Sommermorgen

Denne novellen er vist 12137 ganger.

Du ligger på magen. Sola skinner så vidt igjennom gardinene og treffer den deilige fregnete huden din. Du har aldri likt fregnene dine. Jeg elsker dem. Forguder dem. Elsker hvordan det røde håret flyter nedover ryggen din. Jeg stryker fingrene langsomt over den nakne ryggen din. Pjusker deg lett i nakken. Lar fingrene stryke over huden nedover igjen, ned til det lille søkket i korsryggen, over humpen og videre gjennom dalen som deler den deilige stussen din. Fører hånden ned under den lette sommerdyna du har latt gli ned for å unngå å bli for varm. Du blir fort varm om sommeren. Om vinteren klager du stadig, og bruker meg til å varme din frosne kropp, ikke at jeg har noe imot det. Jeg flytter håret ditt til siden og stryker deg over ryggen. Hver lille kontur, hvert ben, hver føflekk, hver fregne vil jeg kjærtegne med fingrene. Og leppene… Jeg flytter meg nærmere og kysser huden din. Lar leppene berøre deg på samme vis som jeg gjorde med fingrene, på det viset jeg vet du liker. Kysser deg langsmed ryggraden og ned mot rumpa. De fine halvkulene tegner seg mot meg som to små fjell, med dalen imellom som leder ned i kløften og dalstrøka innafor…

 

Jeg legger meg halvt over deg. Har bestemt meg nå. Legger det ene beinet mellom dine og støtter meg på albuen. Kjærtegner baksiden din og lar hånda finne sitt naturlige leie mellom lårene dine. Huden din kjennes kald ut i forhold til den fuktige varmen som kommer derfra. Legger langfingeren langsmed spalten din. Lar den gli frem og tilbake… sakte… Bøyer lett på den, skiller kjønnsleppene aldri så lite. Kjenner fuktigheten fra deg, at du er varm inni. Hører deg klynke aldri så lite, kjenner pusten din treffe brystet mitt som en sommervind fra brygga. Fingrene mine utforsker deg. Leter etter skatten du har skjult et sted inne i varmen. Dine lyse, røde kjønnshår føles så deilige mot fingrene. Du har bedt om å få barbere deg helt glatt, men jeg vil ikke – jeg liker disse myke hårene spredt rundt åpningen din, jeg elsker å dra hånden over bakken og kjenne gresset gli over fingertuppene. Jeg legger meg over deg og kysser deg på skulderen. Vil ikke vekke deg, ikke enda. Holder kroppen min oppe over deg, står på hendene og setter et kne mellom lårene dine. Legger meg sakte nedpå, kjenner den myke huden din mot brystet. Den deilige rumpa mot underlivet. Den fantastiske rumpa du har fått av å sykle til jobben og av utallige steg på trappemaskinen i kjelleren. Rumpa som du vet jeg elsker å kjenne på, klemme på, daske på.

 

Jeg blir så hard av denne stillingen. Blir vanvittig kåt av tanken på å ligge oppå deg og trenge inn… Biter deg lett i skulderen, ikke hardt, bare åpner munnen og legger tennene på. Vil ikke at du skal våkne enda. Jeg vet at du elsker å våkne til følelsen av meg inni deg, at du vil kjenne hele meg presse mot bunnen din idet du når bevissthet. Akkurat nå har du begynt å forlate drømmeland. Kroppen din har begynt å kjenne varmen fra sollyset og hjernen din er i ferd med å ta bevisstheten din tilbake til virkeligheten. Jeg legger meg med begge bena mellom dine, kjenner pikken streife innom, så vidt treffe huden der inne innerst mellom lårene. Jeg lener meg på den ene albuen for ikke å legge meg nedpå deg mens jeg bruker høyrehånden på oss der nede. Drar tilbake forhuden min. Skiller kjønnsleppene dine. Plasserer hodet der det skal være og presser svakt mot åpningen. Du har ennå ikke våknet og er ikke like drivende våt som når jeg slikker deg eller lar deg leke med deg selv til du kommer.  Jeg spytter i hånden og fører den over sprekken din. Bruker fingrene til å legge hodet til rette. Sprer deg og presser meg innenfor…

 

Du er så deilig. Jeg presser pikken min inn i det varme, fuktige hullet ditt og kjenner deg omslutte meg. Kjenner hvordan du ennå ikke er så våt og så glatt som jeg vet du kan bli, kjenner hvor trang du er og hvor deilig du klemmer rundt meg. Jeg stønner idet jeg dytter meg helt inn og setter hendene ved siden av deg. Står over deg som om jeg er midt i en armheving. Kjenner forhuden min dras frem på plass idet jeg drar pikken ut av det trange hullet. Beveger meg forsiktig i deg, kysser halsen din, biter deg i skuldra. Jeg holder hendene dine fast, holder rundt håndleddene og låser deg fast med vekten fra min egen kropp. Du kunne ikke komme løs om du ville. Men jeg vet du er våken nå, hører av pusten din at du kjenner meg og vet hva jeg gjør. Hører deg undertrykke små klynk hver gang jeg presser mot bunnen din. Kjenner hvordan du begynner å bli våt og varm, hvordan jeg glir lettere i deg og gjør det mulig for meg å pule deg raskere. Jeg stønner og er kåt. Vil ha deg, ta deg uendelig lenge og gjøre det uendelig godt for min elskede, bevege meg i deg og la deg komme igjen og igjen og igjen… Men i dag er en helt vanlig dag og om en liten stund må vi begge innse nederlaget og gi etter for vekkerklokkas bitre ringing. Men bare litt til, en liten stund til er morgenen vår, og vi kan nyte den sammen så lenge det varer. Jeg nyter følelsen av huden din mot min, kjenner små svettedråper piple frem over ryggen din, synker hen i følelsen av min stive pikk glidende inn og ut av det våte hullet ditt. Vet at jeg er nære nå, like ved å komme. Jeg vet hvor mye du vil ha meg i munnen; vet hvor mye du liker smaken av meg og hvor ivrig du blir når jeg nærmer meg klimaks mellom leppene dine. Men du kan bare ligge der, du kan ikke komme opp. Kan ikke snu deg, kan ikke gjøre annet enn å ta imot det jeg gir deg.

 

Jeg kjenner den velkjente følelsen av rykninger i underlivet og sæd som vandrer opp til avfyringspunktet. Kanonen lades. Kroppen min dirrer; armene begynner å svikte, klarer ikke lenger holde meg oppe. Du er så varm og herlig våt rundt meg og jeg begraver meg dypt i den glatte kanalen idet jeg når fjellets topp. Stønner. Kroppen rister. Du sier ingenting, bare ligger der og åpner opp for sæden min. Jeg ser deg smile med øynene lukket. Små rykninger fortsetter å vri hver dråpe ut av meg lenge etter at jeg trodde det var over. Jeg kjenner hvordan du fortsetter å klemme rundt pikken. Den glir halvveis ut av deg idet jeg kollapser over deg og blir liggende, andpusten og svett. Jeg kjenner igjen den deilige, numne følelsen i tuppen av pikken som dukker opp når den holdes igjen inne i deg. Kysser deg på halsen, biter deg lett i skulderen. Du er så deilig. Du er den deiligste ting på jord, som lar meg vekke deg på måter som dette, og som vekker meg titt så ofte på måter jeg stadig finner overraskende. Jeg titter bort på vekkerklokka og ser at den nærmer seg sju. Vi må snart stå opp… men vi har noen minutter til, noen få minutter til, der vi kan føle at vi lever.

 

Legg igjen en kommentar