Mørk hemmelighet

Denne novellen er vist 12521 ganger.

 Det har lenge vært et ønske for meg å ha sex med en afrikansk mann. Mye  fordi du hører at de er så godt utstyrt, pluss at jeg synes at de er vakre. I en alder av 42 skulle alle mine drømmer og fantasier bli reelle. Vi møttes over en erotisk webside, og etter en stund ble vi enige om å møtes.

Han var høy mørk og helt nydelig. Vi møttes et sted i Oslo sentrum, tok en øl sammen, pratet litt, kjente litt på kjemien også tok vi det derfra. Vi gikk hånd i hånd til et hotell. Jeg hadde på meg en mørk kåpe, under den var det en tynn bluse et kort skjørt og høye støvletter. Innerst inne hadde jeg silkeundertøy. Vi skaffet et rom, gikk inn i heisen. Så på hverandre med sultne blikk, og forventninger til det som skulle skje. Han dro meg inntil seg, og sa må kjenne litt på deg. Han kysset meg, og dro mitt ene ben litt opp, slik at jeg fikk lagt det rundt hans hofte. Kjente hvor tent han var, da han presset seg inntil meg. Jeg som elsker å bli tatt bakfra ble litt satt ut da jeg kjente hvor godt utstyrt han var.

Jeg kjente hvor tent jeg ble da han kysset meg, og strøk hendene over baken min, og lot et par fingre skli inn under trusestrikken min. Ut kom et lite stønn. Jeg er så kåt stotret jeg. Han smilte og sa: Takk det samme jenta mi. Åååhh så deilig når jeg kjente at to av hans fingre gled inn i min hårete, glatte, trange, lengtende fitte. Mmmmm Vi gikk ut av heisen, inn på rommet. Hadde  ikke mer enn så vidt kommet innenfor før vi var i full gang.

Ivrig åpnet han min bluse, strøk hendene på innsiden av bh`n min. Jeg hvisket "er så kåt på deg". Så deilig når han lot tungen gjøre sitt med mine bryster. Åhhhh Jeg åpnet skjorten, vil kysse din bare overkropp hvisket jeg hest. Nappet forsiktig i brysvortene hans. Hørte hvordan han stønnet. Mmmmm Lot hånden gli over gylfen og åpnet den ømt. Så deilig og hard den er. Vil smake på den, slikke i meg de dråpene som pipler frem.

Kjente  hvordan han spredte fitteleppene min for å komme bedre til. Han søkte og fant klitten min, jeg kjente hvordan jeg skalv når tungen hans kjælte med den. Det er så deilig hvisket jeg, men vær forsiktig, jeg brister snart. Han lot fingrene gli inn og ut, mens jeg kysset og slikket ballene og den store deilige kukken hans. Tungen min sirklet stadig mer ivrig over kukkhodet. Mmmmm Nå må jeg bare ha deg hvisket jeg. Han snudde meg rundt, og jeg satte meg skrevs over, og lot den gli inn i meg. Så deilig du er vennen min hvisket jeg. Ta meg bakfra hvisket jeg. Jeg vil at du bunner meg. Vil ha hele deg. Jeg snudde meg over på knærne, og kjente hvor deilig det var når han presset seg inn i meg. Kjente hvordan han knadde brystene mine, samtidig som en hånd tok et tak i skinkene mine, og knadde og dyttet enda litt hardere, enda litt lenger inn. Åhhhh jeg kommer hvisket jeg, snu meg rundt. Jeg forsøker å holde igjen, men skjønner at jeg snart må gi tapt. I det øyeblikket kjente  jeg hvordan han tok tak i meg og snudde meg rundt. Kom nå stønnet han, jeg slapp meg løs og kjente hvor godt det var når han bunnet meg.. I det samme kjente jeg hvordan han tømte sin deilige varme sæd inni meg.

En ting er sikkert, jeg aldri hatt så deilig sex i mitt liv. Aldri har jeg fått større kukk heller.

Legg igjen en kommentar