Hybel på Ås

Denne novellen er vist 59858 ganger.

Jeg gikk på Landbrukshøgskolen på Ås, en stund før det ble universitet der. Som eldste av tre jenter i søskenflokken skulle jeg arve gården ganske langt oppi Gudbrandsdalen. Hybel var en greie, internatet hadde jeg ikke så lyst på, siden det var mye gutter på internatet. Jeg fikk en hybel hos en dame som bodde på en gård litt nærmere Drøbak. Det var hennes gård, men hun drev ikke jorda selv. Den var leid ut til naboen. Damen var enke, uten arvinger og ca 45 år så vidt jeg kan huske.
Det var ikke en hybel hun leidde ut, men et rom. Det var greitt nok syntes jeg. Leia var for strøm, rom vann, vask og mat. 
Jeg flyttet inn der en uke før skolestart og fant meg godt til rette både på skolen og hos Gunhild. Gunhild jobba på kommuneadministrasjonen i Vestby og vi reiste samtidig. 

Vi delte bad og det var ikke noe stort nytt for meg. Jeg delte jo bad med min mor og to yngre søstre hjemme på Vågå.
Etter 14 dager, mens jeg stod og pusset tennene en lørdag, kom hun inn og lurte på om det var greitt at hun dusja.
Jeg sa bare at det var da selvsagt, uten at jeg tenkte noe mer på det. Hun tok av badekåpen og var naturlig nok naken under.
Jeg registrerte at hun hadde ganske store fyldige pupper og runde kurver. Dvs at jeg fikk det bekreftet. Jeg hadde jo smått registrert det. Jeg pusset tennene ferdig og gikk på kjøkkenet, vegg i vegg.
Da Gunhild var ferdig kom hun ut av badet med turban og ellers naken, smilte til meg, tok et eple, frokosten, og fortalte meg at hun ventet en god venninne på besøk i dag.
De kom nok til å bli fnisete mente hun. Jeg mente at det var da greitt, men la merke til at dotten mellom bena var borte. Hun hadde barbert musa. Jeg hevet øynebrynene.
Hun la merke til det og hvor blikket mitt var festet.
-«Er det uvant med naken mus?»
Jeg ble overasket over det rett fram spørsmålet.
-«Har du barbert deg der?»
-«Ja, det er ganske deilig»
-«Men hvorfor?»
-«Min gode venninne jeg snakket om, liker ikke hår i munnen» Hun så rett på meg
-«Er dere..» Jeg ble sprutrød
-«Lesbiske? Ja, det er vi. Hun er riktignok gift, og jeg har vært det, men ja vi er lesbiske.»
Jeg var paralysert. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre. Jeg hadde hørt om slik, men aldri aldri hørt om noen, og nå var husvertinna mi naken foran meg og sa hun var lesbisk.

-«Blir du ille berørt? Er det ekkelt å høre om dette?»
Hva skulle jeg si? Jeg kunne ikke si jeg syntes det var rart, men ekkelt? Nei, jeg hadde aldri reflektert over det.
Hun lignet ikke på noen typisk traktorlesbe eller annen stereotyp på lesbe slik jeg senere lærte at de så ut. Dette var ei normal dame, med former. 
-«Neida, jeg synes ikke det er ekkelt. men.»
«Men…?»
-«Jeg har aldri tenkt noe på slik, jeg er bare overrasket over at..»
-«Hun gikk mot meg, vettu hva, din far setter innen fast sum på min konto hver måned. Det er avtalen. Ville det vært fint å fått de pengene selv?» 
Hun stod bare cm fra meg, og strøk meg på armene.
-«Alt du trenger er å være litt, eh .. sporty»
-«Sporty?» jeg trodde jeg visste hva hun mente, men jeg måtte kjøpe meg tid. Hun tilbød meg praktisk talt gratis kost og losji mot sex, eller?
-«Ja, ikke noen fordommer mot alder og kjønn og slik, men ha det litt hyggelig sammen med meg?»
-«Jeg vet ikke, det kommer brått på?»
-«Jeg vet det, men dette er første og siste gang du får tilbudet, kyss meg og det betyr ja, gå vekk og det betyr nei, og vi glemmer episoden. Ta deg gjerne betenkningstid»
Hele husleia rett i lomma for å ha sex? Hvor galt kunne det være egentlig, og hvor ofte vil eldre folk ha sex tenkte jeg. Lite ante jeg vel at det er jammen ofte hos mange.
Jeg lente meg over mot henne, skilte leppene og kysset henne på munnen.
Ikke før hadde jeg møtt leppene hennes, så tok hun armene mine, bråsnudde meg, med politgrep(armene på ryggen) og dyttet meg raskt over kjøkkenbenken.
Hun holdt meg helt fast.
-«Hør nye etter Mona det er noen regler du må lære deg..
1: Du flytter inn på mitt soverom
2: Du går alltid naken når jeg gir et lite hint
3: Du barberer alltid fitta
4: Du skal slikke musa mi hver gang jeg hinter om det.
5: Min venninne er en meget god venninne. Med en så god venninne deler jeg slike fine ting som deg
6: Det vil alltids bli nye regler
Forstått?»
Jeg tisset på meg og begynte å gråte. Jeg gråt mens hun ga meg ris på rumpa for å tisse på kjøkkengulvet, jeg gråt mens hun tisset på meg, jeg gråt da hennes venninne riset meg, og jeg gråt da hennes venninne tisset på meg. 
Søndag kveld sovnet jeg mellom dem begge i dobbeltsenga. Da var vi sexuelt mette alle tre. Jg bodde der gjennom hele studietiden. Jeg besøkte henne et par ganger ifbm besøk hos noen studievenner noen år etterpå. Begge gangene hadde hun hybelbeboer, en ung jente begge gangene, studenter på Ås. Hun sa ikke noe, men bare nikket stille da jeg kikket på leieboeren. 

Legg igjen en kommentar