En svigermors drøm?

Denne novellen er vist 60835 ganger.

Skrevet av: Carlito

Utrolig hva alkohol, feriesteming og et litt haltende ekteskap kan får til å skje. Plutselig satt jeg der og så på damen på andre siden av bordet på en måte jeg aldri før hadde hatt fantasi til å forestille meg. Hun var svigermoren min, Nina, 65 år mot mine 48. 17 år eldre. Men først og fremst var hun altså svigermoren min. Og her satt jeg og så på henne som på et bytte jeg ville legge ned. Merket hun det? Antakeligvis. Og jeg kunne ikke brydd meg mindre. Det vil si, jeg ville at hun skulle merke det.

Og hva gjorde vi ute på en restaurant ved sammen, en mørk og varm kveld ved bredden av Middelhavet, bare hun og jeg? Kona hadde foreslått å invitere henne med på ferie, og jeg hadde ikke jublet, men heller ikke protestert. Nina var tross alt nyskilt, og jeg innså det ville være hyggelig gjort å invitere henne. Mannen hadde stukket med en yngre dame, og der satt hun igjen alene, temmelig alene, tror jeg. Men midt i ferien ble direktørkona mi kalt hjem på grunn av en krise i firmaet. Så hun dro, mens Nina og jeg bestemte oss for å bli tiden ut. Så her satt vi, godt ned i den andre hvitvinsflasken. Og jeg tenkte ikke lenger på hvem hun var, bare hvor fin og fristende hun var, sommerbrun og gylden, smilende i en som alltid elegant kjole. Og jeg var som forgapt i øynene hennes, leppene, hendene, mens jeg prøvde å holde blikket unna brystene hennes, store og tunge.

Men hva gjør man? Til min unnsetning kom en av de alltid like ivrige blomsterselgerne. Good evening, Sir, buy some roses for your beautiful lady! Det var hjelpen jeg trengte. Yes please, come here, sa jeg. Isn’t she a really beautiful and sexy woman? I think she deserves some nice roses, sa jeg til blomstermannen, og så litt ertende på Nina. Tonen og temaet var satt. Nyskilt som hun var, jeg tenkte litt utspekulert på at her var det en dame som var mottakelig for komplimenter og godord. Og jeg hadde rett. Så der var vi, glemte hvem vi var, eller vi ga pokker, og levde i nuet, flørtet med hverandre, som om vi hadde truffet hverandre der på restauranten, den kvelden.

Så gikk vi videre i den varme sommerkvelden, tilbake til hotellet. Arm i arm, og hun nekten meg ikke. –Kan jeg by på en liten kveldsdrink på verandaen hos meg? Spurte jeg. Og hun nikket med et lite, forsiktig smil. Det kriblet i meg på vei fra heisen mot hotellrommet. Vi var tause nå, preget av alvoret, tross alt? Jeg fant fram noe å drikke, og så henne sto lent mot rekkverket på verandaen og speidet utover det mørke havet. Jeg satte drinkene på bordet, og gikk bort til henne der hun fortsatt stod med ryggen til. Tok armene varsomt rundt livet hennes. Hun ble stående, og jeg hørte et lavt stønn unnslippe leppene hennes. Jeg lente med inntil henne og kysset øreflippen forsiktig. Jeg førte hendene sakt opp mot brystene hennes, pakket inn i BH, men likevel store, tunge. Denne gangen var stønnet tydeligere, og pusten hennes ble kort og hektisk. Jeg trakk meg litt tilbake, og la en hånd på rumpa hennes. Masserte og koste. Sakte dro jeg kjolen hennes centimeter for centimeter oppover. Førte hånden forsiktig ned under trusekanten, og hun svarte med å flytte benene litt ut til siden, gi meg adgang. En finger fant fram til fitten hennes, så våt og klar. Så brått, snudde hun seg, og så på meg med nesten fjerne øyne. – Kom, sa hun kort, og tok meg i hånden, og drinkene ble stående igjen alene. Ordløst gikk vi inn i soverommet, det var mørkt, og vi visste begge at det vi var i ferd med ikke tålte dagens lyst. Så var vi nakne, stod et lite sekund overfor hverandre som om vi ventet på hva som skulle skje. I neste øyeblikk lå vi sammenkveilet i sengen, flettet inn i hverandre, i hete, dype, intense kyss. – Jeg har lurt på hvordan den ser ut, sa Nina, og tok tak i kuken min. – Så stiv og fin den er. Og så gapte hun over den og sugde. Og jeg tok meg i å tenke, bedre enn datteren noen gang hadde gjort. Men hun var ikke blitt med for å suge. Hun la seg ned på ryggen, smilte et uutgrunnelig smil, og trakke benene godt ut til siden. Så la jeg meg over og gled inn i henne. Ikke et vilt hektisk knull. Men ømt, varsomt, rolig, mens vi så hverandre dypt inn i øynene og lot kroppene snakke. Vi elsket. Jeg kom fort, og hun tok i mot alt jeg kunne gi. Så sovnet vi, side om side i den varme Middelhavsnatten. Dagen etter var alkoholen ute av kroppen, den magiske stemningen brutt, vi var igjen svigermor og svigersønn, og alt handlet om å ro seg i land som best man kunne. Det var likevel verd det.