggen og krøp ned og sugde lidenskaplig på puppene hennes, kuken skled ut og han trakk seg ned til musa å slikket den grundig. Kåre gikk bort til min kone og klinte med henne og knadde på puppene, mens Ronald sugde på de også. Min kone vinket meg bort til seg, ta av deg og bli med sa hun med litt grøtet stemme. Jeg så gjorde, kuken var stiv allerede og de andre vekk plassen så min kone kunne suge meg. Jeg startet å munnknulle henne, mens negeren slikket fitten hennes, hun kom flere ganger mens han hold på. Hun tok et godt tak rund kukene til Kåre og Ronald og runket de så godt det lot seg gjøre slik vi lå. Jeg gav på og sprutet sæden min i munnen på henne. Det meste svelget hun unna.

Så krøp negeren på plass igjen og kjørte kuken inn i fitten hennes. Jeg var spent på om den var så stor som det sies. Jeg fikk nå se den på nært hold og den hadde en fin størrelse, men ikke kjempestor, tipper på 20-22 cm. Og nok noe større en min. Han gav på og knullet henne hardt, jeg vet hun elsker det. Ballen hans klasket mot den våte fitta og vi tre andre stod rundt og så på. Min kone vart helt i ekstase og bare knullet i mot han og skrek i det hun kom igjen. Negeren skrek ut noen gloser og fylte fitta til min kone med sæd. Etter litt småjukking rullet han seg av. Det stive lemmet hans var klisset og blank av sæd og fitta saft. Ut av fitta på min kone rant sæden ut. Vi koste med henne alle. Slikke på puppene og fingret med fitta hennes. Litt kyss og kos. Min kone koste med de halvslappe kukene som hun fikk tak i.

Min kone fortalte at de hadde hatt en runde i stuen før de havnet i sengen vår, så det var ikke så rart at pikkene var litt slappe.  Slik lå vi en stund til Kåre la seg ned mellom bena på min kone og begynte å slikke henne i fitta. Negeren satte seg brystene til min kone og la kuken opp på ansiktet hennes. Hun styrte den i munnen og sugde den begjærlig. Hun runket meg lett og på venstre siden hadde hun hand om Ronald sin kuk. De vokste opp alle sammen. Negeren flyttet seg lenger frem og pungene kom ned i ansiktet hennes. Den var stram og fin, glattbarbert. Hun slikket den mens han runket kuken sin rolig.  Så ville Kåre knulle. Han la seg over min kone og styrte kuken på plass. Først rolig, men satte opp tempoet ganske raskt. Min kone jukket i mot og den surklet godt i den våte fitta. Hun kom et par ganger, Kåre snudde henne rundt på siden og la seg bak henne. Negeren kom med kuken mot munnen hennes og hun forsatte å suge den. Kåre knullet henne bakfra. Jeg satt foran og så hvordan kuken hans jobbet med den glatte fitten til min kone. Han tok fatt rundt puppene hennes og kjørt på. Kanskje ble hun trangere nå, får det tok ikke lang tid før han skrek ut og sprutet i fitta hennes. Med det samme han var ferdig, flyttet han seg og ba Ronald ta over. Han la seg bak Liv og styrte kuken inn i den sørpe våte fitta. Saft og sed rant ut. Han knullet henne en god stund før han ba andre ta over. Min kone la seg på magen og skrek ut etter mer kuk.

Nå styrte negeren kuken på plass i fitta. Med strake armer knullet han min kone som hun aldri har blitt knullet. Hardt, dypt og raskt. Jeg og Ronald tok hver vår hand under henne og knepp godt i de store, fyldige puppen hennes og Kåre satt seg foran henne med kuken mot ansiktet. Hun slikket og sugde litt, men kom ikke helt til. Negeren skrek ut og sprutet i fitta hennes, på rompen og runket en stråle over ryggen.

Han fikk kuken på plass igjen og forsatte og knulle henne, dog roligere.  Kåre flytte seg bak, tok hand seg ned på fitta og begynte å smøre rompa hennes inn med saft. Så var det en finger i fitta hennes, godt dyppet med saft presset han den inn i fitta. Han jobbet mer og mer med rompa. Videt den godt ut og bad til slutt negeren få kuken på plass. Han så gjorde. Den forholdsvis store negerkuken, forsvant inn i min kones rompe. Han jukket den lenger og lenger inn, og hun stønnet av vellyst. Når den var kommet godt i bunnen, snudde han henne rundt, slik at han selv lå på ryggen. Kåre begynte å slikke fitta hennes igjen.. Jeg slikket puppene og Ronald stod ved siden av henne på kne i senga og ble sugd av min kone.

Slik lå vi en stund, min kone skrek ut i orgasme etter som Kåre slikket henne frem til den ene etter den andre. Negeren knullet henne i rompa nokså rolig. Til slutt tok Kåre og presset kuken inn i fitta hennes. Med en kuk i fitta, en i rompa, en i munnen og meg slikkene på puppene hennes ble min kone gjennomknullet lenge og vel.  Hun stønnet og vred seg av vellyst. Jeg slikket puppen og nøt det hele sammen med henne. Ronald kom først da min kone runket han frem til en ny orgasme. Han spurtet i munnen på henne og litt i ansiktet. Med han på litt avstand kunne de andre to knulle henne mer. Kåra kjørte på i fitta hennes og skrek ut at han kom, spruten gikk rett inn. Han trakk seg ut og med dette en mengde saft og sæd som rant den i rompesprekken der negeren nå nærmet seg en ny orgasme. Han var helt inn i henne og held henne på stive armer. Med et skrik tømte han seg i tarmen hennes, snudde henne rundt på magen og forsatte knullingen en stund. Så trakk han seg ut og min kone ble liggende i senga utpult og utslitt.

Vi andre var vel også ganske kjørt. Gutta tok en tur i dusjen en etter en, og til slutt meg og min kone.

Vi dusjet og vasket oss grundig og når hun steg ut av dusjen sto Kåre klar med handuken og tørket henne. Hun ble lagt inn på sengen, der hun ble massert og smurt inn med krem av Kåre og Ronald.  Jeg og negerne satt i stua og drakk noen pils. Jeg hørt noe stønning og kunne ikke la være å sjekke. Ganske riktig, Kåre slikket fitte igjen og Ronald ble sugd, om en i noe roligere tempo.

Det ble etter hvert stille, jeg la meg på gjesterommet da senga var full nok. Negeren sov i stua.

Dagen etter startet med en liten runde for de i dobbelsenga. Både Kåre og Ronald ble avsugd og tømt etter tur og min kone ble pult frem til et par orgasmer av Kåre, men var nok litt øm i fitta etter natten. Etter det ble det frokost og så reite de fra oss for denne gang.

Min kone fortalte da at hun hadde servert de pizza når de kom, hun viste at de var flere. Etter maten, som ble servert med vin til ble de sittende i stuen og drikke. Min kone var kledd i miniskjørt og etter en nødvendig tur ut hadde Kåre tatt tak i henne på vei inn og dradd henne ned på fange sitt.  Her skal dere få se noe deilig sa han og dro opp skjørtet på Liv, slik at den gjennomsiktige trusa viste.  Hun var nok kåt allerede sa hun, for alle viste vel hva som kom til å skje. Kåre tok og kjente på fitta under trusen og sa til alle at hun er mer en klar. Ronald gikk bort og dro av henne trusa og stakk en finger opp i musa. Hun presset i mot og Kåre dro bena hennes godt ut slik at fitta lyste mot de foran. Negeren kom bak henne og kjente på puppene, knappet opp blusen og BH til side. De store og harde puppen til Liv ble åpenbart for de. Ronald slikket fitte og negeren tok ut kuken som min kone tok raskt i munnen. Hun kom fleer ganger sv slikkingen til Ronald, og negeren sprutet etter hvert ut over ansiktet hennes og puppene. Han sprutet vedlog mye sa hun første gangen. Etter dette gikk de inn i sengen og derfra kjenner jeg jo til hva som skjedde.

 En fantastisk opplevelse for oss alle og min kone fikk endelig både negerkuk og kuk i alle hull, noe som før bare hadde vært en fjern fantasi.

Legg igjen en kommentar